slide show
2015-06-10 / POSTED IN: Övrigt

Hej då

Hej allihopa!


Det här var inget lätt beslut att ta, men vi har bestämt att det är dags för TSS att läggas ner. Vi har länge funderat på detta och kommit överens om att det är tid att gå vidare helt enkelt. Hemsidan har hållit igång sedan 2009 och har utvecklats enormt under åren, något som vi är väldigt stolta över. Den började med enstaka läsare och en blogg.se domän och har växt till en seriös hemsida och samlingsplats för svenska swfties.


Vi kommer alltid att vara tacksamma för att ni har kikat in här på hemsidan, vare sig om ni upptäckte den för fem år sedan eller igår. Hundratals timmar har lagts ner och varenda sekund har varit värt det. Vi älskar att ha haft TSS - det var något vi byggde upp från grunden och det är därför inget lätt val att bara lägga ner den.


Idag är fansidor inte lika aktuellt, utan många vänder sig istället till något mer lätttillgängligt, såsom twitter, instagram, tumblr. Vi känner att tiden för fansidor är förbi, men det finns alltid möjlighet att starta upp den igen i framtiden. Därför kommer den fortfarande vara kvar - men mer i fysisk form. Vi kommer att fortsätta betala för domännamnet, mejlen kommer vara kvar (dock ska vi försöka bli bättre på att svara på era mejl) och ni kan alltid komma i kontakt med någon från TSS via twitter (@tswiftsweden), Linneas tumblr (taylorswiftsweden.tumblr.com), eller Emmys instagram (taylorswiftsweden). Men detta blir sista inlägget för TSS som fansida.


Vi vill även passa på att tacka Emmy, Linnea och Emma för deras tid här på TSS. Speciellt Emmy och Linnea som har hjälpt oss i två-tre år nu. Även Emma har varit fantastiskt duktig det halvåret hon har varit här! TSS hade lagts ner ännu tidigare om det inte var för er hjälp.


Tusen tack till er alla och all stöd som ni har gett oss under åren. Utan er hade vi inte kunnat sätta svenska swifties på kartan för Taylor eller hennes crew och det är något vi aldrig kommer att glömma. Vi är lite besvikna att vi inte fick hit henne, men om hon någonsin kommer hit så ses vi alla där, eller hur? Oavsett om TSS finns eller inte, så är vänskapen kvar.


Ta hand om varandra så ses vi!


Stora kramar


Andrea och Felicia
Emmy, Linnea, Emma

 

// As of today, TSS will no longer be updated. We're extremely thankful for all the support and we will always love and admire Taylor. We feel like this is the right time to move on, but we will be available via e-mail, twitter, tumblr and Emmy's instagram (taylorswiftsweden). Hope to see Taylor in Sweden soon.

Love, Taylor Swift Sweden //

2015-06-04 / POSTED IN: Övrigt

Swiftnick 2 juli och 4 juli

Några av våra läsare tycket det var dags att samla lite swifites och träffas igen. Därför bad de oss om hjälp att sprida info om några träffar de planerat.
 
Istället för en träff där man träffas och går på café, har de planerat att anordna en swiftnick. Vad är då en swiftnick? En swiftnick är en träff där swiftiesar träffas i en park och har en picknick tillsammmans. (Man tar med sig sin egen mat.)
 
Totalt har de planerat två träffar, som kommer ske den 2 juli i Stockholm och den 4 juli i Göteborg. Håll utkik på vår twitter och på TaylorSwiftSweden (ägs inte av TSS) på istagram, där information om plats och tid med mer kommer att publiceras inom kort.
 
OBS! Det är inte TaylorSwiftSweden.se som är arrangör för dessa event!
 
 
 
2015-06-03 / POSTED IN: The 1989 World Tour

BTS: The 1989 World Tour scenen

I videorna nedanför får vi en inblick i hur det gick till när de planerade scenografin till The 1989 World Tour.
 


 


 
Källa
 
2015-06-02 / POSTED IN: Musikvideo

Blank Space närmar sig 1 miljard

Med sina 900 miljoner visningar närmar sig musikvideon till Blank Space 1 miljard visningar på Youtube. Som det ser ut nu kommder Blank Space i så fall bli Taylor första video som når 1 miljard visningar, så nu håller vi tummarna att videon når miljard strecket snart!
 
 
Källa