slide show
2013-11-22 / POSTED IN: Tävling

Tävling: Taylor by Taylor Swift

Nu på TSS kör vi äntligen igång med ännu en tävling! Denna gången har vi fått chansen att lotta ut tre parfymkit (med parfymflaska, hair mist och bodylotion i) av Taylors nya doft "Taylor". Yayyyy! Missa inte detta. 
 
Ni som äger Taylors nya parfym vet att den doftar helt underbart! Den är lite mer sofistikerad än "Wonderstruck", men luktar fortfarande väldigt sött och passar alla åldrar och stilar. Om ni inte har den och inte vinner tävlingen så är det perfekt att önska den i julklapp! I år så får man även med en gratis ringsignal när man köper en julask (både Wonderstruck och Taylor) på Kicks. I asken får man en speciell kod som då ger tillgång till en gratis ringsignal till sin mobil i Taylors röst. Se till att en röd liten lapp finns på asken om ni köper den.
 
Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att kommentera detta inlägg med ditt namn och e-postadress, samt en kort motivering (max 100 ord) om varför du vill vinna ett parfymkit av "Taylor". 
 
Ex: 
Namn: Andrea
E-postadress: taylorswiftsweden@hotmail.com
Kommentar: Jag är med i tävlingen om ett parfymkit av "Taylor" för att...
 
Svårare än så är det inte! Lycka till!
 
Tävlingen avslutas om drygt vecka, 18:00, den 1 december. De tre vinnarna blir kontaktade kort därefter via mejl. Tänk på att om ni inte svarar på mejlet inom ett par dagar så bestämmer vi en ny vinnare. Så håll koll på er inbox! 
 
 
Julaskarna:
» Det parfymkit som kommer med julasken är inte samma parfymkit som är med i tävlingen. 
Postat av: Marta F

Jag är med i tävlingen för att jag väldigt länge velat ha "Taylor" parfymen. Taylor är en sådan stor inspiration till mig, älskar henne och hennes musik oändligt mycket och att få bära hennes nyaste parfym skulle vara en ära! :D

2013-11-22 @ 20:41:54
Postat av: Jenny

Jag är med i tävlingen om ett parfymkit av "Taylor" för att jag alltid har velat ha en av Taylors parfymer men jag har bott med en parfymallergiker och inte kunnat ha någon parfym alls. Nu har jag precis flyttat och det skulle vara så kul om den första parfymen jag äger blir en av Taylor!

2013-11-22 @ 20:51:31
Postat av: Kajsa

Jag är med i tävlingen om ett parfymkit av "Taylor" för att jag älskar Taylor och hennes musik hon är en sådan stor förebild för mig! Det skulle vara jätte roligt att kunna bära med mig Taylor var jag än går! :)

2013-11-22 @ 21:46:56
Postat av: Sofia

Jag är med i tävlingen för att jag älskar parfymen (min kompis har den och jag ver hur den luktar), den är helt underbar! Den är något helt annat än Wonderstruck och jag älskar Taylor så mycket, hon inspirerar mig varje dag! :)

2013-11-22 @ 21:50:47
Postat av: Linnea

Jag är med i tävlingen för Taylor har varit en väldigt stor inspiration för mig länge nu och varje gång jag tänker på henne, hör någon av hennes låtar osv blir jag väldigt inspirerad. Speciellt under mina föräldrars skilsmässa brukade jag krypa ner och lyssna på hennes låtar och de fick mig alltid se ljuset i mörkret. Om jag hade hennes parfym och luktade som henne skulle jag känna mig inspirerad och få glöd att kämpa vidare varje gång jag kände lukten, vilket jag skulle göra hela tiden eftersom jag alltid skulle ha den på mig!

2013-11-22 @ 22:42:24
URL: http://girlinthewood.devote.se
Postat av: Anonym

Namn: Maria
E-postadress: maria100@hotmail.se

Kommentar: Jag är med i tävlingen om ett parfymkit av "Taylor" för att jag alltid älskat henne. Sedan love story har jag varit helt fast. Hon är inte som andra artister. Hon är såå godhjärtad, generös och gullig. Som artist har hon helheten man behöver ha, jag bara älskar allt hon säger, skriver, sjunger och gör! Så därför vore det jätteroligt att vinna parfymen, så jag kan bära en liten del av henne på mig varje dag och så hon kan ge mig den där extra orken.

2013-11-22 @ 23:04:10
Postat av: Emma

Jag vill vinna för att jag har länge planerat att köpa Taylor by Taylor bara för att jag älskar den så mycket, men min budget har ofta kraschat pga konsertbiljetter *You know how it is*
Så det har inte blivigt någon parfym för mig. Men nu är det ju ett perfekt tillfälle.

2013-11-22 @ 23:54:53
Postat av: Caroline

Jag är med i tävlingen för att jag älskar Taylor sååå mycket och det hade varit superkul att få denna nya parfymen för Wonderstruck som jag har nu börjar ta slut! Taylor är verkligen en äkta artist! Enligt mig handlar artisteri inte bara om att sjunga bra och skriva fantastiska låtar utan också att vara en bra förebild för människor och det är precis vad hon är! Hon betyder mycket för väldigt många och jag har sett upp till henne i många år nu och kan alla hennes låtar och lyssnar varje dag på hennes musik! Just nu är min favoritlåt All Too Well!

2013-11-23 @ 00:01:19
Postat av: Malin

Jag är med i tävlingen om ett parfymkit av "Taylor" för att jag älskar Taylor och allt som hon gör, hon är helt fantastisk på alla sätt och jag är så glad över att hon finns och sprider kärlek till resten av världen. Jag lyssnar på hennes musik i princip varje vaken stund, det finns verkligen låtar för alla tillfällen och sinnesstämningar. Det luktar "Wonderstruck" om mig varenda dag, men jag skulle inte ha något emot att varva det med lite "Taylor" emellanåt...

2013-11-23 @ 08:02:02
Postat av: Linnea

Åh, vad roligt med en tävling! I am Wonderstruck by the Enchanted perfumes by Taylor, haha. ^^

Jag är ett stort fan av Taylor, och jag är helt förälskad i hennes parfym Wonderstruck! Jag önskar mig parfymen Enchanted i julklapp. Jag vet att Taylor skulle vara ett perfekt kompliment till min parfymsamling! ♥

2013-11-23 @ 09:35:18
Postat av: Tess

Jag är med i tävlingen för att Taylor luktar lite som min mamma och hon jobbar ganska mycket så vi hinner inte se varandra så jätte mycket. Det skulle därför kännas tryggt och bra att kunna ha på sig parfymen när jag saknar henne.

2013-11-23 @ 10:13:13
Postat av: myaaras

Jag är med i tävlingen för att jag älskar Taylor. Hon är en jättestor inspiration i min vardag. Utan Taylor så skulle jag aldrig ha lärt mig så mycket om livet. Hon säger att man ska uppskatta allt i livet och inte vara någon annan än sig själv. Jag har fått så bra självförtroende på grund utav henne. Det skulle vara så kul och få äga en parfym som hon har skapat med all kärlek. Jag vill vara precis som Taylor en godhjärtad person.

2013-11-23 @ 10:57:37
Postat av: Linnea

Namn:linnea
Epost: linneafahlberg@live.se
Motivering: jag vill vinna för att taylor har inspirerat mig att göra så mycket! Hon har motiverat mig att börja spela guitarr, att våga göra saker även om man är rädd och att allt är värt det om det fick dig att känna något! Sen jag började lyssna på Henne har jag vågat tro på mig själv och drömma stort! <13

2013-11-23 @ 13:23:08
Postat av: julia

Jag är med i tävlingen om ett parfymkit av "Taylor" för att Jag har så länge försökt vinna parfymen, i olika tävlingar (eftersom jag inte har råd att köpa den) men har aldrig vunnit. jag vill ha den så gärna eftersom taylor betyder allt för mig, hon är min största idol och är en så bra förebild, jag älskar henne så mycket!

2013-11-23 @ 13:24:28
Postat av: Hanna

Min motivering känns svårt att skriva. För ibland känns det inte som att det finns någon som älskar Taylor som jag gör. Det är svårt att säga så om en person man aldrig har träffat men det är sant. Det går ingen dag utan att jag lyssnar på hennes musik, jag kan sjunga med i varje låt av alla hennes album. Jag går i gymnasiet nu och hon är min största inspirations källa och jag finner tröst i hennes låtar. Det finns nått story för alla där! Nu har jag inte råd med parfymen själv och det skulle vara underbart att vinna när jag har gått på kicks och luktat på parfymen tusentals gånger, den är underbar!
Alla fans borde få chansen att ha den. Och nu när det är en tävling känns det perfekt för mig att få chansen att vinna den! kram Hanna

2013-11-23 @ 14:24:34
URL: http://hannalofstrand.blogg.se
Postat av: Celina

Jag är med i tävlingen om ett parfym kit av ''Taylor'' för att jag verkligen ser upp till Taylor Swift och hennes musik sedan 2 år tillbaka. Att få dofta någonting som hon gjort skulle bara vara pricken över ''i''.

2013-11-23 @ 16:55:12
Postat av: christina

Jag har luktat på den och den är underbar, men jag har inte råd att köpa den. Jag älskar taylor och hennes musik är så magisk att det knappt går att beskriva! Jag blir alltid glad när jag tänker på taylor och hennes musik,och att bära med hennes doft skulle vara helt underbart och så magiskt som att vara i en taylor swift värld hela tiden. Även om man sitter på ett matte prov kan man känna doften och bli alldels glad inom sig! Och tack TSS för att vara världens bästa sida!

2013-11-23 @ 20:14:27
Postat av: Mathilda

Nu när vintern och julen snart är här,
hade det varit helt fantastiskt att få en Taylor Swift-parfym i min necessär.
För även om det mesta under vintern bara luktar av ylle och ull,
så kan jag själv lukta som Taylor Swift, somrig och glädjefull.

2013-11-23 @ 20:30:01
Postat av: Hilma Wiik

Ååh! Vilken möjlighet att kunna vinna en Taylor parfym! Jag har såå länge vilket ha en, å nu kan man man vinna en! Vilken julklapp de skulle va lixom, och dessutom är det ett parfym ifrån världens bästa Taylor som ä så underbar! Jag skulle bli så glad om ja van, för vem vill inte ha en Taylor luktande glassflaska i handväskan?! :)

2013-11-23 @ 22:26:47
Postat av: Alice

Jag har länge tänkt köpa taylor by taylor swift men jag är ganska ung och har inte så mycket pengar. så det skulle vara perfekt och få vinna min största förebilds parfym som alltid får mig på bra humör.

2013-11-23 @ 22:27:17
Postat av: Swiftie 4ever

Hej ! Jag vill vinna så gärna !! Jag älskar taylor så mycket och vill jättegärna ha kittet !! Det är jättesnällt att ni gör denna tävlingen och jag hoppas att jag blir en av dem lyckliga vinnarna !
Taylor har fått mig att spela gitarr och lärt mig så mycket ex. People throwing rocks at Things that shines
Haha men älskar er blogg

2013-11-23 @ 22:40:37
Postat av: Fanny S

Det är svårt att skriva en motivering, men jag ska försöka. Jag har älskat Taylor Swift så länge jag kan minnas, och är en trogen läsare av er blogg. Jag har gått till Kicks tusentals gånger för att lukta på parfymen, men har inte haft råd att köpa den. Detta är ett perfekt tillfälle för mig att få en egen parfym och dofta lika underbart som Taylor säkert gör. Det är svårt att förstå hur jag kan älska Taylor så mycket, trots att jag aldrig ha träffat henne. Fast alla som skriver här älskar väl henne lika mycket som jag…

2013-11-24 @ 08:42:36
Postat av: Evelina Karlsson

Jag skulle så gärna vilja vinna Taylors nya parfym för jag har inte nån av hennes parfymer ännu. Jag älskar henne till månen och tillbaka. Jag blev inte en swiftie 2006 men jag kommer att vara en ända in till slutet. En parfym lever för evigt precis som min kärlek och support till Taytay!

2013-11-24 @ 14:48:29
Postat av: Petra

Jag är med i tävlingen om ett parfymkit av "Taylor" för att... Taylor är min största förebild. Jag är så otroligt stolt över henne och när jag såg t.ex. CMA talet det här året så grät jag så mycket, trodde inte det var möjligt att gråta så mycket. Jag är stolt över att vara ett fan av henne för att hon gör så mycket gott i världen.
Jag äger inte heller någon parfym av Taylor för att jag har snåla föräldrar och jag kan inte köpa själv...

2013-11-24 @ 15:04:00
Postat av: Julia J

Jag skulle vilja vinna för att jag skulle ge parfymen till min 11 åriga kusin och behålla hair mist och bodylotion för att hon bryr sig mer om parfymen. Hon är ett megafan av Taylor och det skulle vara roligt att få se hennes min när hon öppnar julklappen. Hon inspireras av Taylor och älskar att prata om henne. Hennes önskelista i år är mycket sådant som äldre tonåringar önskar sig så därför vill jag ge henne parfymen. Både för att den är sofistikerad(känna sig lite äldre), men också att hon ska fortsätta vara den hon är (ett fan).

2013-11-24 @ 16:29:56
Postat av: Linnéa

Att Taylor är min förebild är inte en anledning till att jag skall vinna, för i så fall skulle ju alla vinna. Utan min anledning till varför jag skulle vinna är att sedan att jag tog studenten i våras har jag upplevt en av de svåraste perioderna i mitt liv. Hela hösten har varit jätte jobbig och ångest fylld, jag har till och med funderat att hoppa av utbildningen jag går på ett par gånger. Att vinna ett av parfymkittet skulle definitivt vara en höjdpunkt denna höst.

2013-11-24 @ 16:35:14
URL: http://girlathome.blogg.se
Postat av: Lisa

Jag är med i parfym-kits tävlingen för att jag älskar Taylor Swift och tycker hon har varit och fortfarande är en stor inspiration för mig genom livet. Jag älskar hur hennes parfymer luktar också som är en bonus ;) till sist att oavsett vad folk sagt/skrivit om henne har hon varit positiv och blickat framåt istället för det som median anser.

2013-11-24 @ 19:54:42
Postat av: johanna

hej TSS!!!
jag vill gärna vinna parfymen Taylor för att jag tycker att den luktar gudomligt, och för att jag inte har råd att köpa den!
jag tycker att ni är världens bästa fan-sida!
/en som älskar Taylor Swift!!!(=

2013-11-25 @ 17:05:47
Postat av: Fanny

Hej! Jag vill vinna det här parfymkittet så jag kan ge det till min lillasyster i julklapp! Själv så har jag parfymen men alltid då hon är hos mig så luktar hon hela tiden på parfymen och vill ha den men hon har inga pengar! Själv har jag inte heller nog med pengar så jag kan köpa den till henne och så älskar jag min egen så mycket så vill helst inte att hon lånar den. Hon är ett stort TS-fan som jag! Hon har dock ingen av TS produkter så ett parfymkit tycker jag hon är värd!

2013-11-25 @ 17:54:17
Postat av: Agnes swift

Hej ! Jag skulle så gärna vilja vinna detta kittet !! Jag har varit med i många taylor tävlingar men aldrig vunnit ... Jag har repostat en giveaway bild på instagram 634 gånger men vann inte
Jg var med i tidningen Julias 7 gånger
Så snälla jag älskar taylor så mycket

2013-11-26 @ 15:53:34
Postat av: Elisabet

Jag är med i denna tävling eftersom jag, som så många andra, älskar Taylor! Jag äger första edition av Wonderstruckparfymen, och har tyckt väldigt mycket om den. Därför skulle jag gärna testa både den andra utgåvan av Wonderstruck, såväl som den nya Taylorparfymen såklart. Jag ser alltid fram emot att titta in på TSS och få veta det senaste från Taylor. Och jag känner på mig att hennes nästa album kommer att vara helt fantastiskt. Taylor ♥

2013-11-26 @ 19:23:36
Postat av: Emelie

Emelie
amelie_s88@hotmail.com
Jag är med i tävlingen om ett parfymkit av "Taylor" för att jag älskar Taylor Swift helt enkelt! nämen jag verkligen urkass på motiveringar.. skulle va kul o vinna, har luktat på parfymen väldigt "sofistikerad" doft. har wonderstruck enchanted hemma :)

2013-11-26 @ 23:01:22
Postat av: Seda

Hej! Jag är med eftersom, som många andra tycker jag väldigt mycket Taylor och hennes musik. Jag tycker själv om att sjunga och jag kommer ihåg för några år sedan när jag "upptäckte" hennes musik. Det är något med den som är... Tröstande? Jag vet inte hur jag ska beskriva det men hennes låtar är alltid väldigt mysiga och får mig alltid att må bättre. Texterna kan vara så enkla men ändå så smarta. Varje låt är som en egen berättelse. Jag äger faktiskt ingen parfym av Taylor men det vore väldigt kul att göra det. Dessutom får jag chansen att säga att jag vann en tävling vilket inte har hänt sedan jag var liten och gick på ett tivoli (världens minsta) och vann en nyckelring med en tiger på ;)

2013-11-28 @ 22:53:18
Postat av: Johanna

Jag är med i denna tävling för att försöka vinna detta pris till min vän. Vi båda är sanna Swifties.

2013-12-01 @ 10:28:32
Postat av: Marcus

Namn: Marcus
E-postadress: demilovatosweden@live.com
Kommentar: Jag är med i tävlingen om ett parfymkit av "Taylor" för att det hade varit en perfekt julklapp till min älskade syster, då hon verkligen älskar tay :)

2013-12-01 @ 10:45:06
URL: http://demilovatosweden.webblogg.se/
Postat av: Julia

Jag är med i tävlingen om ett parfymkit från Taylor eftersom hon är en fantastisk person. Det finns ingen annan artist som någonsin har lyckats sätta ord på en hel världs känslor såsom Taylor har lyckats. Hon är otroligt begåvad och jag kan vartenda ord till varje sång hon skrivit. Taylor Swift har verkligen lyckats genomföra sina drömmar och jag tror att hon hjälper oss alla att vara "fearless".
Jag kan inte tänka mig en bättre förebild och inspiration än Taylor.
Att vinna en av hennes parfymer hade varit helt underbart roligt!
Kram

2013-12-01 @ 12:22:32
Postat av: Oscar

Jag är med i tävlingen om ett parfymkit för att jag vill ge den till min lillasyster som en julpresent. Eftersom jag själv är en kille som gillar Taylor Swift, och inte använder tjejparfym anser jag att det är bättre att ge den till min syrra för att hon ska bli en Swiftie någon dag, precis som sin brorsa :) Jag själv älskar Taylor Swift otroligt mycket, och jag vill att hon ska vara en förebild till min syster, precis som hon är med alla andra!

2013-12-01 @ 12:47:05
Postat av: Fredrik

Förra julen var en jobbig period då min syster sjuk blev sjuk när hon drabbades av cancer. Hon har länge velat åka på en av Taylors konserter, men kan tyvärr inte det i detta tillståndet. Jag kan tyvärr inte få hit Taylor i julklapp men doften av henne hade gjort min syster minst lika lycklig. Det enda jag vill är att få henne att le och jag tror att parfymen hade satt ett leende på hennes läppar.

2013-12-01 @ 13:53:28
Postat av: Ellen

Jag skulle så gärna vilja vinna för parfymen luktar så OTROLIGT gott och jag har velat ha den enda sen den kom ut, men tyvärr sätter ekonomin käppar i hjulet för en fattig student... Och hur amazing vore det inte att få lukta som sin största idol?!

2013-12-01 @ 16:55:27
Postat av: Maja

hej! jag skulle verkligen bli glad om jag vann parfymen eftersom jag faktiskt inte har någon av taylors parfymer men vill verkligen ha! Taylor har länge varit en stor inspiration för mig och att vinna en av hennes parfymer kommer att kännas som att jag alltid kommer ha en del av henne med mig!

2013-12-01 @ 17:06:39- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: