slide show
2010-10-31 / POSTED IN: Bilder

Ännu mer bilder från "All For The Hall" Photoshooten.

008.jpg
källa
2010-10-31 / POSTED IN: Videos

The 5:19 Show Intervju.

En intervju Taylor hade i London. Under är också när hon uppträder "Mine" på showen.
Intervjun.
"Mine" uppträdande.
2010-10-30 / POSTED IN: Videos

Taylor hos Ellen - 3 klipp.

Taylor möter ett Fan.
Taylor uppträder "Mine"
Ellen skrämmer Taylor igen!

2010-10-30 / POSTED IN: Videos

Taylor svarar på frågor.

Detta är backstage när hon var hos Ellen i Torsdags!

2010-10-30 / POSTED IN: Bilder

Taylors mini konsert på Hollywood Boulevard

I går hade Taylor en mini konsert på Hollywood Boulevard, än så länge vet vi bara om att hon uppträdde "Mine" och "Long Live", jag tycker det är jätte kul att hon uppträde Long Live, det är min favorit låt från albumet!
Källa
Long Live - Live.
2010-10-30 / POSTED IN: Videos

Taylor hos Ellen DeGeneres - Promo.

Här kommer en ganska lång promo video av Taylor på The Ellen Show! Detta ska bli jätte kul att se för Ellen intervjuver med Taylor brukar vara väldigt underhållande! Och det som är ännu bättre är ju att hon ska uppträda sin nya singel!

2010-10-29 / POSTED IN: Övrigt

Taylor är värd för 'College Football Country.'

Taylor kommer i morgon vara värd för TV-programmet  'Collage Fotball Country'. Detta programmet handlar om att hålla på med sporten du gillar, och ja mest om sport helt enkelt. Jag antar att Taylor även kommer uppträda på programmet, ni sport nördar får ju lite av varje i detta program! Ska bli kul att se!
Källa
2010-10-29 / POSTED IN: Bilder

Taylor på Read Now + Konsert.

Taylor uppträdde på ett event som hette "Read Now!" och målet var att uppmuntra främst skolelever att läsa mer! Eventet var hosted av Nick Connon.
Källa - Inlägg av Clara, hjälpbloggare.
2010-10-29 / POSTED IN: Taylor Live

Privat Konsert på David Letterman Show.

Här är några videos från en privat show Taylor höll efter sitt framtädande hos David Letterman.
Back To December
Speak Now
Love Story
You Belong With Me
Mine
2010-10-29 / POSTED IN: Bilder

Ellen och Taylor.

En bild från Taylor's "Speak Now" Releaseparty som sänds på måndag! Visst är Taylor otroligt vacker? Jag lovar att detta kommer vara ett underbart releaseparty / intervju!
källa. - Inlägg av Clara, hjälpbloggare.
2010-10-29 / POSTED IN: Film, TV & Radio

"The Journey To Fearless" på DVD!

Taylors turné TV-serie kommer till DVD. inget släppnings datum är ute, men det ska bli kul att ha detta hemma i bokhyllan! ^^. Jag hoppas att DVD:n kommer innehålla lite extra material, men annars så har vi ju tre OTROLIGA avsntit att kolla på ! Det är ingen bekräftelse på om den är riktig, men vi får väl hoppas?

Om ni ej sätt avsnitten:
Avsnitt 1.
Avsnitt 2.
Avsnitt 3.


Inlägg av Clara , Hjälpbloggare

källa.
2010-10-29 / POSTED IN: Speak Now

Taylor i Aftonbladet.

Recension av "Speak Now" Taylor fick +++ och enligt skribenten är hon väldigt mogen! Läs hela artikeln här.
2010-10-29 / POSTED IN: Videos

Taylor svarar på frågor.

HÄR är ett klipp där Taylor svarar på frågor, bland annat om hennes ärr på knät. Enjoy! [Hittade ingen embed kod] - Inlägg av Clara , Hjälpbloggare.

2010-10-29 / POSTED IN: Bilder

Haunted är Taylors nästa singel(?)

Inför Halloween har Taylor bestämt sig för att "Haunted" ska bli nästa singel! Hon kommer också börja filma musikvideon till denna låt. Promon för denna videon kommer ha premiär på NBC's Thanksgiving Special. Denna låt växer forfarande i mina ögon, men den kommer säkert vara jätte bra! - Men nya källor har sagt att detta endast är en video, och inte singel.

Källa [Inlägg av Clara, hjälpbloggare]
2010-10-29 / POSTED IN: Bilder

Taylor ute i SoHo.

Taylor ser otrolig ut som vanligt! Hon är så söt i sina små kappor och röda läppar!
Källa
2010-10-28 / POSTED IN: Övrigt

Hjälpreda.

Hejsan Swifties! Jag heter Clara och ska hjälpa Andrea från och med i morgon tills på tisdag (?). Så i morgon är det inte Andrea som skriver om vackra underbara Taylor utan jag som hjälper till lite! Tänkte berätta lite Swift fakta om mig själv!

Namn: Clara
Ålder: 16 år.
Blev en Swifty: 2007.
Första låt jag hörde: Picture To Burn.
Favorit låt (över allt och alla) : Should've Said No.
Favorit låt från Speak Now: Speak Now.
2010-10-28 / POSTED IN: Speak Now

Speak Now - Hidden messages

Har tänkt att lägga upp dessa ett tag nu, men väntade för att ge er en chans att lista ut dem själva. Som många säkert vet så skriver Taylor alltid gömda meddelande i varje låt på sina skivor. Sedan är det upp till oss att lista ut vad dem egentligen betyder...

Här har ni Speak Now - Hidden Messages!

Mine: TOBY

 

Sparks Fly: PORTLAND OREGON

 

Back to December: TAY

 

Speak Now: YOU ALWAYS REGRET WHAT YOU DONT SAY

 

Dear John: I LOVED YOU FROM THE VERY FIRST DAY

 

Mean: I THOUGHT YOU GOT ME

 

The Story of Us: CMT AWARDS

 

Never Grow Up: I MOVED OUT IN JULY

 

Enchanted: ADAM

 

Better Than Revenge: YOU THOUGHT I WOULD FORGET

 

Innocent: LIFE IS FULL OF LITTLE INTERRUPTIONS

 

Haunted: STILL TO THIS DAY

 

Last Kiss: FOREVER AND ALWAYS

 

Long Live: FOR YOU

2010-10-28 / POSTED IN: Event

Taylor uppträder på JFK airport

Tidigare idag hade Taylor en liten privatkonsert på JFK flygplats, NYC, för de som hade turen att vara där. Kika på bilderna nedan och videon där hon sjunger You Belong With Me och liten del av Back To December. Uppdaterar när jag hittar mer klipp!

 

Källa

2010-10-28 / POSTED IN: Videos

Intervju med Shock Hound

En intervju som taylor gjorde med Shock Found har dykt upp. Titta nedan!

 

Källa

2010-10-28 / POSTED IN: Vardag

Ute på Manhattan, NYC

Igår sågs Taylor ute på Manhattan, New York! Hon ser som vanligt jättevacker ut. Lila är verkligen Tays färg! :)Bildkälla
2010-10-28 / POSTED IN: Magazine

Vecko Revyn - utdrag från intervjun & scans

Här kommer bilder/scans från Vecko Revyns senaste tidning där vår vackra Tay pryder omslaget. Jag förstår att det egentligen är helt omöjligt att läsa vad det står, men har tagit ut ett utdrag från artikeln. Om ni vill läsa mer - spring och köp den! Vill påpeka att det är en helt ny intervju som Vecko Revyn gjorde för några veckor sedan som absolut är värd att läsa!

Om kändispressen & kärlek

"Jag läser inte skvaller om mig själv. Och jag gillar inte att prata om mitt privatliv. Det är kanske lite motsägsfullt att jag samtidigt kan skriva så totalärligt om allting i mina låtar, men för mig är det en helt annan sak. Det är ingen stor sak för mig om jag råkar dejta en person som är känd, det är ju inte därför jag väljer den personen. Jag attraheras av människor som har självförtroende och passion för det de gör, oavsett vad det är. Men självklart träffar jag mycket folk genom jobbet, precis som alla andra, och mitt jobb råkar innebära att att jag träffar många kändisar. Jag kan inte göra något åt det."


Att hennes pappa gillar "practical jokes..."

"När jag kommer till ett hotell vill jag ofta hålla en låg profil och inte bli igenkänd, och då kan pappa förstås inte låta bli. Under förra turnén kom jag till New York , och hade verkligen ansträngt mig för att glida in i massan. Men precis när jag kommer in i hotellobbyn, som är full av folk, här jag min pappas röst skrika 'men! Är inte det där TAYLOR SWIFT?' och alla vänder sig om och stirrar. Då har han suttit där i en stol i lobbyn i flera timmar och väntat på att jag ska komma, bara för att få skrika det..."


Om hon är singel eller ej...

"Jag har lärt mig att inte svara på den frågan från journalister, för när du publicerar den här intervjun om några veckor kan allt redan ha hunnit förändras, säger hon bara med ett kort skratt. Men hon erkänner att hon förstår att folk gärna vill veta.

Eftersom att jag själv säger att mina låtar är som min dagbok så är det klart att folk spekulerar nu när jag släpper mitt nya album. ' Åh, handlar den här låten om honom?' och så vidare. Men jag är ju fortfarande samma person som jag alltid varit , och det här är mitt sätt att processa känslor, så jag kommer alltid att skriva mina låtar på samma sätt."


(Ange mig tydligt som källa om du tar antingen bilderna eller texten härifrån.)
2010-10-28 / POSTED IN: Videos

Boogie - dansk intervju

Det har dykt upp en intervju som Taylor har gjort med ett danskt program som heter Boogie. Hon pratar om att hon vill åka till Danmark, om hennes framgångar och självklart om Speak Now. Ta er en titt!

2010-10-28 / POSTED IN: Övrigt

Påminnelse om chattid ikväll

FANPROJEKT: Chattid ikväll 20.00 - 21.00


Vill även be om ursäkt för brutalt dålig uppdatering! Det känns som om det just nu är för mycket saker att göra med så lite tid för mig, att jag hamnar i efterkälken med allting. Just nu är det tillfälligt, men de senaste veckorna har jag bara haft fullt upp. Att gå i skolan och ta hand om bloggen samtidigt som jag vill umgås med min familj och allt sådant, gör mig något så enormt stressad att jag helt seriöst går runt med en klump i magen. För att jag vet att jag har så mycket att göra i skolan med plugg som jag skjuter upp för att kunna uppdatera här på bloggen, att det påverkar mig just nu bara negativt. Så därför är det nog bra för mig att Clara tar över några dagar nu på höstlovet så att jag kan pusta ut lite och bara ta det lugnt från allting. Och tack för att ni fortsätter titta in på bloggen, och ni ska veta att varje kommentar gör mig på bättre humör.

I love you - forever and always ♥

2010-10-28 / POSTED IN: Event

Taylor @ Madame Tussauds

Igår var Taylor som sagt på Madame Tussauds i New York för att visa sin vaxfigur som har släppts. Det har dykt upp några bilder från eventet där Taylor står brevid sin vaxdocka. Man ser mycket bättre nu hur olik den verkligen är; håret är för ljust, VAR ÄR LOCKARNA (??) och ansiktet ser allmänt stelt och barbie-liknande ut. Men tycker ändå det är rätt häftigt att hon har en egen figur där nu, och allt som allt har de gjort ett väldigt bra jobb!Bildkälla
2010-10-27 / POSTED IN: Nyheter

Taylors vaxfigur!

Taylors vaxfigur på Madame Tussauds i New York har avtäckts idag. Tycker den är rätt så lik, fast på ett sätt inte ;]

The costume worn by Taylor’s wax figure was kindly donated following a sitting with a team of Madame Tussaud’s artists who travelled from London to meet her in Nashville, Tennesse. Production of this figure took approximately 4 month, carefully replicating all details. Taylor arranged for us to obtain one of her guitars, which was then customized. This guitar is made with Swarovski Elements.

 

Källa

2010-10-27 / POSTED IN: Dagens

Dagens fråga

Vilken är din favoritlåt på Speak Now?


Jag fullkomligt älskar varenda låt på skivan. Det finns ingen låt jag gillar mindre mycket eller inte alls. Ingen. Det finns inga ord för att kunna beskriva hur underbar Speak Now är, och jag erkänner att jag inte har en aning hur jag ska tala om det för er. Men om ni är en swiftie, precis som jag, behöver jag förmodligen inte berätta det för er - för då vet ni vad jag pratar om.

 

Jag älskar hennes nya version av Sparks Fly. Den har på ett sätt fått mer liv i sig genom att vi kan höra låten bättre, istället för en knastrig gammal live version av den. Så det är en favoritlåt. Never Grow Up är så himla fin, ryser när jag lyssnar på den! Enchanted, The Story of Us, Better Than Revenge och Haunted är även stora favoriter just nu. Dear John håller fortfarande på att växa hos mig, och det är likadant med Last Kiss och Long Live. Om ni frågar mig imorgon kommer jag säkert svara annorlunda, eftersom jag som sagt fick albumet idag och har inte kunnat lyssna så mycket på den.


 

2010-10-27 / POSTED IN: Magazine

Taylor på omslaget av Veckorevyn

Tack för tipset Tonie! Taylor är på omslaget av Veckorevyn tillsammans med en artikel i tidningen. De har använt en bild från People Magazine Photoshoot för "25 Most Intriguing People 2009" men de har ändrat färgen på klänningen till rosa istället för röd. Det photoshootet innehåller några av de vackraste bilderna på Taylor enligt mig, så jag ska absolut köpa hem mig tidningen!

 

 

Hittade bara denna bild från deras hemsida, men när jag köper tidningen tar jag kort på omslaget och även artikel så ni också kan läsa den om ni inte vill köpa tidningen :)

2010-10-27 / POSTED IN: Videos

Live with Regis and Kelly

För några timmar sedan var Taylor på Live With Regis And Kelly och blev intervjuad och uppträdde med Mine. Hon pratar om Speak Now och om när hon stalkade ett fan i Nashville. Se klippen nedan!

2010-10-27 / POSTED IN: Övrigt

Fanprojekt: INGEN CHATTID IKVÄLL

Jag måste tyvärr avboka vår chattid ikväll klockan 20.00 för jag hinner verkligen inte! Har massvis med plugg som jag måste ta tag i, så därför får vi skjuta upp det. Förmodligen blir det imorgon istället.

Love ♥
2010-10-27 / POSTED IN: Vardag

Utanför Late Show With David Letterman

Taylor fotograferades när hon lämnade Late Show With David Letterman igår och hon ser supervacker ut i en gul klänning!

Fler bilder här.


Källa

2010-10-27 / POSTED IN: Övrigt

Hjälpbloggare

Tack till alla som skickade in att ni ville hjälpa mig med bloggen från fredag och några dagar framåt! Ni ska veta att det värmer att ni vill göra det ♥
Men jag har nu "utsett" en hjälpbloggare och det är Clara som driver Taylor Swift Sweden Fanclub på facebook. Mejla mig när du ser detta så pratar vi vidare om vad du behöver veta för att kunna blogga här.

Love ♥
2010-10-27 / POSTED IN: Videos

"Rooftop Concert" - NYC

Igår hade Taylor en konsert på ett tak igår i New York för fans och sjöng några låtar från hennes nya album. Vad jag vet just nu sjöng hon Sparks Fly, Speak Now, Mine, The Story Of Us och Enchanted. Hon gör ett jättebra jobb även om kvalitén på klippen är dålig!

Taylor gör entré/Mine

Speak Now

 

Sparks Fly

 

Enchanted


The Story Of Us

2010-10-27 / POSTED IN: Videos

Late Show With David Letterman

Igår var Taylor på Late Show With David Letterman! Videos har dykt upp från intervjun och när hon uppträder med Speak Now. Intervjun är väldigt rolig så se till att titta på den nedan.

 

Källa

2010-10-27 / POSTED IN: Speak Now

Speak Now är ute i butiker!

Speak Now är ute i butiker idag! Hoppas ni har lyssnat på skivan, för den är verkligen obeskrivligt bra. Jag lägger upp en dagens fråga alldeles strax där ni får säga vad ni tycker om den. Just nu finner jag inga ord för att beskriva den, utan efter jag samlat mig nu (lyssnade igenom hela skivan precis för första gången) så svarar även jag på dagens fråga!

 

Mina skivor :D

2010-10-27 / POSTED IN: Magazine

Recension i GP - "SPEAK OUT"!??

I dagens Göteborgsposten har de en recension av Speak Now, men de har skrivit "SPEAK OUT" istället för "SPEAK NOW" -.- gaaah, att de inte ens kan stava hennes album rätt gör mig sjukt irriterad!

2010-10-26 / POSTED IN: Videos

Videos från The Today Show

Här kommer två videos från när Taylor var på The Today Show idag i New York. Första videon är intervjun och andra är med alla uppträdande. Utöver Mine sjöng hon Speak Now och Love Story som ni kan se nedan.

 

 

 

Källa

2010-10-26 / POSTED IN: Videos

Intervju med Artist Direct

Artist Direct har lagt upp en intervju med Taylor där hon pratar om att turnera, hennes band och hur det var att höra Mine på radion för första gången! Gå in här för att se den, för jag kan tyvärr inte bädda in videon.
2010-10-26 / POSTED IN: Event

Bilder från The Today Show

TaylorSwiftWeb har lagt upp bilder från Taylors uppträdande med MineThe Today Show och även några bilder från när hon repeterade.

 

Källa

2010-10-26 / POSTED IN: Magazine

Speak Now Recension i Expressen

Tack till Sara! I dagens Expressen har de med en recension av Speak Now där de ger albumet 3/5.

Update: Expressen la precis upp recensionen på deras hemsida. Om ni har svårt att se vad det står på bilderna gå in här.
2010-10-26 / POSTED IN: Övrigt

Chattid ikväll - fanprojekt

Vi som är med i fanprojektet har en chattid ikväll 20.00. Gå in på www.taylorswiftsweden.blogg.se/fanprojekt och läs det senaste inlägget där jag sammanställde det vi kom fram till i söndags.

Jag förstår om det är för kort varsel att ha chattid ikväll, men hoppas ändå de flesta hinner se detta inlägg innan klockan åtta ikväll.

Love ♥

2010-10-26 / POSTED IN: Videos

The Today Show - "Mine"

Taylor var på The Today Show idag och uppträdde med "MINE" på Rockefeller Plaza i New York. Hon låter helt fantastisk så se till att se på videon nedan!

 

Källa

2010-10-26 / POSTED IN: Nyheter

Taylor kommer till Sverige i början av december

Nu fan så får det stämma tycker jag!

Universal Music Sweden
har gått ut med ett pressmeddelande via My News Desk angående Speak Now och där de också berättar att Taylor kommer till Sverige i början av december för att vara på Skavlan.

Undrar bara varför han från Skavlan förnekade att hon skulle komma i december för några veckor sedan när vi såg Caitlin twittra om det. Blir fett irriterad.

Men nu har vi ungefär ett datum i alla fall, vilket ändå under omständigheterna gör mig oändligt glad! Nu har vi gott om tid att förbereda oss inför hennes besök (bland annat för vårat fanprojekt) så nu kan i alla fall jag pusta ut lite..

Läs hela pressmeddelandet om släppningen imorgon av Speak Now här.

Källa
2010-10-26 / POSTED IN: Merchandise

Nytt merchandise i den officiella webbutiken!

Det har dykt upp massvis med nya saker i Taylor Swift Store och jag har bara ett ord för det - wow. Det är nya t-shirtar, kalendrar, armband, bilder, mobilskal m.m. och de säljer även Taylor Swift: Inside My World!

Här är ett smakprov av det som finns i webbutiken nu!OBS! Dessa nya merchandise finns endast i US Store.

GÅ IN HÄR OCH TITTA SJÄLV!
2010-10-26 / POSTED IN: Videos

Intervju med EXTRA

En intervju Taylor har gjort med EXTRA har dykt upp. De pratar främst om Speak Now, men även om lite andra saker. Den är verkligen värd att se!

 

Källa

2010-10-26 / POSTED IN: Vardag

Taylors schema för de kommande månaderna

Taylor har lagt upp sitt schema för de närmaste månaderna på sin officiella hemsida och det är fullspäckat! Gå in här för att se hela schemat. Det står att hon bland annat ska vara med på BMI Country Awards den 9 november och redan dagen efter på CMA Awards.

2010-10-26 / POSTED IN: Vardag

Anländer till hennes trailer 25/10

Innan hon hade överaskningskonserten blev hon fotograferad när hon anländer till sin trailer i Central Park. Hon ser supersöt och sprudlande glad ut!

 

Bildkälla2010-10-26 / POSTED IN: Videos

Access Hollywood Intervju

Access Hollywood har lagt upp några klipp från en intervju med Taylor. Se på dem nedan!

Pratar om hennes framgång

 

Pratar om hennes låtskrivning

 

Pratar om hennes kontroll över sin karriär och när hon träffade Paul McCartney

 

Pratar om hennes uppträdande med Innocent på VMA


Källa
2010-10-26 / POSTED IN: Speak Now

Speak Now finns på Spotify!

Tack för tipset Lina, så finns hela albumet på Spotify nu som ni kan lyssna på om ni inte vill vänta tills imorgon! Självklart finns även albumet ute på iTunes nu om ni vill ladda ner den istället för att köpa den i butik.

Det är alltså albumet i butiker som släpps imorgon för oss i Sverige :)

Om ni har premium kan ni även lyssna på Speak Now Deluxe Edition, men inte om ni använder er av gratis Spotify.Vill även tillägga att Speak Now ligger #1 på iTunes och fem av låtarna ligger på Top Ten Songs, och Sparks Fly kniper förstaplatsen där! Yaaaaaaaaaay!


2010-10-26 / POSTED IN: Övrigt

Hjälpbloggare sökes från 29/10 - ~ 5/11

Nu när det är fullt upp med Taylor i samband med hennes släppning av Speak Now så måste jag tyvärr meddela att jag inte kan uppdatera från fredag och sedan framåt några dagar. Känns som om det är vid fel tillfälle jag måste åka bort eftersom det är verkligen nu det bombas med nyheter.

Så därför letar jag efter någon som kan tänkas blogga under de dagarna jag är borta, så att sidan ändå hålls vid liv och att ni kan fortsätta besöka den även om jag inte är hemma. Det är endast ett par dagar jag vet, men det kommer hända så mycket att om jag inte har någon som hjälper mig så kommer jag överösas med nyheter när jag kommer hem. Och det är kanske mindre kul.

Om du är intresserad av att hjälpa mig från fredag och några dagar framåt, mejla taylorswiftsweden@hotmail.com. Du ska helst ha erfarenthet av att blogga förut, kunna uppdatera flera gånger om dagen och ett måste är att du gillar Taylor, för det är viktigt att du har motivering och inspiration att blogga om henne.

Presentera dig i mejlet och berätta varför just du vill bli min hjälpbloggare. Vem vet.. Du kanske gör ett sådant bra jobb att jag vill ha din hjälp flera gånger ;)

Om ingen är intresserad så kommer det bli så att det inte är någon uppdatering de dagarna jag är borta, men jag kommer tala om det för er i sådana fall!

Love ♥
2010-10-26 / POSTED IN: Speak Now

Nya turnédatum har släppts

Fler datum till hennes Speak Now världsturné har släppts och nu inkluderas även Belgien, Nederländerna, Italien och Spanien!

Lista från TaylorSwiftWeb:

 • Belgium
  Date: March 6, 2011
  Venue: Forest National
  City: Brussel
 • the Netherlands
  Date: March 7, 2011
  Venue: Ahoy Rotterdam
  City: Rotterdam
 • Italy
  Date: March 15, 2011
  City: Milan
 • Spain
  Date: March 19, 2011
  Venue: Deportes de la Comunidad 
  City: Madrid

Spännande!

Källa
2010-10-26 / POSTED IN: Vardag

Köper sin skiva från Target

Bilder har dykt upp från när Taylor köper sin Speak Now Deluxe Edition hos Target igår och hon verkligen skiner när hon håller sin skiva i handen! Ta er en titt på bilderna nedan.


Bildkälla
2010-10-26 / POSTED IN: Vardag

Överaskar fans med en konsert i Central Park

Igår hade Taylor en överaskningskonsert i Central Park, New York för sina fans. Det finns bilder från när hon anländer till Central Park och även på scenen, och Taylor ser vacker ut som vanligt och jag älskar hennes outfit! Tycker det är kul när man då och då får se henne i jeans ;)Se fler bilder här!

Bildkälla
2010-10-26 / POSTED IN: Videos

Klipp från Speak Now Release Party

CMT.com har lagt upp tre klipp från Speak Now Release Party där hon uppträder med Speak Now, Back To December och Mine. Förhoppningsvis kommer hela streamingen dyka upp snart så att ni som inte såg det inatt kan se den! Under timmen fick man se Taylor uppträda, svara på frågor från fans och även se några intervjuer med fans, så den är väldigt värd att se. Önskar man var där..

Speak Now

Mine

Back To December klippet verkar inte funka på CMT.com, men här kommer även två videos från en som lagt upp det på Youtube när hon sjunger BTD och även Fan Q&A.

Back To December

Fan Q&A

Källa #1

Källa #2

 

 

2010-10-25 / POSTED IN: Övrigt

Ny design på taylorswift.com

I samband med släppningen av SPEAK NOW så har Taylorswift.com ändrat utseende! Även Taylors officiella fanforum har helt bytt design, vilket känns askonstigt just nu, men antar att man vänjer sig om ett tag ;) Hela sidan ser verkligen jättbra ut, så titta in här och se vad som ändrats!

Taylorswift.comTaylorConnect
2010-10-25 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Taylor Swift: Journey To Fearless - avsnitt 3

Här är sista avsnittet från Hub's Tv-special Taylor Swift: Journey To Fearless!

Part 1

 

Part 2

 

Part 3

2010-10-25 / POSTED IN: Bilder

Fler bilder från Rolling Stone Photoshoot

Det har dykt upp fem bilder från det photoshoot Taylor gjorde för Rolling Stone och de är lika underbara som de två andra vi har fått se. Titta på dem nedan!

 

Bildkälla

2010-10-25 / POSTED IN: Speak Now

Speak Now Release Party - klockan 01.00 inatt

Speak Now Release Party som hålls i New York (eventet man kunde vinna hos universal) kommer att sändas LIVE inatt hos oss klockan 01.00 om det finns någon som vill stanna uppe och se på det.

Se den här inatt. Jag kommer givetvis lägga upp en video av eventet imorgon, men om ni som jag vill vara med live på Speak Now Release Party tillsammans med alla fans och Taylor, stanna uppe inatt vetja!

Observera att det inte är en livechat - utan en livestreaming från själva eventet.
2010-10-25 / POSTED IN: Speak Now

Köper skivan på Starbucks i NY

En bild från när Taylor köpte SPEAK NOW från Starbucks i New York vid midnatt (USA tid) har dykt upp! Supersöt som vanligt är hon. Längtar tills jag håller albumet i mina egna händer!


Bildkälla

 

Update: TaylorSwiftWeb la upp en bild till!

2010-10-25 / POSTED IN: Speak Now

25 oktober 2010 - kan ni fatta det?

Den 20 juli fick vi veta att det skulle gå drygt tre månader tills Taylors nya album SPEAK NOW skulle släppas. Jag kommer ihåg att jag la upp en liten countdown i menyn som visade att det var runt 78 dagar kvar. Att det idag är den 25 oktober är overkligt för mig..
Även om vi i Sverige inte får skivan förän på onsdag, så har jag ändå firat releasen av Speak Now idag. Jag har gått omkring sprudlande glad och bara njutit av dagen!

Jag har hört bara ett fåtal låtar från albumet för jag vill lyssna på hela när jag får det i handen. Sparks Fly är en av dem. Jag kunde verkligen inte hålla mig - och jag lovar, ni kommer älska den.

Jag gick dock till ROCKS redan idag för att fråga om de hade fått in skivan idag och möjligtvis kunde sälja den till mig, men de sa att de inte började sälja den förän på onsdag även om jag fått mejl att jag skulle kunna få köpa den imorgon.. :/

Jag kommer troligen lägga in min review av albumet på onsdag och jag hoppas även ni kommer att dela med er era åsikter om det med då.

Bara ni inte börjar skriva spoilers om albumet redan nu (exempelvis hennes hidden messages osv) för jag tror inte jag är den enda som inte vill veta just idag ;)

2010-10-25 / POSTED IN: Speak Now

Biljetterna är inte slut för Norge konserten!

Om ni ännu inte har köpt biljetter till Taylors Oslo konsert den 9 mars kan ni göra det idag. Gå in här och köp dina biljetter innan de tar slut!
2010-10-25 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Speak Now Target Reklam (HQ)

Här kommer en HQ av Target reklamen jag la upp igår!

 

Källa

2010-10-24 / POSTED IN: Speak Now

1 dag kvar

2010-10-24 / POSTED IN: Speak Now

Speak Now Release Radio Day!

Imorgon släpps Taylors nya album SPEAK NOW och då har jag tänkt att vi ska fira det genom att ha en "SPEAK NOW RELEASE RADIO DAY"! Vi ska tipsa om Taylor hos en valfri radiostation i Sverige under dagen, tipsa dem att Taylor släpper en ny skiva och att alla ska ut och köpa den på onsdag, och sedan be dem spela Mine (för att det är hennes senaste singel).

Så det här är vad jag har tänkt mig, och jag vill att så många som möjligt kommer att hjälpa till så att vi får Sverige att upptäcka henne!

» Ni kan skicka in er önskning hos vilken radiostation ni vill, exempelvis Rix FM.
» Alla önskar [minst] 13 gånger var under dagen
» Skriv egentligen vad ni vill under "Vilken låt vill du önska och varför?", men bara ni nämner att hon släpper en ny skiva idag (alltstå imorgon) och att ni vill att de ska spela "Mine".

Detta projekt pågår från 00.01 till 23.59 den 25 oktober - imorgon.

Om detta lyckas, och om någon hör när de läser upp vårat meddelande på radion, kommentera så att alla vet!

Vill även tacka Tonie för tipset att vi skulle välja ut en dag då vi önskar hennes låtar på radion. Hade tänkt att lägga upp ett inlägg efter du mejlat för två veckor sedan, men sedan tänkte jag att det skulle vara roligare om det var något med Speak Now. Så därför blir det imorgon!


UPDATE:
Om ni använder er av twitter, twittra #speaknow imorgon och gör det till ett TT!
2010-10-24 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Speak Now - Target Commercial (LQ)

En på Youtube har spelat in Target reklamen och den är hur gullig och rolig som helst! Den är av väldigt dålig kvalité men man kan ändå se själva reklamen. Förhoppningvis får vi snart se en bättre kvalité för den är väldigt värd att se!

2010-10-24 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Taylor Swift: Journey To Fearless Avsnitt 2

Igår sändes avsnitt två av Taylor Swift: Journey To Fearless, så här har ni den!

Part 1

 

Part 2

 

Part 3

2010-10-24 / POSTED IN: Nyheter

The Independent - artikel & bilder

The Independent har en artikel om Taylor och även två underbara bilder från ett photoshoot hon gjorde för tidningen. Jag vet inte vad jag tycker om artikeln, den är definivt värd att läsa, men jag förstår inte varför typ 50% av artikeln handlar om Kanye West incidenten osv. Gör mig trött och irriterad att inte människor kan släppa det och komma över det! Sedan får jag intrycket att författaren sätter Taylor i en obekväm situation flera gånger och skriver lite saker jag tycker inte är relevant, men det är bara min åsikt. Den är intressant och i helhet en väldigt bra artikel. Läs artikeln nedan själv!


The celebrity wrestle that shocked the world took place on 14 September 2009. Well, it raised a few eyebrows, at least. In the bling corner: the hip-hop "visionary", fashion-plate and all-round go-monster, Kanye West. In the gingham corner, the teen-queen of pop-country music, Taylor Swift. At the MTV Video Music Awards (VMAs) in New York, Swift had taken to the stage to accept the award for Best Female Video. She had sold 13 million copies of her self-titled 2006 debut album and 2008's follow-up, Fearless, had made Swift the youngest winner of the Grammy award for Album of the Year. Here was a wholesome heroine to America's adolescent girls, well on her way to becoming the biggest-selling digital artist in history.


But West, self-appointed oracle of all that is really dope, wasn't happy. As a wide-eyed and thrilled Swift attempted to give her thanks, West grabbed a microphone and told the assembled luminaries and viewing millions that Beyoncé was more deserving of the award.


Swift – tall, blonde, peachy-clean and gowned like a teenager at her first posh do – gaped. The crowd booed. Sitting down the front, Beyoncé looked mortified. West strode off into another notorious night. Job done.


Revenge, thinks Taylor Swift, is a dish best served acoustically, with some pointed lyrics. Last month she took to the stage in LA to perform at this year's VMAs. The singer, who secured her first publishing deal for her songwriting aged only 14, played a new, as-yet-unreleased song from her upcoming third album Speak Now. "I guess you really did it this time," she cooed as she sat on a stool with her acoustic guitar. "Lost your balance on a tightrope/ Lost your mind tryin' to get it back/ Wasn't it easier in your lunchbox days? Always a bigger bed to crawl into... and everybody believed in you..."


Fortsätt att läsa...

Källa
2010-10-23 / POSTED IN: Taylor Live

KX96 FM - radiointervju

Igår gjorde Taylor en intervju via telefon med KX96 FM, vilket är en radiostation i Toronto, Canada för att prata om Speak Now. Ni kan lyssna på den här!
2010-10-23 / POSTED IN: Magazine

Glamour Italia Scannbilder

Taylor är på omslaget av italienska Glamour och här kommer scannbilder från tidningen. Artikeln är givetvis på italienska, men TaylorSwiftWeb har lagt upp en översättning av artikeln. Gå in här för att läsa den, där de pratar om Taylors stil när det kommer det kläder, accesoarer osv. Bilderna är från ett helt nytt photoshoot och är helt underbara som vanligt!

 

Källa

2010-10-23 / POSTED IN: Speak Now

2 dagar kvar

2010-10-23 / POSTED IN: Magazine

Bättre kvalité - Taylor Swift: Inside My World

TaylorSwiftWeb har lagt upp bättre kvalité på Taylor Swift: Inside My World, där vi kan läsa vad det står i tidningen. Gå in här för att se alla scannbilder!
2010-10-23 / POSTED IN: Musik

"The Story Of Us" - Preview

Här är den sista preview inför Speak Now, och det är trettio sekunder av The Story of Us som släpptes igår. Den låter helt underbar och jag kan knappt vänta till att få höra hela låten om några dagar!

2010-10-23 / POSTED IN: Bilder

Fler bilder från All For The hall photoshoot

Jag hittade ytterligare tre bilder från det photoshoot Taylor gjorde på All For The Hall Fundraiser för L.A Times!

 

Bildkälla

2010-10-23 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Taylor Swift: Journey To Fearless - Avsnitt 1

Här kommer första avsnittet av Taylor Swift: Journey To Fearless som sändes på The Hub igår kväll. Förhoppningsvis kommer Youtube inte ta bort det, så att vi kan se den. Enjoy!

Part 1

 

Part 2

 

Part 3

 

Det kan hända att det dyker upp en bättre kvalité av avsnittet och även utan tagg, så uppdaterar inlägget om det händer.

2010-10-23 / POSTED IN: Speak Now

Angående läckningen av Speak Now

Ja, albumet är läckt. Ja, jag kommer ta bort era kommentarer där ni tipsar om nedladdningslänkar. Och ja, det suger, jag vet.

Albumet läckte igår/idag på grund av att albumet skickades ut två dagar tidigare till några butiker och fans genom Amazon bland annat.

Det är oändligt tråkigt att det blev såhär, och jag vill egentligen bara säga en sak till er: LADDA OLAGLIGT INTE NER SKIVAN. KÖP DEN NÄR DEN SLÄPPS OFFICIELLT.

För det är respektlöst mot Taylor, eftersom release-datumet är på MÅNDAG, och om ni älskar och stöttar henne så kan ni vänta någon dag för att få låtarna. Jag vet att inte Sverige kommer få skivan i butik förän på onsdag, men på måndag släpps den officiellt och det är då det är, enligt mig, okej att lyssna på låtarna.

Så tipsa inte om nedladdninglänkar, för de kommer tas bort omedelbart.
2010-10-23 / POSTED IN: Vardag

Fanet som Taylor följde efter

JJJ har lagt upp en bild på det fan Taylor stalkade i Nashville som hon pratade om i Parade Magazine och även en liten artikel om detta. Visst är Taylor underbar som gjorde detta? :)

 

Remember that fan that Taylor Swift talked about stalking in Parade magazine? This is her!


JJJ fan and mom Rocio sent the pic straight to us and shared, “Taylor REALLY is that nice to her fans. She followed my daughter into a Game Stop in Nashville, and it happened just like she tells it on Parade Magazine.”


T shared in the interview, “I found her in a video-game store and just kind of walked up to her and said, ‘Oh, hi. I wanted to meet you.’ She had no idea what to say for about three minutes. Then her mom walked over, burst into tears, and proceeded to tell me that they’d driven all the way from Austin, Texas, just to see where I was discovered.”


Källa

2010-10-23 / POSTED IN: Nyheter

Shriners Hospital for Children benefit concert

Justin Timberlake är värd för Shrines Hospital for Children, en välgörenhetskonsert som tar plats ikväll på Mandalay Bay Events Center i Las Vegas. Taylor kommer också vara där för att uppträda, och några andra som även kommer vara där och uppträda är Alicia Keys, Clara och TLC. Läs mer nedan.

Justin Timberlake will host the Shriners Hospital for Children benefit concert tonight at the Mandalay Bay Events Center in Las Vegas, Nev., only a few days after winning the celebrity portion of the golf tournament that he hosted at TPC Summerlin.


The concert, which features performances by Taylor Swift, Alicia Keys, Ciara and TLC, comes on the back end of the Justin Timberlake Shriners Hospitals for Children Open at TPC Summerlin. All proceeds from the golf tournament and the concert will go towards bettering the lives of children through the Shriners organization.


Fortsätt att läsa...

 

Källa

2010-10-23 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Paul O'grady Show

Taylor var för bara några timmar sedan på Paul O'Grady Show i London och jag har hittat en HQ video som visar henne uppträda med Mine och sedan en intervju. Ta er en titt nedan! Taylor är lika söt och rolig som vanligt :)

 

 

Källa

2010-10-22 / POSTED IN: Speak Now

"Haunted" har blivit läckt

En låt från SPEAK NOW har tyvärr blivit läckt, och det är Haunted. Låten las upp på Youtube för någon timme sedan och även den akustiska versionen finns fortfarande, vad jag vet, runt om på internet. Jag kommer inte ge ut några länkar till den, utan jag tänkte bara informera er om det. Perez Hilton hade tydligen även läckt Dear John, men den är borta nu.

Nu är det även så att det är flera fans som fått hem SPEAK NOW, via Amazon eller hittat skivan i butiker i USA. Grymt tråkigt tycker jag, eftersom det är på måndag den släpps egentligen. Vilket jag tycker nu har förstört den där känslan av världsreleasen totalt, för det är den 25 oktober den officiellt ska släppas. Inte idag, den 22 oktober.

2010-10-22 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Sneak Peak - Taylor Swift: Journey To Fearless

En sneak peak av Taylor Swift: Journey To Fearless har släppts och den visar ett klipp från när Taylor presenterar Fearless under hennes konsert.

2010-10-22 / POSTED IN: Speak Now

Tre dagar kvar

2010-10-22 / POSTED IN: Film, TV & Radio

"Taylor Swift Reveals First Love"

ET har lagt upp sneak peak inför Taylor Swift: Journey To Fearless (första avsnittet av TV-specialen sänds ikväll på amerikansk tid) där de berättar om Taylors första kärlek till musik!

 

Källa

2010-10-22 / POSTED IN: Videos

Pratar om "The Story Of Us"

 

Källa

2010-10-22 / POSTED IN: Övrigt

CHATTID PÅ SÖNDAG - FANPROJEKT

Vi som kommer vara delaktiga i fanprojektet till Taylor när hon kommer till Sverige, kommer ha en chattid på söndag kväll klockan 20.00. Om ni inte kan ta del av chattiden, skicka gärna ett snabbt mejl bara, så jag vet. Jag kommer att ha sammanställt några punkter baserat på era svar från www.taylorswiftsweden.blogg.se/fanprojekt, så om ni ännu inte har svarat på de frågor i det senaste inlägget, gå gärna in och gör det innan vi chattar på söndag.

Lägg till taylorswiftsweden@hotmail.com på MSN så när vi chattar på söndag lägger jag till alla i en gruppkonversation och så pratar vi. När klockan är runt åtta på söndag, skriv ett snabbmedelande att du ska vara med i chatten, så att jag vet vilka jag ska lägga till i konversationen!

Love ♥
2010-10-22 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Access Hollywood - Promotar Speak Now

Access Hollywood har lagt upp en video där det visas footage av behind the scenes från Taylors uppkommande reklam för hennes Speak Now Deluxe Edition, men också så har de med en liten intervju där hon pratar om hennes album. Ta er en titt på klippet nedan!

 

Källa

2010-10-22 / POSTED IN: Vardag

Lämnar BBC Studios

Bilder har dykt upp från när Taylor lämnar BBC Studio i London idag. Supersöt outfit och hon är lika bedårande som vanligt!

 

Källa2010-10-22 / POSTED IN: Bilder

People Magazine Photoshoot

Här är bilder från Taylors photoshoot för People Magazine, och jag tycker bilderna talar för sig själva hur vacker hon är! <3

 

Bildkälla
2010-10-22 / POSTED IN: Videos

Pratar om hennes Target Deluxe Edition

Access Hollywood har lagt upp en video där Taylor pratar vad hon är mest exalterad för Speak Now Deluxe Edition, vad som inspirerade MINE och lite annat. Se den nedan!
Källa
2010-10-22 / POSTED IN: Bilder

USA Today Photoshoot

Taylor har gjort ett photoshoot för USA Today och bilderna gör mig fullkomligt mållös. Sjukt vacker är hon!

(de små bilderna är klickbara)


Gå in HÄR för att se alla 41 underbara bilder!

Bildkälla

2010-10-22 / POSTED IN: Bilder

En bild från Bliss Photoshoot

En bild från Taylors photoshoot för Bliss Magazine har dykt upp och hon ser lika vacker ut som vanligt!

 

Källa

2010-10-22 / POSTED IN: Magazine

På omslaget av Country Weekly

Taylor är på omslaget av Country Weekly och det har dykt upp scannbilder från tidningen och vi får se en ny bild tillsammans med en ny intervju som definitivt är värd att läsa! Förhoppningsvis dyker även denna tidning upp i svenska butiker - återkommer när det händer.Gå in här för att kunna läsa artikeln från bilderna.

Källa
2010-10-22 / POSTED IN: Bilder

HQ och utan taggar - Speak Now Promoshoot

TaylorSwiftWeb har lagt upp HQ och utan taggar av det Speak Now Promoshoot jag la upp igår! Ta er en titt på dem här. Obeskrivligt vacker är hon..

2010-10-22 / POSTED IN: Bilder

Target Reklam - två bilder från inspelningen

Taylor har gjort en reklam för hennes Target Deluxe Edition av Speak Now och det har dykt upp två bilder från inspelningen. Haha sjukt söt är hon!

"Is Taylor Swift abandoning country music for a career as a Beat poet? Well, not quite—but she does seem to be channeling her inner Maynard G. Krebs in a new photo-shoot for retail chain Target.


The Fearless chanteuse dons a black beret, black turtleneck and a brunette wig to match for the shoot, which promotes the deluxe edition of her new album Speak Now, which goes on sale October 25 (and is available for pre-order on Target.com now).


The expanded version will feature three new music tracks, three remixed tunes and 30 minutes of video. Swift enthuses of the venture."

Fortsätt att läsa...

Källa
2010-10-22 / POSTED IN: Speak Now

Preview's av hela SPEAK NOW albumet

Barnes and Nobles la upp en preview av alla Taylors nya låtar på SPEAK NOW igår, men de tog strax därefter bort den. Varför vet jag inte, men det var förmodligen för att de inte var menat att de skulle släppas. Men om ni vill höra på en preview av Sparks Fly, Dear John, The Story Of Us, Never Grow Up, Enchanted, Better Than Revenge, Innocent, Haunted, Last Kiss och Long Live gå in här!

STOR SPOILERVARNING OM NI LYSSNAR PÅ DEN!

BARA TRE DAGAR KVAR TILLS VI FÅR HÖRA HELA ALBUMET! KAN NI FATTA DET!?

Källa

Update: De har tagits bort nu, så det var antagligen inte meningen att de skulle komma ut. Så länken funkar inte längre. Den finns just nu på Youtube men de kommer förmodligen också ta bort den där strax. Men gå in här för att lyssna på den.
2010-10-22 / POSTED IN: Magazine

People Magazine Scannbilder + behind the scenes

Taylor är på omslaget av People Magazine och de har ett nytt photoshoot tillsammans med en artikel om henne. Gå in här för att läsa artikeln på bilderna. Förhoppningsvis kommer någon butik i Sverige få in tidningen, så jag uppdaterar om det händer!


(bilderna är klickbara)

Bildkälla


Här kommer en behind the scenes video från Access Hollywood!

2010-10-22 / POSTED IN: Vardag

Bilder från när Taylor lämnar BBC Radio 2

Kom över några bilder från när Taylor lämnade BBC Radio 2 häromdan i London, och tänkte att jag skulle lägga upp dem!

2010-10-22 / POSTED IN: Vardag

Taylor och Selana Gomez ute i London

Taylor och Selena sågs igår ikväll ute tillsammans i London! De fotograferades när de gick till Jamie's Italian i Covent Garden och när de därefter gick till Ciao Italian Gelateria för att äta glass. De ser så söta ut tillsammans, och jag älskar deras vänskap så grymt mycket. Det gör mig alltid lika glad att se dem tillsammans, och eftersom de har båda fullspäckade schema så är det inte ofta man får se det!


Källa
2010-10-21 / POSTED IN: Speak Now

4 dagar kvar

2010-10-21 / POSTED IN: Taylor Live

Hela BBC Radio 2 intervjun

Om ni vill höra hela intervjun som Taylor gjorde med BBC Radio 2 häromdan i London, gå in här för att lyssna på den. Taylor blir intervjuad runt 1.04.30 på musikspelaren som länken går till. Den är väldigt värd att lyssna på!

 

Källa

2010-10-21 / POSTED IN: Bilder

Speak Now Promoshoot

Det har släppts ett nytt photoshoot av Taylor och det är inför promotion av Speak Now! Bilderna är vid tillfället taggade av Associated Press men man ser att de verkligen är helt underbara. Förhoppningvis får vi snart se bilderna utan taggar!

 

Bildkälla

2010-10-21 / POSTED IN: Bilder

Los Angeles Times - photoshoot

När Taylor var på All For The Hall Fundraiser Concert så tog Los Angeles Times en bild på henne som ett photoshoot. Så vacker!

 

Källa2010-10-21 / POSTED IN: Speak Now

Rykte att tourlistan skulle släppas idag

Det visade sig att det var ett rykte att Taylors turnélista skulle släppas idag, så tänkte informera er om det. Ingen vet hur ryktet började, men jag fick information från TaylorSwiftWeb så skyll inte på mig ;) Jag har hört spekulationer att den kommer släppas imorgon, men också på måndag. Vi får helt enkelt vänta på mer information!
2010-10-21 / POSTED IN: Bilder

Taylor Swift: Journey To Fearless - promoshoot

Tre bilder från ett promoshoot som Taylor har gjort inför Hub's Taylor Swift: Journey To Fearless där första avsnittet sänds imorgon. Se bilderna nedan och läs vad varje avsnitt kommer handla om!

Friday, October 22 at 7PM ET
In the opening hour, Swift narrates a collection of home movies and personal photos that chronicle her path from childhood to superstar status, culminating with the release of her phenomenally successful FEARLESS album. Swift recounts how moving to Nashville kick started her career, helping her overcome childhood insecurities and bring her true happiness and success.

Saturday, October 23 at 7PM ET
As Swift’s star rises and expands beyond country music to pop, making her a genuine crossover artist, viewers will watch behind-the-scenes footage as she starts laying out the plans for the FEARLESS Tour. Other highlights include intimate fan moments and a tribute to her mom.

Sunday, October 24 at 7PM ET
The final hour of the three-part series highlights the sold out tour’s success. Viewers get an inside look into Swift’s personal video diaries as she takes her tour all over the world, ending with the grand finale at Gillette Stadium.


Källa
2010-10-21 / POSTED IN: Vardag

Candids - London

Här är fler bilder från när Taylor har setts ute i London, England. Igår kväll fotograferades när hon anlände till Top Shop för att shoppa och idag när hon lämnade Dorchester Hotel för att sedan åka till Whitleys Shopping Center!

Utanför Top Shop (20 okt)
Lämnar sitt hotell (21 okt)Anländer till Whitleys Shopping Center (21 okt)


Utanför hennes hotell (21 okt)2010-10-21 / POSTED IN: Övrigt

Ska du till Norge när Taylor kommer dit?

Har du köpt biljetter till Taylors konsert i Olso, Norge den 9 mars idag? Var sitter du i så fall?

Jag köpte min biljett runt 11 och valde sittplats, för jag kände att eftersom det är ospeciferad plats på ståplats och att man antagligen kommer behöva köa flera timmar för att komma längst fram, bestämde jag mig att ta sittplats istället. Det kostade runt 800 svenska kronor för en sittplats och jag sitter i sektion 211, rad 5. Någon som fick biljetter i närheten? :)

Gick in på sidan där man kunde köpa biljetter, och märkte att man inte kan köpa mer. Vet någon om det är så att alla är slutsålda eller om de säljer fler imorgon (via livenation)?


2010-10-21 / POSTED IN: Videos

Kort VH1 intervju

VH1 News har en kort intervju med Taylor där de pratar lite om bröllop, Speak Now och hennes låtskrivning. Ta er en titt!

 

Källa

2010-10-21 / POSTED IN: Bilder

En ny bild från Speak Now Photoshoot!

 

Källa

2010-10-21 / POSTED IN: Videos

Fan Q&A - GAC

GAC la upp deras video där Taylor svarar på frågor från fans som skickats från hela världen. Bland annat kom en fråga från ett svenskt fan med! Om du heter Lan och bor i Lund? Din fråga ställs vid 3:21 :)

 

Källa

2010-10-20 / POSTED IN: Speak Now

5 dagar kvar

2010-10-20 / POSTED IN: Bilder

US Weekly Photoshoot

Tre bilder från Taylors nya photoshoot med US Weekly som används i specialtidningen Taylor Swift: Inside My World har släppts och de är så underbara. Vill se fler från det photoshoot för Taylor är sjukt vacker på dessa bilderna (as always)!

Källa
2010-10-20 / POSTED IN: Taylor Live

Mine & Viva La Vida - BBC Radio 2

BBC Radio 2 la precis upp två klipp från när Taylor uppträder med Mine och en cover av Coldplay - Viva La Vida!

Viva La Vida

Mine

 

Källa

2010-10-20 / POSTED IN: Magazine

På omslaget av People Magazine

Taylor är på omslaget av People Magazine och de har lagt upp ett utdrag från deras artikel på deras hemida.


Taylor Swift does not like talking about her personal life.
Singing about it is another story.

"I will say everything in my music," says the 20-year-old country star.
And the past two years of her life – a period that included failed relationships with Joe Jonas and Taylor Lautner(and, apparently, some dramawith John Mayer) – gave her plenty of material for her emotionally charged new albumSpeak Now, out Oct. 25.

"There's been extreme joy, extreme pain, extreme curveballs," Swift tells PEOPLE in the new issue, available on newsstands Friday. "Sometimes when things impact you so intensely, it takes writing a song to get over them." Love, she says, keeps her at once confused and fascinated. But as much as guys inspire her music, Swift doesn't obsess over her relationship status: "Being single is wonderful and I love it. I don't ever have a morning where I wake up and say, 'I really need to find a boyfriend today.'"

På fredag är tidningen i butik, så då får vi läsa hela intervjun!

Källa
2010-10-20 / POSTED IN: Videos

Intervju om Speak Now

Här kommer en ny intervju med Taylor som handlar om hennes nya album Speak Now!

 

Källa

2010-10-20 / POSTED IN: Nyheter

Oslo-biljetterna börjas säljas imorgon!

Ville bara lägga in ett snabbt inlägg om att Norge, Oslo-biljetterna släpps imorgon klockan 09.00 om ni har tänkt att åka dit den 9 mars 2011 när hon kommer dit på hennes världsturné. Jag får bara hålla tummarna själv att biljetterna inte blir slutsålda för snabbt för jag kommer inte få ett besked från mina föräldrar innan klockan nio imorgon för de "måste tänka på saken". Hoppas de tänker snabbt, så jag får en sittplats i alla fall. Bara jag får åka dit och se hennes konsert så är jag nöjd..

GÅ IN HÄR FÖR ATT REGISTRERA ER PÅ SIDAN OCH LÄS LITE MER! (Update: samma länk går till sidan där de säljs)

2010-10-20 / POSTED IN: Vardag

Lämnar middag tillsammans med Austin

Igår sågs Taylor lämna Nobu Lane Park, London, tillsammans med hennes bror Austin! Ta er en titt på bilderna nedan.

 

Källa

2010-10-20 / POSTED IN: Nyheter

Sneak Peak av Taylors vaxfigur!

Den 27 oktober kommer Taylor vara i New York för att presentera sin vaxfigur på Madame Tussauds och det har släppts en liten sneak peak av den. Är så nyfiken hur den kommer se ut!

 

Taylor Swift is already a world-famous celebrity, and now she will be among the famous figures immortalized in the internationally-renowned wax museum, Madame Tussauds New York. Known for housing life-like replicas of today's biggest celebrities, the museum is celebrating a decade in the Big Apple.

"What better way to keep our ten-year anniversary celebration going than to unveil a figure of one of today's biggest superstars -- Taylor Swift," says Janine DiGioacchino, Divisional Director of Midway Attractions. "Taylor's amazing accomplishments as an artist, along with her generous spirit and sparkling personality, make her a wonderful new addition to the Madame Tussauds New York family. We are so excited to give her fans and our visitors a mini-preview of the completed figure before its big debut next week."


Taylor will be adorned in a black and silver dress, made by designer Jenny Packham and personally donated by Taylor. Her statue will be unveiled on October 27, two days after her 'Speak Now'
release date. Check out a sneak peek of Taylor's waxed twin below, sent to The Boot by Madame Tussauds. You can see the sparkly Packham dress, though not the statue's face just yet.

Källa
2010-10-20 / POSTED IN: Vardag

Anländer till BBC Radio 2

Taylor blev fotograferad när hon anlände till BBC Radio 2 i London tidigare idag!

 

Här är en inspelning från hennes radiointervju där hon sjunger den akustiska versionen av MINE. Hon gjorde även en cover av Coldplay - Viva La Vida. Jag lägger upp hela intervjun när den släpps, men här har ni ett litet smakprov. Hon låter fantastisk, och jag älskar verkligen denna version av Mine!

 

Bildkälla
Videokälla

2010-10-20 / POSTED IN: Nyheter

Taylor kommer inte till Sverige på hennes världsturné

Dåliga nyheter. Väldigt dåliga nyheter.
Som ni läser rubriken så är det bekräftat att Taylor INTE kommer till Sverige under hennes Speak Now världsturné nästa år. Det har blivit bekräftat att Norge kommer vara det enda skandinaviska landet Taylor kommer att åka till, och det gör mig grymt ledsen. Fick veta det tidigt imorse, men hann inte lägga upp det här innan jag gick till skolan, så ni har antagligen redan hört nyheten.

Hon kommer till vårat grannland NORGE (Oslo) den 9 mars 2011 med hennes turné och där finns chansen för oss att se henne. Pre-Sale av biljetterna släpps klockan 09.00 (norsk tid) på fredag denna veckan och de riktiga biljetterna den 25 oktober klockan 09.00. Ståplatser kostar 490 norska kronor och sittplatser kostar 590 norska kronor.

GÅ IN HÄR FÖR ATT LÄSA MER

Det finns också en parantes till detta inlägg och det är att DETTA ÄR INTE BEKRÄFTAT AV TAYLOR ELLER NÅGON I HENNES NÄRHET, och eftersom vi inte har fått sett hela turnélistan så vågar jag fortfarande inte riktigt tro på detta. Så ha det i bakhuvudet nu, att det kan finnas en pyttepytteliten chans att Sverige kan vara med på listan. Vi får vänta och se tills imorgon när turnélistan släpps helt enkelt.

We are happy to confirm that Oslo will be the only concert in Scandinavia that the 20-year-old singer, guitarist and singer/songwriter Taylor Swift will be holding. Taylor Swift has won four Grammys, she is number one when it comes to digital sale, has topped several radio lists, and in 2009 she topped album charts within several genres.

Källa
2010-10-20 / POSTED IN: Videos

MTV har lagt upp 7 fler klipp

Haha det var visst inte det sista klippet från intervjun med MTV, utan de la upp hela sju stycken till.

Pratar om varför albumet heter SPEAK NOW

 

Beskriver vad The Story of Us handlar om

 

Diskuterar Taylors låtskrivning

 

Pratar om det finns något ämne som är för intensivt för att skriva en låt om

 

Taylor säger att hon är stolt över FEARLESS

 

Vad för planer Taylor har för sin födelsedag när hon fyller 21

 

Pratar om hennes release-konsert i NY den 25 oktober

 

Om ni vill se alla klipp från intervjun, gå in här!

 

Källa

2010-10-19 / POSTED IN: Vardag

Utanför hennes hotell i London

Taylor har lämnat Frankrike och är nu London! Hon blev fotograferad utanför sitt hotell och ser lika söt ut som vanligt.

 

Bildkälla

2010-10-19 / POSTED IN: Nyheter

Information om NBC Thanksgiving Special

Den 25 november kommer Taylor vara med på NBC's Thanksgiving TV-special, och det har släppts lite information om detta. Låter spännande!

NBC celebrates the holiday season with traditional favorites and original programming including a new Thanksgiving night music special, “Taylor Swift – Speak Now,” on Thursday, November 25 (8-9 p.m. ET) that takes fans on a whirlwind trip from New York to Los Angeles as the Grammy winner launches her latest album.

[...]

“Taylor Swift – Speak Now ” brings fans on a whirlwind trip from New York City to Los Angeles with multiple one-of-a-kind performances including a concert 30,000 feet in the air on the plane ride across country. The special also features behind-the-scenes access to the recording studio and video shoot, autograph signings, appearances, paparazzi dodging — and all the mayhem viewers expect surrounding the Grammy-winning superstar.


Källa
2010-10-19 / POSTED IN: Videos

Le Grand Journal Canal

Taylor var tidigare idag på ett franskt program som heter le Grande Journal Canal och uppträdde med Mine. Hon låter fantastisk!

 

Källa

2010-10-19 / POSTED IN: Speak Now

6 dagar kvar

2010-10-19 / POSTED IN: Nyheter

Taylor att uppträda på CMA Awards

Taylor är bekräftad som en av artisterna som kommer uppträda på CMA Awards 2010! Awardshowen sänds den 10 november på ABC där Taylor är nominerad till Female Vocalist of the Year.

Taylor Swift will perform on the CMA Awards on Nov. 10. The ceremony will air live on ABC. Swift claimed multiple CMA Awards in 2009, including entertainer of the year, female vocalist, album of the year (for Fearless) and the CMA International Artist Achievement Award.

Previously announced CMA Awards performers include Dierks Bentley, Kenny Chesney, Sheryl Crow, Alan Jackson, Lady Antebellum, Miranda Lambert, Reba McEntire, Brad Paisley, Rascal Flatts, Blake Shelton, George Strait, Sugarland, Carrie Underwood, Keith Urban and the Zac Brown Band.


Källa
2010-10-19 / POSTED IN: Videos

Behind The Scenes av Parade Magazine

En behind-the-scenes video från Taylors photoshoot med Parade Magazine har släppts! Den visar några bilder från photoshootet vi inte sett innan, så ta er en titt nedan.

 

Källa

2010-10-19 / POSTED IN: Musik

'Mean' lyrics


You, with your words like knives
And swords and weapons that you use against me,
You, have knocked me off my feet again,
Got me feeling like I'm nothing.
You, with your voice like nails on a chalkboard
Calling me out when I'm wounded.
You, pickin' on the weaker man.

Well you can take me down,
With just one single blow.
But you don't know, what you don't know,

Someday, I'll be living in a big old city,
And all you're ever gonna be is mean.
Someday, I'll be big enough so you can't hit me,
And all you're ever gonna be is mean.
Why you gotta be so mean?

You, with your switching sides,
And your walk by lies and your humiliation
You, have pointed out my flaws again,
As if I don't already see them.
I walk with my head down,
Trying to block you out cause I'll never impress you
I just wanna feel okay again.

I bet you got pushed around,
Somebody made you cold,
But the cycle ends right now,
'Cause you can't lead me down that road,
And you don't know, what you don't know

Someday, I'll be, living in a big old city,
And all you're ever gonna be is mean.
Someday, I'll be big enough so you can't hit me,
And all you're ever gonna be is mean.
Why you gotta be so mean?

And I can see you years from now in a bar,
Talking over a football game,
With that same big loud opinion but,
Nobody's listening,
Washed up and ranting about the same old bitter things,
Drunk and grumbling on about how I can't sing.

But all you are is mean,
All you are is mean.
And a liar, and pathetic, and alone in life,
And mean, and mean, and mean, and mean

But someday, I'll be, living in a big old city,
And all you're ever gonna be is mean. Yeah,
Someday, I'll be big enough so you can't hit me,
And all you're ever gonna be is mean.
Why you gotta be so ?
Someday, I'll be, living in a big old city,
And all you're ever gonna be is mean. Yeah,
Someday, I'll be big enough so you can't hit me,
And all you're ever gonna be is mean.
Why you gotta be so mean?

Källa
2010-10-19 / POSTED IN: Nyheter

World Tour - listan släpps på torsdag!

Goda nyheter! På torsdag släpps hela listan för platser i världen där Taylor tar sin Speak Now World Tour nästa år. Dessa länder har blivit bekräftade, inklusive ett datum i Norge som ni kan se :)

- February 13: Osaka, Tokyo (Japan)
- February 16: Tokyo Budokan, Tokyo (Japan)
- February 17: Tokyo Budokan, Tokyo (Japan)
- February 21: AsiaWorld-Expo, Hong Kong (Kina)
- March 9: Oslo Spektrum (Norge)
- March 17: Zenith, Paris (Frankrike)
- March 22: Birmingham (UK)
- March 29: Manchester (UK)
- March 30: O2 Show, London (UK)

Håll tummarna att Sverige är med på turnélistan på torsdag!

2010-10-19 / POSTED IN: Videos

Ännu ett klipp från MTV - intervjun

Jag tror det är det sista klippet från MTV-intervjun som har släppts nu, och där pratar de om att det är hennes fans passion av en låt som gör att de väljer just den som en ny singel och lite mer om albumet. Titta själva!

Källa
2010-10-19 / POSTED IN: Videos

VH1 - Taylor svarar på fem frågor

VH1 har lagt upp en intervju med Taylor där hon svarar på fem frågor. Bland annat pratar hon om vad hon gillar/inte gillar att shoppa, det bästa råd hon någonsin fått och vilken måltid hon är känd för att laga... Se till att se på klippet, för det är en väldigt gullig intervju!

VH1 TV Shows | Music Videos | Celebrity Photos | News & Gossip

Källa
2010-10-19 / POSTED IN: Event

Salle Wagram Ballroom Konsert

Igår hade Taylor en liten minikonsert i Paris, Frankrike på Salle Wagram Ballroom. Hon uppträdde med Back To December och några fler låtar!

 

Uppträder med Back To December

Hittar inte just nu några fler klipp från konserten, men lägger upp dem så fort jag hittar!

 

Bildkälla

Videokälla

2010-10-19 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Nominerad till People Choice Awards!

Första ronden nomineringar till People Choice Awards 2011 har släppts och Taylor är nominerad till Female Country Artist och Favorite Country Artist. Valentine's day är även nominerad till Favorite Comedy Movie. Gå in här för att rösta vidare Taylor till finalröstningen, där bara fem i varje kategori kan gå vidare!Källa
2010-10-19 / POSTED IN: Vardag

Taylor anländer till sitt hotell i Paris

Taylor blev fotograferad anlända till sitt hotell i Paris, Frankrike igår kväll!

 

Källa

2010-10-19 / POSTED IN: Speak Now

Yahoo!Music har lyssnat på Speak Now

Yahoo! Music har fått lyssna på hela Taylors nya album Speak Now som släpps på måndag, och de har skrivit en recension. Den är väldigt detaljerad och avslöjar något enormt mycket spoilers om vad vi kan förvänta oss. Bland annat berättar dem att DEAR JOHN handlar högst troligt om en viss John Mayer och säger att låten kommer vara en av dem "OOH NO SHE DID NOT!!!" - låtarna. Haha, om ni vill veta varför så läs den! Jag kunde inte med att läsa hela recensionen, eftersom i slutet beskrivs låtarna med detalj att det blev för mycker spoilers för mig. Jag vill bli överaskad när jag lyssnar på skivan ;)

Whatever the reactions to Taylor Swift's third full-length album, Speak Now, might be, there are two critics whose responses we can easily pin down in advance.


Taylor Lautner is going to love it.


John Mayer? Not so much.


The hotly anticipated album, which comes out Oct. 25, has been held tightly under wraps until now, with only a handful of songs made available for advance listening even to journalists who have been doing interviews with Swift. Now that her label is finally starting to play the album for select critics, it's easy to fathom why its contents have been closely guarded, all fears of leakage aside. Some of the lyrics are startlingly candid, even by the standards of Taylor "Naming Names, Taking No Prisoners" Swift.


And listening to "Dear John," the scorching song that is-from all appearances-aimed at Mayer, all we can say is: Joe Jonas, you got off easy.


Fortsätt att läsa...

Källa

JAG VILL HA SKIVAN NUUUUUUU! Längtar något så obeskrivligt, 6 dagar kvar nu!
2010-10-19 / POSTED IN: Musik

LYSSNA PÅ "MEAN"

Taylors helt nya låt "MEAN" släpptes för någon timme sedan på iTunes! Lyssna på den här och så uppdaterar jag när vi kan köpa låten på svenska iTunes, vilket jag tror bli rätt så snart. Låten är definitivt mer country och jag älskar den. "MEAN" handlar om att någon har kritiserat Taylor så mycket att personen är bara rakt igenom elak, och hon berättar genom låten hur hon hanterar det. Lyssna på den nu!

2010-10-18 / POSTED IN: Magazine

Total Girl - november 2010

Taylor pryder omslaget av den Filippinska tidningen Total Girl november månad!

Källa

2010-10-18 / POSTED IN: Speak Now

7 dagar kvar

2010-10-18 / POSTED IN: Vardag

Anländer till Salle Wagram, Paris

Taylor blev fotograferad när hon anlände till Salle Wagram i Paris, Frankrike idag där hon ska ha en privatkonsert för sina franska fans. Hon ser supersöt ut så ta er en titt på bilderna!

 

Källa

2010-10-18 / POSTED IN: Event

NSAI Songwriter/ Artist of the year

För tredje gången på fyra år har Taylor blivit nämnd till Nashville Songwriter's Association International (NSAI) Songwriter/ Artist of the Year. Grattis Tay! Läs mer om det i artikeln nedan.

For the third time in four years, Taylor Swift was named Songwriter/Artist of the Year by the Nashville Songwriter's Association International (NSAI) during their annual awards ceremony in Nashville.

"Ever since I can remember, my favorite thing in the world has been a good story," Taylor told the crowd of music row executives, songwriters and publishers. "I loved books, and then poetry, and then I discovered a town where they told cool stories in magical ways, and that was Nashville. Thank you for being wonderful to me. I'm enjoying telling my stories."


Fortsätt att läs..

Källa

Update: TaylorSwiftWeb la upp nyheten några minuter efter mig tillsammans med en bild från eventet. Förhoppningvis dyker de upp fler bilder, för Taylor ser jättevacker ut!

Update: Här är ytterligare två stycken bilder!


2010-10-18 / POSTED IN: Bilder

'Mean' - cover

Imorgon dyker det säkert upp en med bättre kvalité. Vem vill att imorgon ska komma typ nu så att vi kan få höra hela låten?! :D

Källa

2010-10-18 / POSTED IN: Videos

Behind the scenes - Speak Now Photoshoot pt 2!Åh, vad nyfiken jag blir på Haunted nu!

Jag vet inte om det är så här bara för mig, men rösterna är lite före än videon, men det går bra att titta ändå :)


Källa
2010-10-18 / POSTED IN: Magazine

US weekly scans ' Inside my world'

Taylor pryder som sagt US Weekly omslag oktober månad och de har en speciell och lång intervju med vår Tay. Kika på alla de scans som dykt upp här nedan. Jag skickar er till TaylorSwiftWeb's fotogalleri där ni kan läsa lite bättre vad det står. På vissa sidor kan man inte läsa något alls, där det är för suddigt, men vad jag har läst och sett så är det en helt underbar intervju och massvis med fina, nya bilder! Vi får hoppas den kommer till Sverige snart :)

~ I'm always going to be a hopeless romantic. Always ~

Källa


2010-10-18 / POSTED IN: Musik

Mean Preview

Preview'n av MEAN som släpps på iTunes imorgon har dykt upp på Youtube från Comcast så den har ni här. Den verkar vara väldigt country och så sjukt bra. Tror verkligen SPEAK NOW kommer bli epiiiiiiiic, längtar! Bara en vecka kvar nu... (Speak Now släpps den 25 oktober i USA, men den 27 hos oss i Sverige - så det är nio dagar kvar tills vi får den)

Update: Bytte videon till en med bättre kvalité! Tack till Taylor Swift Sweden Fanclub.

2010-10-17 / POSTED IN: Videos

CMA 2010 For Your Consideration

Det är snart dags för CMA 2010 och Taylor har släppt sin For Your Consideration video. Man kan inte bädda in det men ni kan se den här! Taylor är nominerad till Female Vocalist of the Year och galan tar plats den 10 november.
2010-10-17 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Who is the greatest artist of today?

VH1 har lagt upp en röstning på deras hemsida där man kan rösta på vem man tycker är "The Greatest Artist of Today". Man använder sin twitter för att rösta, så gå in och rösta här på Taylor!

RÖSTA RÖSTA RÖSTA

2010-10-17 / POSTED IN: Speak Now

8 dagar kvar

2010-10-17 / POSTED IN: Övrigt

Anmält dig till fanprojektet?

NI SOM HAR ANMÄLT INTRESSE FÖR FANPROJEKT, GÅ IN PÅ WWW.TAYLORSWIFTSWEDEN.BLOGG.SE/FANPROJEKT OCH LÄS DET SENASTE INLÄGGET. VIKTIGT!

2010-10-17 / POSTED IN: Magazine

Billboard Magazine Scannbilder

Billboard Magazine har Taylor på omslaget och i tidningen har de den långa intervjun som vi kunde läsa på nätet för några dagar sedan. Läs den här om ni inte gjort det än!

 

Källa
2010-10-17 / POSTED IN: Videos

Behind the scenes Mine - del 3!

Letade runt på youtube och hittade BTS del 3 av Mine musikvideo som jag inte lagt upp innan. Så här har ni den om ni vill se den!

2010-10-17 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Who's Americas ultimate sweetheart?

OK Magazine har en poll på deras hemsida där de utser America's Ultimate Sweetheart. Gå in här för att rösta på Taylor! Om du vill rösta flera gånger är det bara att ladda om sidan och rösta igen. Just nu leder Julia Roberts med 55 procent och Taylor på plats nummer två med 34 procent, så gå in och rösta nu!

2010-10-16 / POSTED IN: Taylor Live

Taylor på 96.9 WXBQ radio

Den 13 oktober var Taylor i Bristol, Virgina och stannade till för att prata om Speak Now hos radio 96.9 WXBQ! Det ser ut som om hon var där med Scott Borchetta och tog även några bilder med fans. Hon ser lika söt ut som vanligt, så kika in på bilderna nedan. Snart dyker nog intervjun upp också!

 

Källa

2010-10-16 / POSTED IN: Speak Now

9 dagar kvar

2010-10-16 / POSTED IN: Videos

Taylor Swift: Journey To Fearless - Reklam

En reklam för Taylor Swift: Journey To Fearless som släpps nästa vecka på HUB har dykt upp. Ta er en titt på den nedan. Längtar till att se den!

 

Haha hon är så söt när hon säger "Only on the Hub" :)

  

NI SOM HAR ANMÄLT INTRESSE FÖR FANPROJEKT, GÅ IN PÅ WWW.TAYLORSWIFTSWEDEN.BLOGG.SE/FANPROJEKT OCH LÄS DET SENASTE INLÄGGET. VIKTIGT!

2010-10-16 / POSTED IN: Magazine

Entertainment Weekly Scannbilder

Taylor är med i det senaste numret av Entertainment Weekly där det är en artikel om hennes kärlek för vinylskivor. Gå in här för att se bilderna i bättre kvalité för att kunna läsa artikeln.

(bilderna är klickbara)

 

Källa

2010-10-16 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Taylor medverkar på GLEE?

Ett utdrag från en artikel på ZAP2FIRST om Taylor;

Swift wouldn't be opposed to having the hit FOX series "Glee" apply her songs, too, if the circumstances could work out.

"There have been conversations," she confirms, "and when those happen with all these new opportunities, it usually comes down to scheduling. I'm a huge fan of the show, and I think it showcases music in a great way, so I would be really excited if anything were to happen there."

Skulle vara sjukt kul om Taylor gjorde en gästmederkan där någon gång eller om de bara användar hennes låtar. Men eftersom hon är väldigt upptagen nu med nytt album och sedan en världsturné nästa år, så kommer det antagligen inte hända på ett tag. Men visst skulle det vara kul att se Taylor på Glee en dag? :)

Källa
2010-10-16 / POSTED IN: Taylor Live

Intervju från Italien

Hade helt glömt av att lägga in denna intervjun! Taylor gjorde en intervju i Italien med Radio 105, och hon pratar om hennes världsturné och mycket annat. Se till att se den om ni inte har gjort de än :)

 

Källa

2010-10-16 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Nominerad till tre American Country Awards

Nomineringarna till The American Country Awards 2010 har släppts och Taylor är nominerad till tre stycken; Female Artist Of The Year, Touring Artist Of The Year och Artist Of The Year. Röstningen är fanbaserad, så gå in här och rösta varje dag. Eventet kommer ta plats i Las Vegas den 6 december, så gå in på deras hemsida och rösta en gång per dag fram till just den dagen, så att Taylor vinner!

RÖSTA RÖSTA RÖSTA

2010-10-16 / POSTED IN: Videos

BTS Bliss Photoshoot

Här är en video från Bliss Magazine Photoshoot!

2010-10-15 / POSTED IN: Nyheter

Artikel från Billboard

Billboard har lagt upp en lång artikel om Taylor på deras hemsida och här kommer ett utdrag från artikeln:

For all of her pop success, Swift has continued to show commitment to the country genre. When she bought her first condominium in 2009, she not only chose to stay in Nashville, she picked a home that's less than one mile from Music Row. She invariably recognizes her country roots in awards acceptance speeches and participates routinely in the CMA Music Festival in meaningful ways. In 2009, she signed autographs for 13 hours.


"The music may sound [pop], but she has not run away from [country]," Shomby says. "It just happens that she's crossed over and become an icon in that area, too."


Swift is in no hurry to redesign her career path in other ways, either. She made her first forays into acting during the last two years, appearing on an episode of "CSI: Crime Scene Investigation," earning positive reviews for her monologue and skits as a guest host on "Saturday Night Live" and making her movie debut in "Valentine's Day." Those experiences were appealing, but not enough to knock her off her current course.


"At the moment, I've just made space for putting out an album and then touring the world," she says. "Maybe in a couple years acting would be a great thing to do, but there aren't going to be any concert dates moved around for acting in the [near] future."


What that tour looks like is yet unknown, though Swift has mapped out many of the production elements for her 2011 schedule.

 

"I already have drawings in my journal of what the stage should look like." she says. "I know a few of the set list orders, [and] I want there to be an entire wedding scene on the stage."

 

Läs hela artikeln här...

Källa
2010-10-15 / POSTED IN: Dagens

Dagens citat

"I’m intimidated by the fear of being average."

- Taylor Swift
2010-10-15 / POSTED IN: Magazine

På omslaget av Bliss Magazine

UK Bliss Magazine har Taylor på omslaget för deras novembernummer, och den har med bilder vi inte sett förut. Intervjun är väldigt gullig där hon bland annat pratar om sina vänner, hennes nya lägenhet och hennes kommande album Speak Now. Scannbilderna är inte så bra kvalité så att jag kan lägga upp dem här för er att läsa, men gå in här och läs artikeln.

 

Källa

2010-10-15 / POSTED IN: Speak Now

10 dagar kvar

2010-10-15 / POSTED IN: Nyheter

Taylor sätter nytt rekord

Taylor sätter ett nytt rekord på Billboard! Hon är den som har haft flest Top 10 låtar på Billboard Hot 100 Charts i historien med sex stycken. Läs mer nedan.

Making a splash into the top 10 is Taylor Swift, who opens at No. 8 with "Speak Now," the title track from her upcoming Oct. 25 album release. Swift's arrival gives her the mark for most top 10 debuts in the history of the Billboard Hot 100, as "Speak Now" is her sixth title to enter the chart's top tier. That total surpasses the five top 10 entries earned by Mariah Carey from 1995-98. Swift's first top 10 debut was with "Change," in August 2008.


"Speak Now" shifts 217,000 to open at No. 2 on Hot Digital Songs, down from the 325,000 moved for lead-off radio track, "Mine," in August. The iTunes digital countdown to "Speak Now" will result in two more tracks impacting the chart the next two weeks, with "Back to December" on deck.


Källa

 

Grattis Tay!

2010-10-15 / POSTED IN: Nyheter

Taylors schema för album-release veckan

Taylor kommer ha fullt upp veckan hon släpper SPEAK NOW och hennes officiella hemsida har lagt upp hennes schema.

Four-time GRAMMY Award winner Taylor Swift’s highly-anticipated third studio album, Speak Now, arrives in stores on October 25th, and Taylor has planned a bi-coastal week with her fans to launch the Big Machine Records album.


On October 25th, a group of winners of contests held around the world will join Taylor for a private performance at the United Nations in New York City. The event will be streamed on many of MTV Networks' web properties, including CMT.com, MTV.com, VH1.com and websites across Europe, Asia, Australia and Latin America.


The following day, Tuesday, October 26th, Taylor will perform live for fans from Rockefeller Plaza on the “Today Show” as part of their fall concert series. Fans can apply for passes to the show at: http://today.msnbc.msn.com/id/30012397 . That night, she will do an interview and performance on the “Late Show with David Letterman.” The “Today Show” airs on NBC from 7:00 – 11:00 a.m. (all time zones), and “Letterman” airs on CBS at 11:30 p.m. (ET/PT).


On Wednesday the 27th, Taylor’s day starts with “Live! With Regis & Kelly,” where she will do an interview and performance. “Live!” airs on ABC affiliates nationwide, check www.liveregisandkelly.com for listings by area. That afternoon, she will visit Scholastic’s New York headquarters, where she will take time out from her busy release week schedule for a special literacy event, “Read Now! with Taylor Swift,” as part of the company’s 90th Anniversary Literacy campaign. Later in the day, she will visit Madame Tussaud’s New York – the famed Times Square wax attraction -- for the unveiling of her original wax figure.


Fortsätt att läsa...

 

Källa

 

Föresten, har någon av er som deltagit i Universals tävling för att åka till NY för den privata konserten som det står om i början av texten? :)

2010-10-15 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Nominerad till Australia Aria Award!

Taylor är nominerad för Most Popular International Artist Award på detta årets Australia ARIA Awards! Det är  fanbaserad röstning, men tyvärr kan endast de som bor i Australien rösta. Lycka till Tay!2010-10-15 / POSTED IN: Event

CMA Triple Play Awards

Taylor var närvarande vid Second Annual CMA Songwriters Luncheon igår där hon fick ta emot pris för hennes låtskrivning för Should've Said Now, White Horse och Love Story! Det var ett event där massvis med låtskrivare blev hedrade med ett CMA Triple Play Award, och här är ett utdrag från en artikel där Taylor håller sitt tacktal:

"I absolutely live in awe of all the people in this room. I've had the time of my life knowing you over the years of writing with you. I think you guys just make other songwriters better. A lot of times I've gone back in memories of when I started writing songs. I would sit there in my room and write a new song, and the first thing I would feel is, I'd feel proud of this new song. The next thing I would feel was fear because I was afraid that nobody would ever hear it. Then I was fortunate enough to meet people like Jody Williams, Troy Tomlinson, Scott Borchetta and the team at Big Machine Records. Everyone at CMA has been so good to me. I'm very thankful that I don't have to fear that no one is going to hear my songs anymore."

Läs hela artikeln om CMA Triple Play Awards här...

Två bilder från eventet har också dykt upp på Taylor, men jag är säker att vi snart kommer få se fler! Lägger upp dem om jag hittar.

 

Källa
2010-10-15 / POSTED IN: Magazine

Parade Magazine

Taylor är på omslaget av Parade Magazine, och de har använt ett helt nytt photoshoot! Taylor ser enormt vacker ut och tills tidningen släpps den 24 oktober har deras hemsida lagt upp ett utdrag från intervjun tillsammans med bilder från det underbara photoshoot. Se till att läs intervjun där hon pratar lite om varje som händer i hennes liv!

On her love life.
“Things change so quickly. I have no idea who’s going to be a recurring character and who’s just a guest star for one episode. Love is fascinating. Wishing for it, pining for it, and the anger that comes when you lose it. I used to think that I could figure out some pattern to love, like if you don’t text a guy back for a half hour, he’ll like you more. But there is no pattern. Absolutely nothing is predictable in love or in life.”

On the bittersweet mea culpa "Back to December," from her new album Speak Now.
“Guys get what they deserve in my songs, and if they deserve an apology, they should get one. There was someone who was absolutely wonderful to me and I dropped the ball, and I needed to say all that.”

On how she stalked a fan in Nashville one day.
“I was driving near the mall and I saw this girl with my tour T-shirt on. She was probably 11. I made a U-turn and tried to follow her—I really had to do some maneuvering. I found her in a video-game store and just kind of walked up to her and said, ‘Oh, hi. I wanted to meet you.’  She had no idea what to say for about three minutes. Then her mom walked over, burst into tears, and proceeded to tell me that they’d driven all the way from Austin, Texas, just to see where I was discovered.”

Fortsätt att läsa...

 

Källa

Grundkälla

2010-10-14 / POSTED IN: Musik

1...2....3!

 

Back To December är just nu populärast på iTunes och ligger även nummer 1 på Top Songs (all genres) och som ni ser ligger även Speak Now och Mine på plats nummer två och tre på Country Chart följd av BTD!

 

Bildkälla

2010-10-14 / POSTED IN: Dagens

Dagens fråga

Vilken låt ser du mest fram emot att höra från Speak Now, baserad på låttitlarna?


Jag ser verkligen fram emot att höra The Story Of Us. Kanske för att det är en av de låtarna hon har beskrivit om vad den handlar om som gör att det gör mig extremt nyfiken. Sedan kan jag knappt vänta på hur Sparks fly kommer låta som; kommer den låta annorlundare än live-versionen, vad för lyrics har hon ändrat osv. Även låtarna Selena Gomez valde som sina favoritlåtar på albumet (Dear John & Last Kiss) är jag nyfiken på...

Men självklart längtar jag som tusan att höra varje låt på skivan, och det känns overkligt att det är bara drygt tio dagar tills vi kommer ha tjugo nya låtar av Taylor!
2010-10-14 / POSTED IN: Nyheter

Var med i en tävling hos Ellen!

The Ellen Degeneres Show, letar efter den största Taylor Swift fanet! De anordnar en tävling på deras hemsida där du ska skriva varför just du är världens största fan och varför just du förtjänar att vinna. Internationella fans kan även ta del av tävlingen så gå in här och var med i den! Det sägs inte tydligt vad man vinner, men jag kan tänka mig att det är att få vara med på programmet och förmodligen att träffa Taylor.

Have you been listening to the latest Taylor Swift album non-stop? We're looking for the biggest Taylor Swift fan. If it's you, write in and tell us why. You never know where you'll be headed next!

Om du är under 18 måste din vårnadshavare skriva hennes/hans information (boende, telefon osv) men det är du som skriver din berättelse till tävlingen.

Har ni några frågor om tävlingen eller inte förstår vad det är som gäller? Mejla mig eller kommentera så ska jag försöka svara på dem så gott som det går!

SKICKA IN DITT BIDRAG HÄR

2010-10-14 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Taylor nominerad till Billboard Touring Award 2010

Taylors "Fearless" turné har blivit nominerad till en Top Package Award på Billboard Touring Awards 2010. Hon är upp mot Tim McGraw och Brad Paisley och vinnaren kommer bli utsedd 4 november!

Så här står det om nomineringen:

Tim McGraw, Brad Paisley, and Taylor Swift are all being considered for Billboard's Top Package Award in their annual touring awards. According to Billboard, the award goes to the top-grossing tour with three or more artists on the bill throughout its run, is designed to reward synergistic packaging and value offered to consumers. The awards are primarily based on global box office numbers reported to Billboard Boxscore from Oct. 1, 2009, through Sept. 30, 2010.

Tim is recognized for his "Southern Voice" tour which featured Lady Antebellum, Paisley is recognized for his "H20" tour which included Darius Rucker, Justin Moore, Easton Corbin, Steel Magnolia and Josh Thompson, while Swift is recognized for her "Fearless" tour that included Kellie Pickler and Gloriana.

The 2010 Billboard Touring Awards will be handed out in NYC on November 4.

Källa
Grundkälla
2010-10-14 / POSTED IN: Taylor Live

Hela intervjun från Fm 106.1

Klicka in er här för att lyssna på den 25 minuter långa intervjun från igår! Nedan har ni två klipp från intervjun när Taylor besökte FM 106.1 radio och om ni scrollar ner ett inlägg kan ni se ytterligare ett klipp från intervjun eller se den här. Här kommer del 2 & 3! Hon pratar bland annat om Grey's Anatomy och spelar bowling :)

 


Bilder:

 

 

Källa

2010-10-14 / POSTED IN: Nyheter

Tävling hos CDON!

Nätbutiken CDON har ordnat en tävling för oss svenskar där vi har chansen att vinna helt otroliga priser. Första priset är en signerad (av Taylor självklart) gitarr och 2-10:e pris är ett signerad Speak Now skiva! Erkänn häftigt?! Klicka er in här för att skicka in erat bidrag. Allt ni behöver göra är att svara på tre frågar och skriva varför just du ska få hem de fina priserna!

Så här ser skriver CDON:

I samband med release av Taylor Swifts kommande album Speak Now har Du chansen att vara med i vår tävling! Svara på frågorna nedan och motivera varför just Du ska vinna.

1:a pris: En exklusiv gitarr. Signerad av Taylor Swift!

2-10:e pris: Hennes senaste skiva Speak Now - signerad.

Lycka till!


2010-10-14 / POSTED IN: Taylor Live

Video: Fm 106.1 fick besök från Taylor!

Igår stannade Taylor förbi för att göra en liten radiointervju på Fm. 106.1. Här är ett klipp från intervjun!Bilder + resten av intervjun kommer lite senare. Det blir så här när jag går i skolan på dagarna, hoppas ni förstår! Uppdateringen sker därför ofta på eftermiddagarna :)

Källa
2010-10-13 / POSTED IN: Videos

Två klipp från MTV-intervjun

Hittade ytterligare två klipp från när Taylor intervjuades av MTV och ni kan se dem nedan! I första klippet pratar hon om detta årets VMA - varför hon valde att uppträda med Innocent etc. I andra klippet får ni höra om vem Taylor vill träffa innan hon dör!


Källa
2010-10-13 / POSTED IN: Videos

Taylor pratar om The Buried Life

MTV har lagt upp en video där Taylor pratar om The Buried Life (se avsnittet här Taylor är med på deras program) och hon blev frågad om vad som har hänt efter det. Så blir hon sådär enormt söt när hon svarar, pillar med sina fingrar, tittar ner och fnissar. Haha, se till att se på den!


Källa
2010-10-13 / POSTED IN: Videos

Intervju med MTV

Taylor blev intervjuad av MTV där hon berättar lite om Back To December. Titta på klippet nedan!

Källa

Grundkälla

2010-10-13 / POSTED IN: Bilder

Photoshoot - Billdboard Magazine

Taylor har gjort ett photoshoot för Billboard Magazine och kommer vara i butiker den 25 oktober. Det har dykt upp en bild så länge och Taylor ser lika vacker ut som vanligt!


Källa
2010-10-13 / POSTED IN: Övrigt

Taylor kommer inte vara på Skavlan den 9 december

Jag har mejlat lite med en från Skavlan och han bekräftade att hon inte kommer att vara på deras program den 9 december. Han får ännu inte gå ut med det riktiga datumet, och ha sa även att han hört att det "ryktet" går runt. Nu undrar vi bara om vad Caitlin pratar om... För jag tror inte Skavlan skulle först förneka datumet för att sedan bekräfta det senare, det skulle bara vara dumt. Enligt mig.

Så just nu tycker jag vi ska förbereda oss på att hon inte kommer till Sverige den 9 december så får vi se när vi får mer information senare. Hoppas de går ut med datumet snart!
2010-10-13 / POSTED IN: Bilder

Två nya bilder från Speak Now photoshoot

Två sjukt fina bilder från Speak Now photoshoot har släppts!

 

 

Källa

2010-10-12 / POSTED IN: Nyheter

TV-SPECIAL: "Taylor Swift's Journey To Fearless"

Kommer ni ihåg det inlägget jag skrev i våras där en konsert av Taylors Fearless Tour blev filmad? Äntligen kommer vi få se det! I tre avsnitt, den 22, 23 och 24 oktober kommer vi kunna se tv-specialen på nätet; www.taylorswift.com och på www.hubworld.com. Läs mer nedan.

Taylor Swift's "Fearless" concert tour is starring in three TV specials.

"Taylor Swift's Journey to Fearless" will air on The Hub network that launched this week for children, replacing Discovery Kids.


Swift's sold-out 2009-10 "Fearless" tour was based on the album of the same name, which was 2009's top-selling release.


The Hub network said Tuesday the specials about the making of the tour will debut Oct. 22, 23 and 24 at 7 p.m. EDT and include previously unaired footage.


Källa
Grundkälla: Associated Press

2010-10-12 / POSTED IN: Nyheter

Intervju med Ladies Home Journal

En sjukt gullig intervju har dykt upp på CMIL där Taylor blir intervjuad av Ladies Home Journal. Värd att läsa!

 

In anticipation of her new album, Ladies Home Journal caught up with Taylor Swift to get her answers to

some interesting and fun questions.  Read below for their interview with Taylor…


Why I Called My Album Speak Now…
My songs are like open letters. They say everything I wished I had said when certain people were standing right in front of me. I imagine I will be getting a few text messages from them once the album comes out.


My album in three words…
Diverse. Detailed. Relationship-y. I’m turning relationship into an adjective.


My Writing Process…
I have an app on my iPhone that’s a voice recorder. I’ll be in the middle of a conversation and will literally walk away and record a bridge, a pre-chorus or half of a hook, then go right back to the conversation like nothing happened.


Who I’d Most Like To Collaborate With…
Jay-Z. I know our genres are completely different, but there could be something cool about that.


Now That I Have My Own Place…
I’m most excited about throwing dinner parties and cooking for people. The other night I made this dish with chicken, penne and capers that I am so proud of.


What I Took From My Parents’ House…
Little teacups, a Geisha doll and a crystal ball that looks like a fortuneteller’s. Ever since I was a little kid, I’ve wanted that crystal ball — so my mom gave it to me and I let her keep one of my Grammys.


My Signature Dish…
Caramelized bacon. My Mom and I both make it. It’s really easy to do, but people seem to be wonderstruck by it.


My Favorite Hobby…
Antiquing. At the Tennessee State Fair Grounds, I found a hog carrier that I now use as a table for my record player. And I found a long animal trough that I use to store blankets.


Why I Love Nashville…
When I’d first visit, I was mystified that people talk to you in public, make eye contact on the street and smile at you and wave. Now, I’m addicted to that. I’ve never felt so completely like a town was home as I do here.


What I’ll Do For Beauty…
I really like eyeliner. One time I was waking up on a plane, it had been a long flight and I didn’t have eyeliner — so I used a Sharpie. I file that under my road warrior adventures.


My Make-Up Must-Haves…
CoverGirl has these outlast lip stains that I really like — I have about five in my purse. I’m always throwing my hair around on stage and if I wear sticky lip gloss, my hair gets stuck on my lips — which is a total mess.


How I’ll Celebrate My 21st Birthday…
Maybe I’ll have a glass of wine — but nothing too hardcore for me. I’ve never had the burning desire to drink. I need to be in control of what I say, and if I drank, I’d stress out about saying the wrong thing at the wrong time.


Growing Up On A Christmas Tree Farm…
My Dad always liked to let me think that I was helping. So, when I was 6 he gave me the job of picking the praying mantis pods off of the Christmas trees so that they wouldn’t hatch in people’s houses. I loved it!


On My Life List…
Seeing my album in Starbucks. I really love Starbucks. I go there every day and I just stare longingly at the CDs they sell. I'm so envious.


What I Look For In A Guy…
Someone who loves you for who you are. I like doing cute art projects with glitter, and there have been guys who’ve made me feel like that’s weird. But then there are guys who find it endearing.


Favorite Thanksgiving Tradition…
Eating the marshmallows in the candied yams.


My Hollywood Crush…
Taylor Lautner. It’s always going to be Taylor.

 

Källa

Grundkälla

2010-10-12 / POSTED IN: Övrigt

SISTA DAGEN FÖR FANPROJEKT ANMÄLAN!

Tänkte lägga upp ett inlägg bara lite snabbt att påminna er ännu en gång om fanprojekt. Det har gått någon vecka sedan jag frågade er sist, och vi har fått ihop åtta stycken nu som är intresserade och jag tror att det är dags att vi sätter igång och börjar planerar snart. Därför sätter jag en liten deadline till imorgon kväll där ni får en andra chans till att "anmäla" er till fanprojektet!

Gå in på http://taylorswiftsweden.blogg.se/fanprojekt/ och läs lite mer. Mejla taylorswiftsweden@hotmail.com om du är intresserad av ett fanprojekt eller har några frågor angående det.

2010-10-12 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Taylor nominerad till en American Music Award 2010!

Imorse (amerikansk tid) släpptes nomineringarna till årets American Music Award och Taylor blev nominerad till Favorite Country Music Female Artist. Carrie Underwood och Miranda Lambart är nominerad vid Taylors sida. Du kan redan nu klicka dig in här och rösta på Taylor! Röstningen avslutas 12 november och galan tar plats den 12 november.

Ni kan använda er av bland annat twitter eller facebook för att rösta som kanske är ett enklare sätt. Annars kan ni bli medlem på abc.com - följ anvisningarna vid röstningen. Tar säkert inte så lång tid!


RÖSTA RÖSTA RÖSTA

Källa
Grundkälla


2010-10-12 / POSTED IN: Musik

Back To December - Nummer 1 på iTunes!

 

2010-10-12 / POSTED IN: Musik

Back To December - Lyrics

Här är texten till Taylors nya låt, Back To December;

I'm so glad you made time to see me

How's life, tell me how's your family?

I haven't seen them in a while

You've been good, busier than ever

We small talk, work and the weather

Your guard is up and I know why

 

Because the last time you saw me is still burned in the back of your mind

You gave me roses and I left them there to die

 

So this is me swallowing my pride standing in front of you saying I'm sorry for that night

And I go back to December all the time

It turns out freedom ain't nothing but missing you

Wishing I'd realized what I had when you were mine

I'd go back to December turn around and make it all right

I go back to December all the time

 

These days I haven't been sleeping

Staying up playing back myself leaving

When your birthday passed and I didn't call

Then I think about summer all the beautiful times

I watched you laughing from the passenger side

And realized I loved you in the fall

 

And then the cold came the dark days when fear crept into my mind

You gave me all your love and all I gave you was goodbye

 

So this is me swallowing my pride standing in front of you saying I'm sorry for that night

And I go back to December all the time

It turns out freedom ain't nothin but missing you

Wishing I'd realized what I had when you were mine

I'd go back to December turn around and change my own mind

I go back to December all the time

 

I miss your tan skin, your sweet smile

So good to me, so right

And how you held me in your arms that September night

The first time you ever saw me cry

Maybe this is wishful thinking

Probably mindless dreaming

If we loved again I swear I'd love you right

I'd go back in time and change it but I can't

So if the chain is on your door I understand...

 

This is me swallowing my pride standing in front of you saying I'm sorry for that night

And I go back to December

It turns out freedom ain't nothing but missing you

Wishing I'd realized what I had when you were mine

I'd go back to December turn around and make it all right

I'd go back to December turn around and change my own mind

I go back to December all the time

All the time...

 

VI KAN NU KÖPA LÅTEN FRÅN SVENSKA ITUNES!

2010-10-12 / POSTED IN: Twitter

Taylor kommer till Sverige i december?

Det är inte officiellt bekräftat från Skavlan eller Taylor, men jag har prinscreenat från Caitlin's twitter (en i Taylors band) att hon kommer att vara i Sverige den 9 december.

Först skrev DaveStewart detta;


Följd av Caitlin som skrev detta;


DETTA MENAS ATT TAYLOR & THE AGENCY KOMMER ATT VARA I SVERIGE NÅGON GÅNG RUNT 9 DECEMBER! ♥
2010-10-12 / POSTED IN: Nyheter

Pratar om Inncent med MTV

MTV UK har lagt upp en artikel där Taylor pratar om Innocent, och lite om incidenten med Kanye West på förra årets VMA.

Taylor Swift has revealed that it was 'important' for her to write a song to Kanye West.


The rapper, who infamously interrupted Taylor's acceptance speech at last years VMAs, inspired Swift to pen the track, Innocent, about his outburst.


The Love Story singer told our US Team: "I think a lot of people expected me to write a song about [West]. But, for me, it was important to write a song to him."


Swift, who performed her ode to Kanye at this year's VMAs, added that she wasn't interested in pity after the incident: "It doesn't really add anything good if I start victimizing myself and complaining about things."


"Because I'm proud of that performance at the VMAs last year, where my fans helped me get through it. And there was a lot that went down backstage that I will always be thankful for, and the fans in the subway know exactly what happened that night."


She added: "I feel everything. I've never had this thick skin that can't be... It's not like I am bulletproof in any sense of the word."


Källa

2010-10-12 / POSTED IN: Musik

Lyssna på Back To December här!

LYSSNA PÅ DEN HÄR!

 

Speechless.


Vad tycker ni?


(ange mig som källa om ni sprider länken till andra)

2010-10-11 / POSTED IN: Övrigt

.blogg.se > .se

Nu heter sidan TAYLORSWIFTSWEDEN.SE istället för TAYLORSWIFTSWEDEN.BLOGG.SE. Men det funkar ändå att gå in på den gamla webbadressen, men sidan heter nu .se eftersom jag äntligen fick köpt mig en domän. Så tänkte att ni kanske ville veta det ;)

love you all ♥

p.s. det är 13 dagar kvar till Speak Now släpps. Räck upp handen om ni också vill att 25 oktober ska komma typ... NU?!
2010-10-11 / POSTED IN: Videos

Behind the scenes - Speak Now Photoshoot

Tack Tilda för tipset! En video har dykt upp från Comcast som visar behind the scenes av Taylors photoshoot inför Speak Now albumet. Snart släpps nog del två också :)

2010-10-11 / POSTED IN: Magazine

På omslaget av Us Weekly

US Weekly har släppt en specialtidning om Taylor som heter "Taylor Swift: Inside My World". Lägger upp några scannbilder av tidningen om jag hittar dem!

Om det är så att jag hittar tidningen i Sverige, informerar jag er om det. Hoppas man kan köpa den här, vill så gärna ha den!

 

Bildkälla

2010-10-11 / POSTED IN: Musik

Back to december Preview

Imorgon släpps Back To December på iTunes och det har släppts 30 sekunder preview av låten. Den verkar lika bra som de föregående låtarna vi har fått höra inför SPEAK NOW, och jag längtar tills imorgon för att få höra hela låten!

Erkänn det är rätt obvious att låten handlar om Taylor Lautner, eller vad tycker ni haha? ;)

 

2010-10-10 / POSTED IN: Nyheter

Lite nyheter om världsturnén 2011

I gårdagens New York Post hade de en artikel om Taylors kommande världsturné nästa år, och vi får veta lite nyheter om den. Inte så megastora nyheter, men lite var hon ska åka och när de förväntas släppa turnélistan! Och det är förhoppningsvis ganska snart...

Queen of country music, TAYLOR SWIFT, is in the planning stages of a new tour. Swift says, "It's not like anything I have ever done before! I'm so excited to see the wonderful faces of my fans again! " . Swift also dished that the tour will be a completely new element to her live preformances. It will have a more raw feel but still have the fun, theatrical element.


Her tour kicks off mid-February in Japan, then heads to the UK, here in the US, and Australia. When asked about traveling to Latin-America she said that is still being worked out.


Swift's managment says to be prepared for a tour annoucement within the month of October. Tickets will go onsale in November and December.

Swift's new ablum is due out October 25, 2010.


Källa
2010-10-10 / POSTED IN: Event

Fler bilder från Grand Oly Opry Birthday Bash 9/10Bildkälla
2010-10-10 / POSTED IN: Vardag

Ett fan såg Taylor på Starbucks

Ett fan från TaylorConnect har delat med sig sin berättelse om att hon såg Taylor på Starbucks i Nashville igår. Fanet fotograferade Taylor när hon går på gatan och när hon är inne på Starbucks, så gå in här för att läsa hennes historia och se alla bilderna. Jag lägger bara upp två bilder på Taylor för att de flesta var lite suddigare och för att jag känner att de är lite "stalker"-ish, om ni förstår vad jag menar.

Supersöt är hon! Älskar att hon inte känner att hennes kändisskap har hindrat henne från att gå ut på gatan för att ta en kaffe. Ser ni livvakten? :)

 

Detta är alltså inte paparazzibilder, utan tillhör LoveLove89TaylorConnect. Det är viktigt att ni anger både mig och grundkällan om ni lånar bilderna.

2010-10-10 / POSTED IN: Event

På Grand Oly Opry 85th Birthday Bash

För några timmar sedan var Taylor på Grand Oly Opry 85th Birthday Bash och uppträdde. Hon sjöng MineYou Belong With Me och låter a-m-a-z-i-n-g! Det har bara dykt upp tre bilder än så länge, men jag lägger upp så fort det kommer upp nya.
Mine;

You Belong With Me;

 

Bildkälla

2010-10-09 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Ashley vs Taylor

Vem bar den bäst? Ashley eller Taylor?

Gå in här för att rösta på Taylor!

 

Källa: Ocean Up

2010-10-09 / POSTED IN: Speak Now

Back To December - omslaget

På tisdag släpps ju Back To December på iTunes, och E!News har släppt en reklam inför detta (enligt ett fan på TaylorConnect). Där visar de omslaget för singeln, och jag är ganska säker på att det är från reklamen TaylorSwiftWeb har hittat bilden ifrån. Det är dålig kvalité men man ser att det är ett underbart omslag och Taylor passar sjukt bra i rakt hår! Längtar tills vi får se bilden i bättre kvalité.


Källa: TaylorSwiftWeb
2010-10-09 / POSTED IN: Dagens

Inga nyheter idag...

Som ni förmodligen har märkt har jag inte uppdaterat något idag, och det beror på att det verkligen inte har hänt något i Taylor världen! Så för att inte göra det helt segt, så tänkte jag lägga upp en ny dagens fråga ;d

Vilken låt var den första ni hörde av Taylor?


Själv hörde jag Love Story för första gången våren 2009 :)

2010-10-09 / POSTED IN: Nyheter

Skicka in frågor till GAC som ska intervjua Taylor

GAC kommer att ha en intervju med Taylor snart och på deras hemsida kan man skicka in frågor till intervjun som kan ställas till Taylor. De vill att hennes fans ska vara en del av intervjun så de letar efter kreativa frågor, och det kan vara just din fråga som blir vald! Det är inte mycket tid kvar att ställa sin fråga, utan den slutar redan imorgon. Läs mer nedan om GAC's kommande Fan Q&A intervju med Tay!

Taylor Swift has a new CD called Speak Now, in stores October 25. She's also coming to the GAC studio very soon! We need your help interviewing her, so please send us your questions for Taylor. What to ask? Be creative with your questions! Don’t ask when she's coming to your city because those questions won’t be chosen (you can check her official website for that info). The deadline to send us questions for Taylor Swift is Sunday, October 10 at 12 noon (Central).


Gå in och ställ din fråga HÄR!


Källa #1: TaylorSwiftWeb
Källa #2: GAC
2010-10-08 / POSTED IN: Nyheter

Taylor på Ellen 28 oktober

Ett fan som vann en stor Speak Now tävling i USA har delat med sig sin information som hon fått på TaylorConnect, och hon nämner att Taylor kommer att vara på The Ellen Degeneres Show torsdagen den 28 oktober! Men detta är inte bekräftat av någon annan hemsida, utan detta är bara enligt detta fanet. Hoppas att det är sant! Nu är det ett snart ett år sedan hon var där, så det är väl dags nu tycker jag. Älskar verkligen Ellen, störtskön är hon!

Läs hela fanets berättelse om den information hon fått och på TaylorConnect kan ni även se vad det vad för tävling, om ni är nyfikna på det!

Här är en video från när Taylor var hos Ellen förra året i slutet av oktober. Haha, så rolig!

2010-10-08 / POSTED IN: Nyheter

Duncan Penn pratar om när han bjöd ut Taylor

Duncan Penn, som är en av killarna i programmet The Buried Life, där Taylor var med i måndagens avsnitt, blev intervjuad av J-14. Han pratar om vad som hänt sedan han bjöd ut henne och om de har gått ut än.

Last year, Duncan met Taylor in one of LAX's airport lounges. He started talking to Taylor's mom. "She happens to be probably the nicest person I've ever met," Duncan tells J-14. After telling Taylor's mom all about The Buried Life project, he then started chatting with Taylor -- but he didn't ask her out.


So Duncan decided to ask Taylor on a date -- at this year's CMT Awards! "We found out that she was performing at the CMTs, and one thing we are pretty good at is getting into award shows uninvited," Duncan admits.


In the episode, which aired last night, Duncan goes up to Taylor on stage, asks her out, hands her a note with his phone number on it, and tells her to reply to him later. Two days later, Taylor said yes! At first, Duncan didn't recognize the number, but he tells J-14 that he is friends with Taylor's BFF Abigail, and she confirmed that it was Taylor's number. "Then I obviously started talking to her more, and I've been talking to her since," Duncan tells us. "We haven't gone out on a date yet, but we hung out after the VMAs with some friends. We're just chatting [right now]. We're both super busy. We're still editing the show, and she's obviously one of the busier people on the planet."


So has Duncan figured out what they'll do on their big date? "I haven't thought about it too much," he admits.


Läs hela artikeln från börjar här!


Källa: J-14

Bildkälla: JustJaredJr

2010-10-08 / POSTED IN: Nyheter

"Fearless" borta från top.10

Efter vad som visad vara nära två år - ja, nära två år - åker Taylor Swift's album Fearless tyst ner från Top 10 på Billboard Magazine's Country Album Chart.


Det ramlade inte ner långt, nummer 12 i rankning som släpptes idag, ner från nummer 11 förra veckan. Swift, countrystjärnan, kan komma rakt tillbaka till toppen med hennes nya album, Speak Now, som släpps den 25 oktober.


Fearless har tillbringat 99 fantastiska veckor - så här långt - på både Billboard's Country Albums Charts och Billboard 200 Top Albumes Chart, baserad på informationen på deras hemsida, www.billboard.com. Albumet klättrade på båda listorna kort efter att den släpptes den 11 november 2008, och har legat på eller nära toppen på Country Album Chart ända sedan dess. Den rankas som #80 denna veckan på Top Album Chart.


Rankningen på Country Albums Chart är baserad på försjälning; rankningen på Top 200 Albym Charts är baserad på radiospelningar och försäljning, raporterar Billboard.

"Det har varit en av våra bästsäljare countryalbum på en lång, lång tid" bekräftar Bob Roets, ägare av den lokala Wooden Nickel Music affären. "Det verkar som om vi beställer den varje vecka."


Album med denna typ av långtidspopularitet är ett undantag, säger Roets. Han säger att Swift's nya album kan också skicka Fearless försäljningen skyhöga igen och kan möjligen driva båda albumen till Country Albums Top 10.


"Jag har sett där någon som släpper ett nytt album, gör att människor går tillbaka och plockar med den gamla också," säger Roets.

 

Översättning gjord av mig, ange mig som källa om du kopierar texten.

 

Ursprungliga källan: N-S


2010-10-08 / POSTED IN: Magazine

Glamour Magazine Scans

Det har kommit upp scannbilder från Taylors novembernummer i Glamour Magazine och det finns även en ny bild från photoshootet vi inte sett innan. Artikeln blev inte scannad, men den kan ni läsa på Glamour.com. Om ni heller inte kan läsa vad det står på bilderna nedan, gå in på TaylorSwiftWeb's galleri.

De små bilderna är klickbara!

Källa: TaylorSwiftWeb
2010-10-07 / POSTED IN: Nyheter

Taylor stämmer 16 personer

Nyligen uppklarades ett hemligt mål i domstol angående Taylor. Hon har stämt 16 personer för att ha kränkt hennes varumärke genom att sälja förfalskade varor under hennes Fearless turné 2009 - 2010. De har alltså stått utanför arenorna hon uppträdde på och säljt bland annat falska t-shirtar med hennes bild på, och nu har de stämts av detta.

Country star Taylor Swift has won a court battle against 16 individuals who she claims violated her trademark by selling counterfeit merchandise bearing her name and her Grammy-winning, multi-platinum CD "Fearless."

According to recently unsealed court documents, a federal judge in Nashville granted a default judgment last week permanently barring 16 individuals from making or selling Taylor Swift merchandise.

Swift, who is from Tennessee, claimed in the civil lawsuit that her merchandise enforcement team found numerous individuals selling fake goods during her 2009 tour, including T-shirts with her image on them.

Senior District Judge Thomas A. Wiseman Jr. also ordered that the fake items that were confiscated be destroyed.

A message left for Swift's attorney on Wednesday was not immediately returned. Court records indicated that the accused individuals had no attorneys listed and they had not responded to the lawsuit.Källa #1: WHNT
Grundkälla: Associated Press
2010-10-07 / POSTED IN: Dagens

Dagens citat

"Life isn't about how to survive the storm, but it's about how to dance in the rain."

- Taylor Swift
2010-10-07 / POSTED IN: Nyheter

Tillbaka till Paris i mitten av oktober!

För bara en veckan sedan var Taylor i Paris, Frankrike och det har rapporterats att hon kommer tillbaka dit igen den 18 oktober! Hon kommer att ha en liten konsert för sina fans och även vara med i ett program som heter "le Grand Journal" samma dag.


Källa: TaylorConnect
2010-10-06 / POSTED IN: Videos

Behind The Scenes Glamour Magazine

Hon pratar om vad som får henne känna sig glamorös!

 

 

2010-10-06 / POSTED IN: Musik

Köp "Speak Now" (låten) på svenska iTunes

Svenska iTunes har släppt Speak Now (låten) och vi kan köpa den för 9 kr. Kan också tilllägga att låten ligger nummer 1 på US iTunes! Den förtjänar verkligen en första plats, för den är så enormt bra.

Klicka på bilden för att komma till iTunes och köp den nu!

2010-10-06 / POSTED IN: Bilder

Tre bilder från Speak Now promoshoot!

Tre nya bilder från Speak Now promoshoot har släppts, och Taylor är lika vacker som vanligt!
2010-10-05 / POSTED IN: Videos

Uppträder på x-factor!

Ett klipp från när Taylor uppträdde med Mine på italienska X-Factor har dykt upp, och hon gjorde verkligen ett fantastisk jobb!

2010-10-05 / POSTED IN: Speak Now

Bättre kvalité på omslaget för Speak Now (låten)

Taylor har ändrat profilbild på facebook till omslaget för Speak Now (låten) och där kan vi se den i bättre kvalité än den som släpptes för några dagar sedan! Som ni ser så är några av Taylors bandmedlemmar med på bilden. Haha Eunice är väl för söt!

 

Källa: Taylor - Facebook

2010-10-05 / POSTED IN: Bilder

Två bilder till från Glamour Magazine!

Det har dykt upp två nya bilder från det underbara Glamour Magazine photoshoot. Jag fullkomligt älskar dessa bilder av Taylor, och jag kan knappt vänta tills det släpps fler!

 

Källa: TaylorSwiftWeb

2010-10-05 / POSTED IN: Nyheter

CMT hedrar Taylor med en "Artist Of The Year"

Taylor är bland fem av dem som kommer få utmärkelsen "Artist Of The Year" den 3 december i ett nitto minuter specialavsnitt som CMT presenterar; "CMT Artists Of The Year". Läs mer om vilka fler som blev utvalda och varför det var just dem!

CMT will honor Jason Aldean, Lady Antebellum, Taylor Swift, Carrie Underwood, and Zac Brown Band, as the top artists of the year in the new 90-minute special, CMT Arists Of The Year, premiering Friday, December 3.  Taping in Nashville, CMT Arists Of The Year will bring the honorees together with their peers, as well as celebrities from across the entertainment spectrum for a glamorous evening of star-studded performances from the country world and beyond, all in celebration of the successes of the past year.


CMT Arists Of The Year acts were chosen by ranking the top five artists based on the following criteria: sales (physical albums, digital albums, and single downloads); country radio airplay based on spins; concert grosses as a headliner or co-headliner; and activity on CMT.com (video streams, searches, and artist page views).  The rankings were then compiled to identify the leading performers across the four categories cumulatively.


Over the past 12 months, Jason Aldean, Lady Antebellum, Carrie Underwood, Taylor Swift and Zac Brown Band have collectively received over 2.5 million plays of their current songs; sold over 8.5 million copies of their current albums; sold over 21 million individual downloads of their current singles; and topped both the touring and CMT.com charts, proving themselves to be the top country artists for 2010.


Källa: Ashez14 - TaylorConnect

 

Du förtjänar det Tay! :)<3

2010-10-05 / POSTED IN: Speak Now

Speak Now Lyrics

Här är lyrics till Taylors nya låt SPEAK NOW!


I am not the kind of girl
Who should be rudely barging in on a white veil occasion
But you are not the kind of boy
Who should be marrying the wrong girl

I sneak in and see your friends, and her snotty little family
All dressed in pastel
And she is yelling at a bridesmaid, somewhere back inside a room
Wearing a gown shaped like a pastry

This is surely not what you thought it would be
I lose myself in a daydream where I stand and say

Don’t say yes, run away now
I’ll meet you when you’re out of the church at the backdoor
Don’t wait or say a single vow
You need to hear me out and they said speak now

Fun gestures are exchanged
And the organ starts to play a song that sounds like a death march
And I am hiding in the curtains
It seems that I was uninvited by your lovely bride-to-be

She floats down the aisle like a pageant queen
But I know you wish it was me, you wish it was me
Don’t you?

Don’t say yes, run away now
I’ll meet you when you’re out of the church at the backdoor
Don’t wait or say a single vow
You need to hear me out and they said speak now

Don’t say yes, run away now
I’ll meet you when you’re out of the church at the backdoor
Don’t wait or say a single vow
Your time is running out and they said speak now

I hear the preacher say speak now or forever hold your peace
There’s the silence, there’s my last chance
I stand up with shaking hands, all eyes on me
Horrified looks from everyone in the room
But I’m only looking at you

I am not the kind of girl
Who should be rudely barging in on a white veil occasion
But you are not the kind of boy
Who should be marrying the wrong girl

Don’t say yes, run away now
I’ll meet you when you’re out of the church at the backdoor
Don’t wait or say a single vow
You need to hear me out and they said speak now

And you say lets run away now
I’ll meet when I’m out of my tux at the backdoor
Baby I didn’t say my vows, so glad you were around
When they said ‘Speak now’


2010-10-05 / POSTED IN: Nyheter

Till tyskland den 23 oktober!

Den 23 oktober kommer Taylor vara i Tyskland och vara med i ett program som heter "Schlag den Raab" och kommer uppträda med Mine!


Källa: Pop24.De


2010-10-05 / POSTED IN: Event

På italienska X-factor!

Ikväll sänds det framträdande Taylor gjorde på den italienska X-Factor när hon var i Italien förra veckan. Bilder har dykt upp, och när avsnittet sänds ikväll ska jag försöka hitta en video från hennes uppträdande!

 

Källa: TaylorSwiftWeb

2010-10-05 / POSTED IN: Bilder

Glamour Magazine

Taylor är på omslaget för novermbernummret av Glamour Magazine! Det är ett nytt photoshoot, och Taylor är obeskrivligt vacker. Ännu en gång gör hon mig mållös! Intervjun är väldigt intressant och jag skrattade till här och där, så den är väldigt värd att läsa. Den är ganska lång, men se till och läsa den ändå!

 

She looks as if she’s dancing at home in front of a mirror: At her Glamour photo shoot in Nashville, 20-year-old Taylor Swift is skipping, jumping, shimmying her shoulders and lip-synching the words to Phoenix’s pop song “1901.” In truth, she’s vamping for the photographer, and what I am seeing before me is a pro, an artist who seems to have matured by leaps and bounds since 15 months ago, when I interviewed her on the set of her Fearless tour in Biloxi, Mississippi. Not that I should be surprised: This has been the Year of Taylor Swift. Apparently, it wasn’t enough to have the top-selling album of 2009, or to become the female artist with the most Top 40 singles this decade (take that, Kanye!). No, this year she topped even herself: She was named one of Timeand sang onstage with Stevie Nicks. magazine’s 100 most influential people in the world, won four Grammys, including Album of the Year, met Bill Clinton

 

After Swift finishes the shoot and sits down, she’s out of breath, but for her that’s the new normal. A full four days after moving into her brand-new condo, she’s logged precisely 10 minutes of downtime in her home. Tonight is no exception: She’ll be meeting Paul McCartney, who is playing in Nashville for the very first time. “I can’t wait!” she says. With her new album, Speak Now, about to drop, she opened up to Glamour and filled us in on everything that’s happened—and everything that’s to come.

 

Fortsätt att läsa...

 

Källa: Glamour

2010-10-05 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Taylor @The Buried Life

Igår sändes The Buried Life, avsnitt två, där Taylor var med. Duncan från programmet skulle bjuda ut sin drömtjej och försökte crascha CMT awards 2010. Haha, det är väldigt roligt och se. Titta in avsnittet nedan!

 

Källa: MTV
2010-10-05 / POSTED IN: Musik

Här är "Speak Now" - hela låten!!

LYSSNA PÅ DEN HÄR!

 

Vad tycker ni? Jag tycker den är helt underbar, lite annorlundare än vad vi hört förut från Taylor. Kan ni fatta att vi snart håller hela albumet i våra händer? :D

 

Den har inte kommit ut på svernska Itunes än, men vi får hålla ögonen öppna!


Källa: Hulkshare

2010-10-04 / POSTED IN: Övrigt

taylorswiftsweden.blogg.se/fanprojekt

Jag har skapat en underblogg till denna hemsida: www.taylorswiftsweden.blogg.se/fanprojekt, så ni som är intresserade om fanprojekt till Taylor gå in där och läs det senaste inlägget! För från och med nu kommer jag lägga upp allt som rör fanprojektet på den sidan, så att det inte ska bli för mycket och för rörigt på denna sida. Hoppas så många som möjligt kommer ta del av fanprojektet, för det skulle vara sjukt kul om vi fick ihop så många som möjligt till detta!

2010-10-04 / POSTED IN: Speak Now

30 sekunder av Speak Now (låten)

För någon timme sedan släpptes 30 sekunder av Speak Now (låten) och någon har spelat in låten så vi som inte har comcast kan lyssna på den. Den är inte så jättebra kvalité, men den verkar sjukt bra. Längtar tills vi får hör hela låten!

Gå in här och lyssna på 30 sekunder av Speak Now.

Den är absolut mer av country-känslan, eller vad säger ni?

Don't say yes run away now

I'll meet you when your out of the church at the backdoor

Don't wait or say a single vow

You need to hear me out and they said speak now


Don't say yes run away now

I'll meet you when your out of the church at the backdoor

Don't wait or say a single vow

Your time is running out [...]

 

Källa: Perfect Regret - Tumblr

 

Update: Här är en video där någon har spelat in där Taylor först berättar om historien bakom låten och sedan kommer låten!

 

2010-10-03 / POSTED IN: Dagens

Dagens fråga

Eftersom det inte har hänt något idag i Taylor världen så tänkte jag att det kanske är dags att lägga upp en ny dagens fråga. Såg denna fråga på Taylor Swift Sweden Fanclub - Facebook för någon vecka sen och tyckte det var en bra dagens fråga!

 

Vilken låt av Taylor skulle du vilja se som musikvideo?

2010-10-03 / POSTED IN: Merchandise

Ett fan har fått några nya merchandise!

Ett fan på TaylorConnect fick hemskickat några nya Speak Now Merchandise som de högst troligt kommer att börja sälja i den officiella webbutiken snart. Personen blev utvald av Jordan (som är den som har hand om taylorswift.com och allt sånt) och Taylor för att hon varit en aktiv medlem på TaylorConnect och för att de ville att någon skulle "testa" de nya Speak Now sakerna. Hon la upp bilder från det hon fick och jag tänkte att det kunde vara kul att lägga upp dem här så att ni får ett litet smakprov om vad de nya sakerna i webbutiken kommer att se ut som. Så roligt att det kommer att komma in nytt i webbutiken och de nya sakerna verkar awesooooome!

Speak Now Blanket

Speak Now Skin

Speak Now Guitar Picks Container

Speak Now Calender x2Källa: Swiftieforever13 - TaylorConnect
2010-10-02 / POSTED IN: Videos

"The Buried Life" preview

På måndag sänds The Buried Life på MTV där Taylor är med och det har släppts en preview av detta!