slide show
2011-05-31 / POSTED IN: Övrigt

Hjälpbloggare 2/6-5/6

Jag åker bort på tordag och kommer hem på söndag och söker då en hjälpbloggare som kan tänkas uppdatera bloggen!

Tänkte även meddela er som inte sett på twitter att jag kommer inte blogga under mitt år i USA; jag är fortfarande ägaren och har huvudansvaret för sidan, men min tvillingsyster Felicia kommer istället driva den. Hon kommer dock inte vara förstabloggare och därför söker jag en bloggare till.

Jag vill att ni ska veta hur svårt det kommer vara för mig att ge vidare bloggen, då den praktiskt taget är mitt liv. Jag vill även att ni ska veta hur mycket tid det går åt för sidan och du som vill bli bloggare ska därför vara medveten om att du kommer ge upp mycket av din fritid till sidan. Det är därför det är jättesvårt för mig att våga ge upp bloggen, då jag inte tror att ni förstår hur mycket jag gör för den och även om jag inte har "ett liv" direkt utanför skolan, så är det ändå jobbigt och stressigt väldigt ofta.

Jag vill inte skrämma upp er om det nu är någon som är intresserad att uppdatera bloggen, men jag vill att ni ska veta att det inte "bara är en blogg". Hela sidan har varit mitt liv i 1 & 1/2 år snart och därför är det inte "bara en blogg." Det har varit ett sätt för mig att visa min hängivenhet till Taylor, ett sätt för mig att få kontakt med svenska fans, ett sätt för mig att bara... vara. Jag menar, på sidan har jag kunnat uttrycka mig om Taylor hur fan jag vill utan att någon kommenterar att jag är "obsessed" och att det "inte är hälsosamt" att älska någon jag inte känner. Jag har kunnat vara en swiftie utan att någon lägger sig i. & ärligt talat vet jag inte hur jag kommer överleva utan sidan för det är en enorm del av min vardag och har grävt sig ett litet hål i mitt hjärta som kommer vara svårt att växa ihop.

Men jag har drömmar, jag har planer för en framtid. Jag visste redan från början jag inte kunde ha bloggen föralltid. Nu är det inte så att jag helt slutar från bloggen, jag kommer ju tillbaka om ett år.
2011-05-31 / POSTED IN: Speak Now Tour

När Taylor blir upplyft

Här är en bild på när Taylor blir upplyft under Enchanted på Speak Now turnén!

2011-05-31 / POSTED IN: Speak Now Tour

"Cinderella said to snow white..."

Taylor hade texten Cinderella said to snow white "How does love get so off course?" (This Kiss - Faith Hill) skrivet på hennes arm på konserten i Des Moines, Iowa i söndags! Har även en liten fråga till er -- vill ni att jag ska lägga upp bilder från varje konsert hon har?Källa
2011-05-30 / POSTED IN: Videos

Taylors "Mean" uppträdande på Ellen

Här kan ni se Taylors uppträdande med "Mean" som sändes idag på The Ellen Degeneres Show! Uppträdandet är som tidigare sagt från när Taylor var där för några veckor sedan.

 

Källa

2011-05-30 / POSTED IN: Speak Now Tour

Alla 9 ombyten på turnén

1. Sparks Fly, Mine, The Story Of Us:2. Our Song, Mean:3. Back To December:4. Better Than Revenge:


5. Speak Now, Fearless, Last Kiss, You Belong With Me, Dear John:6. Enchanted:7. Haunted:8. Long Live:9. Fifteen, Love Story:Vilken klädsel är din favorit? :)
2011-05-30 / POSTED IN: Videos

BTS av "The Target Experience" Pt.2

Haha, älskar att behind-the-scenes klippen är roligare än själva reklamen.. I videon nedan får vi se Taylor spela basket och ha tandställning!

 


Källa

2011-05-30 / POSTED IN: Bilder

NFL porträtt av Stewart Cohen

I oktober förra året var Taylor och hälsade på ett college i samband med en kampanj för att förhindra barn-fetma. Det har nu dykt upp en porträttbild av Taylor som är taget av Stewart Cohen under den dagen! Taylor är väldigt vacker, så kika in den nedan ♥2011-05-30 / POSTED IN: Speak Now Tour

Hur t-party ser ut!

En tjej som blev inbjuden till t-party (där man får träffa Taylor efter konserten) i Omaha, Nebraska har lagt ut sin berättelse på tumblr tillsammans med massa bilder från hur rummet ser ut! För att läsa hennes upplevelse, gå in här. Nedan kommer bara bilder på hur t-party ser ut under denna turné! Tror inte jag är den enda som drömmer om att bli inbjuden dit ♥

Källa
2011-05-29 / POSTED IN: Merchandise

Bilder av turnéboken

Bilder av hela turnéboken har nu dykt upp! I den finns bilder tagna av Anthony Baker och det är även där de bilder från "unknown photoshoot" som jag har lagt upp några gånger de senaste veckorna kommer ifrån! Till boken får man även ett par 3D-glasögon för att kunna se vissa bilder boken. Jag fullkomligt älskar den nya turnéboken och ska absolut köpa mig ett exemplar när den släpps i webbutiken!
Källa
2011-05-29 / POSTED IN: Twitter

TT: Taylor & Swifties

Taylor & Swifties är ett TT på twitter vid tillfället!

2011-05-29 / POSTED IN: Övrigt

Bloggsvar är uppdaterad!

Bloggsvar har länge inte fungerat på Firefox (utan varje gång jag ska kolla bloggsvar har jag varit tvungen att gå in på Internet Explorer), men nu har det uppdaterats rejält så nu ska den funka på varje webbläsare! Jag vet inte om det bara var jag som hade det problemet, men om det var någon mer -- så funkar det nu haha :)

Så nu kan ni fråga på! Ni klickar på "Har du en fråga?" för att komma till min frågesida. Nu kan man även prenumera på min bloggsvar, men man måste vara medlem för det! Man behöver inte längre en inbjudan för att bli medlem, utan vem som helst kan bli det nu :)

2011-05-29 / POSTED IN: Speak Now Tour

Videos: Speak Now Tour - USA

Taylor började officiellt sin USA turné i fredags i Omaha, Nebraska! Hon hade även en andra konsert där igår så jag blandar bilder från båda konserterna istället för att lägga upp två inlägg om samma sak. På fredagskonserten hade hon som sagt "You gotta keep your head up but you can let your hair down" (Andy Grammer - Keep Your Head Up) skrivet på sin arm och igår stod det "I recommend getting your heart trampled on to anyone" (Alanis Morissette - You Learn). Nedan kommer ni se videos och där jag även beskriver exakt hur konserten går till! Jag lägger upp bilder från konserten i ett nytt inlägg.

VARNING: STORA SPOILERS!


1. Sparks Fly (Taylor har på sig den guldiga klänning och dyker upp på "T"-scenen):

 

2. Mine (guldig klänning):

 

 

3. The Story Of Us (Samma klänning som ovan + innan låten börjar välkomnar hon publiken och presenterar sig):

 

 

4. Our Song (Taylor har bytt till en vit klänning och på scenen står nu en veranda. Hennes band är väldigt delaktiga, speciellt Caitlin med fiolen)

 

 

5. Mean (likadan som Our Song, men här kommer även dansare in och i slutet åker Taylor, Liz och Caitlin ner genom ett hål i scenen)

 

 

6. Back To December (Taylor har bytt klänning till en liknande som hon hade på Enchanted under världsturnén, men den är mer ljusblå. Hon kommer upp med piano genom ett sånt hål i scenen och över henne är en slags "bro" där hela bandet står som en stråkkvartett. Precis som tidigare är slutet en mashup av Back To December/Apologize/You're Not Sorry)

 

 

7. Better Than Revenge (Röd klänning, här har hon ett "slagsmål" med Caitlin och i slutet går hon ut och killarna i bandet har gitarrsolo):

 

 

8. Speak Now (Det börjar med ett bröllop på scenen, Claire är bruden. Taylor har samma klänning som hon hade under världsturnén, men nu är den lila istället för blå. Hennes "anhängare" är Charity och jag tror det är Marlyn. Taylor går genom publiken i slutet till den lilla scenen bak i arenan)

 

 

9. Fearless/I'm Yours (När Taylor är på väg mot scenen åker ett träd ner från taket till den lilla scenen som hon sedan sätter sig på. Innan låten berättar hon om sin ukelele)

 

 

10. Last Kiss (Är fortfarande på den lilla scenen och har nu sin blåa gitarr som man inte sett henne använda på flera år! Detta uppträdande är väldigt känslofyllt, man kan se Taylor få tårar i ögonen på flera ställen i videon)

 

 

11. You Belong With Me (Efter drygt en och en halv minut in på uppträdandet reser hon sig från trädet och går sedan igenom publiken igen. Väl uppe på scenen är det som ett helt high school - alla dansare i olika "stilar")

 

 

12. Dear John (Under denna låt är det on-stage fyrverkerier!)

 

 

13. Enchanted (Ny gul-guld-aktig klänning. Hela låten är som en fairytale! Taylor blir även upplyft av killen som spelar hennes "prins" kort innan 04:00 på videon)

 

 

14. Haunted (Ny röd klänning. En stor klocka kommer upp ur ett hål i scenen och Taylor börjar slå på den. Introt för Haunted börjar och hon slår några gånger till. Under låten hänger några dansare i luften -- ser väldigt häftigt ut! I slutet går hon under klockan och försvinner)

 

 

15. Long Live (Har på sig en svart klänning och i slutet kommer hennes band fram till henne. Det finns inte med på videon nedan, men hon presenterar dem och fortsätter sedan med låten)

 

 

16. Fifteen (Sitter i en soffa med en underbar sago-lik klänning och efter en stund kommer hennes band och sätter sig med henne. Jag älskar detta uppträdande för man ser så tydligt att de är som en familj ♥)

 

 

17. Love Story (Jag har inte hittat en video från Omaha så detta är från Speak Now/Help Now. Ljudet är även jättedåligt så när det dyker upp en bättre video från i fredags/igår så kommer jag ersätta den. I början av låten så går hon in i en liten balkong och den lyfter! Taylor åker sedan runt i luften i arenan och sjunger låten. I slutet på scenen går alla dansare, bandet och Taylor fram på scen och tackas.)

 

 

Det tog mig över två timmar att hitta videos, gå igenom och skriva inlägget så om ni sprider vidare detta -- ange mig som källa!

2011-05-29 / POSTED IN: Magazine

Scannbilder från Girlfriend

Det har dykt upp scannbilder från den australienska tidningen Girlfriend som Taylor pryder omslaget för! De visar några bilder från Taylors världsturné där hon även har lämnat några små kommentarer till. Om ni inte kan se vad det står -- klicka på bilderna för att se dem i högre format!Källa
2011-05-28 / POSTED IN: Speak Now Tour

Texten på Taylors arm igår

Taylor hade en ny text på armen igår på konserten i Omaha, Nebraska och det är från Andy Grammers låt "Keep Your Head Up"."You gotta keep your head up but you can let your hair down."

2011-05-28 / POSTED IN: Bilder

Bild från unknown photoshoot

Det har dykt upp ytterligare en bild från ett unknown photoshoot som vi fick se en bild ifrån på Ellens hemsida för två veckor sedan. Kika in den fina bilden nedan!Källa
2011-05-28 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Måndag: "Mean" på Ellen

När Taylor var på The Ellen Degeneres Show så spelade de även in ett uppträdande av Mean som kommer sändas på måndag! Hon ska alltså inte dit igen för att intervjuas och så, utan det är endast ett inspelat uppträdande.

Källa
2011-05-28 / POSTED IN: Speak Now Tour

Promobilder av Speak Now World Tour

Det har släppts promotionbilder av Speak Now World Tour! Bilderna är jättefina och jag har längtat efter "proffesionella" bilder av turnén länge, även om det får mig att sakna Oslo mer ♥

Källa
2011-05-28 / POSTED IN: Speak Now Tour

Bild: BTS av Speak Now Tour

Här kan ni se en bild från backstage av Speak Now Tour som har släppts!Källa
2011-05-27 / POSTED IN: Speak Now Tour

Sneak Peak på T-party
Jordan kommer twittra live från konserten ikväll. Jag har ingen aning när exakt den börjar för oss i Sverige inatt, men om någon är intresserad av att veta så kan jag försöka ta reda på det. Jag kommer inte gå upp inatt för det utan uppdaterar allt om konserten någon gång imorgon!

Källa
2011-05-27 / POSTED IN: Övrigt

Liz Huett - So easy

Liz (Taylors bakgrundssångerska) har spelat in en låt som heter So Easy (skriven av Seth Jones) och den är så sjukt fin att jag kunde liksom inte inte lägga upp den för er! Jag har bara hört Liz sjunga några fåtal gånger men inte via inspelat såhär! Hon har en helt fantastisk röst och "egentligen" förtjänar hon mer än att "bara" vara bakgrundssångerska -- även om det är för Taylor. Ni kommer inte kunna sluta lyssna på låten ♥


Ladda ner låten här!Idag är det också Liz' födelsedag! Gratta henne på twitter.
Källa
2011-05-27 / POSTED IN: Vardag

Westfield Mall, LA

Taylor fotograferades i Westfield Mall i Los Angeles i förrgår och ni kan se några bilder nedan! Tyvärr är de taggade, men hon är väldigt söt så se till att kika in dem ♥


Källa

Taylor och turnétåget är nu i Omaha, Nebraska för att starta upp turnén ikväll!
2011-05-26 / POSTED IN: Merchandise

Ny turnébok

Jordan twittrade precis om en ny turnébok som kommer säljas vid konserter och som förmodligen kommer dyka upp i webbutiken lite senare. Längtar tills vi får se hela!

2011-05-26 / POSTED IN: Magazine

Taylor på omslaget av FRIDA - ute nu
Tack till alla som har tipsat om det!
2011-05-26 / POSTED IN: Videos

The Story Of Us MV på youtube!

Tack för tipset Inger! Musikvideon för The Story Of Us finns nu ute på youtube.

2011-05-26 / POSTED IN: Videos

TSOU videon på MTV.se

Vimeo, där vi kunde se videon innan, har tagit bort den så den finns längre -- men MTV.se har lagt upp den, så klicka på bilden nedan för att komma till videon!

2011-05-25 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Vad heter alla Swift-relaterade på twitter? Alltså typ de nya dansarna, alla i bandet och så :)

Svar:

The Agency
Amos - @amosjheller
Daniel - @DSadownick
David - @davidcookmusic
Mike - @smalltownmike
Paul - @paulsidoti
Liz - @elizabethhuett
Caitlin - @caitlinbird
Grant - @GrantMickelson
Al - @alsdrum (men har aldrig twittrat)

Dansare
Claire - @ClaireCallaway2
Charity - @ChaeLynne
(NY) Fernando - @ferDmenace
(NY) Kristin - @kristindenehy

Sen vet jag ett några dansare också heter Dominique, Marlyn, Justin och Kerry men vet inte om de har twitter. Jag vet inte om det är någon mer, tror de är 8 dansare under denna turné :)

2011-05-25 / POSTED IN: Videos

Ny CoverGirl reklam

Det har släppts en ny reklam för CoverGirl! Den visar Taylor i nytt footage där hon har en snygg svart klänning och är väldigt fin så kika in den nedan ♥

 

 

Källa

2011-05-25 / POSTED IN: Bilder

Screencaps av The Story Of Us MusikvideoFler bilder här!
Källa
2011-05-25 / POSTED IN: Magazine

På omslaget av GIRLFRIEND

Taylor är på omslaget för juninumret av den australienska tidningen Girlfriend. Bilden kommer från en plåtning av Jonathan Fenn som Taylor gjorde under 2010 och gå in här för att se alla fina bilder!Källa
2011-05-25 / POSTED IN: Videos

Live-intervjun med MTV.com

Här kommer hela intervjun Taylor gjorde med MTV.com efter The Story Of Us musikvideon sändes inatt! Den består av hela 14 delar, men efter ni har sett klart första klippet kommer det andra automatiskt upp på skärmen så det behövs bara trycka på nästa klipp. Julia (@Julia13Swiftie) -- en av dina frågor kom med! Taylor är fin som vanligt och intervjun är väldigt sevärd och där hon ger hon bland annat ut ett shoutout till Norge ♥

 

Källa

2011-05-25 / POSTED IN: Musikvideo

THE STORY OF US - musikvideo

Precis som med musikvideon av Mean bestämde sig www.taylorswift.com att släppa The Story Of Us internationellt då det verkar som om det inte bara var Sverige som inte kunde se den inatt! Jag såg videon i en lite sämre version inatt och jag älskade den från första sekund. Även om den inte var som jag hade förväntat mig från previewn, att den inte var så storytelling som jag trodde att den skulle vara, så blev jag positivt överraskad när jag såg den! Tycker videon är grymt härlig och älskar att den har lite roliga inslag och att Taylors band är mer och mer delaktiga i varje video som släpps -- jag tror inte det kan bli en bättre video för denna låt! Det är definitivt min nya favoritvideo efter Mine och jag kan verkligen inte sluta titta på den! Så kika in The Story Of Us, musikvideo här:Källa

Vad tycker ni om videon? ♥
2011-05-25 / POSTED IN: Taylor Live

Funkar det för er?

Varföööööööööööööööööööör? Den är tio över två och http://www.mtv.se/minisite/taylor-swift streamar inte videon som de sa att de skulle göra. Eller är det bara för mig som gör det? Vi kan heller inte se liveintervjun då den är blockerad i Sverige.Update 02:30 Jag tror helt enkelt det är inget vi kan göra. Andra länder verkar också ha problem med att se den... Förhoppningsvis dyker allting upp relativt snart på Youtube eller att MTV Sweden lyckas fixa det!
2011-05-24 / POSTED IN: Taylor Live

http://www.mtv.se/minisite/taylor-swift

Klockan 02.00 inatt kommer http://www.mtv.se/minisite/taylor-swift sända The Story Of Us musikvideon live för oss i Sverige! Jag vet inte om de även kommer att sända intervjun som ska hållas direkt efter, men vi får se om vi kan se de live på mtv.com (om den inte är blockerad här) eller någon annanstans. Glöm inte av att ni kan ställa frågor inför livechatten (och även under chatten) genom att twittra @MTVnews med #AskTaylor och din fråga! Ska vi försöka bomba med frågor om hon kommer till Sverige? :)

Kommer ni sitta uppe inatt? :D


2011-05-24 / POSTED IN: Videos

Ytterligare en intervju från röda mattan

Taylor blev även intervjuad av Access Hollywood på röda mattan @ Billboard Music Awards! Speak Now/Help Now konserten verkade vara ett ofta förekommande ämne under hennes intervjuer under kvällen, men här pratar hon även  lite om den fina klänningen hon har på sig och hur lång tid det tog att välja ut den ♥

 

Källa

2011-05-24 / POSTED IN: Videos

Intervjuer från backstage @ BMA

Nedan kan ni se två intervjuer som Taylor gjorde backstage på Billboard Music Awards i söndags. De pratar framför allt om galan, men även om Speak Now/Help Now och hennes turné som startar nu på fredag!

 

Källa
2011-05-24 / POSTED IN: Videos

Video: Träffar fans utanför BMA

 

Källa

2011-05-23 / POSTED IN: Videos

BTS av "The Target Experience" Pt.1

En behind the scenes video av "The Target Experience" har släppts och den visar Taylor när hon var i Minneapolis på Target Convention förra året. Hon är söt och rolig så kika in part 1 nedan! Part 2 kommer förmodligen dyka upp om några dagar och den kommer att handla om Target reklamen för Speak Now.

 

Källa

2011-05-23 / POSTED IN: Videos

Intervju från BMA's röda matta

Här kan ni se en intervju som Taylor gjorde på röda mattan innan Billboard Music Awards 2011 som var igår. Hon pratar om Speak Now/Help Now konserten och hur exalterad hon var för att se Nicki Minaj under kvällen!

 

 

Källa

2011-05-23 / POSTED IN: Taylor Live

Australienska radiointervjuer

Det har dykt upp ett par Australienska radiointervjuer som Taylor har gjort! Klicka på länkarna nedan för att lyssna på dem.

- Hot30 Countdown With Matty & Maude
- Fox FM With Matty & Jo
- The Kyle & Jackie O Morning Show
- Fox FM With Fifi & Jules


Källa
2011-05-23 / POSTED IN: Event

Billboard Music Awards 2011

Inatt tog årets Billboard Music Awards plats och Taylor var som sagt närvarande vid galan. Hon gick på röda mattan i en underbar guldglittring klänning och ser helt otroligt vacker ut! Inne på galan tog Taylor emot pris för Top Billboard 200 Album Artist Of The Year, Top Country Artist och Top Country Album -- STORT GRATTIS ♥

Nedan kan ni se massvis med bilder, men om ni vill se fler från kvällen kan ni gå in här. De sände inte Top Country Album så det finns inget tacktal till det, men här kommer hennes andra två tacktal samt när Taylor presenterade Nicki Minajs framträdande av Super Bass!


Top Billboard 200 Album Artist Of The Year


Top Country Artist


Presenterar Nicki Minaj

 

Källa

2011-05-23 / POSTED IN: Taylor Live

Live @ Billboard Music Awards

01:45: Taylor anlände ganska nyligen till Billboard Music Awards! Hon är så otroligt vacker och klänningen är sparkly och jag sitter här och bara ler för hon är så breathtaking beautiful. Jag älskar hur hon har håret! Jag kommer lägga upp alla bilder från galan imorgon, men nedan kan ni se tre bilder så länge. Här är några sidor som kan fungera:
- Länk 1
- Länk 2
- Länk 4

02:00 Länk 1 verkar fungera fint!

02:10 De filmade precis Taylor och det verkar som om hon har med sig sin pappa som 'dejt' till galan ♥

02:13 Taylor vann Top Billboard 200 Album!! GRATTIS TAYLOR!


02:50 Taylor förlorade precis Top Country Song som gick till Lady Antebellums låt Need You Now!

04:00 Efter Top Country Artist (som verkar vara snart) hoppar jag i säng ♥

04:05 TAYLOR VANN TOP COUNTRY ARTIST!! GRATTIS!

04:11 Det verkar som om Taylor också vann Top Country Album för Speak Now. De "sänder" tydligen inte alla. Grattis igen Taylor!

Galan är inte klar förrän om en timme eller så, men nu går jag och lägger mig. Uppdatering sker om några timmar ♥

2011-05-22 / POSTED IN: Taylor Live

Red Carpet @ BMA 2011

Billboard.com kommer att live-streama röda mattan från kl. 00.30 tills galan börjar 02.00! Jag kommer inte uppdatera hela galan live som jag sa i ett tidigare inlägg utan kommer endast titta på galan i en timme. Jag går upp 01.30 och uppdaterar med några bilder från röda mattan på Taylor och kommer sedan endast live-uppdatera i en timme, till 03.00!

2011-05-22 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Vet du vad taylor tycker om justin bieber?

Svar: De är vänner! Inte så att de är värsta bff's men Justin har öppnat några konserter för Taylor och sånt. Under bilden är det tre videos där de pratar om varandra!

 

2011-05-22 / POSTED IN: Speak Now Tour

Video: Speak Now/Help Now

Live-streamingen av Speak Now/Help Now hade tekniska problem i natt och blev en halvtimme försenad, men nedan kan ni se part 1 och part 2 av det vi fick se! Hon uppträdde med Mine och The Story Of Us, vilket jag blev besviken på då de uppträddes på likadant sätt som under världsturnén så för mig kändes det ganska ovärt och gå upp klockan fyra för det. Men det var fortfarande ett fantastiskt uppträdande så ta er en titt på dem! Vi får även se hela den nya scenen i klippen och visst är den otrolig!?

Kan också tillägga att det samlades in 750 000 dollar till tornadokatastrofen i bara biljettintäkter och även försäljning av merchandise och donationer går också till det. Taylor har ett hjärta av guld som ger så mycket till katastrofen och detta är en av alla anledningar till varför jag älskar henne så mycket! ♥

 


Källa

2011-05-22 / POSTED IN: Speak Now Tour

You've Got Every Right To A Beautiful Life

För några timmar sedan tog Speak Now/Help Now konserten plats och jag ska försöka inte spoila så jättemycket för er! Så fortsätt inte läsa om ni inte vill veta vilka låtar hon sjöng, dvs vad för setlist USA turnén har eller hur scenen ser ut. Jag kan dock säga att det verkar bli en helt otrolig turné där borta, scenen är mer outstanding än hur den var på Fearlessturnén och allt verkar vara perfekt! (Tänk dock på att jag precis som under Asien & Europa turnén kommer lägga ut bilder från varje konsert - så risken för att bli spoilad är stor)


You've Got Every Right To A Beautiful Life (Who Says - Selena Gomez) Vill påpeka att det inte är en riktig tatuering.

Det har ännu inte dykt upp så många bilder i bra kvalité, men när det gör det (kan hända att jag väntar till den 27 maj och lägga upp bilder från konserten och mer detaljerat hur den är) så lägger jag upp det. Nedan kommer jag endast lägga upp bilder på hur scenen ser ut, så om ni vill se alla bilder får ni gå in härTaylorSwiftWeb.net's galleri och kika in dem. Hon har väldigt många ombyten, dansare och teater-liknande nummer och jag är helt blown away! Turnén kommer verkligen bli massiv och den har liksom... allt! Många är dock besvikna att Taylor inte har med Tim McGraw i denna turné, men annars skulle jag säga att den inte kan bli bättre ♥Setlist (de med kursiv text är tillagda låtar)
1. Sparks Fly
2. Mine
3. The Story Of Us
4. Our Song
5. Mean
6. Back To December
7. Better Than Revenge
8. Speak Now
9. Fearless/I'm Yours
10. Last Kiss
11. You Belong With Me
12. Dear John
13. Enchanted
14. Haunted
15. Long Live
16. Fifteen
17. Love Story

Källa: twitter, tswiftdaily, taylorswiftweb
2011-05-21 / POSTED IN: Speak Now Tour

Taylors nya turnébussar

twitter har det dykt upp bilder på två av Taylors nya turnébussar som kommer följa med henne runt om i USA och Kanada under de kommande månaderna! Det är endast några timmar kvar tills Speak Now/Help Now konserten börjar och fans har köat ända sedan igår för att få bra platser. Den riktiga turnén startar nästa vecka, den 27 maj, i Omaha, Nebraska.

Update: Jag vet att det inte är hennes turnébussar där hon kommer åka runt med. Det är endast där scenmaterial lastas in. Ett bättre ord hade nog varit lastbilar haha :)
2011-05-21 / POSTED IN: Taylor Live

Info om Speak Now... Help Now
Tid: 04.00 - 04.30 (natten mellan lördag och söndag)
Plats: www.taylorswift.com - www.ustream.tv/taylorswift - www.myspace.com/taylorswift - www.facebook.com/taylorswift

Även om vi endast kommer få se två av låtarna ikväll, så kommer twitter.com/tswiftontour uppdatera live från hela konserten -- så kika in där från 02.30 för då börjar välgörenhetskonserten!

LÄNGTAR! Är så himla nyfiken hur scenen kommer se ut, vilka låtar hon har valt för turnén, alla nya dansare och... ALLT ♥


2011-05-21 / POSTED IN: Vardag

Bild från Middle School

En bild som i alla fall inte jag sett förut från när Taylor gick i Middle School i Pennsylvania har lagts ut på tumblr och tänkte att ni kanske var intresserade att se den! Här är Taylor i 13 årsåldern och visar henne tillsammans med några vänner.Källa

Jag har även äntligen fixat en bildlänk till sidan, så om ni scrollar ner lite i menyn kan ni se den. Bilden är endast tillfällig för jag är mer än öppen om någon kan fixa en finare till mig!
2011-05-21 / POSTED IN: Nyheter

Taylor till Billboard Music Awards

Jag såg denna nyhet cirkulera igår på internet, men nu verkar det som om det är någorlunda bekräftat att Taylor kommer att närvara på Billboard Music Awards 2011 som tar plats på söndag (natt)! TaylorSwiftWeb.net har skrivit om det och även flera sidor på nätet bekräftar det så förhoppningsvis ser vi henne där imorgon. Galan sänds inte på svensk TV utan vi som ska sitta upp och titta på det får försöka hitta en sida på internet som live-streamar den. Just nu ser det ut som om Taylor inte kommer att uppträda på galan, men att hon där emot kommer att presentera ett pris. Hon är själv nominerad till Top Artist, Top Female Artist, Top Billboard 200 Artist, Top Country Artist, Top Billboard 200 Album, Top Country Album, Top Country Song och samt Fan Favorite Award (som fans kunde rösta på).

Jag tror klockan är 02:00 (kan också vara 05:00) här i Sverige när galan börjar (på morgonen den 23 maj), då det står att den börjar 8-11pm ET/PT, men som sagt så har jag haft fel förut! Om någon får fram ett annat klockslag får ni gärna kommentera om det så ändrar jag. Uppskattas!

Jag kommer sitta uppe på natten så precis som på tidigare galor kommer jag ha en live-uppdatering och tillsammans får vi leta runt på sidor som kan tänka sig streama den. Oftast vet man inte det förrän på det specifika tidpunkten när galan början om länken funkar, men det kan redan nu vara bra att leta efter alternativ.

Det kommer dyka upp information, bilder och videos från galan när jag kommit hem från skolan på måndag, så ingen behöver kommentera eller vara orolig att den missar något om den inte stannar uppe.

Jag kommer inte lägga upp ytterligare ett inlägg om Billboard Music Awards innan söndag/måndag när det börjar så förhoppningsvis har jag fått med all information i detta inlägg. Ni som planerar på att gå upp tidigt och kolla på det, håll tummarna för vår Taylor och även ni som inte ska vara uppe kan fortfarande skriva 13 på era händer när ni går och lägger er så att vi ger henne tur ända från Sverige ♥
2011-05-20 / POSTED IN: Videos

Preview: The Story Of Us Music Video

En sneak peak av The Story Of Us musikvideo har precis släppts och jag är helt MÅLLÖS! Ni måste se den för är fullkomligt övertygad att videon kommer bli något så otroligt bra! Jag älskar temat videon verkar ha med känslan för antique som vi vet Taylor älskar, hela "English-school-girl"-grejen och videon är av min favorittyp: storytelling. Jag kan knappt vänta tills hela videon släpps om några dagar och ser fram emot den så otroligt mycket! Taylor är så obeskrivligt vacker som vanligt så tar er en titt på previewn nedan ♥.


Källa

2011-05-20 / POSTED IN: Bilder

Bild från The Story Of Us Musikvideo!

Här kan ni se en liten bild från The Story Of Us musikvideo som MTV precis la upp på sin hemsida. Taylor ärfin på bilden och jag är säker på att videon kommer vara fullkomligt underbar! ♥

 

Källa
2011-05-20 / POSTED IN: Nyheter

The Story Of Us musikvideo: 24 maj!

Premiären för musikvideon av The Story Of Us kommer att ske i samband med MTV den 24 maj! Videon kommer att sändas live på MTV.com men även på internationella sidor, så förhoppningsvis bestämmer sig svenska MTV att livestreama den. Efter videon har sänts kommer Taylor att intervjuas och man kan redan nu börja att skicka in frågor på MTV.com eller på twitter @MTVNews med #AskTaylor i ditt tweet! Det är en väldans massa information i nyheten nedan så se till att läsa allt -- jag kommer sedan när det närmar sig tisdag lägga upp ett inlägg med mer specifikt om vad som gäller oss i Sverige. CAN'T WAIT! ♥

Taylor Swift has always had fun in her music videos. Whether she's a geeky schoolgirl-turned-glamour queen in her VMA-winning video for "You Belong With Me" or a forlorn lover in a snow-covered farm house in her "Back to December" clip, Swift has always tried to show off different sides of herself.

Now she's teaming up with MTV News for "MTV First: Taylor Swift," where she'll not only have an exclusive sit-down with our very own Sway, but also premiere the video for her Speak Now single "The Story of Us."

 

It all kicks off on Tuesday, May 24, at 7:53 p.m. ET on MTV and MTV.com. Fans can tune in to see Swift introduce the video's official premiere and speak with Sway live on-air. Sway and Taylor will then continue their chat for a 30-minute live stream on MTV.com. The singer will answer a few questions from fans too. Beginning on Friday (May 20), you can submit your pressing queries on MTV.com or via Twitter using @MTVNews (hashtag #AskTaylor).

 

At 8 p.m. ET, the music video will debut online on MTV.com, VH1.com and MTV's International Sites in 150+ territories, followed by a premiere on TeenNick at 10:56 p.m. ET. For those who can't wait for the video premiere, a 30-second sneak peek of "The Story of Us" will air during VH1's "Big Morning Buzz Live" on Tuesday, May 24 at 9:30 a.m. ET/PT. The full video will also appear on "VH1 Top 20 Video Countdown" on Saturday, May 28 at 9 a.m. ET/PT.

 

"The Story of Us" is the fourth single from Swift's chart-topping album. It follows "Mine," "Back to December" and her country-tinged track, "Mean." As for this song, well, she explains that it was inspired by one awkward awards show encounter.

 

"That actually happened during what ended up inspiring the last song I wrote for this record called 'Story of Us,' " she explained to MTV News last year about the song. "And I was at an awards show, and there was a guy there, obviously — it all starts there, doesn't it? It was a guy I had been in a relationship with, falling out, then we end up at the same awards show," she continued. "Both trying to act like we don't care ... both like, you know, chatting up the people next to us."

 

After the incident, she knew there was enough emotion there to write a song. "Afterward, I just felt so empty, like we were both fighting this silent war of pretending we didn't care that the other was there," she said. "And I went home, and I wrote this song about it. And at that point, I had this gut feeling, and I knew the album was finished."

 

Don't miss the premiere of Taylor Swift's "The Story of Us" video, on Tuesday, May 24, at 7:53 p.m. ET on MTV, followed by our live "MTV First" interview with Taylor Swift on MTV.com!


Källa

Tack Ellen för tipset!

2011-05-20 / POSTED IN: Bilder

Ny vacker CoverGirl Ad [reklambild]
Källa
2011-05-20 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Sista dagen för att rösta: Billboard!

Idag är det den sista dagen man kan rösta på Billboards Fan Favorite Award så gör det så mycket ni bara kan HÄR. Taylor är upp mot i princip alla artister som finns idag, så håll tummarna att vi har röstat tillräckligt när galan tar plats på söndag. Det har ännu inte blivit sagt om Taylor ska närvara vid galan, men eftersom turnén inte startar upp förrän nästa vecka finns det möjlighet att hon kommer vara där! Galan är i Las Vegas och sänds på ABC.


2011-05-20 / POSTED IN: Twitter

Twitter: Taylor bakar tårta
taylorswift13
It's the guy who played Chewbacca's birthday today so we made a cake.
2011-05-19 / POSTED IN: Twitter

Speak Now/Help Now - taylorswift.com

Taylor twittrade ganska nyligen om att www.taylorswift.com kommer att livestreama två låtar från Taylors repetitionskonsert Speak Now... Help Now i Nashville den 21 maj! Jag tror 9pm central är tre fyra (tack Emmy!) på morgonen för oss (natten mellan lördag och söndag) men återkommer med mer exakt information när det närmar sig. Jag tycker det är helt otroligt och underbart av Taylor att göra detta för oss fans som inte har någon möjlighet att gå på välgörenhets-konserten! För mer information om konserten, gå in här.

2011-05-19 / POSTED IN: Övrigt

Göteborgsträff! ♥

Var: Göteborg (exakt plats bestäms senare)
När: Måndag 6 juni (nationaldag = röd dag)
Tidpunkt: typ vid lunch, 13.00 kanske?

Om det är fint väder kan vi ta en promenad till Haga och fika på ett café där de har världens godaste äppelpaj, annars får vi la dra en lunch på donken eller liknande... Vad vi ska göra kan vi snacka ihop oss lite närmare in på datumet! Förhoppningsvis blir vi ett par stycken och det skulle verkligen vara jättekul och träffa er :)

För att få en uppskattning om hur många som kan komma (även de som kanske kan komma) kan ni väl kommentera detta inlägg så att jag vet om det är ens några som är intresserade av en träff!

Update: Jag bor tre mil utanför Göteborg. Ang Stockholmsträffen: Vid tillfället vet jag inte om det blir någon träff. Jag måste upp till Stockholm för ett besök hos ambassaden och fixa visum någon gång i sommar, men jag vet inte om jag stannar där i fler än en dag. Därför kan jag inte säga just nu om det kommer bli en träff där. Men jag återkommer om det, lovar!
2011-05-19 / POSTED IN: Musik

Otroligt bra akustisk cover av Mean

 

2011-05-19 / POSTED IN: Videos

The Story of Us: Asian Music Video

En asiatisk version av The Story Of US musikvideo har släppts och istället för footage från Europa är det nu från Asien!


Källa
2011-05-19 / POSTED IN: Dagens

Dagens bild
[Elle Magazine 2010]
2011-05-19 / POSTED IN: Bilder

Fler bilder från You Magazine

Här kan ni se ytterligare några fina bilder från Taylors photoshoot med You Magazine som hon gjorde under 2010! Inte heller dessa är i så bra kvalité, men jag hoppas att det snart dyker upp bilder i högre format. Jag älskar den andra bilden när hon står där vid trappräcket och ser helt flawless ut, så otroligt fin bild!Källa
2011-05-19 / POSTED IN: Nyheter

#7 The World's Most Powerful Celebrities

Forbes har släppt sin lista över The World's Most Powerful Celebrities och Taylor med sina $45 hamnade så högt upp som på 7 plats! Detta är verkligen jättestort, så ett stort grattis till Taylor för allt hon har åstadkommit som tagit henne till platsen för den är välförtjänad! ♥


Whether you consider her music country, pop or both, there's no question that Swift is a moneymaking machine. Her new album Speak Now was certified triple-platinum barely a month after its October release. Touring brings gross ticket sales of some $750,000 per night. Just don't break her heart: scathing love ballad "Dear John" was rumored to be directed at former flame John Mayer.

I andra underkategorier för Celebrity 100 listan hamnade hon på:
Källa
2011-05-18 / POSTED IN: Twitter

Twittrar om 60 minutes intervju

Det är endast några dagar kvar tills Speak Now turnén drar igång i USA och Taylor och hennes crew är fullt upptagna med rehearsels vid tillfället! Nedan kan ni se ett tweet som Taylor skrev för någon timme sedan om att hon blev intervjuad av 60 Minutes där intervjun kommer dyka upp i programmets nästa säsong.

2011-05-18 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Jag har alltid undrat vad det är som speciellt med country musik? Måste det vara något speciellt i texten eller något instrument? För jag tycker att taylor sjunger mest pop.

Svar: Taylor var mer country instrumentiskts sätt på hennes första skiva, med banjogitarren (tror jag det heter) och fiol. Jag vet inte hur man ska förklara country stilen, men musikaliskt sätt är det väl en speciell takt, liten skön känsla sådär. Men främst är det att berätta en historia. Taylor må ha gått över till "pop" enligt radio och så, men hon har själv sagt att hon inte bryr sig om genre. Hon blir inspirerad av alla olika musikstilar och det är något vi tydligt kan se i Speak Now (albumet). Så visst, några tycker hon sjunger pop och några tycker hon sjunger country. Man får liksom tolka hennes musik lite som man vill :)

När jag pratar om Taylor säger jag alltid att hon är en countryartist! Vad brukar ni "dela in" henne i för genre?

(När man köper henne album på iTunes eller liknande så brukar det ofta stå Country/Pop som genre)
2011-05-18 / POSTED IN: Dagens

Dagens citat

 


"They are like this little army of people who I know have my back."

- Taylor Alison Swift

[BTS av Grand Opry, om sina fans]
2011-05-18 / POSTED IN: Musikvideo

"Mean" musikvideo finns nu på youtube


2011-05-18 / POSTED IN: Bilder

InStyle photoshoot bild

En bild från plåtningen med InStyle Magazine har släppts och Taylor är vacker! Nedan kan ni även se en bättre bild på omslaget av tidningen.Källa
2011-05-18 / POSTED IN: Vardag

Taylor med några kändisar

Taylor med The Civil Wars och Hillary Scott,


Taylor med Jedward -  backstage Speak Now Tour,


Källa
2011-05-17 / POSTED IN: Övrigt

Lucy Hale älskar country musik
Tack Stephanie för tipset (och för din söta kommentar)! Lucy Hale pratar med Seventeen Magazine om sin kärlek för country musik och nämner Taylor ♥

I love Lady Antebellum and Miranda Lambert—they write from the heart. But it’s hard to find a country music lover in LA. None of my friends really listen to it, and they hate getting in the car with me because I just blast Taylor Swift.

Källa
2011-05-17 / POSTED IN: Bilder

Två outtakes från YOU magazine

Två nya bilder från plåtningen med You Magazine som tog plats under förra året har släppts! Bilderna är tyvärr inte i så bra kvalité, men de är fortfarande väldigt fina ♥

Källa
2011-05-17 / POSTED IN: Videos

BTS av Grand Opry

En behind the scenes video från när Taylor var på the Grand Opry 85th Celebration i höstas har släppts. Vi får se Taylor träffa Dolly Parton och jag älskar att hon blir så exalterad och söt över det! Ta er en titt på videon nedan.

 

Källa

2011-05-16 / POSTED IN: Musik

Taylor Hanson pratar om TaylorTaylor Hanson
(från pojkbandet Hanson och killen som Taylor trodde hon skulle gifta sig med när hon var liten för att han också hette Taylor haha) pratar lite om Taylor och hennes karriär med US Magazine.

Us: Do you think he'll make it and still be making music at the age you guys are now? [Om Justin Bieber]

TH: I don't know. It's rare to succeed like he has, so you have to give him credit for what he's done regardless of anything that's going on behind the scenes or how he makes his records. I will say there are young people, like Taylor Swift, who've had a lot of success in the last few years. She's somebody who I feel will be making records for years. You just can't take no for answer to survive. You have to stay with it.

2011-05-16 / POSTED IN: Musik

Will från Parachute gillar 'Speak Now'Will från bandet Parachute har blivit intervjuad av TeenMusic och fick frågan vad hans "guilty listening" är vid tillfället!

TeenMusic: You were pretty stoked by the Shakira video “She Wolf” in ’09. What is your guilty listening pleasure now?

Will: I love Selena Gomez. Her new record is amazing. Not necessarily the thing that a lot of guys my age are probably listening to but I can’t get enough of it. Taylor Swift’s “Speak Now” another one that not a guilty pleasure at all. It’s just a great record that, again, is probably not the norm for guys my age but I still love it.

2011-05-15 / POSTED IN: Videos

CMT's 20 Greatest Women In Country Music

Taylor har hamnat på plats nummer 4CMT's 20 Greatest Women in Country Music's "What's Your 20?". Grattis Taylor! Kika in videon nedan.

 

Källa #1

Källa #2

2011-05-15 / POSTED IN: Magazine

På omslaget av Billboard Magazine

Taylor är på omslaget på Billboard Magazine tillsammans med några andra kändisar som har ritats i karikatyr! Det finns även en scannbild från en sida i tidningen där de pratar kort om Taylors slutsålda konserter i arenor och stadiums.
(Klicka på bilden om ni inte kan se vad det står)
Källa
2011-05-14 / POSTED IN: Dagens

Dagens citat

“Unique and different is the next generation of beautiful. You don’t have to be the same as everybody else. In fact, I don’t think you should.”

- Taylor Alison Swift

[Behind The Scenes av CoverGirl]
2011-05-14 / POSTED IN: Nyheter

Billboard intervju + glöm inte att rösta!
Taylor Swift goes back to November all the time. No, we're not confused about her lyrical content. ("Back to December," of course, is Swift's 12th single to sell more than a million downloads in the U.S.) It's just that, when she's asked to pin down the most meaningful honor that's come her way over the past year, Swift returns to a moment in early November when her third album, "Speak Now," sold a million copies its first week.

 

"It's one of the proudest feelings I've ever had," she says on the phone from Los Angeles, where she has recently been house-hunting. Swift's pride in the sales stat is justified, considering that no one had pulled off this feat since Lil Wayne in 2008. "It's something I kind of place into the Things That Have Happened to Me category," says Swift. "You make a record, but the fans are the ones who decide how many it's going to sell. So it's not me selling a million albums in one week -- that's the fans going out and buying a million albums in one week."

Swift is maintaining humility, a healthy instinct on her part, given the honors that seem to come her way almost every week. Just a few other recent items from the Things That Have Happened to Taylor department: At 21, she was the youngest person ever named Entertainer of the Year at the Academy of Country Music Awards. "Speak Now" passed the 3.5 million mark after six months, which gives it a shot at catching up with her 5 million-plus selling self-titled debut. Her sophomore effort, "Fearless," is the biggest-selling album released in the past five years, selling 6.3 million. In April, it was announced that Swift has sold more digital songs than anyone in history, her tally of 22.5 million slipping her just ahead of Lady Gaga. (Wait, did we say she "sold" 22.5 million singles? Correction: Fans bought 22.5 million Swift songs.)


Källa

Glöm inte att rösta på Taylor för Fan Favorite Award här!
2011-05-14 / POSTED IN: Event

Taylor träffar Bruno Mars på CIG

Det har dykt upp en bild från när Taylor träffar Bruno Mars på Costume Institute Gala (MET gala) som tog plats i början av maj!


Källa
2011-05-14 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Hade inte The story of us musikvideo premiär idag?:) [igår 13 maj]

Svar: RYKTEN! Om det hade blivit bekräftat av Taylor eller någon nära henne hade det självklart stått på bloggen. Men nu var det endast rykten om att The Story Of Us musikvideo skulle släppas igår för det fanns ingen källa till påståendet. Och jag tror inte Taylor skulle släppa två musikvideos inom en vecka, skulle tro att den dyker upp inom en månad eller så!

Så för att reda ut detta - den skulle INTE släppas igår!2011-05-13 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Valentine's Day på TV ikväll!

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg om att Valentine's Day går på tv ikväll klockan 22.00 på Canal + HITS. Taylor har endast en liten roll i filmen, men den är ändå värd att se om det är någon som inte sett den redan!


Tack för tipset Johanna!
2011-05-13 / POSTED IN: Magazine

Scannbilder: InStyle Magazine artikel

Scannbilder från Taylors artikel med InStyle Magazine har dykt upp och ni kan nedan läsa hennes intervju med tidningen! Klicka på bilderna för att se dem i större format.Bildkälla
2011-05-13 / POSTED IN: Bilder

9 nya bilder från Parade Magazine

Nedan kan ni se nio nya outtakes från Taylors photoshoot med Parade Magazine som hon gjorde under 2010. Taylor är fantastiskt vacker som vanligt!
Källa
2011-05-13 / POSTED IN: Bilder

Bilden vi såg på Ellens hemsida

Den lilla bilden vi såg på Ellens hemsida har nu dykt upp i större format! Bilden är jättefin och förhoppningsvis släpps fler bilder från plåtningen snart. Ta er en titt på den nedan!


Källa
2011-05-13 / POSTED IN: Videos

Taylor och Ellen uppmuntrar hjälp

När Taylor var på Ellen i veckan så spelade de in ett litet meddelande där de uppmuntrar människor att hjälpa och donera pengar till katastroferna i Södern - "Music Builds: CMT Disaster". Självklart lyckades de slänga in lite komedi i meddelandet haha!

 

Källa

2011-05-12 / POSTED IN: Magazine

På omslaget av InStyle Magazine

Taylor är på omslaget för juninumret av InStyle Magazine och det har dykt upp några scannbilder från tidningen! Det är ett helt nytt photoshoot och Taylor ser A-M-A-Z-I-N-G ut och förhoppningsvis dyker det snart upp bilder i bättre kvalité och även bilder där vi kan läsa artikeln. Hon är något så otroligt vacker så se till att kika in de underbara bilderna nedan ♥
Källa
2011-05-12 / POSTED IN: Bilder

Bilder från The Ellen Show (11 maj)


Källa
2011-05-12 / POSTED IN: Taylor Live

Hela intervjun hos Ellen

Hela Taylors intervju med Ellen har äntligen dykt upp och ni kan se den nedan! Det är en väldigt rolig och sevärd intervju för vi får bland annat veta att Taylor har köpt ett hus i L.A, vilket bekräftar rykterna som man kunde läsa om på skvallersidor för några veckor sedan. Vi får även se Taylor överaska ett stort fan (varning: ni kommer bli avundsjuka) och jag som älskar Ellen och hennes intervjuer med Taylor, satt och log genom hela videon! ♥

 

Källa

 

Jag kommer ersätta videon när den dyker upp på youtube istället!

2011-05-11 / POSTED IN: Videos

Ytterligare ett klipp från Ellen

Hela programmet från idag har ännu inte dykt upp på internet, men det har släppts en video där Ellen ger Taylor tips om CoverGirl så klicka på bilden nedan för att komma till videon. Hahaha kan inte sluta skratta alltså -- ni måste se den! Kan man bli sötare? ♥Update: Jag uppdaterade länken med en HQ video!

2011-05-11 / POSTED IN: Nyheter

Declan Whitebloom pratar om Mean video

Declan Whitebloom, regissören av Mean musikvideo har blivit intervjuad av MTV där han pratar om videon och hur det var att arbeta med Taylor. Den är väldigt intressant och värd att läsa så se till att kika in den nedan!

Last week, Taylor Swift took on bullies in her video for "Mean." The country/pop star hooked up with director Declan Whitebloom to add a cinematic vibe to the dis track.

 

"I tried to go a bit sort of off-base and do something different, and she was into it as well and on the same page in terms of the visuals," he told MTV News. "We wanted to make something stunning while still getting the point across. They're stories that you've seen before in other videos, but we wanted to present it in a more visual and theatrical way."


Swift's video focuses on her own story of climbing her way up the pop heap, but also takes a look at other tales of woe and bullying.

 

"She decided she wanted to sidestep the limelight and tell the story through other people, which was quite unusual," Whitebloom said. "She's an incredibly creative and visual person."


"It's her idea to bring her band [into the video], and it really shows her authenticity as a performer and not just a one-note person," he added. "She really does do everything, and I think in this video, she really showed that."


Fortsätt att läsa...

Källa
2011-05-11 / POSTED IN: Nyheter

13 låtar på Top 10 Hot Country Songs

Mean är Taylors trettonde singel som hamnat på Billboards Hot Country Songs' top ten och med det har hon gjort historia genom att vara den enda kvinnliga artist, utöver Carrie Underwood, som haft så många låtar på top 10! Grattis Taylor!

As the song lifts 12-9, Swift has reached the chart's top 10 with all 13 of her singles (excluding holiday fare) promoted to country radio. She joins Carrie Underwood as the only women to begin their chart histories with as many consecutive top 10s dating to the survey's 1944 launch. (Underwood scored her 13th top 10 with "Mama's Song," which peaked at No. 2 in January).

Källa
2011-05-11 / POSTED IN: Nyheter

En ny medlem i The Agency

The Agency (Taylors band) har fått ett nytt tillskott och denna gång är det en kille som heter Daniel Sadownick som har välkomnats till familjen! Det verkar som om han spelar något slags trummor, men tror inte att han ersätter Al (Taylors trummis) utan bara är lite extra ♥

Säg hej till honom på twitter: @DSadownick och hälsa honom välkommen!

Denna nyhet blev bekräftad av Liz,
Bildkälla
2011-05-11 / POSTED IN: Övrigt

Selena: "I love how open she is"I det senaste numret av Seventeen Magazine intervjuades Selena Gomez, en av Taylors bästa vänner, och pratade kort om hennes låtskrivning:

You're best pals with Taylor Swift, who writes about her exes in her songs. Is that your style?
I love how open she is but I wouldn't be brave enough to do that. There needs to be a little bit of mystery. My songs are about my own experiences but I've been inspired by other people's too.

2011-05-11 / POSTED IN: Dagens

Dagens bild2011-05-11 / POSTED IN: Bilder

Unknown photoshoot

På Ellens hemsida har de lagt upp en liten bild på Taylor och det är en som vi inte sett förut! Det kan vara från ett nytt photoshoot så förhoppningsvis dyker det upp fler fina bilder snart ♥


Källa
2011-05-11 / POSTED IN: Videos

Två klipp från Ellen

Det har släppts två klipp från Taylors besök hos The Ellen Degeneres Show och första klippet visar hennes uppträdande med The Story Of Us och andra klippet är ett utdrag från intervjun. Taylor är supersöt och håll utkik under kvällen så kommer hela intervjun upp när programmet har sänts i USA!

 

 

Källa

2011-05-11 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Smygtitt - The Ellen Degeneres Show

Här kan ni se en söt bild från Taylors besök hos The Ellen Degeneres Show igår och även ett utdrag från en artikel om avsnittet! Taylor får frågan om hur hon känner om att allt hon gör [privat] hamnar i tidningarna. Jag älskar hennes outift! ♥I think it’s just obnoxious if I complain about anything…I hear people talk about like, oh, the intrusions on my privacy. It’s like there are a million other jobs you could have had. And for me, I’ve just come to an acceptance of the fact, this is my life. If somebody wants to hide a relationship or has privacy issues then we don’t have the same viewpoint. For me, it’s just like live your life. If people happen to take picture then you know, you laugh about it in the car afterwards.

Källa
2011-05-11 / POSTED IN: Twitter

Taylor twittrar om The Ellen Show

Igår spelades Taylors besök hos The Ellen Degeneres Show in och ni kan nedan se att hon twittrade om det! Avsnittet sänds idag i USA, så klipp kommer förmodligen dyka upp någon gång ikväll. Intervjuerna med Ellen brukar alltid vara roliga så längtar tills vi får se den!


2011-05-10 / POSTED IN: Musik

Shania Twain kan tänka sig skriva med Tay

Åh! Detta citatet gjorde mig så glad för det skulle verkligen vara helt otroligt om Shania och Taylor gör en låt tillsammans ♥

"There are so many and it’s hard to put my finger on one, but I will isolate Taylor Swift because as a singer/songwriter I just think it would be extremely fun to share together."

- om vilka Shania vill arbeta med [inom musikindustrin]

Källa
2011-05-10 / POSTED IN: Dagens

Dagens fråga

 


Vilken är din all-time-fave låt av Taylor?


För mig är det Tim McGraw! Det första halvåret som fan var min favoritlåt I'm Only Me When I'm With You och visst, den är fortfarande en av mina favoriter -- men jag har ett tjugotal favoriter så om jag skulle välja en låt av Taylor att lyssna på under resten av mitt liv skulle det vara Tim McGraw. Jag älskar den så mycket att det inte ens finns tillräckligt med ord för att beskriva varför ♥
2011-05-10 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Fan Favorite Award - Billboard

Billboard har öppnat en röstning för Fan Favorite Award där Taylor är nominerad! Man kan rösta hur många gånger man vill så rösta här på Tay ♥Källa
2011-05-10 / POSTED IN: Taylor Live

CMT radio intervju

En radiointervju med CMT Radio som Taylor gjorde den 6 maj (i torsdags) har dykt upp och hon pratar om sin reaktion när hon fick reda på att hon var med på Maxims Top 100 Hot List, om turnérepetitioner och hur idén för Mean musikvideon formades! Kika in den här.

 

Källa

2011-05-10 / POSTED IN: Nyheter

Mer information om "Speak Now... Help Now"

Klicka på bilden nedan för att läsa mer information angående Taylors välgörenhetevent, "Speak Now... Help Now" som är en repetitionskonsert och tar plats den 21 maj i Nashville. Om det är någon som planerar och åka dit startar försäljningen av biljetter på torsdag!

 

2011-05-09 / POSTED IN: Videos

BTS av CoverGirl reklamerna

Det har släppts en video från behind the scenes av alla CoverGirl tv-reklamer/plåtningar Taylor hittils har gjort! Beautiful ♥

 

Källa

2011-05-08 / POSTED IN: Bilder

Screencaps av Mean musikvideo


Fler bilder här!

2011-05-07 / POSTED IN: Bilder

Två bilder från Mean videoinspelning

Två bilder på Taylor och en tjej som var med i musikvideon av Mean har dykt upp och de är tagna på inspelningen av videon. Taylor är så sjukt söt!

Källa
2011-05-07 / POSTED IN: Taylor Live

SiriusXM: The Morning Mash Up

Taylors radiointervju med The Morning Mash Up har släppts och ni kan lyssna på den nedan! Det är en väldigt rolig intervju och de pratar om allt från vad Mean handlar om, college till bilden Taylor twittrade på henne tillsammans med Austin ♥

 

Källa

2011-05-07 / POSTED IN: Bilder

Två stills från Mean musikvideo

Det har släppts två fina stillbilder från Mean musikvideo! Jag älskar temat videon har och att Taylor går tillbaka till den speciella countrykänslan lite ♥

Källa
2011-05-07 / POSTED IN: Musikvideo

Mean musikvideo har släppts!

Efter många besvikna ögonblick för några timmar sedan verkar det som om Taylors Officiella hemsida bestämde sig för att släppa Mean musikvideo - även internationellt. Förmodligen märkte dem nog att det var många fans som blev upprörda när vi inte kunde se videon. Jag gillar verkligen videon, tycker den berättar ett viktigt budskap och är väldigt inspirerande, för att inte tala om hur vacker Taylorär i scenerna! Videon är regisserad av Declan Whitebloom och påminner väldigt mycket om ACM uppträdandet, så ta er en titt och kommentera vad ni tycker om den ♥Källa

Tack för tipset Fredrik!
2011-05-07 / POSTED IN: Taylor Live

Snart dags för Mean musikvideo!

Klockan är tio i fyra och för de som har gått upp såhär tidigt har jag en dålig nyhet... Vi kan förmodligen inte ens se på den live online! Det verkar som om videon online endast kommer att vara för USA och Kanada och att vi, internationella fans, måste vänta till söndag för att kunna se videon. Det gör mig så sjukt besviken och jag hoppas innerligt att det inte är så! Men vi får vänta några minuter och se helt enkelt.

cmt.com
taylorswift.com

Update: Great...

2011-05-07 / POSTED IN: Övrigt

Idag är det en speciell dag...

Inte bara att det är premiär av Mean musikvideo utan för att det är min födelsedag! Om ett år fyller jag äntligen 18 år, så då kan ni gissa hur mycket jag fyller idag... hihi.

Tack för alla gratulationer på twitter, ni är bäst! ♥
2011-05-06 / POSTED IN: Merchandise

Ny merchandise: "MEAN"

 


I samband med släppningen av Mean musikvideo om några timmar har det dykt upp nytt merchandise i webbutiken. Bland annat en ny t-shirt, med "WHY YOU GOTTA BE SO MEAN" tryckt på -- sjukt cool ju! Man kan vid tillfället endast köpa de nya sakerna i två olika erbjudande/paket, men t-shirten kommer senare släppas som enskild.

2011-05-06 / POSTED IN: Övrigt

Påminnelse: träff i Karlstad på Söndag

Några läsare har bestämt sig för att ha en träff i Karlstad så tänkte lägga upp det för er så att fler kan se!

När: 8 maj 12:00
Var: Stora Torget, Karlstad

Ha det så kul!

Datum för Göteborgsträffen & Stockholmsträffen kommer snart.

2011-05-06 / POSTED IN: Nyheter

"Speak Now... Help Now!"

Taylor öppnar sin sista repetition (21 maj) inför turnén för allmänheten (i Nashville) och man kommer kunna köpa biljetter till detta. Det säljs 13,000 biljetter och pengarna går till välgörenhet - till de som blivit påverkade av alla de tornados som tagit plats i Södern, USA. Taylor har verkligen ETT HJÄRTA AV GULD som gör detta! Läs mer nedan om nyheten.

Taylor Swift announced today that she will open the last dress rehearsal for her Speak Now Tour to fans as a fundraiser to benefit victims of last week's deadly tornadoes in the Southeast.

About 13,000 fans will get a first look at Swift's new show almost a week early for her final tour rehearsal, on May 21at Nashville's Bridgestone Arena.

 

The North American portion of her Speak Now World Tour 2011 kicks off on May 27th in Omaha, Neb.

 

"I was watching the coverage of the tornadoes backstage at rehearsals, and I wanted to do something for the families affected by the damage," Swift said. "I've never opened a rehearsal to the public before, but I felt that inviting my fans to the last rehearsal for the Speak Now Tour would be a great way to raise money. So, tickets will be available for people to come see us in the Bridgestone Arena, where we've been rehearsing for the last five weeks."

 

"We'll probably still be doing some fine-tuning to the show that night, since this will be a true rehearsal," she says, "but I feel like it is so important for me and my fans to help if we can."


Ticketing information and "Speak Now....Help Now!" event details will be available and updated beginning Monday, May 9.


Källa
2011-05-06 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Regler för röstning - CMT Awards

Jag har fått några mejl angående hur röstningen för CMT Awards 2011 går till så tänkte klargöra för alla om det är fler som är osäkra!

- Man kan endast rösta EN GÅNG / E-MAIL ADRESS

Så för att rösta så många gånger som möjligt ska man göra flera "accounts" (medlemskap på sidan) genom olika mejladresser! Det handlar då alltså inte om ip-adress - utan mejladresser. Så skapa nya mejladresser & medlemskap på www.cmt.com och rösta på!

Taylor är nominerad till tre awards: Video Of The Year, Web Video Of The Year och Female Video Of The Year.

2011-05-05 / POSTED IN: Videos

Video: US Magazine intervju

Jag hittade en ny intervju med Taylor på US Magazine hemsida där hon pratar om inspiration, låtskrivning och konceptet "Women Who Rock". Kika in den nedan!


Källa

(Videon börjar spelas automatiskt!)
2011-05-05 / POSTED IN: Dagens

Dagens bild
[Grammy Awards 2010]

2011-05-05 / POSTED IN: Event

Bilder från inuti CIG 2011

Några bilder från inuti Costume Institute Gala 2011 i måndags har dykt upp som visar Taylor tillsammans med bland annat Emma Stone och Jimmy Fallon!

Källa
2011-05-05 / POSTED IN: Nyheter

Taylor Swift: The Garden In The Machine

American Songwriter har intervjuat Taylor och på deras hemsida har det dykt upp utdrag från artikeln. Kika in den!

“Country music is truly music for everyone,” said Tim McGraw, as he and his wife Faith Hill prepared to announce the Country Music Association’s 2009 “Entertainer of the Year” award. “And that’s never been more apparent than with the diversity of tonight’s nominees.”

 

It was a line meant to acknowledge the presence of one nominee in particular, one fresh face among a field of perennial contenders: There was Kenny Chesney, who had won the genre’s most prestigious award the previous three years, and two-time winner George Strait. There was Keith Urban, a one-time winner and Brad Paisley, a three-time “Male Vocalist of the Year.”

 

And then there was a girl. A girl who, at age 19, just happened to be the youngest artist ever nominated for the award – and the first female solo artist to be nominated since Faith Hill was so honored nine long years before.

 

Taylor Swift’s hands flew up to cover her face as Hill announced her name. The crowd at Nashville’s Sommet Center erupted in applause. Swift stood up, looking genuinely stunned, and fellow nominee (and reigning champion) Chesney approached from a couple of seats away with a congratulatory hug and a kiss on the cheek. And then, the lanky teenager with the long blonde curls walked up the pathway to the podium, where she accepted country music’s most prestigious award from the man who her career-launching debut single was named after.

 

It was a perfect, full-circle moment – like the kind that happens in hope-inspiring movies about people’s dreams coming true. But while Swift’s rise to the pinnacle of country music stardom may seem like something from a Hollywood script – with that rise culminating in her unprecedented “Entertainer of the Year” victory just three years after the release of her debut album – the story of her journey to that moment contains less glitter and glamour than you might expect.

 

“It didn’t happen like it does in the movies,” Swift says. “I look back and it seems like hundreds of thousands of tiny baby steps that lead to that moment.”


Fortsätt att läsa...

Källa
2011-05-05 / POSTED IN: Nyheter

Datum för Ellen besöket

Taylor kommer alltså besöka The Ellen Degeneres Show nästa vecka och vi har nu fått veta vilken dag programmet kommer att sändas: 11 maj (onsdag). Avsnittet kommer dyka upp på internet kort efter, men på svensk TV sänds det inte förrän ett par veckor!

2011-05-04 / POSTED IN: Taylor Moments

Taylor Moments: "Elbow smoking"
Caitlin:
You said that your curls looked better than mine…

Taylor: I didn’t say that. I just said that you’re a copier. 

Caitlin: Okay, so I accidentally burned Taylor’s arm with my curling iron. 

Liz: Accident?

Caitlin: It was an accident. 

Taylor: My elbow’s still smoking. 

Caitlin: Where’s the owie? There’s nothing…. She’s being dramatic. 

[Liz randomly bursts out laughing] 

Taylor: What’s so funny, Liz? 
Video here


Källa
2011-05-04 / POSTED IN: Nyheter

Mean musikvideo: premiär på CMT.com

Det har kommit ut att musikvideon av Mean kommer även att ha premiär live på CMT.com! Videon släpps på fredag den 6 maj - men det är natten mellan fredag och lördag för oss klockan 04.00. Jag kommer stanna uppe då så ni kommer få mer information när det är dags!

 

Källa

2011-05-04 / POSTED IN: Dagens

Dagens citat

"Some people get freaked out by huge displays of emotion from fans, but I like criers and people who come up to me bawling and screaming. Hearing a crowd scream is the coolest sound in the world. It can motivate me to do anything."

- Taylor Alison Swift
2011-05-04 / POSTED IN: Event

Taylor om klänningen hon bar på CIG

Taylor pratade med People MagazineCostume Institute Gala 2011 (MET GALA) om sin klänning hon hade på sig!


Taylor said her dress was low maintenance — and not even itchy. “I’m comfortable,” she boasted of her fitted J. Mendel creation, adding, “It’s a little difficult with the train. But I’ve experienced worse.” While walking wasn’t a huge problem for the country star, it was getting to New York’s Metropolitan Museum of Art that proved to be a bit of a challenge. “The car ride over here was interesting,” she admitted. “You have to lay down on the seat and take the train and crumple it up on your lap.”

Källa
2011-05-04 / POSTED IN: Videos

Access Hollywood - röda mattan CIG

En video från Access Hollywood har släppts och ni kan se Taylor bli intervjuad på Costume Institute Gala 2011 som tog plats i måndags, vid 3.06. Flawless! ♥

 

 

Källa

2011-05-04 / POSTED IN: Vardag

Selena vill åka på semester med Taylor

 


 

"I'd love to go on vacation with Taylor. I've been able to fly to Nashville to see her, and she'll come to Los Angles a lot, but it'd be nice to get away. I've known Taylor for over three years now, so we're at the point where we just get each other."

Källa


2011-05-04 / POSTED IN: Bilder

Fler bilder från SiriusXM besöket!

Här kan ni se några fler bilder från Taylors besök hos radiokanalen SiriusXM i måndags!

Källa
2011-05-04 / POSTED IN: Rösta på Taylor

"Wild Card" - rösta på Taylor för MMVA

Taylor kan bli nominerad till "Fave International Artist" på MuchMusic Video Awards, vilket är en kanadensisk gala som tar plats den 19 juni! Hon är på "Wild Card" listan vilket betyder att fansen bestämmer vem som blir den femte nomineringen i kategorin. För att rösta på Taylor drar ni hennes bild till den gråa boxen precis som ni kan se på bilden nedan. Jag tror det är så att man kan rösta varje dag så gå tillbaka dit imorgon och rösta igen! Rösta här.
Källa
2011-05-04 / POSTED IN: Tävling

Taylor till Ellen nästa vecka + tävling!

Nästa vecka kommer Taylor att besöka The Ellen Degeneres Show och uppträda med sin nya singel The Story Of Us! Man kan även skicka in ett bidrag till en tävling där man kan vinna en träff med Taylor när hon är där. Det var en likadan tävling förra gången hon var där i höstas, "Are You The Ultimate Taylor Swift Fan?" så missa inte denna chansen igen! Klicka på bilden för att komma till tävlingen.Om du är under 18 år måste en av dina föräldrar fylla i med sin info.

2011-05-04 / POSTED IN: Magazine

Bild: Sneak Peak av Mean musikvdeo!

I det senaste numret av People Magazine har det har dykt upp en bild från inspelningen av Mean musikvideo och som ni ser verkar en del av videon det vara väldigt likt temat för låtomslaget!  Enligt CMT kommer videon ha premiär på fredag 9/10pm amerikansk tid, vilket är framåt småtimmarna på natten för oss. Det finns ännu ingen information om videon sänds live på internet, men återkommer om det ändras! Iiiih, vill se den nu!

 

"Taylor Swift plays a damsel in distress in the video for her hit "Mean". The vintage vibe for the video - featuring Jonathan Smith as the villain - was Swift's idea and like the song, it has a happy ending."


Källa

2011-05-03 / POSTED IN: Bilder

Bild från SiriusXM intervju

Radiointervjun Taylor gjorde igår med SiriusXM i New York kommer dyka upp på fredag och nedan kan ni se en bild från besöket!


Källa
2011-05-03 / POSTED IN: Videos

Intervju från röda mattan @ GIC 2011

 

Källa

2011-05-03 / POSTED IN: Event

Klipp från CIG 2011

Det har dykt upp en kort video på röda mattan av Costume Institute Gala 2011 som tog plats igår. Ni kan se Taylor vid 1.39 där hon träffar på Ashley Greene och sedan en kort intervju där hon pratar om hur hon älskar att klä upp sig till sådana här typer av galor!

 


Källa

2011-05-03 / POSTED IN: Dagens

Dagens bild
2011-05-03 / POSTED IN: Merchandise

T-shirts i US Store - endast $10 idag!
Vid tillfället säljs alla t-shirtar US Store för endast 10 dollar - men detta gäller bara idag! Detta gäller även de så kallade "vintage t-shirts" som är Taylors merchandise från flera år tillbaka och som inte finns i så många exemplar. Klicka på bilden för att komma till alla t-shirtarna!

 

Detta gäller alltså inte UK/Europe Store.
2011-05-03 / POSTED IN: Vardag

Lämnar radiobyggnad i NY (2 maj)

Taylor fotograferades lämna Sirius XMs byggnad i New York igår, förmodligen där för en intervju och ser lika söt ut som vanligt!

Källa
2011-05-03 / POSTED IN: Övrigt

Swiftie träff i Karlstad!

Några läsare har bestämt sig för att ha en träff i Karlstad så tänkte lägga upp det för er så att fler kan se!

När: 8 maj 12:00
Var: Stora Torget, Karlstad

Ha det så kul!

Datum för Göteborgsträffen & Stockholmsträffen kommer snart.
2011-05-03 / POSTED IN: Event

Costume Institute Gala 2011 - NY

Taylor var närvarande vid "Alexander McQueen: Savage Beauty" Costume Institute Gala 2011 (också kallad MET Gala) i New York City för några timmmar sedan. Nedan kan ni se bilder från röda mattan där Taylor ser så otroligt vacker ut med uppsatt hår, röda läppar och en underbar klänning! Hon twittrade även om eventet , kika in här för att se vad hon skrev om kvällen.

 

 

 

Vad tycker ni om klänningen?


Källa

2011-05-03 / POSTED IN: Videos

Behind The Scenes - Back To December 2

Här kommer part 2 - Behind The Scenes av Back To December musikvideo!

 

Källa

2011-05-02 / POSTED IN: Bilder

Billboard Magazine outtake

En ny bild från Taylors photoshoot med Billboard Magazine har dykt upp och hon är fin!Källa
2011-05-02 / POSTED IN: Nyheter

Taylor till CMA fest i sommar!Tidigare var det sagt att Taylor inte skulle besöka CMA Music Festival i sommar, men nu verkar det som om hon ändå slänger in ett litet besök där! Den 12 juni, sista dagen på festivalen, kommer hon att ha konsert - men det kommer förmodligen inte bli en 13 hour meet & greet som hon hade förra året. Clara, jag såg att du ska dit! Ha det bäst ♥

One of the biggest superstars in music today will close out this year's CMA Music Festival. Taylor Swift will perform the last nightly concert at LP Field on June 12. The festival takes place June 9-12 in downtown Nashville.

The event is celebrating its 40th birthday since beginning as Fan Fair in 1972.

"Taylor has been a strong supporter of CMA Music Festival since she burst on the national scene a few years ago, and we are thrilled to welcome her back," said Steve Moore, CMA chief executive officer.

Swift, who has won six CMA Awards and four Grammy Awards, has participated in the CMA Music Festival every year since her debut performance during the daily concerts at Riverfront Park in 2006.
She performed during the nightly concerts at LP Field in 2007-2009 and held a massive autograph signing session for her fans at Bridgestone Arena in 2010 that lasted more than 15 hours.

Källa
2011-05-02 / POSTED IN: Dagens

Dagens citat

"The hardest song I wrote on Speak Now is probably Last Kiss. That song is pretty much the last letter that you would ever send to someone that you had been in love with… With every break up there is that initial jolt of anger where you want to throw a chair, but then the reality underneath all that is that you’re really really sad, and you always end up kind of kneeling on the floor, realizing that you just wish that you could back up the whole scenario and make it end differently.”


- Taylor Alison Swift
2011-05-02 / POSTED IN: Videos

The Story Of Us: European Music Video

Det har släppts en europeisk (internationell) musikvideo för The Story Of Us som visar turnéfootage från Speak Now Tour! Detta är alltså inte den video som Taylor spelade in i L.A utan det kommer dyka upp en till, men då en "riktig" officiell video. Ser ni er själva i videon? :)


Här kan ni se den på Youtube.


Källa

 

 

2011-05-02 / POSTED IN: Nyheter

Taylor nominerad till två VMAJ!

Den japanska versionen av VMA har släppt sina nomineringar och Taylor har blivit nominerad för två awards: Best Female Video och Best Pop Video! Galan tar plats den 25 juni och kommer att hjälpa offer från jordbävningarna och tsunamis som drabbat Japan nyligen ♥

Källa

2011-05-02 / POSTED IN: Bilder

Backstage på The One Show

Det har dykt upp en bild backstage från i mars när Taylor gästade The One Show i London!

 

Källa

2011-05-01 / POSTED IN: Twitter

TaylorOurInspiration - TT på twitter

2011-05-01 / POSTED IN: Twitter

Personliga twitterbilder

Här är två nyligen upplagda twitterbilder av Taylor som jag inte lagt upp än! Den första twittrade hon igår när det var Grants födelsedag och den andra la hon upp för någon vecka sedan där hon skrev att hon äntligen fick träffa sin bror Austin och ge honom hans födelsedagspresent - en tysk utklädnad. How cute! ♥