slide show
2013-11-30 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Taylor att medverka i Grammy Nomination Concert

Det är snart dags för Grammynomineringarna att släppas! De släpps via en så kallad Grammy Nomination Concert där några artister uppträder och där nomineringarna alltså släpps. Eftersom Taylor är i Sydney, Australien dagen programmet sänds så kommer de att streama ett uppträdande därifrån av henne. Sedan håller vi även tummarna att hon blir nominerad till ett par priser. Det förtjänar hon för RED! Kika in en promo för sändningen nedan. 
 
 
» Taylors Europe/UK webbutik har öppnat igen! Köp merchandise från hennes internationella store här. Tack för tipset Vera! 
2013-11-29 / POSTED IN: Red Tour

Första showen i Nya Zeeland

Taylor är just nu i Nya Zeeland med sin Redturné! Första konserten var idag i Auckland. Eftersom Ed Sheeran inte är förband längre så har hon tagit bort "Everything Has Changed" från låtlistan! Annars är allt likadant. Förband för Taylors Nya Zeeland och Australienkonserter är Neon Trees. De twittrade en bild där de hade klätt ut sig till Taylor! Kika in den här
 
 
 
Bilder från Club Red:
 
 
 
» Vi har även bestämt oss för att köpa en design av Nathalie Torpenberg. Vi tackar alla som har erbjudit sig att göra design till oss, men vi ska välja en väldigt avancerad design (i stil med denna) så därför känner vi att det är Torpenbergs vi vill ha! Vi behöver fortfarande fler som kan tänka sig att donera lite pengar för att vi ska kunna köpa den. Om ni är intresserade av att hjälpa till så mejla till taylorswiftsweden@hotmail.com så kommer jag inom kort mejla tillbaka med ett bankkontonummer där ni kan sätta in pengar (hur lite eller hur mycket ni vill). Tusen tack! 
2013-11-27 / POSTED IN: Taylor: By Taylor Swift

Ny Parfym: Made of Starlight Music Edition

Det har dykt upp några bilder som visar att en ny parfym av Taylor kommer att släppas! Den heter Taylor by Taylor Swift: Made of Starlight Music Edition som, utöver en ny parfym, kommer med en ask som spelar hennes låt "Starlight". Förmodligen släpps den inom kort. Spännande! Om hon ändå kunde släppa ny musik lika ofta som nya parfymer... ;)
 
 
2013-11-27 / POSTED IN: Event

Winter Whites Gala i London

Igår kväll var Taylor på den exklusiva välgörenhetsgalan Winter Whites Gala på Kensington Palace i London. Hon anlädde till blåa mattan i en superfin vintrig klänning och är så vacker att man blir mållös! På galan var även Jon Bon Jovi och prins William närvarande och hon sågs ta kort och prata med dem under kvällen. Hon uppträdde med "Love Story" och "Fifteen" -- och fick även gå upp på scen tillsammans med prins William och uppträda "Living On A Prayer" med Jon Bon Jovi. Vilken kväll det måste ha varit! Det var första gången hon träffade en kunglighet, så det var nog en väldigt speciell kväll för henne också -- och för en god gärning. 
 
2013-11-26 / POSTED IN: Twitter

Rosie Huntington-Whitely: #girlcrush

Rosie Huntington-Whitely bar likadan klänning på en plåtning för en tid sedan som Taylor hade på sig på AMA's! Hon har nu twittrat om vem hon tyckte bar den bättre. Hon är både snygg och ödmjuk! Lite avundsjuk blir man allt. 
 
 
2013-11-26 / POSTED IN: Övrigt

Hjälp oss att fixa ny design!

Många av er har frågat om en ny design ganska länge nu och vi själva skulle också vilja ha en ny. Vi förstår att hemsidan tar väldigt lång tid att ladda och att detta är väldigt störande. Vi önskar att vi kunde byta design, men det krävs väldigt mycket tid och pengar att köpa en. De två senaste designer vi haft har vi köpt av en otrolig duktig tjej som heter Eve, men hon har slutat att göra designer. Detta har gjort att vi avvaktat att byta design, eftersom vi har haft svårt att tro att någon kan göra en lika fin till oss. 
 
Torpenbergs gör otroligt fina designer (tack för tipset anonym!) och vi har kikat in hennes portfolio och känner att det är något vi vill satsa på. Men de designer vi vill köpa för att fortsätta att hålla lika hög kvalité på vår hemsidas utseende kostar mellan 300-400 kronor, något som vi som äger TSS inte har råd med (vi är studenter). 
 
Därför har vi en förfrågan till er! Om ni bara kan donera 10 kronor var till oss så kan vi ha råd att köpa en ny design -- vilket skulle göra att hemsidan kommer att ladda snabbare och det kommer vara mer värt för er att kika in på TSS oftare. Vi skulle gärna vilja förnya hemsidans utseende, men vi kommer inte kunna göra det utan er hjälp. Vi lägger ner oerhört mycket tid på hemsidan och vill göra den så bra som möjligt för eran skull. 
 
Vi har tillräckligt många läsare för att samla ihop pengar till en ny design. 10 kronor är inte mycket. Om bara 40 läsare donerar 10 kronor så har vi råd med en design. Eller om 80 personer donerar 5 kronor var!? 5 eller 10 kronor är ingenting. Men det blir mycket för oss om alla hjälps åt och lägger till lite var. Det skulle uppskattas enormt! 
 
Mejla till taylorswiftsweden@hotmail.com om ni är intresserade av att hjälpa till och för att få mer information. 
 
Kramar,
 
Andrea och Felicia
2013-11-26 / POSTED IN: Videos

Taylor på Jimmy Kimmel från AMA's

Jimmy Kimmel visade på sin show igår ett par klipp från backstage på American Music Awards. Taylor blir intervjuad rygg mot rygg av Guillermo och det är sjukt roligt! "Well, you say that now..." -- klicka på bilden nedan för att se den. 
 
 
» Missa inte vår tävling av Taylors parfym "Taylor" här på TSS. Var med och tävla om de fantastiska priserna här
 
2013-11-26 / POSTED IN: Bilder

AMA's: backstage photoshoot

 
2013-11-26 / POSTED IN: Videos

Videoklipp från Press Room intervju

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
 
2013-11-26 / POSTED IN: Videos

Röda mattan intervju med ET News

Taylor stannade förbi hos E! News på röda mattan innan American Music Awards i söndags. De pratar om vad hon gör när hon tränar! Kika in den nedan.
 
2013-11-26 / POSTED IN: Event

AMA's: Taylor dansar till Luke Bryan

2013-11-26 / POSTED IN: Citat

Citat: Scott Borchetta om Taylors nya album

"Well earlier today we got together and she played me seven new songs, and she’s just on fire. The level of desire and passion that she has just to keep getting better, she’s an artist that just really never wants to just say ‘Well okay this is good enough’. It’s always gotta be better. She’s in amazing creative place right now."
 
- Scott Borchetta (Big Machine Records)
 
 
Citatkälla
 
2013-11-26 / POSTED IN: Instagram

Jlo lägger upp bild på Instagram

 
jlo: Hallway celebrations with the lovely @taylorswift!!! #AMAs
 
2013-11-26 / POSTED IN: Videos

ET Online intervju

Taylor blev också intervjuad av ET Online efter American Music Awards! Klicka på bilden nedan för att ta er till videon där hon bland annat pratar om att höja ribban för nästa album. Mindre än ett år kvar! Räknar vi ner? 
 
 
» Kika även in en backstageintervju med Access Hollywood här
 
2013-11-26 / POSTED IN: Event

Backstage Q&A med Billboard @AMA's

Kika in en Q&A intervju med Billboard från backstage efter American Music Awards:
 
 
» Missa inte vår tävling av Taylors parfym "Taylor" här på TSS. Var med och tävla om de fantastiska priserna här
2013-11-25 / POSTED IN: Event

Intervju på röda mattan (AMAs)

 
 
2013-11-25 / POSTED IN: Event

AMAs Press Room: Bilder

 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/068.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/082.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/099.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/101.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/103.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/105.jpg
 
Bildkälla
2013-11-25 / POSTED IN: Event

American Music Awards 2013

För några timmar sedan tog 2013 års American Music Awardsplats och Taylor gick hem som en storvinnare! Hon var nominerad till fem priser och tog totalt hem fyra:
Artist of the Year, Favorite Pop/Rock Female Artist, Favorite Country Female Artist, and Favorite Country Album for Red - See more at: http://tayswift.com/#sthash.nbeJT5rx.dpuf
Artist of the Year, Favorite Pop/Rock Female Artist, Favorite Country Female Artist, and Favorite Country Album for Red - See more at: http://tayswift.com/#sthash.nbeJT5rx.dpuf
 Artist Of The Year, Favorite Pop/Rock Female Artist, Favorite Country Female Artist och Favorite Country Album. Fantastiskt! Detta visar verkligen att Taylor har vunnit över popsidan av musikbranschen också.
 
Taylor dök upp i en snygg guldig klänning av Julien Macdonald på röda mattan bara några minuter innan galan drog igång. Under galans gång presenterade Taylor även Favorite Pop/Rock Male Artist som gick till Justin Timberlake. Nedan hittar ni både bilder och videos från galan. En otrolig kväll för Taylor. Stort grattis och bra röstat!
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/006.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/007.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/010.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/013.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/023.jpghttp://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/027.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/038.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/048.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/077.jpg
 
Artist of the Year, Favorite Pop/Rock Female Artist, Favorite Country Female Artist, and Favorite Country Album for Red - See more at: http://tayswift.com/#sthash.nbeJT5rx.dpuf
Artist of the Year, Favorite Pop/Rock Female Artist, Favorite Country Female Artist, and Favorite Country Album for Red - See more at: http://tayswift.com/#sthash.nbeJT5rx.dpuf
Artist of the Year, Favorite Pop/Rock Female Artist, Favorite Country Female Artist, and Favorite Country Album for Red - See more at: http://tayswift.com/#sthash.nbeJT5rx.dpuf
Artist of the Year, Favorite Pop/Rock Female Artist, Favorite Country Female Artist, and Favorite Country Album for Red - See more at: http://tayswift.com/#sthash.nbeJT5rx.dpuf
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/029.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/036.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/062.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/066.jpg
 
http://taylorpictures.net/albums/app/2013/americanmusicawards/109.jpg
 
 
 
 
Det fjärde priset sändes ej på TV (Best Pop/Rock Female Artist). Som ni kan höra så är Taylor den enda som vunnit Artist Of The Year TRE gånger. Woho! Frågan är om hon någonsin kommer sluta slå nya rekord?!
 
Källa
2013-11-25 / POSTED IN: Taylor Live

Live: American Music Awards 2013

Galan börjar 02:00
 
- LÄNK 1 - DENNA FUNKAR (UPPDATERAD MED NY LÄNK)
 
01:57 Taylor har dykt upp på röda mattan! Supersnygg!
 
 
02:12 Taylor presenterade precis Pop/Rock Male till Justin Timberlake! Gullig kommentar där av JT; "You look lovely tonight". Video här!
 
02:20 Hon har redan vunnit ett pris! Best Pop/Rock Female kommer inte delas ut på galan utan vinnaren har redan blivit satt. STORT GRATTIS!
02:39 BEST COUNTRY ALBUM gick till Taylor! Yayyyyy!!
 
03:11 Best Pop/Rock album gick till One Direction! De är riktigt bra också, så priset är väldigt förtjänat! Grattis till dem. Nu när vi vet att vi har en fungerande länk och det är bara ett få priser kvar att delas ut, så kommer jag att sluta liveuppdatera. Ska upp tidigt imorgon så vill ha lite extra sömn! 
 
Ett stort inlägg med alla videos och bilder kommer upp om ett par timmar.
 
2013-11-24 / POSTED IN: Taylor Live

Inatt: American Music Awards 2013

Inatt (natten mellan söndag och måndag) så är det dags för American Music Awards 2013. Vi på TSS kommer lägga upp länkar och all information ni behöver för att kunna följa galan live inatt.
 
Röda mattan: från 23.00 här - Red Carpet kommer att hålla på i tre timmar och Taylor kommer förmodligen dyka upp mot slutet. 
 
Galan: börjar 02.00 här i Sverige. Den sänds inte på svensk TV utan vi måste hitta länkar. Kommentera och hjälp till att hitta tills inatt! Vi kommer att sedan inatt när den börjar säga till vilka länkar som fungerar. 
 
Vi ses inatt! 
 
 
2013-11-24 / POSTED IN: Red Tour

Cher Lloyd pratar om Taylor

2013-11-24 / POSTED IN: Nyheter

Intervju från Weinstein Party

 
 “To step away from music, it has to be substantial,” Taylor Swift told Speakeasy at last night’s Weinstein Company holiday party.

 

The Grammy-winning singer-songwriterhas two projects in the works with the Weinstein Company.  She wrote an original song for the movie “One Chance,” and she’s playing Rosemary in a coming film adaptation of Lois Lowry’s Newbery-winning 1993 novel “The Giver.”

 

Clutching a rolled up napkin, Swift said Harvey Weinstein, the Co-Chairman of the Weinstein Company, “was just so generous.”

 

Swift recently returned from South Africa where she was shooting “The Giver” alongside Jeff Bridges. “It’s a small part, which is perfect for me and exactly what I was looking for,” she said. “Plus, it’s Harvey.”

 

Swift has previously appeared in the romantic comedy “Valentine’s Day,” the TV shows “New Girl” and “CSI: Crime Scene Investigation,” and voiced the character Audrey in the animated movie “The Lorax.”

 

Sweeter Than Fiction,” which Swift co-wrote with fun guitarist Jack Antonoff, will run over the end credits of the British film “One Chance” which traces the rags-to-riches story of  “Britain’s Got Talent” winner Paul Potts.

 

“I was really inspired by the husband and wife love story, it’s a film that needs to be seen but I wanted to focus on the love, the relationship between those two,” said Swift.

 

She also complimented this reporter on her red lips. “It’s just so holiday themed, and hey, this is a holiday party, so well done,” she said.


Källa
2013-11-24 / POSTED IN: Taylor: By Taylor Swift

BTS video av "Taylor" reklam

2013-11-24 / POSTED IN: Vardag

Vandrar i Hollywood Hills med Ed

Taylor och Ed Sheeran fotograferades i Hollywood Hills igår! Bilderna är från när de vandrar i Franklin Canyon nära hennes hem. Lite avundsjuk blir man när man ser hur snygg hon ser ut i träningskläder! Sedan är det alltid lika kul att se hur bra vänner hon och Ed är. Inatt är det dags för årets AMA Awards, där vi förmodligen kommer se båda två. Tagga! 
 
 
2013-11-24 / POSTED IN: Vardag

Utanför en gymstudio i LA

Taylor fotograferades utanför en gym/dansstudio ute i Los Angeles den 22 november. På vägen ut sen gick hon arm i arm med två av sina dansare - Taeok Lee och Ricky Jaime. Tänk att gå armkrok med Taylor! Inte varje dag man kan säga att man är bffs med en superstjärna. Kika in bilderna nedan!
 
   
 
2013-11-22 / POSTED IN: Tävling

Tävling: Taylor by Taylor Swift

Nu på TSS kör vi äntligen igång med ännu en tävling! Denna gången har vi fått chansen att lotta ut tre parfymkit (med parfymflaska, hair mist och bodylotion i) av Taylors nya doft "Taylor". Yayyyy! Missa inte detta. 
 
Ni som äger Taylors nya parfym vet att den doftar helt underbart! Den är lite mer sofistikerad än "Wonderstruck", men luktar fortfarande väldigt sött och passar alla åldrar och stilar. Om ni inte har den och inte vinner tävlingen så är det perfekt att önska den i julklapp! I år så får man även med en gratis ringsignal när man köper en julask (både Wonderstruck och Taylor) på Kicks. I asken får man en speciell kod som då ger tillgång till en gratis ringsignal till sin mobil i Taylors röst. Se till att en röd liten lapp finns på asken om ni köper den.
 
Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att kommentera detta inlägg med ditt namn och e-postadress, samt en kort motivering (max 100 ord) om varför du vill vinna ett parfymkit av "Taylor". 
 
Ex: 
Namn: Andrea
E-postadress: taylorswiftsweden@hotmail.com
Kommentar: Jag är med i tävlingen om ett parfymkit av "Taylor" för att...
 
Svårare än så är det inte! Lycka till!
 
Tävlingen avslutas om drygt vecka, 18:00, den 1 december. De tre vinnarna blir kontaktade kort därefter via mejl. Tänk på att om ni inte svarar på mejlet inom ett par dagar så bestämmer vi en ny vinnare. Så håll koll på er inbox! 
 
 
Julaskarna:
» Det parfymkit som kommer med julasken är inte samma parfymkit som är med i tävlingen. 
2013-11-22 / POSTED IN: Nyheter

Taylor att presentera på AMA's

På söndag natt är det dags för årets American Music Awards och det har kommit ut en nyhet om att Taylor ska presentera under kvällen. Hon kommer alltså närvara vid galan men inte uppträda! Hon är även nominerad till fem priser. Det blir nog som alltid en väldigt kul och kändisfylld gala! Här på TSS kommer det ske en liveuppdatering under natten och vi kommer att lägga upp länkar osv under söndagen. 
 
 
 
2013-11-22 / POSTED IN: Event

Weinstein Company Holiday Party

Taylor närvarade vid Weinsteins Company Holiday Party efter presskonferensen i Los Angeles den 21/11. Harvey Weinstein producerade filmen "The Giver" som Taylor var i Sydafrika i början av månaden för, samt att hans filmbolag ligger bakom filmen "One Chance". Taylor ser fantastisk ut! Se de första HQ bilderna från eventet här:
 
@DavidFaustino: At Weinstein Party LA: Me, my girl & @taylorswift13: Stairway to Heaven. 
 
2013-11-22 / POSTED IN: Bilder

One Chance presskonferens 21/11

Taylor närvarade på presskonferensen för filmen One Chance i Los Angeles igår 21 november i en fantastiskt fin vit klänning. Det finns några bilder på att hon ska ha spelat gitarr och inget finns bekräftat men gissningsvis spelade hon låten "Sweeter Than Fiction" som hon skrivit till filmen.
 
 
Källa
 
2013-11-22 / POSTED IN: Vine

Vine: What's going on in my kitchen.. "

 
@taylorswift13What’s going down in my kitchen right now
 
Källa
 
2013-11-22 / POSTED IN: Bilder

Instagram: "SWEERAN"

 
@taylorswift: Ed told me to caption this “SWEERAN”
 
källa
 
2013-11-22 / POSTED IN: Videos

Förhandstitt på VS fashion show

Det har kommit ut en sk. teaser trailer/förhandstitt inför Victoria's Secret Fashion Show som visas på TV i USA den 10 december. Taylor kan ses kort på några ställen i videon samt ett kort uttalande vid ca 1:12-1:17.
 
 
Källa
 
2013-11-22 / POSTED IN: Nyheter

Forbes lista: Högsta betalade musikerna

Forbes gör varje år en lista över de musiker som tjänar mest under ett år. I år rankas Taylor som nummer 8 i världen med $55 miljoner (ca 429 miljoner kr). Årets etta på listan är Madonna med $125 miljoner.
 
Läs hela artikeln här
 
Källa
 
 
2013-11-20 / POSTED IN: Twitter

Twittrar bilder från sitt hem

 
 
 
2013-11-20 / POSTED IN: Övrigt

Citat: Demi Lovato om Taylor

 
Interviewer: A lot of lyrics in pop songs seem to be all about drinking and clubbing. Do you feel like it’ll hurt your music career not to put out records about those types of things?
Demi Lovato: I don’t really care because those things don’t apply to my life at all. A good example of that is Taylor Swift. We’ve had conversations about this where I’m like, “I have so much respect for you as an artist because you don’t have to write about that stuff.” She’s like, “Well, I don’t go out.” I don’t go out to clubs and I don’t party and to me, it says more when you don’t have to do things for shock value. You’re more respected as an artist. And that’s what I want to be, I want to be respected as an artist and not a tabloid headline.
 
Källa
2013-11-20 / POSTED IN: Bilder

Instagrambild: "While in the studio"

 
taylorswift: While in the studio I came to the realization that my bangs are long enough to use as a sleep mask on long flights. Then I remembered I don’t ever use sleep masks on flights. So really, I just need a haircut. http://instagram.com/p/g7QjJLjvOb/
 
 
2013-11-18 / POSTED IN: Vardag

Taylor i London 15 november

Det har dykt upp ett par LQ bilder från den 15 november där Taylor blev fotograferad i London. Nedan kan ni se två stycken (finns inga bättre):
 
 
 
 
 
 
2013-11-18 / POSTED IN: Övrigt

Likear/kommenterar på Instagram

För första gången någonsin har Taylor kommenterat och gillat olika fans bilder på Instagram. Avundsjuk man blir! Roligt att hon ändå ibland tar sig tid att göra sådana här saker, även om hon har ett hektiskt schema. 
 
 
 
 
 
 
 
Källa (för screencaps)
 
 
2013-11-18 / POSTED IN: Magazine

New York Magazine: intervju

Taylor är på omslaget av tidningen New York och det har dykt upp en helt ny intervju med henne! Artikeln är väldigt lång, men se till att kika in den ändå. I artikeln argumenterar journalisten att Taylor är världens största popstjärna vid tillfället - och visst kan man hålla med! Artikeln nämner allt från fans till kritik till hur hennes lägenhet ser ut. Den har med i princip allt! Klicka vidare under utdraget och läs hela. 
 
001.jpg
 

Taylor Swift worries a lot about security. It’s an understandable concern. This spring, a man was arrested in the wee hours of the morning near her estate in Watch Hill, Rhode Island. Police reportedly spotted him walking out of the ocean; he told the arresting officers he had swum two miles to meet Taylor Swift. The singer has two other homes—a modest house, which she calls a “cottage,” in ­Beverly Hills, and her main residence, a penthouse apartment near downtown Nashville—and her team makes every effort to keep the addresses hush-hush. But fans have a way of sniffing these things out. On a Sunday morning in late September, a 12-year-old girl and her mother, who had flown to Nashville from Connecticut to see Swift’s concert at the Bridgestone Arena the night before, walked into the lobby of her building. This was celebrity stalking at its most benign: The mom and daughter had a gift for Swift, a big container of homemade chicken soup, which they left with her doorman.

 

Swift needed the soup. When I arrived at her apartment later that day—my visit was scheduled—she was audibly under the weather. She looked the picture of health: She greeted me in her big, open-plan kitchen, wearing a loose-fitting white-lace frock and friendly grin. But when she spoke, what came out was a croak, a husky voice pitched about two octaves lower than Bea Arthur’s. “I made these, and I’m super-proud of them,” she said, pushing a plate of cookies across the counter. “They’re pumpkin-chocolate-chip. I didn’t cough on them, just so you know. You’re safe.”

 

Swift had been sick all week, fighting the kind of head cold best treated by curling up in bed with a magnum of NyQuil. She didn’t have that luxury. She’d come home to Nashville to wrap up a seven-month-long North American tour in support of her fourth album, Red, which was released in October 2012. The concert the previous evening was the final one of the tour, and the toughest. “It was a struggle,” she said. “I found it a little bit easier to sing than to talk, which was, like, a miracle.”

 

Fortsätt att läsa...


Källa
2013-11-16 / POSTED IN: Film, TV & Radio

One Chance reklam

2013-11-16 / POSTED IN: Vardag

Taylor lämnar VSFS After Party

 
http://www.taylorpictures.net/albums/candids/2013/11-13leavingthevictoriassecretfashionshow/001.jpg
 
http://www.taylorpictures.net/albums/candids/2013/11-13leavingthevictoriassecretfashionshow/003.jpg
 
http://www.taylorpictures.net/albums/candids/2013/11-13leavingthevictoriassecretfashionshow/004.jpg
 
Här hittar ni också några candids från när hon anlände till showen tidigare under dagen!
 
Bildkälla
 
 
2013-11-16 / POSTED IN: Musikvideo

Musikvideon för The Last Time

Idag släpptes den officiella musikvideon för The Last Time som blivit släppt som en singel i UK! Det är en turnévideo och visar uppträdandet när Gary Lightbody besökte Red Tour för att sjunga låten med Taylor. Kika in den nedan!
 
 
Videokälla
2013-11-14 / POSTED IN: Event

Backstagebilder från Victoria's Secret Fashion Show

http://25.media.tumblr.com/1963cd1caed0c592491c2cee407b55bd/tumblr_mw8795Kfqz1s5y8nno1_1280.jpg
 
 
http://31.media.tumblr.com/b79e02837b496f2faa8721304cc0e7e4/tumblr_mw84sqZV7r1s5y8nno1_1280.png
 
@TaylorSwift13: The best things always happen on the 13th!
 
https://pbs.twimg.com/media/BY_Rj9WIUAAORdc.jpg:large
 
http://25.media.tumblr.com/1a85c61aba4375cfa1e89248a2b0c45c/tumblr_mw82obn5mw1s5y8nno1_1280.jpg
 
http://25.media.tumblr.com/04d3ae2e9f87c54b0751a27dd2603132/tumblr_mw8gceBGEI1s5y8nno1_1280.jpg
 
http://24.media.tumblr.com/674a429dab950fd5799decc2b0b3eb0f/tumblr_mw84wlDmt51qb86xno1_1280.jpg
 
http://24.media.tumblr.com/d1030131a9679ded0eddd72526d098e8/tumblr_mw891yRIhA1sbxb7xo1_1280.jpg
 
 
 
2013-11-14 / POSTED IN: Event

Bilder: Victoria's Secret Fashion Show

För några timmar sedan närvarade Taylor vid 2013 Victoria’s Secret Fashion Show och det har dykt upp bilder från rosa mattan och Taylors två uppträdande (ena med Fall Out Boy under British Invasion och andra IKYWT under Snow Angels). Taylor ser fantastisk ut! Det har dykt upp några videos från showen, men vi får vänta nästan en månad tills de officiella klippen släpps.
 
Video #1
Video #2
Video #3
Video #4
Video #5
 
 
2013-11-13 / POSTED IN: Magazine

Dolly Magzine

Taylor är på decemberomslaget av Dolly Magazine. Omslagsbilder är från en ny plåtning vilket alltid är lika kul att se! Förhoppningsvis dyker det upp fler bilder inom kort. 
 
 
Källa
 
 
2013-11-13 / POSTED IN: Vardag

Bilder: ute i New York

Taylor är just nu i New York City för att uppträda på Victoria Secret's Fashion Show 2013 som spelas in idag Amerikansk tid. Det bör dyka upp bilder från showen imorgon! Hon har fotograferats runt om i staden både igår och idag efter repetitionerna för modeshowen. Bilder från idag håller just nu på att dyka upp runt om på nätet, så de läggs upp lite senare. Hon ser jättefin ut i sin outfit i bilderna nedan och det är inte heller varje dag man får se henne i hårförlängning! 
 
 
2013-11-12 / POSTED IN: Videos

Headline: intervju

En intervju med Headline Country från förra månaden när Taylors Education Center öppnade i Nashville:
 
2013-11-12 / POSTED IN: Vardag

Taylor ute i NYC igår med Lorde

En liten smygbild har dykt upp från gårdagen där Taylor syns ute med Lorde i New York City! 
 
 
Källa
 
2013-11-12 / POSTED IN: Videos

Taylor med i Macy's julreklam

2013-11-12 / POSTED IN: Nyheter

Taylor att uppträda på VS Fashion Show

Victoria's Secret Fashion Show är nog årets största och mest kända modeshow med modeller från världen över som går. Inte mindre än Taylor kommer att vara en av artisterna som uppträder på showen i år! Vilken grej! Kommer nog bli riktigt kul. Vilka låtar hoppas ni att hon sjunger? Vilka skulle passa bäst in på modeshowkonceptet?
 
 
Showen sänds den 10 december på CBS, men spelas in nu i veckan. Utöver Taylor så kommer Fall Out Boy, A Great Big World och Neon Jungle uppträda.
 
Källa
 
 
 
 
2013-11-11 / POSTED IN: Videos

HD-kvalité: Taylors uppträdande på CMAs

 
» I USA kan man nu köpa uppträdandet på iTunes. Om det är någon här som brukar kika runt på iTunes, kan ni väl se om den har släppts här i Sverige också. Själv har jag denna version av "Red" på repeat. Den är ju för fin! 
 
Tack Lisa för tipset om videon! Tidigare har vi bara lagt upp en LQ av deras uppträdande. Alltid lite roligare att se den i toppkvalité!
2013-11-11 / POSTED IN: Övrigt

The Vamps pratar om hur det var att träffa Taylor

The Vamps som kommer att vara förband för Taylor i februari nästa år i London fick ju chansen att träffa henne på BBC Radio 1 Teen Awards häromveckan. Nu har bandet blivit intervjuade om hur det var att träffa Taylor! Dem är riktigt söta. Kika in videon nedan!
 
 
2013-11-10 / POSTED IN: Taylor Live

BBC Radio 2 intervju

 
» Kl 21.00 ikväll är det dags för MTV's Europe Music Awards. Taylor kommer inte att vara där i år (det har inte sagts något om att hon ska dit). Ni kan se galan live här eller på MTV!
2013-11-08 / POSTED IN: Videos

Intervjuer backstage från CMAs

 
2013-11-08 / POSTED IN: Event

Video: Taylor dansar på CMAs

 
Haha åh, ingen awardshow utan TS som dansar! Klassiker. 
2013-11-08 / POSTED IN: Event

Big Machine Records CMA After Party

Efter CMA Awards i onsdags kväll så hade Big Machine Records (skivbolaget) anordnat en efterfest:
 
 
2013-11-08 / POSTED IN: Vine

Vine: My dad loves the CMAs

 
2013-11-07 / POSTED IN: Event

CMA Pressroom

 
 
 
» Taylor vann även två BMI Awards häromdagen! Hon vann priser för "Begin Again" och "Ours". Grattis Taylor!
2013-11-07 / POSTED IN: Event

CMA Week: radiointervjuer

Någon dag eller så innan CMA Awards tar plats brukar det vara en så kallad CMA Week där radiostationer får intervjua artister inför galan. Taylor var självklart där på besök och blev intervjuad! Kika in ett par intervjuer nedan.
 
 
 
TAYLOR SWIFT – FROGGY AT THE 2013 CMA AWARDS
Taylor Swift talks about the love of her fans
Toni Foxx Talks With Taylor Swift
Taylor Swift’s CMA interview with Nashville Edge
94.7 WQDR 2013 CMA Awards: Taylor Swift
 
Källa
2013-11-07 / POSTED IN: Event

The Ellen Show: Taylor på röda mattan @ CMA's

2013-11-07 / POSTED IN: Event

The 47th Annual CMA Awards

För någon timme sedan avslutades årets CMA Awards 2013 och Taylor gick hem med fyra priser! Redan innan galan ens hade börjat vann Taylor tillsammans med Tim och Keith två priser för Highway Don't Care; Musical Event Of The Year och Music Video Of The Year. Taylor dök upp på röda mattan i en fantastisk Elie Saab klänning och såg otroligt vacker ut.
 
Under galans gång förlorade Taylor tyvärr sina andra nomineringar, inklusive Entertainer Of The Year. Däremot blev Taylor hedrad med The Pinnacle Award (och med International Achievement Award) och kan säga att jag tror inte ett enda öga hos fansen var torrt. Stolt! Stort grattis till Taylor. Tillsammans med Alison Krauss och Vince Gill uppträdde Taylor en akustisk version av Red - fantastiskt! Missa verkligen inte att titta videon på uppträdandet nedan tillsammans med bilder och annat kul från galan ♥
 

 Taylors uppträdande av Red:
 
 
http://www.taylorpictures.net/albums/app/2013/cmaawards/020.jpg
 
http://www.taylorpictures.net/albums/app/2013/cmaawards/021.jpg
 
http://www.taylorpictures.net/albums/app/2013/cmaawards/022.jpg
 
 Alla artister som Taylor var förband till i början av hennes karriär gick upp på scenen för att hedra Taylor. Missa inte att kika in hela klippet nedan med bland annat ett jättefint videomontage!
 
 
http://www.taylorpictures.net/albums/app/2013/cmaawards/028.jpg
 
http://www.taylorpictures.net/albums/app/2013/cmaawards/039.jpg
 
http://www.taylorpictures.net/albums/app/2013/cmaawards/041.jpg
 
http://www.taylorpictures.net/albums/app/2013/cmaawards/042.jpg
 
http://www.taylorpictures.net/albums/app/2013/cmaawards/037.jpg
 
Källa
2013-11-07 / POSTED IN: Taylor Live

Live: CMA Awards 2013

Om cirka en timme kör CMA Awards 2013 igång och nedan hittar ni länkar (för er tappra fans som stannar uppe med mig!) som borde fungera. Röda Mattan har redan kört igång men Taylor dyker nog inte upp förrän om tidigast en halvtimme. Redan nu har hon twittrat om sin klänning som en liten sneak peak! Ni hittar även en bild från Taylors repetition nedan.
 
http://24.media.tumblr.com/c10d6de217aa6c4f785c2c9879d271fe/tumblr_mvv98h8Hpz1s5y8nno1_1280.jpg
 
http://31.media.tumblr.com/76bfbf7cb52481593797b653eef0f6b7/tumblr_mvuw5pxntv1qmoz6po1_1280.jpg
 
Röda Mattan
Länk #1
 
Galan
Länk #1
 
Vi kommer inte liveuppdatera men ni hittar bilder och videos från galan här om några timmar.
2013-11-06 / POSTED IN: Event

Taylors sittplats för CMA inatt

 
Inatt är det dags för årets CMA Awards! Galan börjar 02:00 svensk tid och vi får hitta länkar att kolla på. 
2013-11-05 / POSTED IN: Nyheter

Yahoointervju om Taylors stil

Läs en artikel från Yahoo nedan där de pratar om allt som har med stil att göra! Rödamattanklänningar hon ångrar, lite stiltips och vem som är hennes stilikoner -- artikeln täcker allt. Se till att kika in den!
 
 
Pop sensation Taylor Swift may get constant press for her tumultuous love life, but here at Yahoo Shine, we're obsessed with the star for another reason: her personal style. From her pitch-perfect off-duty wardrobe to her glam taste in red carpet gowns, Swift dresses as flawlessly as her enviable bangs and gorgeous red lips look. 
 
While she prepares for a crazy whirlwind schedule that includes an international tour, the American Music Awards, the Country Music Awards, and an upcoming album, Swift has also been collaborating with Keds, the iconic sneaker brand, on covetable comfortable shoes. We sat down with the star to get the scoop on her style icons, the best and worst things she's ever worn, and her beauty secrets.
 
Yahoo Shine: Your red carpet style has really evolved over the years. What's your favorite look of all time?

I wore a gown to the Brits [in February] that was a black [Elie Saab] dress, and it had a belt, and I had a smoky makeup look. That was one of my favorites.

 

Do you have any fashion regrets from the past?

I started walking red carpets when I was 16. I think since I missed prom so many times, I would wear prom-like dresses. Princessy-, pastels… I can't remember a specific one, I just see them all as a blur. [Laughs] Please don't put a big picture of them in your article like, "A slideshow of Taylor's terrible prom choices!" 

 

Have stylists ever introduced you to something you didn't think you'd wear that you now love? 
I remember the first time my stylist brought in a pair of high-waisted shorts. I was like, "Oh, what is that? No! Get it away from me!" And then I put a pair on and I was like, "I love this!" I ended up wearing them onstage all the time. 


What style tip would you share with our readers?
 
I feel bossy telling people what to do, but I think the best option for what to wear is something that won't make you cringe in 20 years, like passing trends. When everybody's wearing neon, I'm not. When everybody's got spikes on everything, I'm not doing that. When everybody's trying to look tough, I'm not. When you ignore fads and just wear what you like that's classic and simple, I think that's the way to go for longevity as far as style is concerned.

 

Which of your peers do your think has great style?

I always like what Lena [Dunham] wears, because it's always so her. She knows how to dress in a way that represents her personality. It's so perfect, because she's just being herself with her fashion choices, and I think that's my favorite thing. It's very brave to showcase who you are by what you wear.

 

Who are your style icons?

Do you know who Cyd Charisse is? 


Yup! [Editor's note: Cyd Charisse was a beautiful actress and dancer during the 1940s and '50s who performed alongside Fred Astaire and Gene Kelly.]

She is my favorite right now. I keep looking at photos of her looking so classic. She's my style icon of the moment. I always waver between Audrey Hepburn, Francoise Hardy or Jane Birkin.

 

Fortsätt att läsa...


Källa
2013-11-05 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Nominerad till 1 PCA

Nu har slutnomineringarna för People's Choice Awards släppts och Taylor är nominerad till Favorite Country Artist. Rösta på henne här!
 
 
PÅMINNELSE att rösta på Taylor:
- American Music Awards (24 nov)
MTV's Europe Music Awards (10 nov)
- American Country Awards (10 dec)
 
 
2013-11-05 / POSTED IN: Taylor Live

Radiointervju med Greg James

Taylor blev intervjuad av BBC Radio 1's Greg James när hon var på BBC Radio 1 Teen Awards i söndags. Intervjun är så rolig och så naturlig på ett sätt, så se till att lyssna på den här. Radiointervjun börjar vid 1:14:16. 
 
 
2013-11-05 / POSTED IN: Övrigt

FRIBILJETTER till The Band Perry

Om ni är fans av countrymusik så kanske ni vet att bandet The Band Perry (vem älskar inte låten If I Die Young?) kommer till Sverige om ett par dagar. Nu är ni chansen att gå på någon av deras konserter här - GRATIS! Skicka ett mejl till TSS (taylorswiftsweden@hotmail.com) med vilket datum ni vill gå på och vilka ni är (namn av alla som ska gå, dvs om du tar med ett par kompisar ska deras namn även vara med så att alla hamnar på listan). 
 
08 nov - GÖTEBORG - Trädgårn kl 20.00
10 nov - STOCKHOLM - Cirkus kl 19.30
15 nov - HELSINGBORG - The Tivoli kl 20.00
 
Vi kommer sedan att skicka alla namn till en kontaktperson som då kommer sätta upp er på gästlistan. Biljetter kan sedan hämtas ut i respektive biljettkassa ca 1 tim före konserten. Eftersom första konserten redan är om tre dagar så vore det bäst om ni skickar mejl senast på torsdag om ni vill gå på Göteborgskonserten! Så skynda på! Bjud med era vänner (så många ni vill!) så blir det nog en riktigt grym kväll. 
 
 
 
 
 
2013-11-05 / POSTED IN: Nyheter

Taylor att bli hedrad för CMA Pinnacle Award

Imorgon är det dags för årets Country Music Association Awards där Taylor är nominerad till sex priser. Men hon är redan en vinnare! Hon ska bli hedrad med Pinnacle Award som ges ut till artister som har haft stor internationell succé med konserter och skivförsäljning inom countrymusik. Läs mer om priset och galan nedan.
 

Taylor Swift is already a winner at the upcoming Country Music Association awards. On Wednesday, Nov. 6, the organization will present Swift with the Pinnacle Award, an honor given to an artist who has achieved worldwide success in the field of Country music through concert performances and record sales levels. The artist will have also attained the highest degree of recognition within music worldwide. Additionally, the artist’s talent and presence will have a long-term positive impact on the appreciation of Country music for years to come.

 

“I can’t think of a better opportunity than ‘Country Music’s Biggest Night™’ to present an award of this magnitude to an artist of this caliber,” said CMA President of the Board Ed Hardy. “I’ve known Taylor since she was 16. She came to my office with her Mom to play her music and I was amazed. Taylor’s outstanding career epitomizes the definition of the Pinnacle Award.”

 

Garth Brooks is the sole additional performer to win the award, which was created in 2005. Swift is a top nominee at Wednesday’s awards, which airs live at 8 p.m. Eastern on ABC from the Bridgestone Arena in Nashville, Tenn. She’s earned six nominations along with Kacey Musgraves; Swift is going for a third win of top honor Entertainer of the Year.

 

Swift will perform a special version of her song “Red” on the awards show with Alison Krauss, Vince Gill, Sam Bush, Edgar Meyer and Eric Darken.


Källa
2013-11-05 / POSTED IN: Event

Bilder från KEDS promotion i NYC

2013-11-04 / POSTED IN: Taylor Live

Capital FM Radiointervju

 
» YouTube Awards 2013 tog plats igår kväll. Taylor tog vann YouTube Phenomenon för I Knew You Were Trouble! 
2013-11-04 / POSTED IN: Film, TV & Radio

"The Last Time" på The X Factor UK

Igår sändes Taylor och Gary Lightbodys första TV-uppträdande av deras låt "The Last Time" på brittiska The X Factor. Kika in uppträdandet nedan!
 
 
 
Källa
2013-11-03 / POSTED IN: Event

Bilder: Backstage på BBC Radio 1 Teen Awards

 
 
» De två sista bilderna är från innan eventet och det är med Capital FM -- en radiointervju kommer att släppas ikväll. Den läggs upp imorgon! Taylor ska även uppträda på The X Factor UK ikväll med Gary Lightbody och de ska sjunga "The Last Time" tillsammans. 
2013-11-03 / POSTED IN: Event

Fanbilder från BBC Radio 1 Teen Awards

 
Källa
2013-11-03 / POSTED IN: Vardag

Taylor i Hertfordshire, England igår (2/11)

 
 
2013-11-03 / POSTED IN: Event

BBC Radio 1 Teen Awards 2013

Taylor är ju just nu i London i ett par dagar! Idag på eftermiddagen var hon på BBC Radio 1 Teen Awards. Klädd i en grön klänning så fotograferades hon på röda mattan och sågs ta kort med fans -- lika vacker som alltid. Hon presenterade även ett pris under galan som ni kan se en video av nedan! 
 
    
 
Intervjuad av BBC Radio 1
 
Presenterar priset för Best British TV Show
 
2013-11-03 / POSTED IN: Event

The Vamps träffar Taylor

Idag var Taylor närvarande på BBC Radio 1 Teen Awards i London (bilder + videos kommer i ett nytt inlägg!) och The Vamps, Taylors förband på turnén nästa år, fick chansen att träffa henne backstage på galan. En av killarna i bandet, James, är ett superfan av Taylor så det var extra kul att se hans reaktion när han fick träffat henne! Kika in hans twitter här
 
 
2013-11-02 / POSTED IN: Event

Bilder från en KEDS intervju

Anledningen till att Taylor var i New York igår (utöver Eds konsert) var för att promota KEDS. Förmodligen kommer fler intervjuer än Access Hollywood och E! News dyka upp inom kort!
 
 
2013-11-02 / POSTED IN: Twitter

Ed twittrar backstagebild

 
Thank you to ms. Swift for being the surprise guest this evening !

 
2013-11-02 / POSTED IN: Vardag

Instagram: Ashley Avignone och Taylor igår

 
@ashavignone Went to see a friend tonight…
 
@ashavignone And she talked me into doing this
 
2013-11-02 / POSTED IN: Videos

E! News och Access Hollywood intervju

Innan Taylor uppträdde med Ed Sheeran på hans konsert i MSG igår så intervjuades hon av E! News och Access Hollywood. Se till att kika in intervjuerna nedan, där hon bland annat pratar om hennes roll i The Giver, låtskrivning, turnén och Ed! 
 
 
 
» Taylor ska nu vara i London ett par dagar, bland annat ska hon närvara på BBC Radio 1 Teen Awards imorgon! 
2013-11-02 / POSTED IN: Videos

Taylor på Ed Sheerans konsert i NYC

Ed Sheeran har haft ett par konserter i Madison Square Garden i New York nu i helgen och på gårdagens konsert så överaskade Taylor publiken med att komma ut och sjunga "Everything Has Changed" tillsammans med Ed. Deras vänskap är ju bara för fin! Kika in uppträdandet nedan.
 
 
 
Källa
 
2013-11-02 / POSTED IN: Taylor: By Taylor Swift

Ny Taylor by Taylor reklamfilm

2013-11-02 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Nominerad till ÅTTA ACA's

Årets American Country Awards äger rum den 10 december och vår Taylor är nominerad i åtta kategorier. ÅTTA! Vi kan rösta här dagligen - bara registrera er och kör igång! 
 
Artist Of The Year
Artist Of The Year Female
Single Of The Year Female – Begin Again
Single Of The Year Vocal Collaboration – Highway Don’t Care
Touring Artist Of The Year
Music Video Of The Year – Begin Again
Music Video Of The Year Female – Begin Again
Song Of The Year – Highway Don’t Care
 
Taylor kommer vara i Australien på turné i december, vilket betyder att hon inte kommer att närvara på galan. 
 
Källa