slide show
2014-09-30 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Capital Breakfast Radio Show

Taylor kommer besöka Capital Breakfast den 9:e oktober vilket är ett morgonprogram på brittisk radio. Programmet sänds från The Shard i London vilket är västra Europas högsta skyskrapa. Taylor har nu utmanat de två radiopratarna Dave och Lisa om vem som samlar in mest pengar till välgörenhetsorganisationen Global's Make Some Noise. Den som samlar in minst pengar måste tvätta fönstren på skyskrapan hela 1000 ft över marken! Båda två är extremt höjdrädda och jobbar nu järnet för att inte bli den som förlorar.
 
 
Här är en bild på The Shard. Jag kan säga att jag som är höjdrädd av att stå på en stol skulle aldrig i livet viljavara del av den här utmaningen. Det ser livsfarligt ut!
 
Källa
 
2014-09-30 / POSTED IN: 1989

1989 Secret Sessions - Nashville

Den 28 september hölls en ny #1989SECRETSESSION denna gång i Nashville, TN. 89 fans blev inbjudna till Taylors föräldrars hus och bjöds på mat och kakor som Taylor bakat och sedan fick de höra hela 1989! Fans berättar att de frågat henne hur just de blivit utvalda och att hon har planerat detta i månader och själv letat upp alla inbjudna fans via twitter, instagram, tumblr och Taylor Connect. Alla fans fick med sig lite merchandise och ett foto med och Taylor.
 
En journalist från Nashville, Brian Mansfield har följt och stöttat Taylor sedan hennes karriär tog fart och han var inbjuden med sin son. Han berättar att albumet är helt klart bättre än alla de andra tillsammans och att pianot hon skrev låten I Knew You Were Trouble på står hemma hos hennes föräldrar!
 
Berättelser om kvällen
Brighteyedswift @ tumblr
Alltoofuckingwell @ tumblr
 
Berättelser om albumet
Brian Mansfield
Brian Mansfield
 

: “So it took 9 years, but this finally happened. At the piano where “I Knew You Were Trouble” began"

 
Källa
 
2014-09-30 / POSTED IN: Instagram

Instagrambilder

Chai sugar cookies with cinnamon eggnog icing AKA Christmas in September.
 
Last night was a dream.
 
 
These may have been my favorite because they reminded me of thin mints-- Dark Chocolate Peppermint cookies.
 
 
Proud. @lordemusic
 
 
2014-09-30 / POSTED IN: Videos

Tout le monde en parle intervju

Nyligen gjorde Taylor en intervju med det franska programmet Tout le monde en parle. Hon pratade bland annat om den nya singeln Shake It Off, låtskrivande och feminism.
 
 
 
2014-09-28 / POSTED IN: Nyheter

Rock In Rio 2015

Rock In Rio är en festival i Las Vegas som består av två helger, första helgen spelas det rockmusik och andra helgen pop-musik. Andra helgen, 15-16 maj, 2015 är alltså helgen flera pop-stjärnor kommer att spela och det har nu släppts nyheten att Taylor kommer vara ett av de stora namnen under festivalen och hon kommer att spela på den stora scenen den 15 eller 16:e maj.
 
Andra namn som redan är bekräftade är Metallica, No Doubt, Linkin Park och John Legend.
 
 
Källa
 
2014-09-27 / POSTED IN:

Taylor på tumblr om sin likhet med Avicii

 
taylorswift:
Just saw this, then immediately called my parents and asked them point blank
if they kidnapped me from Avicii’s family in Sweden when I was a baby.
Of course they denied it.
They would.
 
Källa
 
2014-09-27 / POSTED IN:

Diet Coke och Subway promotion

Taylor har startat ett sammarbete med Subway för att promota sitt album 1989 samt tävla ut M&G till sin turné som verkar starta relativt tidigt nästa år. Hon har även förlängt sitt kontrakt med Diet Coke och tillsammans med dessa kan man nu köpa en speciell Diet Coke-mugg på Subway i USA där man får en kod och kan registrera sig i utlottningen av 31 M&G biljetter, en vinnare för varje dag i oktober månad. Jättekul att hon ser till att M&G går till fans och inte enbart ges bort till radiomänniskor med kontakter.
 
Diet Coke har även en kampanj med Taylor som heter "get a taste" där man i mitten på oktober kommer kunna se en reklamfilm för diet coke där man kan se exklusiva klipp från Taylors nya låtar innan de släpps. Det kommer även komma exklusiva klipp bakom kulisserna av hennes kampanj under oktober på diet cokes olika sociala mediesidor. och inte bara det, de kommer även ha ett event vid releasedagen för 1989 som är fanbaserat. SPÄNNANDE, även om vi från Sverige inte kommer kunna ta del av så mycket.
 

      
Källa
 
2014-09-27 / POSTED IN: Bilder

Montreal och Toronto, Kanada 25-26:e september

Taylor var den 25:e september i Montreal, Kanada och spelade in flertalet olika radiointervjuer samt någon TV-intervju (därav flera klädombyten), Dagen efter var hon i Toronto, även det i Kanada för att spela in flera TV-intervjuer som kommer att sändas i samband med albumsläppet 27 oktober.
 
Det finns alltså inga intervjuer som ännu släppts, den första intervjun sänds imorgon kanadensisk tid utan det enda vi kan se från detta är de intervjuare som bad om en selfie med Taylor och som de lagt upp på social media.
 
 
 
Källa
 
2014-09-27 / POSTED IN: Videos

Ellen DeGeneres: backstage på iHeartRadio

Ellen skickade Anthony med ALS som gjort en fantastisk video som cirkulerat på internet den senaste tiden till iHeartRadio Music Festival där han fick intervjua artisterna backstage. Taylor är med i videon en bit in.
 
 
 
2014-09-27 / POSTED IN: Bilder

No its Becky

I flera år har ett inlägg cirkulerat på Tumblr på en bild av Taylor Swift där texten under hävdar att det är en tjej vars namn är Becky. Inlägget har blivit som ett insiderskämt bland Swifties online och nu när Taylor börjat använda tumblr en hel del har hon inte bara sett inlägget, men hon har även fattat humorn. Den 24:e september sågs Taylor komma till sin lägenhet i New York i en egentryckt tröja med texten: "no its becky". Kan säga att tumblr exploderade efter detta. Så kul att hon förstår oss och att vi befinner oss på samma humornivå.
 
taylorswift: I’m kind of rethinking the album cover.
 
Taylor sågs dagen efter, 25 september lämna sin lägenhet med Olivia för att ta sig till Montreal, Canada där hon ska promota 1989 med flera radio och TV-intervjuer.
 
 
Källa
 
2014-09-24 / POSTED IN: Musikvideo

BTS: Shake It Off - The Twerkers and Finger Tutting

Igår släpptes den femte delen av behind the scenes of Shake It Off. Denna gången innehåller videon två dansstilar, twerking och "finger tutting".
 
 
 
2014-09-23 / POSTED IN: Twitter

Labrinth - Shake It Off cover

 
 
Källa
 
2014-09-23 / POSTED IN: Vardag

Taylor i NYC 23/9

Taylor sågs lämna sin lägenhet på södra Manhattan idag den 23/9 med sin katt Olivia. Hon har berättat för fans att Olivia inte tycker om att resa i buren och att hon därav måste bära henne när de ska ut och resa.

 
Källa
 
2014-09-23 / POSTED IN: Nyheter

We Can Survive Benefit Concert, 24 okt

Fredagen den 24:e oktober hålls
“We Can Survive Benefit Concert
“We Can Survive Benefit Concert
We Can Survive Benefit Concert på Holywood Bowl, Los Angeles. Flera stora artister kommer uppträda den kvällen till förmån för två välgörenhetsorganisationer: Living Beyond Breast Cancer och Young Survival Coalition. Taylor är bekräftad att uppträda, liksom Pharell Williams, Ariana Grande, Lady Antebellym, Iggy Azalea, Sia, Paramore och Gwen Stefani. Biljetter släpps den 26:e september.
 
Källa
 
2014-09-23 / POSTED IN: Nyheter

Taylor på promotionturné i Europa och Australien

Taylor kommer befinna sig i Europa i början på oktober. Hon är inplanerad till ett TV-program i Frankrike den 6:e oktober (Le Grand Journal) och en brittisk talkshow den 10:e oktober (Graham Norton Show). Den 20:e oktober kommer Taylor docka tt befinna sig i Australien då hon kommer uppträda på australiensiska X-factor finalen.
 
Gissningsvis så kommer det fler intervjuer runtom i Europa då hennes skivsläpp är senare samma månad och det pratas om en världsturné 2015 som behöver promotas.
 
Källa
 
 
2014-09-21 / POSTED IN: 1989

1989 Secret Sessions - L.A

I lördags bjöds 89 fans in till ett hemligt event i Los Angeles och delat i två grupper fick de göra något som jag tror ALLA swifties skulle velat göra. De blev hembjudna till Taylors hus i Los Angeles, de åt hennes hemlagade mat och kakor, de träffade Olivia samt hennes familj och management. De fick ta bilder en och en med Taylor. och mest av allt. De fick tillsammans med Taylor i hennes vardagsrum höra alla 13 låtar på skivan 1989.
 
De inbjudna fansen får självklart inte prata om låtarna innan albumet släpps, men de kan säga att det är två ballader och 11 pop-dängor. Att sångtexterna är fantastiskt bra, att det är det bästa albumet hon gjort och att hon driver med sig själv i några låtar på ett kul sätt. Hon bad fansen att berätta om händelsen och att använda hashtagen #1989SECRETSESSIONS. Så sök på social media med den taggen så kommer ni kunna se massor av bilder och läsa flera fans berättelser.
 
Läs några fans berättelser här:
TSwiftLA @ tumblr
swingofyourstep @ tumblr
asleepyshelby @ tumblr
tswiftnation @ tumblr
twirlersleft @ tumblr - här finns även text om varje låt!
 
Läs om låtarna här:
Länk 1
Länk 2
Länk 3

 
Källa
2014-09-21 / POSTED IN: Red Tour

Ett år sedan RED-Tour slutade i Nashville

Idag, den 21:a September är det exakt ett år sedan Taylor avslutade sin RED-turné (den amerikanska delen) med tre helt slutsålda konserter i Nashville med gästartister som Luke Bryan, Rascal Flatts och Hunter Hayes. Vad var erat favoritminne från RED-turnén och hela eran?
 
Mitt favoritminne kan ni se i videon nedan (exakt 2:00) när Taylor rör min hand när jag står i scenen första kvällen i Nashville. Var där alla tre kvällarna och det är nog mitt allra starkaste minne från turnén. Fantastiskt!
 
 
 
2014-09-20 / POSTED IN: Videos

genrep på iHeartRadio Music Festival

Det har kommit en video från genrepet av Love Story - piano version som Taylor uppträdde med på iHeartRadio Music Festival. Hennes föräldrar syns kort i slutet på videon och jag älskar att se dem så stolta och glada över sin dotters framgångar.
 
Källa
 
2014-09-20 / POSTED IN: Event

iHeartRadio Music Festival

I natt svensk tid uppträdde Taylor på iHeartRadio Music Festival och hade äran att vara öppningsakten. Taylor började med en mystisk video som hon och Ryan Seacrest var med i och sedan sjöng hon WANEGBT, 22, IKYWT, Love Story och Shake It Off.
 
Innan festivalen gick Taylor på röda mattan och fick även sitt plakat för att Shake It Off sålt platinum.
 
 
 
 
Videokälla
Bildkälla
 
2014-09-19 / POSTED IN: Event

iHeartRadio Music Festival

I natt svensk tid börjar iHeartRadio Music Festival i Las Vegas. Taylor är en av de artister som under två dagar framträder på festivalen och hon är planerad att uppträda den första av två kvällar, dvs inatt 19 september. Hon har 25 minuters speltid och har nu under dagen hörts öva på WANEGBT, Love Story och IKYWT på en scen liknande den på VMA. Rykten säger att hon kommer spela två låtar från 1989, Shake It Off och en helt ny låt och vi får se om några timmar om det stämmer. Det ska gå att streama festivalen som börjar 03:30 svensk tid här
 
Taylor sågs spela in en promo för festivalen igår på MGM Grand i Las Vegas
 
19 september:
- Taylor Swift
- Mötley Crüe
- Coldplay
- Nicki Minaj
- Ariana Grande
- Zac Brown Band
- Usher
- Bastille
- Steve Aoki
 
20 september:
- Lorde
- Paramore
- One Direction
- Iggy Azalea
- Train
- 50 cent
- Weezer
- Ed Sheeran
- Calvin Harris
- Eric Church
 
Källa
 
2014-09-19 / POSTED IN: Tumblr

Taylor aktiv på Tumblr

Det verkar som om Taylor äntligen börjat förstå sig på Tumblr och hon är helt hysteriskt rolig när hon nu försöker sig på det. Hon rebloggar fans och lägger till kommentarer, hon har börjat följa fans och lägger även upp egna bilder/texter. Nedan kan ni se lite av vad som hänt på tumblr de senaste dagarna.
 
Se till att följa taylor på tumblr HÄR.
------------

Taylor here. I'm locking myself in my room and not leaving until I figure out how to use my Tumblr. Well, I might leave for a second to get a snack or something but that is IT. I am FOCUSED. I have lots of questions, help me.

phoenixxpoetry: ask away sweet one!!!!

taylorswift: Is re blogging what I’m doing right now and is this the best way to write back to someone?
Also how do I get GIFs?
How do you post them?
How do I have one of those convos you always see screen shots of on Instagram?
Is that by re blogging or is there some sort of conversation board on here?
Overwhelmed. Taking deep breaths.

--------
 
If anyone’s wondering, yes I’m in Vegas.
Yes, it’s 10:48pm.
Yes, I can hear the pulsating beats resonating from several clubs within earshot.
Yes, I’ve chosen to spend my evening looking at photos of autumnal windows on Tumblr.
Yes, I am proud.
 
-----------------

justbeforetheyloseitall: not gonna lie, I had to look for FOMO on google.

taylorswift: WHO KNOWS THE COOL SLANG NOW?!?
Wait wait.. What’s that sound I hear?
The sound of tables turning.

---------

 
taylorswift:  I keep telling him to use the all caps button sparingly but he simply will not listen.
 
-----------
 

youareinloves: taylor swift is like that aunt that tries to be “hip” with the young’ns and “with the times” and then asks you what does bae stand for and after you tell her she starts calling everything bae even the lamp next to the couch

taylorswift: HEY YOU HAVEN’T SEEN THE LAMP NEXT TO MY COUCH AND I WILL HAVE YOU KNOW THAT IT IS, IN FACT, VERY MUCH BAE.

------------

 mosaicbrokenhearts: taylorswift so like can i get your pumpkin chocolate chip cookie recipe or nah
mosaicbrokenhearts: taylorswift come on come on don’t leave me like this

taylorswift: I use different ones but this one is pretty solid.. Except that I don’t use milk chocolate chips, I use semi sweet or dark chocolate chocolate bars that I chopped up into different sized chocolate chunks: http://www.foodnetwork.com/recipes/pumpkin-chocolate-chip-cookies-recipe.html#

-----------

timeerasingyou: taylorswift's cat probably

taylorswift: My new phone lock screen, nbd.

 

 
2014-09-19 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Taylor intervju på NRJ-Sweden

Igår kväll sändes ett klipp från en intervju Taylor gjorde i London med Caroline från NRJ Sweden. Hon pratar om svenska killar och Max Martin. Jag hoppas att hela intervjun kommer inom kort.
 
Lyssna här
 
 
 
>>> Vill också meddela att Shake It Off nu släppts på Spotify!
 
 
2014-09-19 / POSTED IN: Magazine

People Magazine: Best Dressed 2014

Taylor har utsetts av People Magazine till den bäst klädda kändisen detta år.

"When the Style team gathered to choose the Best Dressed Star of the Year, one name kept coming up: Taylor Swift. She seems to have truly hit her style stride in the past 12 months, nailing every off-duty and red carpet look, whether it's sweet separates or dazzling designer gowns like this Gucci Première design at the Grammys. And we're not the only ones giving fashion props to the singer; model BFF Karlie Kloss tells PEOPLE, "She's got great style. I need to take some notes from her!"

 
Källa
 
2014-09-19 / POSTED IN: Twitter

Taylor twittrar om en dansande fågel

 
Källa
 
2014-09-18 / POSTED IN: Bilder

Taylor i Los Angeles 17/9

Taylor sågs lämna The Honor Bar i Los Angeles igår den 17:e september med sin vän Karlie Kloss. Taylor befinner sig nu på västkusten då hon imorgon kväll amerikansk tid kommer att uppträda på iHeartRadio Music Festival.
 
 
Källa
 
2014-09-18 / POSTED IN: Bilder

Taylor i NYC 16/9

Taylor sågs den 16 september lämna sin lägenhet på södra Manhattan bärandes på sin katt Olivia. Är inte Olivia helt underbar?
 
 
Källa
 
2014-09-17 / POSTED IN: Övrigt

Shake It Off - veckans hitvarning på Rix Fm

Shake It Off är veckans hitvarning Rix Fm och låten ligger just nu 3:a på Rix Topp 6 klockan 6.
 
 
Källa
 
Tack Emelie för tipset!
2014-09-17 / POSTED IN: Musikvideo

BTS: Shake It Off - The Animators

 
 
 
2014-09-16 / POSTED IN: Event

Taylor nominerad till två EMA

Taylor är nominerad till två EMA och enligt uppgifter kommer hon även att uppträda på galan som i år hålls i Glasgow den 9 november. Taylor är nominerade i kategorierna Best Female och Best Look.
 
Tävlingen avgjörs av fanröster så se till att rösa på Taylor här
 
 
 
Källa
 
2014-09-16 / POSTED IN: Bilder

Taylor i NYC

Taylor sågs även igår den 15 september till i NYC. Hon befann sig då utanför sin lägenhet samt utanför lokalerna till en fotostudio - gissningsvis även detta för Targetreklamerna som man gissar att hon filmade dagen innan.
 
 
Källa
 
2014-09-16 / POSTED IN: Bilder

Taylor i NYC

Taylor ses den 14 september ute i New York med fotografer för vad som verkar vara ett photoshoot för Target. Det är alltså inte enbart för nöjes skull Taylor går omkring och håller i flertalet röda ballonger och byter kläder tre gånger samma timme.
 
Källa
 
2014-09-15 / POSTED IN: Videos

Silverado Middle School dance mob

Den 24 augusti drabbades Napa Valley av en jordbävning som mätte 6.0 på richterskalan. Efteråt kände eleverna på Silverado Middle School att det behövde "skaka av sig det" (Shake It Off), därför gjode de en så kallad dance mob till Shake It Off.

 
Källa
 
 
2014-09-15 / POSTED IN: Magazine

Taylor på Nash Magazine

Taylor pryder omslaget på tidningen Nash Magazine, som är en del av tidningen Country Weekly. Tidningen släpps den 22:a september.
 
 
Källa
 
 
2014-09-15 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Taylor till X-Factor Australien

Det har äntligen blivit bekräftat att Taylor skall uppträda på X-Factor Australien. Uppträdandet kommer att ske den 20 oktober i Sydney. För tillfället är detta all information vi har om uppträdandet.
 
 
Källa
 
 
2014-09-14 / POSTED IN: Instagram

Ingrid Michaelson postar bild på Olivia

"I call this "Cat and Fox"."
 
 
 
 
2014-09-13 / POSTED IN: Videos

Shake It Off - cover av Fast Forward Music

Vi på TSS fick ett mejl från dessa grabbar som gjort en fantastisk cover på Shake It Off. Se till att titta på deras video nedan.
 
 
 
2014-09-12 / POSTED IN: Musikvideo

BTS: Shake It Off - The Modern Dancers

 
 
2014-09-12 / POSTED IN: Magazine

Rolling Stone Magazine scans

Nu har alla scans från Rolling Stone Magazine släppts och går att hitta i hög kvalitet här.
 
 
Källa
 
2014-09-12 / POSTED IN: 1989

Uppdaterad webshop på Taylorswift.com

Nu har webshoppen på Taylors officiella sida, taylorswift.com uppdaterats med lite nytt material. Bl.a. kan man nu köpa singeln Shake It Off på CD och inte bara digitalt, men även en ny tröja samt ett par fantastiskt söta Keds! Tyvärr skickar inte den amerikanska sidan utanför just amerika så vi får vänta och se om dessa föremål når den europeiska affären snart!
 
>>> Det verkar som CDON.se kommer sälja både 1989 och 1989 dlx. De internationella varianterna vi får kommer inte innehålla en kod som skivorna i USA har då dessa ingår i en tävling för enbart USA. Det är inte heller troligt att den internationella varianten innehåller polaroidbilderna. Möjligen kan skivan innehålla en internationell version av någon låt som Speak Now skivan hade med låten Mine. (Tack Lisa för infon)
 
Källa
 
2014-09-12 / POSTED IN: Event

Target National Fall Meeting i Minneapolis

Butikskedjan Target i USA håller årligen stormöten runtom USA där anställda samlas under ett par dagar. Där uppträder kändisar under en kväll och för några år sedan var Taylor inbjuden att delta. Den 10 September i år var Taylor ännu en gång och uppträdde på deras höstmöte i Minneapolis. Hon ska ha sjungit WANEGBT, IKYWT och Shake It Off. Enligt de som var där ska hon ha halkat två gånger på scenen under framträdandena, man kan se ett av fallen i videon nedan som är en av de få videorna man kan hitta. Det finns ännu inga hela videos eller HQ från framträdandena.
 
 
Källa
 
 
2014-09-12 / POSTED IN: Videos

Taylor intervjuas på tyska radiogalan

 
 
 
Källa
 
2014-09-10 / POSTED IN: Bilder

Taylor tillbaka i Nashville

Taylor sågs igår den 9 september till i Nashville igen. Hon ska ha intervjuats av tidningen Southern Living för deras decembernummer. Taylor överraskade även ett fan när hon stannade sin bil och vinkade till sig tjejen som hade en RED-Tour T-Shirt på sig. Läs Priscillas historia nedan!
 
 
 
Källa
 
2014-09-10 / POSTED IN: 1989

9 bekräftade låttitlar från 1989

Med artikeln i Rolling Stone Magazine och bonusartiklarna online finns det nu hela 9 låttitlar från Taylors nya album 1989. En av låttitlarna verkar komma från deluxeversionen som innehåller 16 låtar totalt, dvs vi har nu titlarna på mer än hälften av låtarna! Spännande! Här har jag sammanställt lite av vad Rolling Stone Magazine har berättat om låtarna. Vilken låt är ni mest intresserade av att höra än så länge?
 
- Shake It Off: Om att skaka av sig kritik och gå sin egen väg
 
- Bad Blood: Om en kvinnlig artist som förra året mitt under Taylors RED Tour försökte sabotera för Taylor genom att ta flera av hennes dansare till sin egen turné.
 
- Out Of The Woods: Om en olycka som inträffade när ett ex tappade kontrollen över ett fordon och hon såg sitt liv i flashbacks. En låttext från låten: "Remember when you hit the brakes too soon, twenty stiches in a hospital room"
 
- All You Had To Do Was Stay: Om ett ex som inte var villig att hänge sig till en relation
 
- I Wish You Would: Om ett ex som köpt ett hus två kvarter från hennes
 
- Style: Ska enl reportern låta som Miami Vice och vara om en kille med bakåtslickat hår och en vit T-shirt med en flicka i en tajt kjol... Taylor säger att låten skulle kunnat heta "I'm Not Even Sorry"
 
- Wildest Dreams: Om hur hon brukade se relationer som idealistiska och att hon varje gång trodde att just den relationen skulle leda till äktenskap och hålla för evigt. Nu går hon in i en relation genom att undra hur lång tid de har på sig innan allt går snett eller hennes publicist ringer och säger att det är en dålig idé.
 
- I Know Places: Skriven med Ryan Tedder från One Republic.
 
- You Are Love: En bonuslåt på deluxeversionen. Skriven med Jack Antonoff från FUN. Ska ha en Springsteen/Secret Garden-vibe och Jacks flickvän Lena Dunham (en av Taylors bästa vänner) säger att om hon och Jack gifter sig måste Taylor sjunga den på deras bröllop.
 
Källa
 
 
2014-09-10 / POSTED IN: 1989

Rolling Stone: 22 saker om Taylor Swift

Taylor pryder som ni vet omslaget av det aktuella Rolling Stone Magazine och vi har publicerat både artikeln och bilderna från detta i tidigare inlägg. Nu har det släppts ytterligare en artikel online med saker som reportern fick veta av Taylor men som inte platsade i artikeln. Det är 22 saker som jag tycker är mycket tänkvärda.
 
22 Things You Learn Hanging Out With Taylor Swift

She has money in her blood.
Swift's mom, Andrea, was working as a mutual-fund wholesaler in Philadelphia when she met Swift's dad, Scott, who was a client. "They met in a meeting, and he asked her out," Swift says. "He had this farm 40 minutes outside of Philly, and he was throwing this big hoedown, and she came, and that's where they fell in love." As a girl, Swift wanted to be a stockbroker like her dad; she and her brother also took sailing and horseback riding lessons — "just in case we were put in a time machine and had to live in the 1800s."

She used to get drunk and cry about Joni Mitchell.
"When I first started drinking — when I was like 21 — I used to cry about Joni Mitchell all the time after a few glasses of wine," Swift says. "All my friends would know, once I started crying about Joni Mitchell, it was time for me to go to bed."

She actually does curse from time to time.
Although Swift has cultivated a pretty G-rated image, in private she's just like anyone else. At one point she's playing some rough demos of a few new songs on her iPhone when she pulls up one called "I Know Places," co-written with Ryan Tedder. Swift is playing the piano and hits a wrong note when she blurts out, "Fuck!" Blushing, the real-life Swift immediately attempts to cover the speaker on her phone.

She lives in the house Frodo Baggins built.
Earlier this year, Swift moved to Manhattan, where she bought a pair of adjoining Tribeca apartments for a reported $20 million. The building dates back to 1882, when it was built as a warehouse for a sausage dealer — she likes the way it feels like a farmhouse in the city, with lots of wood beams and exposed brick. The apartment was previously owned by Lord of the Ringsdirector Peter Jackson, but Swift says she didn't have to change very much. ("They have really great taste in paint colors.") She did, however, find a new use for one walk-in closet: "Now it's my greeting-card writing room!"

Fortsätt läsa
 
Källa
 
2014-09-10 / POSTED IN: 1989

Shake It Off har sålt 1,2 miljoner i USA

Veckans försäljning av Shake It Off som singel är idag 281.000 exemplar vilket gör att den totala summan uppgår till 1,2 miljoner sålda ex, dvs platinum i USA. Detta är fantastikt bra siffror på tre veckor. Stort grattis till Taylor!
 
 
Källa
 
2014-09-09 / POSTED IN: 1989

Rolling Stone Magazine - 6 nya låttitlar!

Taylor pryder omslaget på senaste numret av Rolling Stone Magazine. Artikeln är publicerad i ett tidigare inlägg och kan läsas här. Några bilder från photoshootet har nu släppts vilket måste vara mina favoritbilder på Taylor hittills.

 
I Artikeln nämns de första låttitlarna från Taylors nya album 1989 och tillsammans med Shake It Off har vi nu hela 6 st låttitlar och även lite kort vad de kommer handla om. Någon mer än jag som längtar till 27 oktober?
 
- Shake It Off: Om att skaka av sig kritik och gå sin egen väg
 
- Bad Blood: Om en kvinnlig artist som förra året mitt under Taylors RED Tour försökte sabotera för Taylor genom att ta flera av hennes dansare till sin egen turné.
 
- Out Of The Woods: Om en olycka som inträffade när ett ex tappade kontrollen över ett fordon och hon såg sitt liv i flashbacks. En låttext från låten: "Remember when you hit the brakes too soon, twenty stiches in a hospital room"
 
- All You Had To Do Was Stay: Om ett ex som inte var villig att hänge sig till en relation
 
- I Wish You Would: Om ett ex som köpt ett hus två kvarter från hennes
 
- Style: Ska enl reportern låta som Miami Vice och vara om en kille med bakåtslickat hår och en vit T-shirt med en flicka i en tajt kjol... Taylor säger att låten skulle kunnat heta "I'm Not Even Sorry"
 
>>> Jag vet att spekulationerna är många om vem och vad låtarna handlar om, och vi på TSS kommer inte publicera något om detta. Vi har alla våra egna teorier och Taylor kommer inte att bekräfta sina inspirationskällor då hon inte vill hänga ut någon officiellt. Vill ni läsa mer om vad andra fans tror om detta så rekommenderar jag tumblr eller twitter.
 
Källa #1
Källa #2
 
2014-09-09 / POSTED IN: Instagram

Taylor stödjer mobbat fan på instagram

14 åriga Hannah Webster lade för någon vecka sedan ut en bild på instagram och taggade Taylor i texten om att hon inte förstår varför de i skolan är så elaka mot henne. Taylor svarade med ett mycket långt inlägg om att stå på sig och hur fantastisk Hannah är. Meddelandet Taylor lämnade har spritt sig via nätet till USA's största morgonprogram, Good Morning America som gjort ett TV-inslag om detta.
 
 
Läs Taylors fantastiska svar till Hannah här:
 
Källa
 
2014-09-09 / POSTED IN: Bilder

Taylor intervjuas av radio i London

Taylor intervjuades av flera Europeiska radiostationer i London den 6:e och 8:e september. Bl.a. var svenska NRJ representerade av C. Björnerhag som verkar ha fått intervjua Taylor. Någon mer än jag som längtar till den intervjun sänds i svensk radio??
 
 
Källa
 
2014-09-09 / POSTED IN: Bilder

Taylor i London

Taylor har den seaste veckan befunnit sig i London, England där hon promotat sitt nya album 1989, med ett flertal intervjuer för olika europeiska TV- och radiostationer (bilder i inlägget ovan). Hon har även setts till i centrala London där hon shoppat i några affärer på bl.a. Regent Street.
 
3:e September
 
 
 
7:e September
 
Källa
 
2014-09-08 / POSTED IN: Magazine

The Reinvention of Taylor Swift

Igår publicerade vi en BTS video till ett kommande photoshoot till en kommande artikel i Rolling Stone, som lite överraskande publicerades idag på Rolling Stones. I artikeln pratar Taylor bland annat om övergången från country till pop, att albumet inte kommer handla så mycket om relationer och hur det gick till när de gjorde musikvideon till Shake It Off.
 
 
She’s left country behind, sworn off dating and built a fortress around her heart.

So my brother comes home the other day," Taylor Swift says, "and he goes, 'Oh, my God – I just saw a guy walking down the street with a cat on his head.'"

As an ardent fan of ready-made metaphors, as well as of cats, Swift was excited by this. "My first reaction was, 'Did you take a picture?'" she says. "And then I thought about it. Half of my brain was going, 'We should be able to take a picture if we want to. That guy is asking for it – he's got a cat on his head!' But the other half was going, 'What if he just wants to walk around with a cat on his head, and not have his picture taken all day?'"

For Swift – four-time multiplatinum-album-maker, seven-time Grammy winner and billion-time gossip-blog subject – being famous is a lot like walking around with a cat on your head. "I can have issues with it," she says. "But at the end of the day, I can't be ungrateful, because I chose this. But sometimes – sometimes – you don't want to have a camera pointed at you. Sometimes it would be nice if someone just said, 'Hey, I think it's really cool that you have that cat on your head. I think that's interesting.'"

Läs vidare...

 
Källa
 
 
2014-09-07 / POSTED IN: Videos

Rolling Stone bts cover shoot

Rolling Stone har släppt en behind the cover shootvideo med Taylor. Videon är väldigt underhållande ;)
 
 
Källa
 
 
2014-09-07 / POSTED IN: Nyheter

Radio FFN intervju

För ett par dagar sedan blev Taylor intervjuad av den tyska radiokanalen Radio FFN. Hon pratade bland annat om de galnaste sakerna som hänt henne på scen, sina väninnor och hur hon skulle spendera en ledig kväll. Du kan lyssna på klipp från intervjun här. (Rulla ner lite på sidan så hittar du klippen)
 
Källa
 
 
2014-09-05 / POSTED IN: Event

Deutschen Radiopreis Gala 2014

Igår besökte Taylor den tyska radiopris galan (Deutschen Radiopreis Gala) i Hamburg. Under kvällen gjorde hon ett fantastiskt uppträdande med sin nya singel Shake It Off.
 
Update: Tyvärr verkar det som alla videor från uppträdandet har plockats bort från internet.
 

 
 
 
 
2014-09-05 / POSTED IN: Vardag

Taylor fotades med fans i Tyskland

Igår syntest Taylor i Hamburgs hamn, där hon fotograferades med några fans. Senare på dagen närvarade hon vid den tyska radiopris galan.
 
 
 
 
2014-09-04 / POSTED IN: Musikvideo

BTS: Shake It Off - The Ballerinas

Den andra delen av 'behind the scenes'-videos från Shake It Off har släppts. Personligen var delen med ballerinorna min favorit i musikvideon.
 
 
Källa
 
 
2014-09-04 / POSTED IN: Nyheter

2:a veckan som #1 för Shake It Off

Shake It Off behöll sin position som numer #1 på Billboards Hot 100 för andra veckan i rad, när Billboard presenterade denna veckans lista igår.
 
Taylor Swift scores a second week at No. 1 on the Billboard Hot 100 chart with "Shake It Off." The song debuted at the summit last week.

Meanwhile, Meghan Trainor rebounds 3-2 with "All About That Bass," while the trio of Jessie J, Ariana Grande and Nicki Minaj powers 9-4 with "Bang Bang."

As we do each Wednesday (the day that the sales/airplay/streaming-based Hot 100 is compiled each week), let's run down the numbers behind all the movers and "shake"-rs in the top 10.

The lead single from Swift's album 1989, due Oct. 27, logs a second week atop the Hot 100 despite an overall 36 percent loss in points after its lofty launch last week. Still, "Shake" leads the Digital Songs chart for a second week with 355,000 downloads sold (down 35 percent), according to Nielsen SoundScan. It's sold 899,000 in its first two weeks combined.

Läs vidare...
 
Källa
 
 
2014-09-04 / POSTED IN: Nyheter

Nominerad till en CMA

Den 5:e november är det dags för årets upplaga av CMA Awards. Trotts att Taylor inte längre räknas som en country artist har hon ändå nominerats till Taylor Female Vocalist of the Year. Senaste gången Taylor vann Female Vocalist of the Year var 2009, så nu håller vi tummarna för att hon skall vinna igen.
 
Female Vocalist of the Year
Miranda Lambert
Martina McBride
Kacey Musgraves
Taylor Swift
Carrie Underwood
 
Källa
 
2014-09-03 / POSTED IN: 1989

Max från Capital FM har lyssnat på 1989

Max som jobbar på Capital FM UK har fått en förhandslyssning på 1989. Enligt Max finns det ett par jätte grymma låtar på skivan.
 
 
 
2014-09-03 / POSTED IN: Videos

Taylor twittrar om en fan cover

Igår twittrade Taylor en videolänk till en cover av sin nya singel Shake It Off. Covern gjordes av Tenorbuds.
 
"Your harmonies are SO beautiful. I loved it." - @TaylorSwift13
 
 
Källa
 
2014-09-03 / POSTED IN: Videos

Shake It Off fan video

Några fans har satt ihop en egen musikvideo till Taylors nya singel Shake It Off, där fans från hela världen medverkar.
 
 
 
2014-09-02 / POSTED IN: Twitter

En ny koreograf på turnén?

"TOTALLY gonna ask this girl to choreograph the tour. She just seems to understand the song on a deeper level." - @TaylorSwift13
 
 
Källa
 
2014-09-02 / POSTED IN: Vardag

Taylor i Rhode Island

För tillfället verkar Taylor befinna sig på Rhode Island för med några vänner. Däribland skridskoåkerskan Michelle Kwan, som publicerade en bild på twitter igår från vistelsen.
 
 
Källa