slide show
2015-05-31 / POSTED IN: The 1989 World Tour

1989 World Tour - Detroit

Igår kväll uppträdde Taylor för 51.000 fans i Detroit, Michigan på sin 1989 World Tour. Hon bjöd in sina vänner Gigi Hadid och Martha Hunt att gå catwalk till låten Style  och som gästartist bjöd Taylor in Dan Reynolds från bandet Imagine Dragons och tillsammans sjöng de Radioactive.
 
 
 
 
 
>>> Nästa stopp på 1989 World Tour är 2:a juni då turnén är i Louisville, Kentucky
 
Källa
 
2015-05-31 / POSTED IN: Bilder

Taylor i New York

Taylor sågs till i New York den 29:e maj med sina två vänner Gigi Hadid och Martha Hunt då de åt lunch på restaurangen Tamarind. Dagen efter sågs hon lämna sin lägenhet med Martha för att åka till Detroit där nästa stopp på 1989 world tour är.
 
29:e maj, Tamarind med Martha och Gigi
 
 
 
30:e maj, lämnar lägenheten för att åka til Detroit
 
 
Källa
 
2015-05-30 / POSTED IN: Musikvideo

Bad Blood har nått 100 miljoner!

På enbart 13 dagar har Bad Blood nått 100 miljoner visningar! Därmed är videon också den musikvideo som på kortast tid att nått 100 miljoner visningar, det tidigare rekordet låg på 37 dagar. Grattis Taylor!
 
 
Tack för tipset Joy!
 
 
 
2015-05-28 / POSTED IN: Bilder

Taylor i NYC 28:e maj

Taylor sågs ännu en gång ute på manhattan idag. Hon sågs lämna sin lägenhet, besöka sitt gym för att sedan möta upp med Ed Sheeran och Calvin Harris och äta lunch innan hon och Calvin sågs återvända till Taylors lägenhet. Hennes förmiddag har dokumenterats av paparazzis och går att se här nedanför.
 
 
 
Källa
 
 
2015-05-28 / POSTED IN: Bilder

Keds Event

Keds höll ett event i New York igår, 27:e juni. Taylor sågs till på väg till eventet samt att Keds har släppt promotionbilder och en kortare intervju. De har även några nya skor som är helt fantastiskt fina.
 
 
Källa
 
 
2015-05-27 / POSTED IN: Bilder

Porträtt av Taylor gjort med lego

I helgen fick besökarna på Legoland Windsor Resort Storbritannien, hjälpa till och bygga ett porträtt av Taylor i lego. Porträttet består av 600 sektioner som sammanlagt innehåller 38,400 legobitar och är nästan 4 meter på höjden.
 
 
Källa
 
 
2015-05-27 / POSTED IN: Nyheter

Forbes: Most Powerful Women

Taylor har för första gången kommit med på forbes lista över de mest inflytelserika kvinnorna i världen. Taylor är även den yngsta personen på årets lista och tar plats på nummer #64. Andra kvinnor på listan är bl.a. Oprah Winfrey, Hillary Clinton och Angela Merkel.
 
The singer-songwriter completed her transition from country starlet to pop superstar with the launch of album 1989 last fall, the top-selling release of the year with over 3.5 million copies sold--making her one of only three artists with a platinum album in 2014. That new state of affairs is partly due to the rise of streaming, a distribution system of which Swift has become one of the most outspoken critics, pulling her music from Spotify in November. 

Läs mer på forbes hemsida
 
Källa
 
 
 
 
2015-05-27 / POSTED IN: Bilder

Taylor i New York, 26:e maj

Igår, den 26:e maj sågs Taylor till i New York. Först sågs hon till vid sin lägenhet med barndomsvännen Brittany Maack som hon åt lunch med på Sant Ambroeus restaurang på manhattan. Senare under kvällen sågs Taylor till utanför sin lägenhet i en helt annan outfit, då hand i hand med pojkvännen Calvin Harris.
 
 
 
Källa
 
 
 
2015-05-27 / POSTED IN: Event

BBC Radio 1 Big Weekend

BBC Radio 1 håller årligen en festival runtom i England, och i år hölls den i Norwich. Taylor uppträdde med ett set på 7 låtar och hade enbart bandet och bakgrundssångarna med sig. Festivalen hade en publik på 50.000 åskådare och gav mersmak inför festivalen i Hyde Park om en månad som Taylor är headliner på. I London 27:e juni ska festivalen vara en del av 1989 World Tour och vad vi vet så kommer hon då spela hela sitt set.
 
We Are Never Ever Getting Back Together
Blank Space
Style
I Knew You Were Trouble
Love Story (remix)
Bad Blood
Shake It Off
 
 
 
Källa
 
 
2015-05-24 / POSTED IN: Magazine

Taylor pryder tidningsomslag

Taylor pryder omslagen till maj numret av Maxim och juni numret av sydafrikanska Marie Claire. Nedanför kan ni även läsa Taylors intervju med Marie Claire South Africa, där de bland annat pratar om saker som oroar henne. 
 
 
 
 
 
2015-05-24 / POSTED IN: Musikvideo

Bad Blood ft. Kendrick Lamar slår rekord

Under de första 24 timmarna som Taylor nya musikvideo låg uppe lyckades videon nå det högsta antalet visningar en video fått på 24 timmar på VEVO med sina 20,1 miljoner visningar. Det tidigare rekordet innehölls av Nicki Minajs Anaconda som totalt fick 19,6 miljoner visningar på 24 timmar.
 
Och inte nog med det så nosar videon på ytterligare ett rekord. Nämligen att bli musikvideon som snabbast erhåller VEVO certified. För att slå detta rekord måste videon nå 100 miljoner visningar på mindre än 37 dagar, som är det aktuella rekordet. Personligen är jag övertygad om att Taylor kommer slå detta rekord, då Bad Blood ft. Kendrick Lamar nått 55 miljoner visningar på enbart sex dagar!
 
Glöm inte att dela med er av era åsikter om videon här.
 
 
Källa #1
Källa #2
 
2015-05-21 / POSTED IN: The 1989 World Tour

1989 World Tour - Bossier City

Den amerikanska delen av 1989 World Tour startade inatt i Bossier City, Louisiana och Taylor har sedan konserterna i Tokyo ändrat lite i spellistan. Låten You Are In Love är utbytt till Wonderland (på fansens begäran) och en del låtar har bytt plats i spelordningen. Detta betyder att hon spelar 18 låtar, varav 15 är från 1989. Den enda låt som nu saknas från deluxe-versionen av albumet är You Are In Love.
 
Vad tycker ni om spellistan, är det någon låt ni saknar som ni hade hoppats på, eller är det så att det är någon låt hon valt att uppträda med som ni tycker hon kunde ha hoppat över? Vad tycker ni om att hon lagt in Wonderland?
 
1. Welcome To New York
2. New Romantics
3. Blank Space
4. I Knew You Were Trouble
5. I Wish You Would
6. How You Get The Girl
7. I Know Places
8. All You Had To Do Was Stay
9. Wonderland
10. Clean
11. Love Story
12. Style
13. This Love
14. Bad Blood
15. We Are Never Ever Getting Back Together (rock version)
16. Enchanted / Wildest Dreams
17. Out Of The Woods
18. Shake It Off
 
 
>>> Nästa konsert är i Baton Rouge, Louisiana den 22:a maj
 
Källa
 
2015-05-21 / POSTED IN: Bilder

BBMA Efterfest

Under efterfesten till Billboard Music Awards så fanns det en fotograferingshörna som Taylor arrangerat med vännen Ed Sheeran. Taylor har sina senaste fester haft liknande arrangemang och det resulterar ofta i många roliga bilder på kändisar i olika kostymer. Hur många känner ni igen?
 
  
 
Källa
 
2015-05-21 / POSTED IN: Event

Billboard Music Awards 2015

Billboard Music Awards gick av stapeln för några dagar sedan och Taylor hade hela 14 nomineringar i 13 kategorier. Hon vann 4 av dem innan galan började och tog emot ytterligare 4 under galan, däribland Billboard Chart Achievement Award som är galans enda pris fans kan påverka. Alla andra priser baseras på skivförsäljning, streamning och radiospelningar vilket gör att denna gala faktiskt framhäver de artister som lyckats bäst under året.
 
Taylor blev såklart galans stora vinnare med sina 8 statyetter och är nu den artist som vunnit flest BBMA's sedan galan startade, med totalt 20 vinster. Hon gick på röda mattan i en fantastisk vit byxdress och var där med flera av sina vänner som även var med i musikvideon till Bad Blood. Hon sågs sitta med förmodade pojkvännen Calvin Harris under galan.
 
- Top Billboard 200 Album “1989″
- Top Billboard 200 Artist
- Top Hot 100 Artist
- Top Artist
- Top Digital Songs Artist
- Top Streaming Song (Video) “Shake It Off”
- Top Female Artist
- Billboard Chart Achievement Award
 
 
 
 
 
 
Top Female Artist            Top 200 Album             Top Artist
Red Carpet              Press Room
 
 
Källa
 
Top Billboard 200 Album for 1989
Top Billboard 200 Artist
Top Hot 100 Artist
Top Digital Songs Artist
Top Streaming Song (Video) for “Shake It Off”
Top Female Artist
Top Artist
Billboard Chart Achievement Award - See more at: http://www.taylorswiftweb.net/#sthash.TSPzhPeV.dpuf
2015-05-18 / POSTED IN: Musikvideo

Bad Blood musikvideo

I natt släpptes den efterlängtade musikvideon till Bad Blood. Videon är regisserad av Joseph Kahn och producerad av Taylor. Medverkar i videon gör Cara Delevinge, Cindy Crawford, Ellen Pompeo, Ellie Goulding, Gigi Hadid, Hailee Steinfeld, Haylee Williams, Jessica Alba, Karlie Kloss, Kendrick Lamar, Lena Dunham, Lily Aldridge, Mariska Hargitay, Martha Hunt, Selena Gomez, Serayah och Zendaya. Det är en actionfylld video som ackompanjerad av en remix av Bad Blood med rapparen Kendrick Lamar. Den nya remixen går att köpa här.  
 
Vad tycker ni om videon? Levde den upp till era förväntningar? 

 
 
 
 
2015-05-17 / POSTED IN: Event

Billboard Music Awards i natt

I natt klockan 02:00 svensk tid drar den 25:e upplagan av Billboard Music Awards igång. Taylor som kommer närvara vid galan, är nominerad till hela 14 priser i 13 kategorier! Förutom att Taylor har chansen att få hålla tacktal 13 gånger, kommer hennes nya musikvideo Bad Blood premiärvisas på galan. Videon kommer öppna galan och vara cirka 6 minuter lång. 
 
Galan kommer kunna ses live via någon utav dessa länkar. 
 
Röda mattan (start 00:00) :
- Länk 1
- Länk 2
 
Galan (start 02:00):
- Länk 1
- Länk 2
- Länk 3
- Länk 4
 
Källa
 
 
2015-05-17 / POSTED IN: Magazine

Scans från tyska Glamour

Nu har det dykt upp scans från tyska Glamour. Bilderna som använts i tidningen är från fotograferingen som togs i sammband med att var gästredaktör för Glamour UK.
 
 
 
 
Källa
 
2015-05-17 / POSTED IN: Musikvideo

Meet Headmistress & Arsyn

Igår avslöjades de två sista skådespelarna, som skall vara med i Bad Blood musikvideon. Det är fotomodellen Cindy Crawford och sångerskan/skådespelerskan Selena Gomez i rollerna som Headmistress och Arsyn. Förutom att publicera en ny poster på Catastrophe och HomeSlice, avslöjade även Taylor avslöjade att Selena kommer att ha huvudrollen i videon.
 
 
 
 
 
 
2015-05-16 / POSTED IN: Bilder

Bilder från Rock in Rio USA

Taylor var Headliner under gårdagens Rock in Rio's Pop Weekend i Las Vegas, Nevada. Hon spelade i stort sätt hela 1989 listan men All you had to do was stay och You´re in Love byttes ut mot Tenerife (Låt av Ed Sheeran) tillsammans med Ed Sheeran och en akustisk version av Wonderland.
 
Det blev även så att Taylors framträdande inte streamades av Yahoo som det  tidigare var sagt. Det är oklart varför detta hände men troligtvis blev det något missförstånd mellan Yahoo och Taylors management.
 
 
     
 
 
 
 
 
2015-05-15 / POSTED IN: Event

Se Rock in Rio USA imorgon

Imorgon lördag kl. 8:10 intar Taylor scenen på Rock in Rio USA i Las Vegas. Konserten kommer förmodligen sändas live på Yahoo, via denna länk.
 
Observera: vi inte kan garantera att det kommer vara möjligt att se konserten live, även om mycket tyder på det.
 
 
Bildkälla
 
 
 
2015-05-15 / POSTED IN: The 1989 World Tour

Biljett till Köln

Jenny har kontaktat oss på TaylorSwiftSweden för att meddela att hon har en biljett till Taylors konsert i Köln den 20:e juni som hon tyvärr inte kan använda. Biljetten är en plats på golvet av arenan, nära catwalken och säljs till ett bra pris.
 
Kommentera detta inlägg med er mejladress om ni är intresserade av att komma i kontakt med Jenny så vi vet hur vi kan nå er.  
 
Uppdate: Biljetten har sålts. Om någon annan har en biljett som ni vill sälja får ni gärna kontakta oss, så förmedlar vi den till våra läsare.
 
 
 
 
 
2015-05-15 / POSTED IN: Bilder

Taylor och Calvin Harris i Los Angeles

Taylor sågs hand i hand med producenten och DJ'n Calvin Harris i Los Angeles den 12:e maj. De sågs till utanför restaurangen Gjelina och båda två log när paparazzis tog kort. Calvin Harris är ett artistnamn och han heter egentligen Adam Wiles och kallas Adam av vännerna. Calvin Harris har arbetat med artister som Rihanna, Ne-Yo, och Ellie Goulding.
 
 
Källa
 
2015-05-15 / POSTED IN: Musikvideo

Meet Justice

Ännu en av Taylors skådespelaridoler kommer att medverka i musikvideon till Bad Blood. Det är det Olivias namne Mariska Hargitay (aka Sargent Olivia Benson), som kommer spela rollen som Jusitice.
 

Källa
 
2015-05-14 / POSTED IN: Musikvideo

Meet Luna

Taylors skådespelaridol Ellen Pompeo kommer att medverka i Bad Blood musikvideon, där hon kommer spela karaktären Luna.
 
 
Källa
 
 
2015-05-14 / POSTED IN: Nyheter

Meet HomeSlice + ny bild på Catastrophe

Det senaste tillskottet till Bad Blood musikvideon är fotomodellen Martha Hunt i rollen som HomeSlice. Vi har även fått en ny bild på Catastrophe (Taylor).
 
 
 
 
2015-05-13 / POSTED IN: Magazine

Elle Magazine Scans

Klicka på bilderna för att se dem i större format
 
 
Källa
 
2015-05-13 / POSTED IN: Nyheter

Meet Domino

Den tolfte personen som kommer medverka i musikvideon till Bad Blood är skådespelerskan Jessica Alba i rollen som Domino.
 
 
2015-05-13 / POSTED IN: Event

Rock In Rio USA

På lördag klockan 08:10 svensk tid är det dags för Taylor att inta scenen på festivalen Rock In Rio USA. Delar av festivalen kommer sändas live via Yahoo, men vi vet ännu inte om detta gäller Taylors konsert. Om Taylors konsert kommer sändas live, kommer ni kunna se showen via denna länken.
 
Källa
 
2015-05-12 / POSTED IN: Keds

Turné Keds

Det har släppts två nya par turnéinspirerade Keds och även två par inspirerade av 1989. Det mörkblåa paret finns i en europeisk version och en nordamerikansk version. Skorna går att köpa här.
 
 
Källa
 
2015-05-12 / POSTED IN: Magazine

Taylor pryder tyska Glamour

Taylor pryder den tyska upplagan av Glamour i juni. Bilden på omsalget är tagen i samband med Taylor photoshoot med Glamour UK tidigare i vår.
 
 
 
Källa
 
2015-05-12 / POSTED IN: The 1989 World Tour

The 1989 World Tour setlist i outfits

Spoliers! Det tog ett par dagar men nu har vi äntligen(!) lyckats hitta bilder i bra kvalitet på alla Taylors outfits från The 1989 World Tour i Tokyo.
 
Welcome to New York och New Romantics
 
Blank SpaceI Knew You Were Trouble och I Wish You Would
 

How You Get the Girl 
 
I Know Places
 
All You Had to Do Was Stay

You Are in LoveClean och Love Story

StyleThis Love

Bad Blood och We Are Never Ever Getting Back Together
 

Enchanted / Wildest Dreams och Out of the Woods
 
Shake It Off
 
Källa#1
Källa#2
 
2015-05-12 / POSTED IN: Nyheter

Meet Dilemma

Den elfte personen som kommer medverka i Taylors nya musikvideo är sångerkan Serayah i rollen som Dilemma.
 
 
Källa
 
2015-05-12 / POSTED IN: Nyheter

Meet Knockout

Den tionde medlemen att ansluta sig till är ingen mindre än Taylor väninna fotomodellen Karlie Kloss i rollen som Knockout.

 

Källa

 
2015-05-11 / POSTED IN: Bilder

Taylor på Tango Wango 9/5

Taylor sågs här om kvällen dansa loss tillsammans med vännerna i Haim och Camila till Calvin Harris spelning på Wango Tango. Under kvällen fick de även besök av Kendall Jenner och Taylor lämnade showen tillsammans med Calvin.
 
 
    
 
Källa
 
 
 
2015-05-11 / POSTED IN: Bilder

Hike med Gigi Hadid 10/5

Igår sågs Taylor vandra runt Frankin Canyon Park i Los Angeles tillsammans med sin vän Gigi Hadid.
 
 
 
  
 
 
 
2015-05-11 / POSTED IN: Nyheter

Meet Welvin Da Great

Den nionde medlemmen till bad blood videon som har premiär om 6 dagar är Welvin Da Great - Kendrick Lamar. Vilka fler tror ni kommer medverka?
 
 
Källa
 
 
2015-05-11 / POSTED IN: Nyheter

Meet The Trinity & Lucky Fiori

Ytterligare två medlemar han anslutit sig till CastrophFrostbyteCut-ThroatThe Crimson Curse, Slay-Z och Destructa-X. Denna gång är det skådespelerkorna Hailee Steinfeld och Lena Dunham, i rollerna som The Trinity och Lucky Fiori.

I ett tweet avslöjade Taylor att alla skådespelare/skådespelerskor har fått välja namnet på sin karaktär och dess personlighet. 
2015-05-10 / POSTED IN: Nyheter

Meet Destructa X

Den sjätte medlemen i Bad Blood-gänget kallar sig för Destructa X och spelas av den birttiska sångeskan Ellie Goulding. I gäneget finns sedan tidigare CastrophFrostbyteCut-ThroatThe Crimson Curse och Slay-Z.
 
 
Källa
2015-05-09 / POSTED IN: Nyheter

Meet Slay-Z

Ytterligare en medlem har anslutit sig till CastrophFrostbyteCut-Throat och The Crimson Curse. Det är den amerikanska fotomodellen Gigi Hadid i rollen som Slay-Z.

 


 
 
2015-05-09 / POSTED IN: Bilder

Lunchar i West Hollywood 8/5

Taylor är nu tillbaka på amerikansk mark efter premiärkonserterna av 1989 tour i Tokyo, Japan. Hon fotograferades igår äta lunch på Jack n' Jill's Too i West Hollywood.
 
 
     
 
 
Källa
 
 
2015-05-08 / POSTED IN: Nyheter

Meet The Crimson Curse

Ännu en sångeska gör sällskap med CastrophFrostbyte och Cut-Throat. Denna gången är det Paramores sångerska Hayley Williams som gör rollen som The Crimson Curse. Nu är det bara nio dagar tills vi får se Taylor och gänget i action.
 

 
 
 
2015-05-08 / POSTED IN: Nyheter

Meet Cut-Throat

Castrophe och Frostbyte har nu fått sälskap av Cut-Throat, som spelas av sångeskan Zendaya
 
 
Källa
 
 
2015-05-08 / POSTED IN: Film, TV & Radio

The Giver har svensk premiär

I dag är det svensk premiär för The Giver, där Taylor spelar rollen som Rosemary. Är det någon som planerar att gå och se filmen på bio?
 
 
Bildkälla
 
2015-05-08 / POSTED IN: Nyheter

Meet Frostbtye

Igår berättade vi att Taylor den fjärde singeln från 1989 blir Bad Blood och att en musikvideo släpps den 17 maj. Sedan igår har ytterligare information om videon dykt upp.

- Videon kommer att ha premiär på klockan 02:00 svensk tid på The Billboard Music Awards
- Videon är regisserad av Joseph Kahn
- I videon kommer vinnare av Golden Globe, vinnare av Emmys, vinnare av Grammys, en Oscars nominerad, blockbuster filmstjärnor, nya supermodeller så väl som ikoniska supermodeller medverka.
- Taylors väninna Lilly Aldrige kommer medverka som karaktären Frostbyte
 

Källa #1
Källa #2
 
2015-05-07 / POSTED IN: Bilder

Taylor pryder ELLE

Taylor är på omslaget av junikopian för ELLE Magazine klädd i glittrande Christian Dior. I tidningen finns också en intervju gjord av hennes vän och redaktör av tidningen Rookie Mag Tavi Gevinson. Se till att titta igenom bilderna nedanför. Intervjun kan du läsa HÄR.
 
 
  
 
 
Källa
 
2015-05-07 / POSTED IN: 1989

Fjärde singeln blir....

Idag stod det klar att Taylors fjärde singel från 1989 blir Bad Blood. Musikvideon kommer att ha premiär om exakt tio dagar, den 17 maj. Det ser ut som det kommer bli en riktigt spännande video, eller vad tycker ni?
 
 
Källa
 
 
2015-05-05 / POSTED IN: The 1989 World Tour

The 1989 World Tour i Tokyo, 5/5

Observera! Detta inlägg innehåller spoliers från The 1989 World Tour så som set list, klädombyten och scenen. Vi kommer inte uppdatera med bilder och videor från varje konsert, utan bara med bilder under de första konserterna. Dock med undantag för överrasknings låtarna och bilder/videoklipp som Taylor, Taylor Nation, The Agency och dansarna lägger ut på sociala medier under de kommande konserterna.

Efter månader av väntan är dagen som många Swifties väntat på äntligen här. Strax innan klockan 12:00 svensk tid drog den första konserten igång på The 1989 World Tour i Tokyo. Taylor spelade inför arena med 55,000 fans. Precis som tidigare har Taylor en liten samkomst med utvalda fans efter konserten, som tidigare varit käns som T-Party och Red Club men som nu går under namnet Loft 89.
 
Setlist
1. Welcome To New York
2. New Romantics
3. Blank Space
4. I Knew You Were Trouble
5. I Wish You Would
6. How You Get the Girl
7. I Know Places
8. All You Had To Do Was Stay
9. You Are In Love
10. Clean
11. Love Story
12. Style
13. This Love
14. Bad Blood
15. We Are Never Ever Getting Back Togheter
16. Enchanted/Wildest Dreams
17. Out of the Woods
18. Shake It Off
Vi uppdaterer med videor, så snart de dykt upp. Om videoklippen inte funkar, lämna en kommentar så uppdaterar vi med en ny video.
 
Bilder från konserten
 
 
 
 
 
 
Visst ser det helt underbart ut! Bilderna får mig verkligen att längta till i sommar när jag skall få se henne för första gången!
 
Är era favoritlåtar från 1989 med? Skall ni se henne i under turnén?  
 
Källa
 
 
2015-05-05 / POSTED IN: The 1989 World Tour

Taylor twittrar från Tokyo Dome

 
Källa
 
2015-05-03 / POSTED IN: Bilder

På LAX flygplats, 2/5

Taylors ankomst till LAX fotograferades igår innan hon hoppade på sitt plan till Tokyo för att starta upp världsturnén för 1989. 
 
 
     
 
Källa
2015-05-03 / POSTED IN: Videos

Intervjuer med Extra och Access Hollywood

I fredags intervjuades Taylor av Extra. De pratade om The 1989 World Tour, att ha hemliga gästartister på konserter och mycket mer. 

 

Hon intervjuades även av Access Hollywood i fredags. I intervjun pratade de om förberedelserna in för turnén samt Glamour UK som hon nyligen var gästredaktör för.

 

Källa
 
2015-05-01 / POSTED IN: Magazine

Scans från Glamour UK

Det har dykt upp lite scans från Glamour UK, som Taylor varit medredaktör för. I bland scansen finns en fullständig version av artikeln som vi publicerade ett utdrag från tidigare i veckan.
 

 
 
Källa
 
 
2015-05-01 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Intervjuer med E! News & Entertainment Tonight

Taylor intervjuades av E! News. I intervjun pratade hon om hon pratade om pressen att förnya sig själv och The 1989 World Tour, som drar igång om 4 dagar! 
 


Taylor intervjuades även av Entertainment Tonight. I intervjun pratar hon om ryktet om att hon skall ha samarbetat med Kanye West och hennes planer in för hennes nästa album.

 
Källa