slide show
2011-08-31 / POSTED IN: Speak Now Tour

Ytterligare ett datum för Nya Zeeland

Taylor hade planerat in två konserter i Auckland, Nya Zeeland, den 16 och 17 mars nästa år, men idag släpptes ytterligare ett datum för NZ. De två konserterna såldes ut så snabbt att Taylor la till en konsert den 18 mars - vilket betyder att det är hela tre konserter i Auckland nästa år! I artikeln nedan står det även att Hot Chelle Rae (som sjöng Tonight Tonight med Taylor på scen för några dagar sedan) kommer att följa med på turnén, vilket dock inte är bekräftat än ♥

 

Her first two New Zealand shows were instant sell-outs, so Taylor Swift has announced it will be third time lucky for many of her Kiwi fans.

The four-time Grammy winner is hot property, with shows scheduled for March 16 and 17 selling out at a lightning pace. A third show was today confirmed for March 18.

Described as a two-hour theatrical production, the Speak Now world tour features costume changes, dancers, aerialists and innovative choreography.

And Swift will be joined on stage by four-piece Nashville band Hot Chelle Rae, who have sold a whopping 1.6 million digital downloads in the States.


Tack anonym för tipset!

Källa
2011-08-31 / POSTED IN: Wonderstruck

Första titten på Wonderstruck reklambild!

Det har dykt upp en LQ bild av Taylors första reklambild för Wonderstruck och den ser verkligen helt fantastisk ut! Det verkar som om bilden är tagen från oktobernumret av Glamour Magazine och kan knappt vänta tills den kommer ut i bättre kvalité. Taylor ser otroligt vacker ut och reklambilden ser helt magisk ut ♥

Slogan för reklambilden är "The beginning of something magical"

 

Källa

 

Några tankar? :)

2011-08-30 / POSTED IN: Twitter

TT: Taylor Swift is flawless

2011-08-30 / POSTED IN: Speak Now Tour

I wish i could have this moment for life

Under Taylors sista konsert i Staples Center, Los Angeles, den 28 augusti stod det skrivet I wish I could have this moment for life på hennes arm och är en låt av Nicki Minaj ft Drake som heter Moment 4 life.

 

Källa

2011-08-29 / POSTED IN: Videos

Punk'd - ett rykte?

För två dagar sedan dök nyheten om att Taylor hade blivit Punk'd av Justin Bieber upp, men nu verkar det hela vara ett rykte. När Justin intervjuades backstage under VMA förnekade han det och sa att han inte vet var det kommer ifrån, men kan det stämma att Justin kanske bara säger så för att vi ska bli överraskade när mer information släpps och avsnittet sänds...?

Vid 00.06 kan ni se hans reaktion till ryktet

 

Källa

2011-08-29 / POSTED IN: Speak Now Tour

Colbie Caillat cover

Taylor sjöng låten Realize av Colbie Caillat under gårdagens konsert i Staples Center, Los Angeles, och det här måste vara en av de bästa covers Taylor har gjort under hennes Speak Now Tour. Se till att lyssna på den otroligt underbara låten nedan och även hör när Taylor ger en liten shout-out till Colbie som sitter nedanför ♥

 

Taylor gjorde även en cover på Gwen Stefanis låt Sweet Escape igen, kika in den här!

 

Källa

 

Jag har lagt till ytterligare en video från gårdagen i det här inlägget som är en längre version av Our Song där Ellen Degeneres satt på trappan under uppträdandet. Tack till anonym!

2011-08-29 / POSTED IN: Speak Now Tour

So this is for the boy from michigan

Under Back To December i Staples Center, Los Angeles, ändrade Taylor "So if the chain is on your door, I understand" till "So this is for the boy from Michigan" precis som hon gjorde under sin konsert i Michigan för ett tag sedan. Detta gjorde hon för att Taylor Lautner är från Michigan och var närvarande på Taylors konsert igår ♥

Vid 5.06

 

Kommer ni ihåg hur exalterade vi blev förra gången?! Igår ändrade Taylor låttexten när han var i PUBLIKEN :)

2011-08-29 / POSTED IN: Speak Now Tour

Taylor med Nicki Minaj och Ellen

Det har dykt upp videos från gårdagens konsert i Staples Center, Los Angeles, som var den sista av fyra konserter Taylor hade där. Gästartister under konserten var Nicki Minaj som tillsammans med Taylor sjöng Super Bass och Ellen Degeneres dök även upp under Our Song!

Nicki Minaj och Taylor Swift - Super Bass

 

Ellen Degeneres överraskar publiken

 

Hela Our Song med Ellen på trappan


 

Källa

2011-08-29 / POSTED IN: Speak Now Tour

Taylor kramar Taylor Lautner mfl

Innan Taylor gick igenom publiken igår i Staples Center, Los Angeles, för att sjunga You Belong With Me stannade Taylor för att krama om alla sina vänner som stod vid den lilla scenen. Kika på videon nedan för att se Taylor krama bland annat Reese Witherspoon, Garrett Hedlund, Taylor Lautner och Ashley Greene!

 

Källa

2011-08-29 / POSTED IN: Speak Now Tour

Många överraskningar och kändisar!

På Taylors fjärde och sista konsert på Staples Center i Los Angeles som håller på just nu har vi fått en hel del information om redan! Taylor twittrade redan innan konserten att det skulle bli en kväll fylld med överraskningar och det verkar stämma väldigt bra...

Ellen Degeneres var ute på scen någon gång under Our Song/Mean och Nicki Minaj och Taylor sjöng Super Bass tillsammans för ett tag sedan (OMS!).

Taylor Lautner och Joe Jonas sågs prata med varandra under Last Kiss och andra som har setts till på konserten är Beyoncé och Jay-Z, Ashley Greene, Reese Witherspoon, Lil Wayne, Parachute, Colbie Caillat, Lea Michelle och Patrick Shiver.


Nu väntar vi på fler videos och bilder ♥


Källa
2011-08-29 / POSTED IN: Vardag

Shoppar på Melrose och Fairflex Flea

Igår, 28 augusti, sågs Taylor besöka Melrose och Fairfax Flea Market i Los Angeles tillsammans med sin livvakt. Kika in de 50 HQ bilderna här. Taylor är lika vacker som vanligt ♥

 

 

 

 

 

 

Källa

 

2011-08-28 / POSTED IN: Taylor Live

MTV Video Music Awards

Inatt är det dags för MTV Video Music Awards där Taylor är nominerad för Best Video With A Message för Mean! Det finns ingen information ute om hon kommer att närvara eller uppträda då Taylor har konsert i Los Angeles vid ungefär samma tidpunkt. Dock ligger Staples Center mitt emot Nokia Theater där VMA hålls och galan är slut innan Taylor ska vara på scenen i Staples Center. Detta betyder att det finns en chans att Taylor dyker upp på röda mattan och stannar en stund på galan, men med tanke på att tiden är knapp så är det nog en liten chans att vi får se henne inatt.

Jag, som alltid tycker VMA bjuder på något överraskande och roligt varje år, kommer sitta uppe och kolla på galan även om Taylor inte dyker upp. Detta betyder att det kommer ske en liveuppdatering här på TSS inatt om nu Taylor dyker upp och ni kan kika in här för att hitta länkar till live-streaming och få senaste uppdatering kring Taylor på VMA.

Dock förstår jag att det nog är många av er som väljer att inte sitta uppe inatt, men om det nu är någon som bestämmer sig för att göra det kan ni skicka iväg ett mejl om ni har lust att chatta en stund inatt - taylorswiftsweden@hotmail.com

Röda mattan börjar 02.30 svensk tid och själva galan kör igång 3.30. Ni kan se röda mattan + galan live på TV, och vi som inte har MTV får helt enkelt hitta länkar som streamar galan!

 

Update 03:00 : Det verkar som om Taylor inte kommer att närvara. Ingen information om röda mattan eller galan, vilket betyder att hon med största sannolikhet inte dyker upp ikväll.

 

Vi inte kan se röda mattan live på datorn, utan endast på tv här i Sverige. Sändningarna börjar dock en halvtimme efter USA.

 

Jag uppdaterar med en länk till galan senare!

 

03:13 : HÄR kan ni se galan NU! MTV Sweden hade skrivit på sin Facebook att galan började 3.30, men den började klockan 3 i USA. Tack MTV Sweden...! Förhoppningsvis är ni få som är uppe hinner se det här så fort som möjligt ♥

 

03:41 Jag måste ha missat att Best Video With A Message presenterades... Länken slutade fungera för mig så håller på att leta efter ny! Taylor vann tyvärr inte Best Video With A Message utan den gick till Lady Gaga. Tack till Tonie för tipset :)

 

2011-08-28 / POSTED IN: Övrigt

Selena: We made each other playlists!

 

"Hon har en sådan där humor som är väldigt rolig", berättade Selena för Z1035 tidigare den här veckan. "Varje gång jag kommer till henne och är upprörd över någonting, lyckas hon alltid göra det till en komedi. Hon är helt  underbar. Hon är definitivt den person som pratar med dig vad för problem du än har."

"Varje gång vi gick igenom en 'uppbrott-fas', gjorde vi spellistor till varandra. Så vi mejlade alla dessa olika låtar vi gillade och det höll på under tre månader." Förklarade Selena. "Men det hjälpte verkligen, det var kul!"


Källa

Översatt av mig, tar du texten härifrån - glöm inte att ange mig tydligt som källa!
2011-08-28 / POSTED IN: Speak Now Tour

Fler datum för Australien och Nya Zeeland

Under mars månad nästa år kommer Taylor ta sin Speak Now World Tour till Australien och Nya Zeeland och ytterligare datum har dykt upp än de sex som släpptes för två veckor sedan. I nuläget ser det ut som om Taylor kommer ha två konserter i Brisbane, Sydney, Melbourne (Australien) och Auckland (Nya Zeeland). Se hela listan på konserterna nedan och en nysläppt konsertposter!

 

2 mars, 2012 - Perth, Australia

4 mars, 2012 - Adelaide, Australia

6 mars, 2012 - Brisbane, Australia

7 mars, 2012 - Brisbane, Australia

9 mars, 2012 - Sydney, Australia

10 mars, 2012 - Sydney, Australia

13 mars, 2012 - Melbourne, Australia

14 mars, 2012 - Melbourne, Australia

16 mars, 2012 - Auckland, Nya Zeeland

17 mars, 2012 - Auckland, Nya Zeeland


Källa

Som några av er kanske vet så befinner sig just nu Andrea (ägare av TaylorSwiftSweden.se) i New York där orkanen Irene har dragit fram. Tillsammans med utbytesstudenter sitter de nu på sitt hotell men har blivit ombedda att packa en evakueringsväska ifall de skulle vara tvungna att ta sig därifrån så snabbt som möjligt. Om det nu skulle vara att några internationella läsare befinner sig där orkanen dragit fram, stay safe!
2011-08-28 / POSTED IN: Speak Now Tour

Bette Davis Eyes & This Love

Under konserten i Staples Center, Los Angeles, den 27 augusti sjöng Taylor två underbara covers av Kim Carnes och Maroon 5. Kika in på videon nedan där hon sjunger Bette Davis Eyes och This Love!

 

Källa

2011-08-28 / POSTED IN: Speak Now Tour

Love actually is all around

Love actually is all around stod skrivet på Taylors arm under konserten i Staples Center, Los Angeles, för några timmar sedan och är citat från Taylors favoritfilm Love Actually!

 

Källa

2011-08-28 / POSTED IN: Speak Now Tour

Taylor och Hot Chelle Rae

För några timmar sedan hade Taylor sin tredje konsert i Los Angeles och den här gången gjorde hon en otrolig duett med Hot Chelle Rae med låten Tonight Tonight. Hot Chelle Rae är ett band som består av Ryan Follese, Nash Overstreet, Ian Keaggy och Jamie Follese. På konserten dök Nash Overstreet och Ryan Follese upp och båda två är väldigt bra vänner med Taylor!

 

2011-08-27 / POSTED IN: Nyheter

Punk'd: Taylor i första avsnittet!

Några av er kanske kommer ihåg att det sändes ett program på MTV som hette Punk'd som gick ut på att Ashton Kutcher lurade massvis av kändisar i olika situationer och allt fångades självklart på video. I år kör programmet igång igen och det visar sig att Taylor är den första kändisen att bli lurad av ingen mindre än Justin Bieber! Det verkar som om avsnittet spelades in igår men ingen ytterligare information har släppts.

Stars beware – “Punk’d” is officially back in business and it’s no longer only Ashton Kutcher to be afraid of!


The MTV celebrity prank series has resumed production, filming its first return episode on Friday in Los Angeles with Taylor Swift as the unsuspecting target, a source has revealed to Access Hollywood.


However, it wasn’t Ashton at the helm.

 

Instead, the prankster who “Punk’d” Taylor? Her good friend, Justin Bieber.

 

In the show’s revamped format, series creator Ashton will no longer be the regular host of the show. Instead, a different celebrity will pull hosting duties each episode, as viewers get to watch them set up and execute their practical joke on their unknowing targets.

 

Fortsätt att läsa...


Källa

Hahaha, gud vad jag längtar efter det här avsnittet! ♥
2011-08-27 / POSTED IN: Twitter

Justin Bieber och Taylor skriver låt

Kuk Harrell, som är en låtskrivare med fyra grammys i bagaget och producent för bland annat Rihanna och Katy Perry, twittrade om att Taylor och Justin Bieber skrev en låt tillsammans igår! Vi får väl se om låten dyker upp någon gång i den närmaste framtiden, för vem längtar inte efter att få höra den?! ♥

Källa
2011-08-27 / POSTED IN: Twitter

TT: We love Taylor Swift


2011-08-27 / POSTED IN: Dagens

Dagens citat
"Fans are my favorite thing in the world. I've never been that type of artist who has that line drawn between their friends and their fans. The line's always been really blurred for me. I'll hang out with them after the show. I'll hang out with them before the show. If I see them in the mall, I'll stand there and talk to them for 10 minutes. I don't care. I'm just a senior in high school who has a better job. Who am I to think I'm better than talking to people?"

- Taylor Alison Swift

Källa
2011-08-27 / POSTED IN: Speak Now Tour

Perez Hilton bloggar om konserten

Efter att Perez Hilton sett Taylors konsert i Los Angeles den 24 augusti kunde han inte sluta berömma Taylor för hennes otroliga jobb med turnén! Se till att läsa om hans tankar kring konserten nedan ♥

 

 

Taylor Swift's new tour is called the Speak Now World Tour, but it should really be called the Flawlessly Enchanting World Tour instead because it last night was and she is!

We had the pleasure to see the international country superstar's last outing, the Fearless Tour, and we loved that. But Taylor has really taken it up a notch! The Speak Now Tour is truly one of the best concerts we've ever been to - and we go see A LOT of shows! It was so awesome to see not only the show grow in size and spectacle but also Taylor grow as an artist and performer! Everything about the Speak Now Tour was bigger and better! You could SEE how hard Swift worked on it - in so many ways. The production was A-level, with the same director, Baz, who did Pink's Funhouse Tour and Katy Perry's California Dreams Tour working on Taylor's show.

Fortsätt att läsa...

Källa
2011-08-27 / POSTED IN: Bilder

Fotograferad med Reese Witherspoon

Taylor och Reese Witherspoon sågs ta en lunch tillsammans på Boa Steakhouse i Los Angeles igår och nedan kan ni se några bilder där de sitter i Reese's bil!

 

 

Källa

2011-08-26 / POSTED IN: Nyheter

Concert review: Staples Center

Det har dykt upp en superbra recension av Taylors konsert i Staples Center, Los Angeles, den 24 augusti. Läs ett utdrag av den nedan!

Firing off a slew of infectious radio hits, “Fifteen,” “You Belong With Me” and “Mean” among them, the show was an engaging sing-a-long dance party for the audience, but you couldn’t help wondering whether it’s starting to feel a little stale for Swift herself. Every flip of the hair, every strut and movement, felt over-rehearsed. Swift was at her best when it was just her and an instrument in hand, like while seated at the piano for "Back to December."

In an effort to get closer to her fans, Swift relocated to the center of the floor mid-show, where she sat beneath a bare, glowing tree. Strumming a ukulele, which she described as a "happy" instrument, she covered the songs that remind her of California -- the Beach Boys' "God Only Knows" and Gwen Stefani's "Sweet Escape" -- to a party tuned-out audience. For the minority of the crowd who knew the words, it was a highlight of the evening.


Fortsätt att läsa...

Källa
2011-08-26 / POSTED IN: Speak Now Tour

Backstage: Los Angeles

Det har dykt upp lite bilder från T-Party där Taylor tog bilder med bland annat Kendall & Kylie Jenner med sina vänner och Joey King (som var med i Taylors musikvideo Mean). Kika in dem nedan!

 

 

 

Källa

2011-08-26 / POSTED IN: Taylor Live

Q&A med YouTube

Taylor kommer att ha en Q&A med YouTube och ni kan redan nu skicka iväg frågor som ni tycker ska ställas till henne på intervjun. Det enda ni behöver göra är att kommentera videon på Taylors youtube och sedan röstar här för de frågor ni tycker är bäst.

 

Källa

 

Hej på er! Felicia heter jag och kommer ha huvudansvaret för Taylor Swift Sweden under det kommande året. Ni kommer fortfarande kunna nå Andrea via mejlen men ni kan även ta kontakt med mig där. Kram på er ♥

2011-08-25 / POSTED IN: Speak Now Tour

Video: Taylor kramar sina kändisvänner

Under You Belong With Me går Taylor alltid igenom publiken för att komma till huvudscenen igen och under gårdagen stannade hon även till för att krama bland annat Emma Stone, Kris Jenner och Perez Hilton. Kika på videon nedan och se vilka ni hinner känna igen!

Från 4:40

 

Videokälla

2011-08-25 / POSTED IN: Övrigt

Joe Jonas: Vi är inte fiender

 

[Joe Jonas om att samarbeta med Taylor i framtiden]

 

“I think there’s a great opportunity for that to happen. We’re friendly, we’re not enemies. People like to think that once you’ve dated, that’s it and you can never be friends again. They see it in a very black and white way. But there’s a middle-ground in that situation.”


- Bliss Magazine

 

Källa

2011-08-25 / POSTED IN: Övrigt

And we know it's never simple, never easy

Det är endast några timmar kvar tills jag sitter på planet mot Stockholm för att sedan ta mig vidare till New York City. Därifrån åker jag på måndag till mitt nya hem i Portland, Oregon där jag spenderar de kommande 10 månaderna! 

Jag ville egentligen bara säga hej då innan jag åker! Och även tacka er för att ni kikat in på sidan under de 1 1/2 år den har varit igång via mig. Hoppas verkligen ni fortsätter klicka er in på TSS även om jag tar en paus i ett år! Jag lovar att sidan är i bra händer.

Om ni vill följa mitt år har jag en personlig blogg, men ni får alltså mejla och fråga efter den. Jag lägger varken ut den här eller på bloggsvar, så skicka bara ett litet kort mejl och säg att ni vill veta min blogg!

Tack för alla fina kommentarer ni gett mig angående resan ♥

Stay fearless.

Kram på er!


2011-08-25 / POSTED IN: Speak Now Tour

Emma Stone mfl på Taylors konsert

Taylors konsert i Los Angeles igår [24 augusti] var stjärnspäckat! Några av de många kändisarna som såg till att se Taylor på hennes Speak Now Tour var bland annat Emma Stone, Kendall & Kylie Jenner, Perez Hilton, Katherine Heigl och Jennifer Love Hewitt! Nedan kan ni se en bild av Taylor med Emma i bakgrunden som togs när Taylor var påväg genom publiken ♥


Bildkälla

 


2011-08-25 / POSTED IN: Speak Now Tour

But my heart cried out for you, California

Under gårdagens konsert i Los Angeles, California, hade Taylor skrivet But my heart cried out for you, California på sin arm som är från låten California av Joni Mitchell!

 

Källa


Jag har uppdaterat inläggen där Taylor sjunger duett med Justin och Jason, så om ni scrollar ner till tidigare så finns det videos med mycket bättre kvalité!
2011-08-25 / POSTED IN: Nyheter

Taylor har inte sett True Blood avsnittet

E! Online har lagt upp en artikel på deras hemsida där de skriver lite om att de fick se T-Party, såg Justin Bieber i korridoren backstage, att de träffade Andrea Swift och att Taylor inte sett avsnittet av True Blood där hennes låt "Haunted" spelades i en scen än. Nedan kan ni se ett utdrag ur artikeln!


"I haven't seen it yet!" she gushed. "I heard some things. I'm excited to see it. I was so disappointed I don't have the HBO that reairs the episodes."

Of course, we had to fill her in on how awesomely steamy it was...


"I feel like you're trying to tell me something," she cooed mysteriously.


Fortsätt att läsa...


Källa

2011-08-25 / POSTED IN: Videos

Selena Gomez pratar om Taylor

Under en intervju hos Much Music i Kanada igår fick Selena Gomez frågan av ett fan om hennes och Taylors vänskap, hur Taylor är som person och vad de gör när de träffas. Se till att klicka på bilden nedan för att komma till intervjun!

Från 4.20 ♥


Källa
2011-08-25 / POSTED IN: Speak Now Tour

Jason Mraz på Taylors konsert

På den andra konserten i Los Angeles igår var det Jason Mraz som överaskade publiken! Han och Taylor sjöng I'm Yours tillsammans och duetten är helt underbar. Jag byter ut videon när det dyker upp en bättre!

 

2011-08-24 / POSTED IN: Speak Now Tour

"Sweet Escape" & "God Only Knows" covers

Igår på konserten i L.A sjöng Taylor en cover av Gwen Stefani's låt "Sweet Escape" och "God Only Knows" som är en låt av Beach Boys. Kika in videos av dem nedan!

 

 

Källa

2011-08-24 / POSTED IN: Speak Now Tour

Justin Bieber på Taylors konsert

Igår hade Taylor sin första av fyra konserter i Los Angeles och Justin Bieber dök upp under konserten för att sjunga sin låt "Baby" tillsammans med henne! Vi kan även säkert förvänta oss fler gästartister de kommande dagarna. Både Taylor och Justin twittrade om kvällen!


 

2011-08-23 / POSTED IN: Taylor Live

Ryan Seacrest radiointervju

Taylor ringde in till Ryan Seacrest och intervjuades om turnén, den lilla incidenten när hennes klänning blåstes upp under en konsert, ryktet om att hon och Taylor Lautner är tillsammans igen och om hon håller på att skriva nya låtar vid tillfället! Ni kan lyssna på den nedan.

 

Källa

2011-08-23 / POSTED IN: Videos

Taylor Lautner frågas om "Taylor Squared"

Taylor Lautner blev intervjuad i Australien igår om han har kallat sig själv och Taylor (Swift) som "Taylor Squared". Videon börjar spelas automatiskt!

 

Källa

2011-08-23 / POSTED IN: Taylor Live

Taylor på Ryan Seacrest idag!

Taylor och turnén är just nu i L.A i några dagar och Ryan Seacrest uppdaterade sin facebook igår om att hon ska komma på intervju där idag. Vet inte exakt när hon ska vara där, men radiointervjun kommer dyka upp här när den har sänts!


Källa
2011-08-22 / POSTED IN: Fanbilder

Svenskt fan tecknar Taylor

Elisabet skickade in en fin teckning hon ritat av Taylor! Sjukt duktig är du! :)

2011-08-22 / POSTED IN: Vardag

The Charleston Photo Blog

Taylor uppdaterade nyligen TaylorConnect med en bloggpost om sin semester i Charleston (South Carolina) med alla tjejer från turnén! I inlägget finns det massvis med fina bilder på Taylor och tjejerna som ni kan kika in nedan. Hon skrev även lite om semestern som ni kan läsa här! De verkar ha haft ett par underbara dagar ♥
2011-08-22 / POSTED IN: Twitter

Pattie Malette twittrar om förebilder

Pattie Malette (Justin Biebers mamma) twittrade om vår generations förebilder och tackar Taylor och Selena Gomez för att de ta hand om vår generation ♥

2011-08-22 / POSTED IN: Film, TV & Radio

"Haunted" på True Blood

Taylors låt "Haunted" var med i en scen på vampyr-serien True Blood igår och ni kan kika in klippet nedan. Måste dock varna er yngre läsare att det innehåller material som inte är för er!

2011-08-21 / POSTED IN: Speak Now Tour

Arm lyrics 18 & 19 augusti

Taylor var nyligen i Kanada för att spela två konserter i Edmonton, Alberta (18 & 19 augusti). På första kvällen stod det skrivet Find the grace in the things you can't change, and help somebody if you can på hennes arm vilket är en låt som heter "Help Somebody" och sjungs av Van Zant.

Hey brother, we're all learning to love again var hennes arm lyric andra kvällen i Edmonton. Låten heter "Learning To Love Again" av Mat Kearney.


Källa
2011-08-20 / POSTED IN: Nyheter

The Taylor Swift Look Contest

CoverGirl har startat en tävling i samarbete med Taylor där det går ut på att skapa eller återskapa Taylors look från exempelvis musikvideos och awardshows genom att använda CoverGirl's produkter. Läs mer om det nedan! Tyvärr är tävlingen inte öppen för internationella fans, utan endast för USA. Om du klickar på bilden kommer du till Taylors Facebook där du kan kika in massvis av videos där bland annat Taylor själv pratar om sina looks och hur de blev till. Fyra av hennes looks som har blivit återskapad av fans har dykt upp på sidan som Taylor tyckte var bra och det finns även annat material som är värt att kolla in ♥

 

The Taylor Swift Look Contest with COVERGIRL has now launched, exclusively on Facebook!
Create your Look using all your favorite COVERGIRL products to compete for a chance to win tickets to Taylor's sold out SPEAK NOW US Tour.

Earn points by getting video views, video likes, and by selling COVERGIRL products through your Look. Points will be calculated at the end of each week to determine winners, with one Grand Prize winner rewarded with a VIP trip to New York City for the last sold out show and to MEET TAYLOR! The Grand Prize package also includes a COVERGIRL-sponsored makeover for the winner & one guest, and $5,000 in cash prize for the winner.

As a member of Taylor Connect, you are eligible to log in right away and get started creating your Look video. If yours is one of the first 1,000 Looks created, you will receive a coupon code (in a separate email) for a free Speak Now Black Rubber Bracelet at the Taylor Swift online store.

Click here to go to the application and create your Look today!

Thanks
The Taylor Swift Team

Källa
2011-08-19 / POSTED IN: Videos

Selena pratar om Taylor under live chat

Selena Gomez hade en live chat nyligen där hon först nämner att senaste samtalet Selena hade var med Taylor och senare i videon säger Selena att hennes favoritlåt vid tillfället är Mean! Kika in videon nedan för att se vad hon har att säga om Taylor ♥

Vid 01.42 & 06.45


Källa

2011-08-19 / POSTED IN: Bilder

Allure Photoshoot

Under 2010 gjorde Taylor ett photoshoot för Allure Magazine och det har nu dykt upp ytterligare fem bilder. Se till att kika in de fantastiskt vackra bilderna nedan ♥

 

 

Källa

2011-08-19 / POSTED IN: Videos

Speak Now CD i kommande True Blood

Denna söndag dyker det som sagt upp ett nytt True Blood avsnitt där Taylors låt Haunted kommer spelas, men redan i en preview till avsnittet dyker en välbekant skiva upp...


Källa
2011-08-19 / POSTED IN: Speak Now Tour

Complicated - cover 18/8

Taylor sjöng låten Complicated, av Carolyn Dawn Johnson, under sin konsert i Edmonton, Alberta, Canada den 18 augusti. Kika in på videon nedan ♥

 

Källa

2011-08-19 / POSTED IN: Videos

Enchanted spelas i The Lying Game

Tack för tipset Hannahanette! The Lying Game är en ny serie som handlar om ett tvillingpar som blev separerade vid födseln och i första avsnittet (som sändes den 15 augusti i USA) spelas Enchanted under en kort stund. Se till att klicka på bilden nedan för att komma till videoklippet där Taylors låt spelas ♥2011-08-19 / POSTED IN: Videos

Taylor accepterar Do Something Concert

Inatt sändes Do Something Awards och Taylor fick som sagt ta hem priset för Do Something Concert för sin Speak Now, Help Now där hon lyckades få in över 750 000 dollar till tornado offren i Alabama. Taylor var inte närvarande vid galan men nedan kan ni se en video av hennes tacktal som spelades in vid Teen Choice Awards. Grattis igen Taylor ♥


Källa
2011-08-18 / POSTED IN: Nyheter

Haunted på True Blood - söndag

På söndagens avsnitt av tv-serien True Blood kommer Taylors låt Haunted vara med på soundtracket! Nedan kan ni läsa mer om scenen där låten kommer att spelas ♥

In a shift away from the rock and blues sounds that normally soundtrack the Louisiana-based show, True Blood music supervisor Gary Calamar confirms to Rolling Stone that this Sunday's episode will feature Taylor Swift's "Haunted."

Calamar declined to reveal which scene the string-heavy track from Swift's Speak Now will play under, but described it as "a racy, sexy scene" and asked which character we thought would be most likely to listen to Swift. "After last week's episode, Jessica and Jason," we replied. "I'm going to leave it right there," Calamar said, adding it was the episode's writer who came up with the idea to use Swift's song. After Swift's camp initially refused to allow it, the singer came forward and said she wanted it to happen.

Källa
2011-08-18 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Taylor på Ellen (Kanal 5) imorgon

Tack för tipset Jessica! Imorgon sänds avsnittet där Taylor var gäst på The Ellen Degeneres Show hösten 2010 (Speak Now Release Party) på Kanal 5 klockan 12.55. Missa inte det!

2011-08-18 / POSTED IN: Nyheter

Journey To Fearless släpps på DVD!

Det har nu blivit officellt att Taylors tv-special Journey To Fearless som sändes på The Hub i USA förra hösten ska äntligen släppas på DVD! Tyvärr är det för tillfället endast i USA och Kanada och vi i Sverige kan oftast inte spela upp deras format på våra spelare (läs mer om olika "regioner" här). Det  finns heller inga nyheter om den kommer till Sverige, men vi får hålla våra tummar och hoppas! ♥
Originally premiering on October 22, 2010 as a three-part miniseries launching the kids network The HubJourney To Fearless combines riveting performances from Taylor Swift’s smash 2010 tour with revealing interviews and behind-the-scenes footage. Over the course of two-and-a-half hours, this special reaches all the way back to early home videos and blasts forward to Taylor’s gala performance. Journey To Fearless tells the story of a little girl who dared to dream big, and who fearlessly faced near-insurmountable obstacles to make those dreams come true.

Fortsätt att läsa...

Källa #1
Källa #2
2011-08-18 / POSTED IN: Bilder

TCA Portraits: HQ

Porträttbilderna som Taylor tog vid Teen Choice Awards i början av augusti har dykt upp i HQ! Kika in alla här.


Källa
2011-08-18 / POSTED IN: Taylor Live

The Edge radiointervju

När Taylor hade konsert i Chicago, Illinois, flög Sharyn från Nya Zeeland dit för att intervjua henne! De pratar om bland annat turnén, tatueringar, armlyrics, låtskrivning, hennes nya parfym och sjunger även en snutt från en känd hip hop låt från Nya Zeeland ♥

Se till att lyssna på den här!

Källa
2011-08-17 / POSTED IN: Videos

Rebecca Black pratar om Taylor

Under en Q&A med Rebecca Black för Teen.com fick hon frågan om hon antingen ville sitta bredvid Taylor eller Miley Cyrus ("Which seat should I take?). Kika på videon nedan för att höra varför hon just valde Taylor!

 

Källa

2011-08-17 / POSTED IN: Vardag

Taylor i Charleston, SC

Taylor är vid tillfället i Charleston, South Carolina på semester med några tjejkompisar! Hon är bland annat där med Liz, Claire och Charity ♥Källa #1
Källa #2

2011-08-16 / POSTED IN: Speak Now Tour

Nysläppt poster

I mars så fortsätter Taylor turnén i Australien och kommer även ha en show på Nya Zeeland och här ovan är postern som nyligen släpptes. Det här året avslutas turnén i New York med två konserter den 21 och 22 november. Konserterna i Australien drar igång den 2 mars och som det ser ut nu så är det efter konserten i Auckland, New Zeeland som hennes Speak Now Tour tar sitt slut. Men vem vet? Taylor är ju mästare på att överraska oss, kanske bjuder hon på ännu fler konserter! Man kan ju bara hoppas ♥Källa

2011-08-15 / POSTED IN: Övrigt

Ingen Stockholmsträff :(

Sorry! Jag kommer tyvärr inte hinna träffa er från Stockholm, men om det är andra som fortfarande är intresserade kan ni ju träffas!

Jag åker alltså till Stockholm imorgon och kommer hem på onsdag kväll, så Sigrid ska hjälpa till och blogga lite denna gång.

Jag kommer utse extrabloggaren om några dagar! Jag åker till USA om 11 dagar (WHAT!???) så lovar att det dyker upp ett inlägg om extrabloggare och även ett hej då inlägg snart :) ♥
2011-08-15 / POSTED IN: Videos

Country's Night To Rock: Sparks Fly & Mean

Taylor var en del av 2011 CMA Music Festival tidigare i sommar och igår [14 augusti] sändes den tre timmar långa TV-specialen Country's Night To Rock där två av Taylors uppträdande var med. Kika in på videon nedan där Taylor sjunger Sparks Fly och Mean

 

Källa

2011-08-15 / POSTED IN: Twitter

Twitterbild: Drew this on @CaitlinBird


@TaylorSwift13: Drew this on @caitlinbird's shoulder for our 2nd St Louis show. PS, this crowd sounds loud. Excited. yfrog.com/z/kgcc6nhj
2011-08-15 / POSTED IN: Nyheter

Speak Now, Help Now; Do Something Awards

För några timmar sedan hölls den årliga galan Do Something Awards 2011 till som hedrar ungdomar och människor i underhållningsbranschen som har gjort enastående insatser i samhället och för välgörenhet. Taylor var nominerad till "Do Something Concert" med sin Speak Now, Help Now konsert, där hon öppnade upp sitt sista genrep och skänkte alla intäkter till offren från Alabama efter tornadon.

Taylor fick ta hem priset för Do Something Concert igår, men kunde tyvärr inte närvara vid galan som sänds nu på torsdag eftersom hon hade konsert. Men ett stort grattis till Taylor! Hon är underbar som gjorde Speak Now/Help Now konserten och att hon fick sedan ta emot ett pris för hennes insats är väldigt välförtjänat ♥


Källa #1
Källa #2
2011-08-15 / POSTED IN: Speak Now Tour

Sjunger Just A Dream igen (14 aug)

På andra konserten i St. Louis igår sjöng Taylor en cover av Just A Dream (Nelly) precis som under kvällen före! Videon är i HQ och hon sjunger fantastiskt bra, så ta er en titt på den ♥

2011-08-15 / POSTED IN: Speak Now Tour

T-Party intervju

Om ni klickar på bilden nedan kommer ni till en intervju som One News US (ett morgonprogram i Nya Zeeland) gjorde med Taylor i hennes T-Party rum är hon var i Chicago. Vi får en liten rundtur i rummet så ni som är nyfikna hur det är i T-Party -- kika in videon! 


Källa
2011-08-15 / POSTED IN: Speak Now Tour

Arm lyrics; St. Louis

13 augusti: I got a really good heart, I just can't catch a break
Two - Ryan Adams14 augusti: And the hardest part was letting go, not taking part
The Hardest Part - ColdplayKälla
2011-08-14 / POSTED IN: Vardag

Taylor med ett fan

Ytterligare ett fan hade turen att stöta på Taylor i ett shoppingcenter i Nashville för någon dag sedan när Taylor var där med Abigail ♥

 

 

Källa

2011-08-14 / POSTED IN: Speak Now Tour

St. Louis cover: Just A Dream

Under Taylors konsert i St. Louis [13 augusti] gjorde hon en underbar cover av Just A Dream som sjungs av Nelly. Kika in videon nedan ♥

2011-08-14 / POSTED IN: Musikvideo

Sparks Fly musikvideo på youtube

2011-08-12 / POSTED IN: Övrigt

Stockholmsträff?

Heeeeej! Jag ska upp till Stockholm nästa vecka (16-17 aug) och tänkte fråga om någon är intresserad av en träff där (i så fall under den 16). Just nu är det eventuellt för mig, men tänkte först se hur många som är intresserade innan vi bestämmer om det blir något! Det skulle vara jättekul att träffa er från Stockholmsområdet också :)

Love ♥

/ Andrea

UPDATE: BLIR I SÅ FALL PÅ ONSDAGEN, den 17:e -- mitt på dagen ungefär! Men fortfarande inte helt säkert, återkommer :)
2011-08-12 / POSTED IN: Taylor Live

KICKS 101.5 FM radiointervju

Om ni går in här kan ni lyssna på en kort radiointervju Taylor har gjort med KICKS 101.5. De pratar lite om turnén men annars är det inte så mycket mer!

Källa
2011-08-12 / POSTED IN: Vardag

Bild med ett fan från igår

tswiftquotes:  So this is Taylor’s big hat she bought… Which is big. ;)

 

Källa

2011-08-12 / POSTED IN: Speak Now Tour

I want you to want me - cover (10 aug)

Under andra kvällen i Chicago, Illinois den 10 augusti sjöng Taylor en cover av "I Want You To Want Me" som är en låt av Cheap Trick! Ni kan kika in den nedan.

 

Källa

2011-08-12 / POSTED IN: Twitter

Twitterbild: Tonight's soundtrack

Taylo var på en twitterspree för några timmar sedan och uppdaterade sin twitter många gånger under dagen! Hon gav Joey King (lilla flickan som var med i "Mean" musikvideo) ett shoutout för att hon bad alla rösta på Taylor för VMAs (rösta här!) och skrev också att hon och Abigail spenderade dagen tillsammans. Taylor är just nu tillbaka i Nashville några dagar för att umgås med henne innan hon drar vidare till Missouri imorgon!@taylorswift13 Record player: on. Tonight's soundtrack= http://yfrog.com/z/h24mpezj
2011-08-11 / POSTED IN: Speak Now Tour

If you wanna be somebody else,

If you wanna be somebody else, change your mind ("Change Your Mind" - Sister Hazel) stod skrivet på Taylors arm på andra konserten i Chicago som tog plats igår.


Källa
2011-08-11 / POSTED IN: Taylor Live

Kyle & Jackie O radiointervju

Nu när Taylor har gått ut med sina australienska datum för Speak Now turnén blev hon radiointervjuad av ett radioprogram i Australien tidigare idag. Ni kan höra intervjun hos Kyle & Jackie O' här! De pratar mestadels om turnén och i slutet får några lyckliga fans fråga henne lite frågor ♥
2011-08-10 / POSTED IN: Musikvideo

Sparks Fly musikvideo

 

2011-08-10 / POSTED IN: Magazine

"Get killer confidence - by Taylor Swift"

I september numret av Seventeen Magazine ger Taylor självförtroendetips! Jag älskar citatet "Never, ever, ever compare yourself to beautiful girls. There's always someone gorgeous who will make you feel like you're not." ♥Källa
2011-08-10 / POSTED IN: Speak Now Tour

Speak Now Tour: Australien & Nya Zeeland

Äntligen har fansen i Australien och Nya Zeeland fått besked om när Taylor kommer till dem! Hon tar Speak Now turnén först till Australien den 2 mars och avslutar med en konsert i Nya Zeeland den 16 mars.

Australien
Perth: Burswood Dome (Friday March 2nd)
Adelaide: Entertainment Centre (Sunday March 4th)
Brisbane: Entertainment Centre (Tuesday March 6th)
Sydney: Acer Arena (Friday March 9th)
Melbourne: Rod Laver Arena (Tuesday March 13th)

Nya Zeeland
Auckland: Vector Arena (Friday March 16th)

Källa
2011-08-10 / POSTED IN: Speak Now Tour

Taylor sjunger en cover av Fall Out Boy

På gårdagens konsert i Chicago sjöng Taylor en cover av Fall Out Boy! Låten heter Sugar We're Going Down.

 

Källa

2011-08-10 / POSTED IN: Merchandise

Nytt i webbutiken: "Speak Now" halsband

I samband med släppningen av musikvideon för Taylors singel Sparks Fly har det även dykt upp ett fint Speak Now halsband i US Store. Man kan vid tillfället endast köpa det i ett så kallat "Sparks Fly CD Single Package", men förmodligen kommer det snart att släppas enskilt! Gå in här för att läsa mer.

2011-08-10 / POSTED IN: Taylor Live

Glöm inte: Sparks Fly video ute ikväll!

Klockan 23.30 ikväll kommer musikvideon för Sparks Fly släppas live - samtidigt över hela världen - på taylorswift.com! Jag kommer sedan självklart lägga upp den här på sidan.

2011-08-10 / POSTED IN: Speak Now Tour

Taylor pratar om Eagle Stadium

Det har dykt upp ett citat där Taylor pratar om sin konsert i Eagle Stadium den 6 augusti. 

I actually grew up right down the road in Reading, Pennsylvania on a farm out there. When I was a little kid I remember my dad always had the Eagles game on, of course. And when I was watching the football game, I remember thinking “I wonder what it would be like to be in that place with that many people.” And I have to tell you, it’s breathtaking actually. Fifty-one thousand people chose to spend their Saturday night with me, and I couldn’t be happier about it.

Källa
2011-08-10 / POSTED IN: Speak Now Tour

But love would fall to pieces in the rain

På konserten i Chicago, Illinois igår (9 augusti) stod det skrivet And up in the air they would write your name there, but love would fall to pieces in the rain på Taylors arm. Låten heter "Christina" och sjungs av Patty Griffin!


Källa
2011-08-09 / POSTED IN: Nyheter

Sparks Fly musikvideo släpps imorgon :D

Videon släpps på Taylors officiella hemsida 23.30 för oss här i Sverige så missa inte det!
2011-08-09 / POSTED IN: Videos

Backstage @ TCA intervjuer

Här kan ni se några intervjuer Taylor gjorde efter Teen Choice Awards i söndags!Källa
2011-08-09 / POSTED IN: Bilder

Billboard Mag. bilder med Louis Messina

Nedan kan ni se två bilder från en plåtning för Billboard Magazine med Louis Messina! Taylor har på sig den klänning som hon fotograferades ute i New York härom veckan och den är söt. Hon ser helt fantastisk ut som alltid ♥

Källa
2011-08-09 / POSTED IN: Bilder

Teen Choice Awards porträtt

Det har dykt upp några porträttbilder som togs efter Taylor gått på röda mattan av Teen Choice Awards i söndags. Hon ser helt fantastisk vacker ut så se till att ta er en titt på dem!

Källa
2011-08-09 / POSTED IN: Magazine

Rolling Stone Magazine: Q&A

Taylor är med på en sida i det senaste numret av Rolling Stone Magazine! Det är en intervju där hon pratar om turnén, hennes intresse för amerikansk historia & Amy Winehouse ♥


Klicka på bilden för att se den i högre format om ni inte kan läsa vad det står!

Källa
2011-08-09 / POSTED IN: Videos

Intervjuklipp från CMA Festival

Det har släppts två klipp från CMA festivals tv-special Country's Night To Rock där Taylor blir intervjuad! Country's Night To Rock sänds i USA den 14 augusti.Källa
2011-08-09 / POSTED IN: Videos

For your CMA Consideration

Big Machine Records har lagt ut en "For your CMA Consideration" video inför CMA Awards som tar plats i november. Nomineringarna har inte släppts än, utan videon har lagts ut så att de som bestämmer vilka som ska bli nominerade (Country Music Association) ska se den! Ni kan kika in videon nedan där det visas vilken framgång hon har haft med Speak Now.

Den börjar spelas automatiskt!


Källa
2011-08-09 / POSTED IN: Vardag

Shoppar på Westfield Mall, Century City

Igår fotograferades Taylor shoppa på Westfield Mall i Century City (L.A) och sågs bland annat komma ut från H&M. Vacker som vanligt! ♥Källa
2011-08-08 / POSTED IN: Merchandise

"Blowout Sale" - US Store

Taylors US Store rensar för fullt ut gammalt merchandise för endast bara några dollar per styck, så gå in här för att kika in rean! Så kallad "Vintage T-shirts" (endast bara få exemplar kvar; t-shirtar från 2006/2007) säljs för bara 5 dollar/t-shirt, Fearless bilder för 1 dollar, mobilskal för 5 dollar och kalender osv för ytterligare några dollar. Så passa på! 


Frakten till Sverige kostar minst 30 dollar (ungefär 200 kr).
2011-08-08 / POSTED IN: Nyheter

Sparks Fly musikvideo släpps denna vecka!

Musikvideon för Sparks Fly kommer släppas denna vecka och det är, som något föranat, en turnévideo. Videon kommer innehålla "never before seen footage from the Speak Now tour" och släpps samtidigt över hela världen ♥

Många fans är besvikna över att Sparks Fly blir en turnévideo - vad tycker ni?
2011-08-08 / POSTED IN: Event

Bild: Taylor2 (TCA)

Bara för att jag älskar Taylor och Taylor Lautner tillsammans måste jag lägga upp en bild på dem när de satt bredvid varandra en stund igår på Teen Choice Award! How cute? ♥

2011-08-08 / POSTED IN: Event

Teen Choice Awards 2011

Vilken kväll! För några timmar sedan var det då äntligen dags för den årliga stapeln av Teen Choice Awards och vi fick för första gången se Taylor på deras "blåa matta" och ta emot priser på scenen. Taylor anlände till mattan strax efter 01.30 (svensk tid) och såg helt otroligt bedårande ut i Marilyn Monroe stil med vit klänning och håret uppsatt i en fin tofs! Hon var vacker igår och verkar ha haft en underbar kväll. Själv tycker jag hela galan är värd att se (se Part 1 här) - dels för att man fick se Taylor några gånger i publiken, men också för att det var en fantastisk rolig natt för alla som var där!

Under kvällen sågs Taylor sitta bredvid bland annat Joey King, Justin Bieber, Ashley Greene, Selena Gomez, Ashton Kutcher och Taylor Lautner. Nedan kan ni kika in alla bilder (som senare kommer uppdateras till HQ!) och videos från showen!

Taylor fick ta emot kvällens största hedring The Ultimate Choice Award som hennes vän Emma Stone presenterade henne till, tillsammans med ett ihopsatt klipp om henne. Ni kan se allt det lite längre ner i inlägget! Förutom det vann hon fem andra priser: Female Artist, Female Country Artist, Country Single (Mean), Break-up Song (Back To December) och Red Carpet Fashion Icon! GRATTIS Taylor! ♥

Taylor presenteras av Emma Stone för Ultimate Choice Award och fem andra priser (4.00)

 

Källa #1

Källa #2

Videokälla

2011-08-07 / POSTED IN: Taylor Live

Live: TCA 2011

Om bara några timmar är det alltså dags för Teen Choice Awards 2011! Röda mattan kommer vi att kunna se här från 00.30.

Det är detta inlägg jag kommer uppdatera live inatt och det är även här jag så småningom kommer lägga upp länkar till sidor som streamar galan live och kan funka. Jag kommer inte gå upp förrän 01.00 (Taylor brukar ändå vara ganska sent på röda mattan) och kommer därifrån och framåt samla ihop länkar på detta inlägg som vi sedan kan pröva om de fungerar när klockan slår 02.00 och det drar igång!

Kommentera gärna detta inlägg om ni redan nu har hittat några länkar som kan fungera så uppdaterar jag inlägget med dem.

LÄNKAR
Vi ses inatt! (Glöm inte skriva 13 på era händer!) Good luck Tay ♥

01:17 Okej, jag är uppe! Röda mattan på Teenchoiceawards.com fungerar bara i USA, men vi kan se den här.

01:28 Taylor tweet! "In the car headed to the Teen Choice Awards!"

01:35 Taylor kom precis till röda mattan! HERREGUD VAD HON ÄR VACKER! FLAWLESS


01:53 @TeenChoiceGirl@taylorswift13 signing our Surfboard!!! I LOVE HER!!

omtaz.jpg

02:02 Förmodligen världens sämsta kvalité men här är en länk som funkar så länge! NÅGON SOM HAR EN BRA?

02:05 DENNA LÄNK FUNKAR!

02.22 Taylor sågs sjunga med i Teenage Dream, kika in en video av det här! Det har även blivit sagt att Emma Stone ska presentera hennes Ultimate Choice Award senare ikväll.

02:28 Under Selena Gomez framträdande står Taylor och dansar bredvid Justin Bieber och Joey King!

02:48 "C U IN 10 - TAYLOR SWIFT" stod det på skärmen precis..

02:55 Emma Stone ska presentera Ultimate Choice Award om några minuter! Iiih :D

03:05 Taylor tar emot Ultimate Choice Award!! ♥

03:09 Mitt internet var såklart som segast precis när Taylor skulle ta emot priset så jag kunde varken se Emmas tal innan eller Tays tacktal.. Ska försöka hitta en video från det snart! Hon tog samtidigt emot fem andra priser!! GRATTIS TAYLOR! :D

03:15 Ni kan se Taylor ta emot sina priser här! Jag kommer lägga upp alla videos, bilder och information om några timmar. Jag älskar Teen Choice Awards för det är alltid så avslappnade och roligt, Taylor verkar ha en underbar kväll med vinsterna och sina vänner! Jag är så glad att Taylor fick ta emot Ultimate Choice Awards för det är en sådan stor hedring och den är så välförtjänad. Att hon även vann 5/6 priser (alla förutom Love Song) gör kvällen bara mer magisk och perfekt. Det gör mig glad att jag som fan kan vara med och dela glädjen med Taylor!! :D

Jag ska gå och lägga mig nu! Kika tillbaka här vid lunch imorgon så är det uppdaterat med bilder och massa annat från kvällen.
2011-08-07 / POSTED IN: Bilder

Speak Now Tour - promobilder

Det har dykt upp några Speak Now Tour promobilder tagna av Christie Goodwin som ni kan kika in nedan!Källa
2011-08-07 / POSTED IN: Taylor Live

Information om TCA inatt!

Inatt är det alltså äntligen dags för efterlängtade Teen Choice Awards 2011 där Taylor kommer att närvara vid för första gången! Hon är nominerad till hela sex priser + kommer få ta emot Ultimate Choice Award så galan är inget ni vill missa! 

Red Carpet: 6.30pm EST + 6 timmar skillnad = 00.30

Teen Choice Awards 2011: 8/7central = 8pm EST + 6 timmar skillnad = 02.00

Som ni förmodligen vet vid det här laget är jag sämst på att få tiderna rätt (time zones...) så jag kan ha fel igen! Kommentera om ni fått fram en annan tid.

Röda mattan kommer vi kunna se på TCAs hemsida - här.

Själva galan får vi hitta en länk som streamar galan live, jag kommer lägga upp ett inlägg inatt när röda mattan börjar som ni kan kommentera på om ni hittar någon som verkar bra! ♥

Ses vi inatt? :D

Update: Den visas på FOX i USA.
2011-08-07 / POSTED IN: Speak Now Tour

This Philadelphia freedom

Cause I live and breathe this Philadelphia freedom (Elton John - Philadelphia Freedom) stod skrivet på Taylors arm på hennes konsert i Philadelphia, Pennsylvania igår ♥Källa
2011-08-07 / POSTED IN: Twitter

Twitterbild: Philly... You look pretty

Igår spelade Taylor ännu en stadiumkonsert under sin turné och denna gång var det en publik på 82,000 fans i Philadelphia, Pennsylvania som fick se henne uppträda. Under konserten gjorde hon covers av Who Knew (Pink) och Unpretty (TLC) - ni kan se videon från det här. Under fifteen hade Taylor och bandet på sig "Eagle" jerseys (bild) för att de spelade i deras stadium! Hon twittrade även en bild på sin "utsikt" under konserten igår som ni kan se nedan.


@TaylorSwift13: Philly... You look pretty :)
2011-08-05 / POSTED IN: Speak Now Tour

I dream of things that never were

I dream of things that never were, and ask why not? var skrivit på Taylors arm under hennes konsert i Washington D.C den 3 augusti och är ett citat från Robert F. Kennedy [som var politiker och bror till John F. Kennedy]

 

Källa

2011-08-05 / POSTED IN: Speak Now Tour

Stay & A Sorta Fairytale covers

Under Taylors konsert i Washington DC den 3 augusti sjöng Taylor två covers som vanligt: "Stay" (Lisa Loeb) och "A Sorta Fairytale" (Tori Amos). Se dem i klippet nedan!

Källa

2011-08-05 / POSTED IN: Nyheter

Rolling Stone Magazine Artikel

Taylor pratar om sin nyfunna intresse för amerikansk historia i Rolling Stone Magazine ♥

The Kennedy Women, which dates back to the lineage of the first Kennedys coming from Ireland in the 1800s," Swift says in the new issue of Rolling Stone, on sale tomorrow. "This morning I bought books about John Adams, Lincoln’s Cabinet, the Founding Fathers and Ellis Island."

During downtime from her tour she even attempted to visit the New York Historical Society. "But it was closed," she says. "I almost cried." Instead, she went to the Museum of Natural History.  "We saw the dinosaurs and stuff," she says.  "Which was a close second."

She's also become very interested in music from the past. "I've been obsessed with Fifties and Sixties music, like the Shirelles and the Beach Boys," she says. "Like 'Wouldn't It Be Nice' – if I ever had a wedding, I'd walk down the aisle to that song."

Källa
2011-08-04 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Taylor nominerad för en VMA!

MTV Video Music Award har öppnat en ny kategori för i år som heter "Best Video With A Message" där Taylor nu har blivit nominerad för Mean! För att rösta måste ni logga in/registrera er på MTV.com, men ni kan sedan börja rösta på henne här. Galan tar plats den 28 augusti, men ni kan rösta fram till 16 augusti! Grattis Tay till din nominering! ♥
2011-08-04 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Glöm inte att rösta!!

Imorgon är det sista dagen att rösta inför Teen Choice Awards 2011 där Taylor är nominerad för sex stycken awards! Galan tar plats på natten mellan söndag och måndag svensk tid, men sänds tyvärr inte på TV hos oss. Vi kommer att kunna följa röda mattan på Teenchoiceawards.com och vi får tillsammans efter det se till att hitta en länk som streamar galan live. Jag kommer självklart sitta uppe och liveuppdatera som vanligt! Som tidigare sagt kommer hon få ta emot galans största pris: The Ultimate Choice Award så missa inte det ♥

Rösta på henne här.
2011-08-04 / POSTED IN: Vardag

Candids Washington D.C - Ford's theater

Igår [3 augusti] sågs Taylor även utanför Ford's Theater i Washington D.C tillsammans med Caitlin, Claire och Grant. Jag har även uppdaterat inlägget där Taylor besöker Abraham Lincolns monument (minnesmärke) i Washington med fler bilder, kika in de här.

 

 

 

Källa

2011-08-04 / POSTED IN: Taylor Live

106.7 Lite FM radiointervju

För någon vecka sedan stannade Taylor förbi hos radiostationen 106.7 Lite Fm och ni kan lyssna på intervjun nedan. De pratar bland annat om Taylors eventuella framtida skådespeleri och bandet till oss fans ♥

 

 

 

Källa

2011-08-04 / POSTED IN: Vardag

Candids: Arlington National Cemetary

Igår fotograferades Taylor vid Arlington National Cemetary i Arlington, Virginia! Hon sågs besöka bland annat John F. Kennedys grav tillsammans med Caitlin, Grant, Claire och Paul.Tycker dock det var okänsligt av paparazzin att ta kort på henne på en kyrkogård.

Källa
2011-08-03 / POSTED IN: Bilder

HQ Glamour Magazine Photoshoot 2010

Det har släppts HQ bilder av några nya outtakes från Taylors Glamour Magazine photoshoot som hon gjorde under 2010. Ni kan kika in alla här!

Källa

(Jag är tillbaka igen! Tack Emmy)
2011-08-03 / POSTED IN: Vardag

Ute i Washington DC

Taylor sågs igår ankomma till flygplatsen i Washington DC och även utanför Lincoln Memorial senare på kvällen och det finns fina bilder från det. I ett av inläggen under så kan man även se Taylor twittra om att hon besökte Lincoln Memorial.


Källa

Tröjan hon har på sig är från Modcloth.com och går att köpa här. Tyvärr är frakten till Sverige väldigt dyr för tillfället, så ingen tröja för min del. Men visst är den superfin?2011-08-03 / POSTED IN: Speak Now Tour

You had to take her and break her down

Armcitatet på första konserten i Washington DC var igår kväll: “I guess to build yourself up so high, you had to take her and break her down” från låten Stupid Boy av Keith Urban.

 

Källa 1
Källa 2

2011-08-03 / POSTED IN: Speak Now Tour

Through the Grapevine & Ghetto Superstar

Taylor spelade sin första av två konserter i USAs huvudstad Washington DC igår (2/8). Där spelade hon covers av låtarna I Heard it Through the Grapevine [Norman Whitfield och Barrett Strong] och Ghetto Superstar [Pras']


Källa

2011-08-03 / POSTED IN: Twitter

Lincoln Memorial

Taylor twittrade igår kväll om att hon var vid Lincoln Memorial efter konserten hon hade i Washington DC igår. Hon la även ut två bilder på twitter om detta.

 

 

Källa

2011-08-02 / POSTED IN: Speak Now Tour

Förlovning på Taylors Meet & Greet

För några dagar sedan spelade Taylor i Grand Rapids, Michigan och innan konserten håller hon ett Meet & Greet för fans som vunnit tävlingar att få träffa henne eller så kan man ha kontakter. En kille som jobbar på en lokal radiostation hade träffat henne förra året och då lovat Andrea Swift (Taylors mamma) att nästa gång de ses så ska han och hans flickvän vara förlovade. Så han går ner på knä när de är i T-party rummet och såklart sa flickvännen ja.


Utdrag ur artikeln från The Boot:

"Next time I see you two, you'd better be engaged!" Mrs. Swift reportedly told the couple, while backstage at Taylor' Fearless Tour stop in Auburn Hills back in February of 2010.

During Taylor's Speak Now Tour stop at Van Andel Arena in Grand Rapids on Thursday night, Jason proved that he had taken Andrea's words to heart.

"The last time we saw you, you told us we'd better be engaged the next time you saw us," he told the surprised Swifts, reaching nervously into his pocket to produce a ring.

"Get down on your knee!" an exuberant Taylor urged the 300lb Cowboy, who joked that he might not be able to get back up.

Fortsätt att läsa...

Källa