slide show
2015-05-05 / POSTED IN: The 1989 World Tour

The 1989 World Tour i Tokyo, 5/5

Observera! Detta inlägg innehåller spoliers från The 1989 World Tour så som set list, klädombyten och scenen. Vi kommer inte uppdatera med bilder och videor från varje konsert, utan bara med bilder under de första konserterna. Dock med undantag för överrasknings låtarna och bilder/videoklipp som Taylor, Taylor Nation, The Agency och dansarna lägger ut på sociala medier under de kommande konserterna.

Efter månader av väntan är dagen som många Swifties väntat på äntligen här. Strax innan klockan 12:00 svensk tid drog den första konserten igång på The 1989 World Tour i Tokyo. Taylor spelade inför arena med 55,000 fans. Precis som tidigare har Taylor en liten samkomst med utvalda fans efter konserten, som tidigare varit käns som T-Party och Red Club men som nu går under namnet Loft 89.
 
Setlist
1. Welcome To New York
2. New Romantics
3. Blank Space
4. I Knew You Were Trouble
5. I Wish You Would
6. How You Get the Girl
7. I Know Places
8. All You Had To Do Was Stay
9. You Are In Love
10. Clean
11. Love Story
12. Style
13. This Love
14. Bad Blood
15. We Are Never Ever Getting Back Togheter
16. Enchanted/Wildest Dreams
17. Out of the Woods
18. Shake It Off
Vi uppdaterer med videor, så snart de dykt upp. Om videoklippen inte funkar, lämna en kommentar så uppdaterar vi med en ny video.
 
Bilder från konserten
 
 
 
 
 
 
Visst ser det helt underbart ut! Bilderna får mig verkligen att längta till i sommar när jag skall få se henne för första gången!
 
Är era favoritlåtar från 1989 med? Skall ni se henne i under turnén?  
 
Källa
 
 
Postat av: evelina

var ska du se henne? kommer hon till Sverige eller ska du åka utomlands?

Svar: Hon kommer inte till Sverige i år, så jag skall åka till Köln för att se henne. Men jag håller tummarna för att Tay kommer hit nästa år, så jag får se henne på hemmaplan också :) - Linnéa
Taylor Swift Sweden

2015-05-05 @ 20:50:33
URL: http://nouw.com/evykarlsson
Postat av: Ellen Tadaross

Jag längtar också så till sommaren, blir första gången för mig med! Vad tror ni på bloggen, kommer Loft 89 hållas på konserten även i London, det är ju ingen arenakonsert utan utomhus?

Svar: Hej Ellen! Vad kul att du också skall se henne i sommar :) Skall jag var ärlig så har vi inte en blekaste aning om hur det blir med Loft 89 i London. För precis som du säger så är det ju inte en arenakonsert utan en del av en festival. Det blir säkert någon form av ”träff” med Taylor i samband med konserten, men kanske inte Loft 89. Hoppas det var svar på din fråga, annars är det kommentera igen - Linnéa
Taylor Swift Sweden

2015-05-06 @ 17:55:55
Postat av: Amanda

hej! Skulle bli väldigt glad om ni kunde svara på min fråga:) jag är en hyfsat ny swiftie,har gillat henne sen speak now men blev swiftie när 1989 kom ut, men iallafall angående 1989 tour hur blir det med 2016? kommer hon släppa mer datum senare, eftersom att det bara finns datum till 31 oktober? Eller tar den slut då? Eller finns det en chans att hon kommer till Sverige? Tack på förhand:)

Svar: Hej Amanda! Vi vet faktiskt inte om hon kommer turnera under 2016 ännu. Men med tanke på att hon brukar turnera under två år efter det senaste albumet släppts och att hon har släppt väldigt få datum i USA, så är min personliga åsikt att hon med största sannorlikhet kommer att turnera även under 2016. Skulle det vara fallet så släpps de datumen antaglien någon gång under hösten. Och om det finn någon chans att det blir någon konsert i Sverige vet nog bara Taylor och hennes team. Det enda vi kan göra är att hålla tummarna att det blir en ;) - Linnéa
Taylor Swift Sweden

2015-05-07 @ 12:45:02
Postat av: Joline

Åh men vad kul, jag och min bästa kompis ska också se henne i Köln! Vilken av dagarna ska du gå? Eller det kanske bara är en dag,kommer inte ihåg. Är sjukt taggad, blir andra gången jag ser henne, vi var på red i London också :)

Svar: Vad roligt :) Jag skall gå på den första konserten som är på fredagen. - Linnéa
Taylor Swift Sweden

2015-05-07 @ 19:01:58
Postat av: Johanna

Ser också fram emot sommaren. Ska gå och se henne i London! Blir min första Taylor konsert, så är sjukt taggad! Känns som jag väntat i en evighet på ett sånt tillfälle!
Hoppas verkligen att det blir loft89 även i London då...☺

Svar: Det hoppas vi med!Både jag (Emma) och Emmy ska på London konserten.
Hoppas dina förväntningar uppfylls och att du har en underbar upplevelse :)
Taylor Swift Sweden

2015-05-09 @ 21:30:21- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: