slide show
2011-01-31 / POSTED IN: Tävling

Vinn en resa till Paris för att träffa Tay!

EF har en fantastisk utlottning där man kan vinna en resa till Paris, Frankrike den 17 mars för att gå på Taylors konsert och även få träffa henne! Andra priser man kan vinna är några saker från hennes officiella webbutik, ex en Speak Now filt. För att vara med i tävlingen behöver du endast svara på några frågor och skriva in din kontaktinformation så är du med och tävlar. Vinnarna annonseras på alla hjärtans dag, den 14 februari. Gå in här för att vara med i tävlingen! Det är en chans du inte vill missa ♥

Jag kan inte få upp sidan där det står reglerna, men tänk på att det kan finnas åldersgräns på tävlingen som jag ännu inte vet om :)

2011-01-30 / POSTED IN: Vardag

Tar kort med fans i Nashville

Igår när Taylor var ute och gick i Nashville fotograferades hon med fans vid Pancake Pantry. Älskar verkligen hennes outift, sjukt söt tröja - ge mig! Så vacker är hon ♥

 

 

Källa

2011-01-30 / POSTED IN: Event

Firar Tays karriär på Hard Rock Café

I fredags (28 jan.) hölls det en fest för Taylor på Hard Rock Café i Nashville där man firade all hennes succé de senaste åren och även att hon ska ge sig ut på en världsturné snart! Taylor och hennes skivbolag fick ta emot flera minnestavlor, bland annat för hennes succé med Mine och för att hon sålt över 13 miljoner skivor sedan hennes första skiva släpptes. Det har dykt upp några bilder och Taylor är verkligen supersöt i en prickig klänning! Det ser ut som om hon hade det väldigt roligt på partyt och om ni tittar in på hennes twitter, kan ni även se att hon har skrivit lite om kvällen :)


Taylor Swift gathered Friday evening (Jan. 28) with family, friends, bandmates and music industry executives to celebrate her career successes as she prepares to launch a 90-date world tour next month in Singapore. The party was held at the Hard Rock Café in downtown Nashville. Among the awards presented were several for the No. 1 success of her "Mine" single and video and a plaque from the Recording Industry Association of America commemorating total shipments of more than 13 million records.

In addition to presentations made by Scott Borchetta, president and CEO of Big Machine Records, other plaques were delivered by representatives of BMI, Sony/ATV Music Publishing, Country Aircheck, Music Row magazine, Country Radio Broadcasters, the Country Music Association, Universal Music Group Distribution, Nielsen SoundScan and CMT. The party was billed as "Heavy Metal at the Hard Rock."

Källa
2011-01-28 / POSTED IN: Övrigt

Bortrest 28/1 - 30/1

Hej på er! Det blir ingen uppdatering i helgen då jag reser bort idag :)
Kan hända att jag kan slänga in ett inlägg då och då, men troligtvis ingen uppdatering alls!

Love ♥
2011-01-27 / POSTED IN: Merchandise

Papyrus Kollektion i US Store

För några veckor sedan la jag upp ett inlägg om att Taylor startat ett samarbete med Papyrus där hon har en egen-designad kollektion som består av underbara födelsedagskort, presentpåsar och dagböcker. Nu har några av dessa saker blivit tillagda i hennes officiella webbutiken (endast US Store), så kika in dem här!

 

Vill verkligen ha allt för det är så himla fint! Älskar dagböckerna speciellt ♥


2011-01-27 / POSTED IN: Magazine

Med på en sida i Country Weekly

I numret av Country Weekly som släpps om några dagar i USA är Taylor med på ett uppslag. De har tydligen nämnt Taylor som en av de "10 Hot Country Stars Under 30" och i den korta texten radar de upp några saker som hon uppnått de senaste åren! :D

Klicka på bilden för att se den i större format

 

Källa

2011-01-27 / POSTED IN: Nyheter

BTD musikvideo ute på iTunes

Klicka på bilden för att köpa musikvideon av Back To December på iTunes!

2011-01-27 / POSTED IN: Twitter

Mer twitter-info om GLEE

MovieHole twittrade ännu en gång om country-avsnittet GLEE kommer att spela in nästa vecka:

PS I know little about the Glee episode they're doing - just that it's a country theme, with dancers, salloon. Swift not cameoing, just her music. Fox casting support parts this week. Yeeha.

Om detta nu är sant, vilket låt skulle du vilja se dem uppträda med? :)

2011-01-27 / POSTED IN: Bilder

The Independent - 2 outtakes

Ytterligare två fina bilder från Taylors photoshoot med The Independent har släppts! ♥

Så vacker!

Bildkälla
2011-01-26 / POSTED IN: Vardag

Bilder med besättningen

Här kommer två bilder på Tay tillsammans med besättningen som togs när hon var på Allure of the seas i Mexiko!

 

 

Det har även dykt upp några fler bilder från hennes mini-konsert på båten - kika in dem här!

 

Källa


2011-01-26 / POSTED IN: Twitter

En av Taylors låtar på GLEE?

MovieHole har twittrat om att GLEE kommer spela in ett western-avsnitt nästa vecka och det kan vara så att de kommer ha med någon av Taylors låtar! Iiiih, hoppas det är sant :D

 

Källa

 

Är ganska säker på att själva Taylor inte kommer att vara med i avsnittet, utan att de i så fall bara kommer ha med någon av hennes låtar!

2011-01-25 / POSTED IN: Videos

Intervjuer från Allure of the seas

När Taylor var på Allure of the seas i Mexico i fredags intervjuades hon efter sin mini-konsert på båten. Med ET Online pratade hon om hur tacksam hon var över fansen stöd och med KIIS-FM pratade hon om Speak Now turnén och att hon måste snart börja packa för den börjar SNART! :)

 

Källa

2011-01-24 / POSTED IN: Vardag

Taylor & Jake (19 jan.)

Ni som har läst rykterna om att Taylor och Jake var ute i Nashville i onsdags (19 jan.) kan nu se bildbevis. Bilderna är enligt mig för stalker-ish, så därför lägger jag bara upp en bild. Om ni vill kan ni se alla bilderna här!
Källa
2011-01-24 / POSTED IN: Vardag

Nashville (23 jan.)

Taylor fotograferades i Nashville igår när hon anländer och lämnar caféet Frothy Monkey. Hon ser supersöt ut som vanligt så ta er en titt på bilderna! Kan ni föresten fatta att hennes världsturné börjar två veckor? Längtar :D ♥
Bildkälla
2011-01-24 / POSTED IN: Twitter

Ny medlem i Taylors band

Enligt @Cayleeeee (som är "twittervän" med bland annat Grant - eller vet någon om de är vänner IRL också?), har The Agency fått ett tillskott!


Spännande!


Källa
2011-01-24 / POSTED IN: Videos

Fler klipp från Allure of the seas

Här kommer hela klipp från Better Than Revenge, Back To December, You Belong With Me, Sparks Fly, Mine och Fearless. När videos från de andra låtarna hon uppträdde med dyker upp uppdaterar jag detta inlägg, så kika tillbaka så kanske det dyker upp fler klipp under dagen! :)

 

Better Than Revenge

 

Back To December

 

Sparks Fly

 

You Belong With Me

 

Mine


Fearless

 

Källa

 

Update:

- Klipp från Long live

- The Story Of US

- Speak Now

2011-01-23 / POSTED IN: Dagens

Dagens citat

"If you think about human nature, our favorite pair of shoes is the one we bought yesterday. Our favorite thing is the newest thing that we have, and if you think about the thing that we’ve seen the most and for the longest period of time is our reflection in the mirror. So obviously that is going to be our least favorite thing."


- Taylor Alison Swift

2011-01-23 / POSTED IN: Bilder

En bild från Fashion Magazine

En bild från photoshootet med Fashion Magazine där Taylor var på omslaget för vinternumret, har dykt upp på internet. Så otroligt vacker!

Bildkälla
2011-01-23 / POSTED IN: Vardag

Fotograferad i sin bil i Nashville

Om ni vill se alla bilderna, gå in här!


Källa
2011-01-23 / POSTED IN: Event

Videos från Allure of the seas

Det har nu dykt upp några klipp från Taylors uppträdande på Allure of the seas i fredags! Klippen är bara delar av några framträdande, men vi får se hur hon bland annat sjöng I'm Yours och Fearless på Ukulele och att hon även gick ut i publiken under You Belong With Me. Kika in dem nedan!


- Kort klipp från när hon sjunger Speak Now

- Går genom publiken under You Belong With Me

- Spelar I'm Yours/Fearless på Ukulele

- Klipp från Sparks FlyKälla


Taylor och hennes band åkte tillbaka till Nashville igår, så de skulle inte stanna över helgen. Det som skulle reporteras imorgon från "The Insider" är från showen i fredags! Förhoppningsvis får vi se mer material från konserten då :)


2011-01-22 / POSTED IN: Videos

Intervju från Japan - Speak Now promotion

Här är ett klipp från när Taylor var i Japan förra året för promotion av Speak Now där hon pratar om sin vänskap med Hayley Williams (från Paramore) och Katy Perry. Hon säger även att hon gillar Japan för alla bemöter verkligen varandra med ett leende och den sista frågan som ställs till henne tror jag handlar om vilken låt från albumet hon gillart/är mest stolt över! Kika in vad hon svarade :)

 

Källa

2011-01-22 / POSTED IN: Övrigt

Designen knasar

Det verkar som om något har hänt med designen och att ni inte riktigt kan komma in på den då det står att den är lösenordskyddad av Eves Design. Själva bloggen är inte lösenordskyddad utan det är vissa bilder som är det - bland annat headern, bilderna runt inläggen, sidmenyn osv. Jag har försökt mejla henne för jag såg även att på andra bloggar hon gjort designer till har samma problem, så förhoppninsvis får jag ett svar snart så att hon kan fixa det.

Ni kan fortfarande läsa bloggen om ni trycker på "avbryt" hela tiden, men just nu kan inte jag göra någonting i alla fall! Jag fortsätter uppdatera så får den fixa sig när den fixar sig.

xo

Update: problemet fixat!
2011-01-22 / POSTED IN: Twitter

Twittrar en bild från Mexico

Taylor är just nu på Royal Cruise's Allure of the seas i Mexico och för några timmar sedan twittrade hon om en present hon fått av ett fan! :)

 

@TaylorSwift13
Just played in Mexico- I like this fan gift. Every time I look at it, I get "what's my name" by @Rihanna stuck in my head. http://yfrog.com/h3okrszj
2011-01-22 / POSTED IN: Event

Target National Convention (Aug. 2010)

I Augusti förra året var Taylor närvarande vid Target National Convention i Minneapolis, Minnesota. Jag kommer ihåg hur konstigt det var att vi inte fick se några bilder från eventet då, men nu har i alla fall 20 bilder dykt upp från kvällen så ta er en titt! :)

Källa
2011-01-22 / POSTED IN: Bilder

Nya bilder från Seventeen Magazine

Här kommer fyra nya bilder från Seventeen Magazine. Detta är ett av mina nya favoritphotoshoot för jag älskar att hon kan släppa loss på photoshoot och ha roligt! Det visas i dessa bilder och sedan kan man också tillägga att hon ser heeeeelt fantastisk ut ;d ♥


Bildkälla
2011-01-22 / POSTED IN: Event

Allure of the seas - Royal Caribbean

Igår åkte Taylor till Mexico för att vara med på Royal Caribbean's Allure of the seas och uppträdde! Det verkar som om hon ska stanna där hela helgen då @CruiseGuide twittrade att "The Insider" kommer reportera från Taylors show på måndag. Just nu har bara några bilder dykt upp som tyvärr är i ganska låg kvalité men jag är övertygad om att vi snart får se fler bilder! Kika in här för att se ett kort klipp från när hon uppträder med Mine och jag vet vid tillfället inte om hon uppträdde med någon mer låt :)

 

Update #1: Enligt ett fan som var där uppträdde hon med dessa låtar:
 • Sparks Fly
 • Fifteen
 • You Belong With Me
 • Love Story
 • Better Than Revenge
 • Mine
 • The Story of Us
 • Long Live
 • Fearless
 • Apologize (Cover)
 • I’m Yours (Cover)


Waaaaa! I'm Yours! Vill höra hennes cover typ. NU :)


Källa


2011-01-21 / POSTED IN: Dagens

Dagens fråga

Vilken låt från albumet ser du mest fram emot med den nya turnén? Vilken låt skulle du älska att se henne uppträda med?

 

Jag längtar något enormt till Speak Now turnén och jag är så sjukt nyfiken på hur Better Than Revenge kommer att uppträdas som! Tror den kommer bli EPIC och allt som allt en väldigt energifylld och underhållande framträdande. Jag hoppas även hon uppträder med Last Kiss, det är en av mina favoriter från albumet och även den akustiska versionen av Haunted (fast tror de kommer köra med den vanliga). Det pågår också diskussioner om vilken låt som blir öppningslåten i konserten. Jag tror (och hoppas) att det blir Sparks Fly, för jag anser att låten har den perfekta "starten" och sedan BAAAANG kör det igång :D Om ni fattar vad jag menar haha...2011-01-21 / POSTED IN: Videos

BTD video med Lautner

Ni som önskade er en mer "tan" kille i Back To December musikvideo - här har ni två fan som har gjort om videon lite och istället för scenerna med han andra killen, är istället klipp med självaste Taylor Lautner! Skaparna verkar ha lagt ner mycket tid på videon och den är väldigt bra gjord, så ta er en titt och säg vad ni tycker om den :)

Självklart gillar jag orginalvideon mer, men det var ändå kul att de gjorde en video med han i!

 

Källa

2011-01-21 / POSTED IN: Bilder

Bild från Unknown Photoshoot

Det har dykt upp en bild som är tagen av Shahar Azran för ett photoshoot och Taylor är superfin som vanligt! Vi vet inte när bilden är tagen och även om det verkar som om det inte var jättenyligen så kanske det dyker upp fler bilder snart? :)
Källa
2011-01-21 / POSTED IN: Magazine

Country Weekly (17 jan.)

Taylor var med i det senaste numret av Country Weekly där det skrevs lite om hon som den nyaste CoverGirl och sedan om hur mycket hon ger till välgörenhet för att hon känner att det är rätt och varför hon tycker det är så viktigt! Man kan inget annat än älska denna människa och hennes givmildhet ♥


Om ni inte kan se vad det står på bilderna, gå in här!


Källa

2011-01-21 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Rösta på Tay - Veckorevyn

Taylor är en av Veckorevyn's Snyggaste Kändisar denna vecka och de har en liten poll där man kan rösta på henne. Man röstar på vem man tyckte klädde sig bäst denna vecka (v.3) och Taylors outfit är den hon hade på People's Choice Awards och eftersom hon är världens vackraste - släng in några röster för henne! Tack för tipset Sara (som driver BreakingFree.se) ♥

RÖSTA HÄR!Taylor Swifts galastil

Taylor Swift kör vidare på den skira nudetrenden - och det med bravur! På People's Choice Awards minglade hon i en vackert räfflad bakelse i rosanude med matchande klackar.

2011-01-21 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Sandra om GISELe photoshoot bilder:
Hej! Jag fick min biljett till Taylors konsert i Oslo idag (:D :D :D), men på biljetten står det: Foto - opptak forbudt. Betyder det att man inte får fota/filma under konserten?

Svar: Iiiih va kul! Då kanske vi ses där ;d ♥

Har fått denna fråga innan så tänkte skriva ett snabbt inlägg om det!

Så jag har aldrig varit på någon konsert förut (okej, när jag var nio var jag på Westlife - men jag räknar inte det för jag kommer knappt ihåg någonting), men jag tycker det verkar konstigt att man inte får ta kort. På TaylorConnect har jag dock läst mycket och där skriver dem att man inte får ta med en systemkamera in, men en vanlig kompaktkamera går alldeles utmärkt.

Vad jag tror fungerar det så i Oslo också, men jag hade tänkt att mejla dem angående över hur stor skylt man får ta med sig (vet att man ibland inte får ta med in en för stor på vissa konserter i andra städer och länder osv) och kan också passa på att fråga om foto också. Är bara osäker vilken mejladress jag ska skicka till, för det står verkligen massvis på Oslo Spektrums hemsida - någon som kan hjälpa mig och lista ut om man ska fråga projektledare/receptionisten/säkerhetschef osv? Gå in här.
2011-01-21 / POSTED IN: Övrigt

Taylor pratar om sina föräldrar

Nashville.com har ett ljudklipp där Taylor pratar om sina föräldrar, Andrea och Scott Swift. Det är väldigt kort men hon berättar att hon aldrig skulle kunna skrika på sina föräldrar och lite sådant! Det är något jag älskar Taylor för, att hon verkligen respekterar sina föräldrar och ser upp till dem så mycket som hon gör, det är verkligen inspirerande! Lyssna på ljudklippet här. Nedan kan ni se två bilder på Taylor med Andrea & Scott :)


Källa
2011-01-20 / POSTED IN: Bilder

GISELe photoshoot bilder

För några månader sedan fick vi se scannbilder från den japanska tidningen GISELe Magazine som hade helt fantastiska bilder på Taylor och nu har det kommit ut tre bilder från photoshootet. Två av bilderna känner vi igen från scannbilderna, men här kommer även en tredje bild och alla är i bättre kvalité! Varje gång jag dagligen ser bilder på henne så undrar jag hur någon kan vara så vacker som hon är? ♥

Bildkälla
2011-01-20 / POSTED IN: Magazine

På omslaget av SOLO

Tack till först Elin som tipsade om att Taylor är på omslaget av svenska SOLO och sedan även Anette som länkade till bilder hon tagit av tidningen! Bilden på omslaget är från People Magazine's 25 Most Intriguing People 2009 och om ni vill kan ni se fler bilder från det fantastiska photoshoot här. Jag köpte min tidning på Pressbyrån, men jag skulle chansa på att den också går att köpa på ICA och andra affärer också!

 

Angående problemet med bloggsvar: Det verkar inte funka om man har Mozilla Firefox, men om ni har Internet Explorer kan ni ställa frågor. Jag ska mejla deras support och fråga varför det kommer sig, återkommer om jag får svar!  ♥

 

 

2011-01-19 / POSTED IN: Magazine

Scannbilder från "You Magazine"

I november hade Taylor ett uppslag i den brittiska tidningen YOU och TaylorSwiftWeb har nu fått tag på scannbilder av tidningen. Även om vi fick se de fina bilderna i november så kan vi nu läsa artikeln där de pratar mycket om Taylors barndom och låtskrivning. Artikeln är väldigt bra så se till att läsa den nedan!

Eftersom bildkvalitén är så dålig på blogg.se så kan ni gå in här och här för att kunna läsa artikeln artikeln bättre!

Bildkälla
2011-01-18 / POSTED IN: Nyheter

Yoann Lemoine pratar mer on BTD video

MTV har gjort en intervju med Yoann Lemoine, regissören av Back To December musikvideo, där han bland annat förklarar varför det snöar inomhus i scenerna med Taylor. Det är en väldigt intressant artikel för man får veta lite mer om hur han tänkte med videon!

In her video for "Back to December," Taylor Swift finds herself and her home covered in snow while she contemplates the best way to apologize to her former beau, played by model Guntars Asmanis, for breaking his heart. Director Yoann Lemoine tells MTV News that he had a certain aesthetic he wanted to capture for the chilly clip, which was shot partly in Nashville (for Swift's scenes) and Upstate New York (for Asmanis' scenes) in December.

 

"I wanted the video to be very simple and metaphorical at the same time," the Frenchman explained. "I wanted to work on the coldness of feelings in a very visual way, playing with the snow, the distance and sadness. [Taylor] really liked it. The winter theme was very interesting to me — the snow, the ice. I even wanted the guy to go swim in frozen lakes at some point. It was not possible, but I wanted to translate how you feel sometime when your heart is broken. The snow in the apartment is supposed to show how connected she is to him. He is outside, in the cold, but somehow she is connected to him."

 

Swift pretty much let Lemoine have control over the clip's look and feel, although it was her idea to have her character leave the letter for her beloved. As for Swift's look in the video, Lemoine says he was focused on making sure that it all felt real and that she came off as accessible.

 

Fortsätt att läsa...

Källa
2011-01-18 / POSTED IN: Twitter

@TAYSWIFTSWEDEN - twitter

Jag har startat en twitter där jag förhoppningsvis kommer att komma ihåg att uppdatera lite nyheter och så om Taylor! Klicka på bilden för att följa TAYSWIFTSWEDEN på twitter :)


Undrar även om det bara är på min dator bloggsvar inte fungerar? Jag kan inte komma in på sidan. Hjälp!

2011-01-18 / POSTED IN: Dagens

Dagens citat

"The only thing I can say about scaring possible boyfriends off is that it isn't a big suprise that I do this. Everyone has had a fair warning. This is my third album. I've never been shy or secretive with the fact that if you walk into my life, you may be walking onto a record. My mantra is that if boys didn't want me to write a song about where they went wrong, and maybe even throw their name in, then they shouldn't do bad things. "


- Taylor Alison Swift
2011-01-18 / POSTED IN: Övrigt

Taylor Swift Sweden - 1 år

 

Idag är det en väldigt speciell dag då sidan firar ett år! Kommer ihåg hur jag skapade bloggen i november 2009, hur jag såg fram emot att börja uppdatera men hade ingen design och det fanns ingen som kunde hjälpa mig haha. La upp det första "riktiga" inlägg den 18 januari 2010 och rubriken löd "HEY SWIFTIES!".


Jon - du var min första besökare och jag vet att du tittar in här fortfarande, så tack! Sidan har utvecklats mycket på ett år eller hur? ♥


I flera månader hade jag max tre besökare per dag, men jag var fortfarande fast besluten att göra sidan stor så att fler svenska fans kunde upptäcka den. Jag kommer ihåg hur glad jag blev när besökarantalet kom över 10 och sen nu när jag tittar in på statistiken så visar den över 150 och jag hoppas ni vet hur mycket det betyder för mig! Jag har träffats massvis av fans genom sidan och jag är innerligt glad att jag hittar andra som inte tycker det är konstigt att jag älskar Tay så mycket som jag gör :)


Så vad säger ni... Kör vi på ännu ett år till nu eller? :D


Love Love Love
2011-01-17 / POSTED IN: Videos

#4 på MTV Top 10 Teen Superstars

Taylor är en av MTV's Top 10 Teen Superstars och i klippet nedan pratas det mycket om hur Taylor stannar med båda fötterna på jorden trots att hon är så känd och konstant övervakad av media! ♥

 

Källa

2011-01-17 / POSTED IN: Videos

Gwyneth Paltrow imiterar Tay på SNL

Gwyneth Paltrow har gjort en sketch av Taylor på Saturday Night Live där hon gör en Bar Mitzva version av You Belong With Me! Är det bara jag som tyckte den var rätt dålig haha? :)

Om ni inte vill se hela sketchen från början så imiterar hon Tay vid 0.40 - 1.41

 

Källa

2011-01-16 / POSTED IN: Musikvideo

BTD Musikvideo på YouTube

Taylors nya musikvideo för Back To December släpptes för några dagar sedan och den har redan nått över fyra miljoner visningar på YouTube. Back To December är även den första videon som haft över 915 000 visningar under de första 24 timmarna! ♥

2011-01-15 / POSTED IN: Dagens

Dagens fråga

 

Om några dagar firar www.TaylorSwiftSweden.se ett år och jag är nyfiken på:

 

När och hur upptäckte du min blogg? :)

2011-01-15 / POSTED IN: Vardag

Fler bilder från Tays lägenhet

Det har dykt upp två bilder på Taylor och Abigail som högst troligt är tagna i Taylors lägenhet i Nashville! Älskar att vi får se mer och mer från hennes nya lägenhet för det ser ut som om det är en liten sagovärld hon bor i ♥
Här är även Abigails pojkvän med på bilden :)


Bildkälla
2011-01-14 / POSTED IN: Bilder

Screencaps från BTD video

TaylorSwiftWeb har lagt upp stillbilder från musikvideon av Back To December, gå in för att se alla här!

 

2011-01-14 / POSTED IN: Nyheter

Artikel & intervju med Yoann Lemoine

CMT har lagt upp en artikel där regissören av Back To December musikvideo, Yoann Lemoine, blir intervjuad. Artikeln är värd att läsa för han förklarar bland annat varför det inte finns några scener med Taylor och den manliga skådespelaren tillsammans och även vad han fick videoidén ifrån!

Video director Yoann Lemoine just told me everything about shooting Taylor Swift's video for "Back to December," and I think emotionally, Swift has met her match. This is a man who is as artistic as he is sensitive. From the minute he heard "Back to December," he got it. (Keep in mind, he is French. And has a thick accent. So everything he said sounded that much more meaningful and romantic.) He said that the idea for the video came to him, and I'm not making this up, from the movie, E.T.: "You know, the way Elliot is connected to E.T. when [Elliot] is at school, when E.T. is drinking but Elliot is feeling that alcohol," he explained.

"Something I really liked about the song was the very emotional side of it, and how I could play with the winter theme of it. Like how there is that parallel between the feelings she is having and the coldness of snow. I wanted to draw out the way that he is outside, but she is the one who is cold because they are connected. He's freezing, but she's feeling pain," he said.

Footage with the brooding boy (male model Guntars Asmanis) was shot in Binghamton's MacArthur Park, south of Syracuse, N.Y., which was the only place they could find snow at the time of the shoot. And the scenes with Swift were shot in what Lemoine called an old country mansion outside of Nashville. So for all you will-she-fall-in-love-again speculators, Swift and Asmanis never even met. Lemoine said he cast him for his fragility and his "very subtle way of being sad." When I asked him why there were no scenes with the two young lovers actually together, he said he wanted the video to be honest. "I don't like that trend. They have broken up. So there is no reason they are together," he said. "This is what is painful."

Källa

Om ni ännu inte har sett Taylors nya musikvideo - kika in här!
2011-01-13 / POSTED IN: Twitter

Adam Young twittrar om Enchanted

Enchanted ryktas om att handla om Adam Young från Owl City och nu har han twittrat en mening från låten! Det är nästan som om han bekräftar att låten är om honom...


OMG


Källa
2011-01-13 / POSTED IN: Videos

Ellen video från Cover Girl

The Ellen Degeneres Show har lagt upp en video från Cover Girl's 50th Anniversary som tog plats i förra veckan där Taylor var närvarande vid. Hon dyker upp lite varstans i klippet, första gången vid 1.06. Det är en väldigt rolig video så se till att kika in den!

TAAAAYLOOOOORRRRRRR, TAYLOOORRRRRR!!!

 

Källa

2011-01-13 / POSTED IN: Musikvideo

Back To December Musikvideo

För en timma sedan släpptes Taylors nya musikvideo för Back To December och bara titta på videon så fattar ni hur mållös jag är! Den är så vacker och gör mig helt gråtfärdig och är enligt mig en av de bästa musikvideos hon har gjort genom åren. Jag älskar att hon har plattat hår och hon är helt otroligt vacker i videon, så ta er en titt på den nedan! ♥Källa
2011-01-12 / POSTED IN: Nyheter

Back To December musikvideo ute imorgon!

Det franska skivbolaget Label Mercury har twittrat om att Taylors nya musikvideo för Back To December kommer släppas någon gång imorgon, så jag HOPPAS detta är sant. Längtar så sjukt mycket för att se den, kan knappt vänta! Jag vet att den kommer bli helt fantastisk,eftersom Taylor alltid gör underbara musikvideos ♥

Källa #1

Källa #2

2011-01-12 / POSTED IN: Nyheter

#1 på Billboard denna vecka igen

Speak Now är på Billboard 200's förstaplats denna vecka igen med 52,000 exemplar sålda och det är den sjätte vecka hon ligger på #1 sammanlagt sedan den 25 oktober! Grattis Tay ♥

This week, though Taylor Swift's "Speak Now" remains at No. 1 on the Billboard 200 for a sixth nonconsecutive week, it does so while earning a dubious honor. With just 52,000 copies sold (down 32%), it earns the distinction of notching the lowest-ever sales frame for a No. 1 album since Nielsen SoundScan began tracking data in 1991.

 

Since SoundScan was established, the previous low had been set by the "Dreamgirls" soundtrack on the Jan. 27, 2007, chart, when it scanned slightly more than 60,000 units.

 

We came close to setting a new record last year, when Justin Bieber's "My World 2.0" spent its fourth nonconsecutive week at No. 1 on the May 29 chart, shifting only a couple hundred copies more than the "Dreamgirls" low.

 

Fortsätt att läsa...Källa
2011-01-11 / POSTED IN: Twitter

Det närmar sig...

Källa

2011-01-11 / POSTED IN: Vardag

Taylor med Abigail i Kansas

Det har dykt upp bilder som är hittade på Taylor bästa vän Abigail's facebook som visar Taylor på Kansas University där Abigail går. Man tror att bilderna är från förra veckan och att Taylor hälsade på henne och studenter där! Abigail ser ni i första bilden i mitten, om ni inte vet vem det är :)

Bildkälla


Det kommer tyvärr bli lite sämre uppdatering denna vecka, då jag började skolan igen igår och att jag har mindre tillgång till internet vid tillfället. Just nu händer det inte så mycket i Taylor världen, mer än att Taylor repeterar inför den kommande turnén som börjar om mindre än en månad och att det även ryktas om att Back To December musikvideon släpps i slutet av veckan!
2011-01-10 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Taylor på SMAPXSMAP

I november var Taylor i Japan och nu har det sänts ett program med henne som spelades in när hon var där. Det är ett program som heter SMAPxSMAP och Taylor uppträder med en Mine/You Belong With Me tillsammans med ett japanskt band! Klicka på bilden nedan för att komma till videon.
Källa
2011-01-09 / POSTED IN: Övrigt

Fanprojekt

Idag är det exakt två månader kvar till Oslokonserten (YAAAY!) och jag tänkte att det var dags att vi kör igång med fanprojektet vi håller på med igen. Vi hade ju tänkt att ge henne det när hon kom till Sverige den 2 december, men eftersom hennes besök blev inställd bestämde vi att försöka ge henne det i Oslo istället!

Det var några som drog sig ur projektet efter att det kom ut att vi inte kunde ge henne det i december, så just nu vet jag inte vilka som är med eller inte.

Ni som var med i höstas och fortfarande vill vara med, mejla taylorswiftsweden@hotmail.com och säg att ni är intresserade.

Vi skulle gärna uppskatta om det är fler som vill vara med och hjälpa till, då vi inte vet om vi måste planera om vårt fanprojekt! Mejla mig om ni är intresserade.

Det vi har börjat på att göra är en scrapbooking-bok - "The Taylor Nation Book From Sweden" och gå in här för att läsa vad vi har planerar att göra/har gjort och också för att se hur vår framsida ser ut.

Om ni vill vara med är det viktigt att ni är beredda på att betala 100 kr för material och vara engagerad - ha viljan att hjälpa till att göra boken så bra som möjligt.

http://taylorswiftsweden.blogg.se/fanprojekt/ uppdaterar jag (projektledare) och Emmy (hon som designar och gör själva boken) nyheter om fanprojektet och det är även där vi kommer fortsätta att lägga upp allt som rör projektet.

Varför jag lägger upp ett inlägg om det här är för att fler kan se det och att det förhoppningsvis gör att det blir fler intresserade! :)
2011-01-09 / POSTED IN: Tävling

Vinn en resa till London!

2011-01-09 / POSTED IN: Dagens

Dagens citat

"Will I ever go to Sweden? YES. I can't wait, I'm really excited!"

- Taylor Alison Swift (Live Chat 20 juli 2010)
Vad hände...?
2011-01-08 / POSTED IN: Dagens

Dagens fråga

I vilken serie skulle du vilja se Taylor gästskådespela i?

 

Jag skulle älska att se henne i Glee men även Grey's Anatomy, som är båda min och hennes favoritserie :D

2011-01-08 / POSTED IN: Videos

Barrymore: "I could not adore her more!"

Drew Barrymore blev intervjuad på röda mattan under CoverGirl's 50th Anniversary i onsdags och hon fick frågan om vad hon tyckte om Taylor som den nya Cover Girl! Spola fram till 0.48 och se vad hon svarar.

 

Källa #1

Källa #2

2011-01-08 / POSTED IN: Videos

Willow Smith pratar om Taylor

Willow Smith (hon som sjunger radioplågan Whip My Hair) stannade till hos Radio Disney och presenterade 'Radio Disney Top 30 Countdown'. Willow pratade lite om Taylor när hon presenterar 'Mine' och säger bland annat hur hon hon gick på en konsert och fick se Taylor sjunga i regnet! FF till 0.17 om ni inte vill se hela.


Källa


& just det! TaylorSwiftSweden.se har blivit nominerad för "Andra fantastiska bloggar" hos SendItOn så om ni har lust kan ni gå in här för att rösta på 'Little Blog Awards'. Tack för nomineringen :)
2011-01-07 / POSTED IN: Nyheter

Valentine's Day - American Greetings Cards

American Greetings har släppt några nya kort i Taylors egen designade kollektion och det är i samband med Alla Hjärtans Dag! Vi kan tyvärr inte köpa korten i Sverige, utan de finns endast i affärer i USA, Australien, Kanada och Storbrittanien. Jag tror inte man kan beställa från deras hemsida, men kika in här och se om ni kan hitta någon information om det! Korten är supersöta så tar er en titt nedan.

 

Bildkälla


2011-01-07 / POSTED IN: Nyheter

Top Selling & Most-Played Artist 2010

Billboard och Nielsen Soundscan har nämnt Taylor som Top Selling Artist 2010 med över 4.4 miljoner album sålda under året och även Most-Played Artist 2010 med drygt 1.2 miljoner spelade låtar på radion. Artikeln nämner ett flertal punkter om vad för rekord hon håller, bland annat att hon har sålt 19 miljoner album totalt sedan hon släppte sitt första album 2006 och drygt 33 miljoner nedladdningar. Detta är helt otroligt och jag är så sjukt glad över allt hon uppnått!

For the second time in three years, Taylor Swift has been named Billboard & Neilsen SoundScan’s top-selling artist of the year, with over 4.4 million albums sold in 2010, according to sales figures released this week. Taylor was also SoundScan’s top-selling artist in 2008, and her Fearless album was 2009’s biggest-selling CD.

For the second consecutive year, Taylor is Billboard’s most-played artist, topping their annual all-genre Artist Airplay chart with more than 1.128 million airplay detections in 2010.

In addition, with over 34 million tracks sold to date, Taylor remains the top selling digital artist in music history, again holding the #1 position atop Billboard’s chart of Top Selling Digital Artists.

Taylor has sold more than 4 million albums each year for three consecutive years, and is the only artist to sell 4+ million albums each of the last three years.

This week, Taylor’s latest Big Machine Records release, Speak Now, spends its fifth week at #1 on Billboard’s all-genre Top 200 Albums chart. Speak Now was 2010’s best-selling internet album.

Fortsätt att läsa...

Källa
2011-01-07 / POSTED IN: Videos

100 reasons why we love Taylor Swift

Ett fan (som råkar vara min syster haha) har satt ihop en video där hon nämner 100 anledningar till varför vi älskar Taylor! Det är en jättesöt video och jag håller med alla punkter hon skrivit. Tror till och med man kan punkta upp 100 anledningar till för Taylor är en sådan fantastisk människa och har mycket man kan älska henne för! ♥

2011-01-07 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Repris av CMA ikväll på svensk tv

Tack för tipset Tilda! Ikväll på SVT2 klockan 22.35 sänds reprisen av Country Music Awards 2010 som tog plats i november där Taylor uppträdde med Back To December. Se till att inte missa hennes uppträdande ikväll, för det var fantastiskt och tycker det är en bättre upplevelse att kolla på TV! Här kan ni se klippet på YouTube om ni vill.

Vill också tipsa om att nästa onsdag, den 12 januari visar E! (om ni har den kanalen hemma) en special från 2008 av Taylors liv. Det var från denna intervju footage från den nya specialen vi fick se i början av december kommer ifrån!


2011-01-07 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Polls: 'Best Dressed' på PCA

Taylor är upp för "Best Dressed At The People's Choice Awards" på Glamour's hemsida, så gå in och rösta på henne här! Hon är även med på "Who was your best dressed at the People's Choice Awards" på Red Carpet Fashion Awards, rösta här. Tycker Taylor var så sjukt vacker och förtjänar att få lite mer röster! Tack för tipset Adina.

2011-01-07 / POSTED IN: Bilder

Ny CoverGirl bild ♥


Bildkälla

2011-01-07 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Anonym om Går på sitt privatplan i L.A:
haalllå jag hittade en rare taylor låt på youtube ;o har den blivit läckt????!

Svar:
Ja, det är flera 'rare songs' som har blivit läckta de senaste veckorna. Jag ber er att inte kommentera med länkar till låtarna här, då de är läckta. Det är respektlöst mot Taylor och jag uppmuntrar er som har rare songs att vara försiktiga med att ge ut låtar. Läckning av hennes låtar börjar gå för långt och det är otroligt synd då Taylor har valt att inte släppa dessa låtar till världen. På ett sätt önskar jag att hon någon dag kommer släppa några rare, för de är alla oerhört bra, men till dess är det en anledning till varför de kallas 'rare'.

Jag hoppas att ni vet att det är olagligt att lägga upp låtar av hennes 'rare songs' på YouTube och att ni kan hamna i stor trubbel om det händer. Tänk på att läckning av hennes låtar, ex. Mine i somras och nu hennes rare, är utanför hennes "comfort zone" vilket betyder att hon inte gillar det.

Om ni vill veta mer om hennes 'rare songs' gå in på DarkBlueTenessee, för där står allt ni behöver veta. Om ni har någon fråga utöver det som står där, kan ni fråga mig i BloggSvar i sidmenyn så kan jag försöka svara på det.

Observera att TaylorSwiftSweden.se aldrig kommer att ge ut länkar eller filer av hennes läckta låtar, då jag respekterar Taylor så mycket att veta att det är fel att göra så. Men jag kan inte stoppa er från att leta upp de läckta låtarna själva, men ha i åtanke att de är just läckta och att det inte var meningen att hela världen skulle få höra dem.

(Ni som har rare songs, tänk på att vara försiktiga med era låtar, ge inte ut dem till främlingar och TA VARA PÅ DEM. Var tacksamma för att ni får chansen att lyssna på någon av dem - för det är inte många som har det.)
2011-01-07 / POSTED IN: Vardag

Går på sitt privatplan i L.A

Igår sågs Taylor gå på sitt privatplan och lämna Los Angeles. Förmodligen är hon tillbaka i Nashville nu och fortsätter planera på sin turné som börjar om drygt en månad!Vill också tipsa om att TaylorSwiftWeb även har lagt upp fler bilder från CoverGirl 50th Anniversary Party, så om ni vill se bilder från det kan ni gå in här.

Bildkälla
2011-01-06 / POSTED IN: Videos

Anländer till Cover Girl Party

Det har dykt upp en kort video från när Taylor anländer till Cover Girl party och sedan lämnar den tillsammans med Selena Gomez och Tays bror Austin. Det har visat sig att Cover Girl 50th Anniversary Party tog plats innan People's Choice Awards, och inte efter som jag skrev om tidigare! :)Källa
2011-01-06 / POSTED IN: Videos

BTS NBC Thanksgiving Special pt. 2,3,4

Här kommer part 2, 3 & 4 från behind-the-scenes av Taylors NBC Thanksgiving Special som handlade om veckan då Speak Now släpptes. Tack för tipset Emmy! Ni kan se första delen här om ni har missat det.

2011-01-06 / POSTED IN: Twitter

Twitterbild på Taylor & Selena

Taylor har tagit sin twitter för att tacka för sitt pris från igår och twittrade även en bild på hennes och Selena Gomez. Det gör mig alltid glad när jag ser dem tillsammans, för jag tycker båda är underbara människor och jag tror deras vänskap är något som kommer hålla länge!


2011-01-06 / POSTED IN: Event

HQ bilder på Taylor från PCA

TaylorSwiftWeb har lagt upp massvis med bilder från People's Choice Awards 2011 som tog plats igår och de är alla HQ. Gå in här för att se dem!

2011-01-06 / POSTED IN: Videos

CoverGirl reklamen på YouTube

Igår släpptes som sagt Taylors nya reklam för CoverGirl och nu har jag hittat en video som jag kan lägga upp på bloggen. Tycker denna reklam är bättre än den vi fick se för några veckor sedan, för denna har lite mer liv i sig enligt mig. Taylor är SÅ VACKER som vanligt!

 

Källa

 

2011-01-06 / POSTED IN: Nyheter

Speak Now - fortfarande nummer #1

Taylor avslutade 2010 och började 2011 med en förstaplats på Billboard's Top 200 Albums och det gör att hon sammanlagt legat fem veckor på förstaplatsen sedan albumet släpptes den 25 oktober. Grattis Taylor, du förtjänar all framgång med Speak Now, för albumet är helt otroligt!

With Christmas firmly in the rearview mirror, the Billboard 200 albums chart begins to approach normality again, as many holiday flavored sets tumble down the tally while contemporary titles rise up the list. On the chart reflecting the final Nielsen SoundScan tracking week of 2010, Taylor Swift's "Speak Now" holds at No. 1 for a fifth nonconscutive frame (77,000; down 72%). Last week's No. 2 album, Susan Boyle's Christmas-esque "The Gift," dives to No. 31 with 19,000 (down 92%). Its slide was expected, as most anything resembling a holiday album falls hard in the weeks after Dec. 25. (Half of the "The Gift's" track list is made up of Christmas tunes.)


Fortsätt att läsa...

Källa
2011-01-06 / POSTED IN: Videos

Video från Cover Girl festen

Tack till Taylor Swift Sweden Fanclub - Facebook så har jag en video från Cover Girl's 50th Anniversary igår som visar Taylor och bland annat Ellen Degeneres och Drew Barrymore posa och ha kul på röda mattan. Kan inte sluta säga det, men jag fullkomligt avgudar Taylors svarta klänning. Hela hon är så vacker! ♥

2011-01-06 / POSTED IN: Övrigt

Ny design!

Tack till Eve som har gjort den nya superfina designen! Hon har hållt på med den sedan november, så jag är sjukt glad att äntligen få upp den nu. Hoppas ni älskar den lika mycket som jag! ♥

Uppdatera sidan om ni inte kan se den :)

2011-01-06 / POSTED IN: Event

CoverGirl 50th Anniversary

Kort efter galan hölls det en liten fest där man firade CoverGirl's 50th Anniversary! Taylor var där i en ny klänning och var ännu vackrare (om det ens går?) i "den lilla svarta". Hon fotograferades tillsammans med andra 'CoverGirls' och ser ut att ha haft väldigt roligt. Ta er en titt på bilderna nedan!
Ni kan även se några bilder från JustJared här!

Bildkälla
2011-01-06 / POSTED IN: Event

People's Choice Awards 2011

För några timmar sedan var det alltså dags för den årliga stapeln av People's Choice Awards 2011. Taylor anlände till "blåa mattan" i en underbar ljusrosa klänning med bar rygg och såg helt fantastisk ut! Bilderna nedan talar för sig själva om hur vacker hon var under kvällen. Som dejt till galan hade hon med sig sin yngre bror Austin och fotades även med vår svenska Malin Åkerman. Taylor tog hem det välförtjänta priset för Favorite Country Artist, men förlorade Favorite Female Artist till Katy Perry. Men Katy Perry är grym också, så vi får även säga grattis till henne! Ni kan även se ett klipp från när Taylor presenterar Favorite Movie Actor och massvis med bilder från kvällen.


Fler bilder kan ni se här.

Taylor vinner Favorite Country Artist

 

Taylor presenterar Favorite Movie Actor

 

Bildkälla

2011-01-06 / POSTED IN: Taylor Live

Live: PCA

Om några minuter börjar livestreamingen av röda mattan här och jag kommer under de kommande timmarna uppdatera det senaste om Taylors närvarande vid People's Choice Awards 2011.

Själva galan börjar 03.00 och till dess får vi alla hjälpa till att hitta länkar där vi kan titta på PCA. Tror inte vi kommer veta vilka länkar som fungerar förän klockan tre när det startar, men kommentera med alla länkar ni hittar så kommer vi förhoppningsvis hitta en sida där vi kan se på showen!

Update: Det verkar som om röda mattan börjar 01.30 vilket jag ber om ursäkt för (använde time converter på internet, men det var tydligen fel). Så ses vi om en timme haha? :)

01:30: Nu har röda mattan börjat! Uppdaterar när Taylor kommer.

02:45: Taylor dök precis upp på röda mattan och ser FANTASTISK ut!

Dålig kvalité när jag printscreenade, men här har ni i alla fall en liten titt på Taylor ♥

 

03:00: HÄR är en länk vi kan se den!

 

03:10: TaylorSwiftWeb har börjat lägga upp bilder på Taylor, kika in dem här. (Jag kommer att lägga upp alla bilder imorgon)

 

03:19: Favorite Country Artist kommer snart ges ut, så håll tummarna för Taylor och missa inte det!

 

03:20: CoverGirl reklamen visades precis! såg ni den? beautiful ♥

 

03:24: TAYLOR VANN PRECIS FAVORITE COUNTRY ARTIST! GRATTIS TAYLOR!!

 

03:31: Tänkte lägga upp två bilder på Taylor om ni ännu inte har sett hur hon ser ut. Hon ser helt otrolig ut och jag älskar klänningen!

 

 

03:44: Om ni går in här så kan ni se Taylors fina tacktal igen!

 

03:45: Taylor kommer snart att presentera Favorite Movie Actor.

 

03:57: Hon presenterade precis Favorite Movie Actor och den gick till Johnny Depp! Tror många önskade att Taylor Lautner skulle vinna, men "tyvärr" blev det inte så haha ;)

 

04:49: Taylor förlorade Favorite Female Artist som gick till Katy Perry. Grattis Katy!

 

Nu går jag och lägger mig folks, måste komma upp om några timmar och uppdatera för er ;] ♥

2011-01-05 / POSTED IN: Videos

Taylor & The Agency: Fearless Tour DVD

Det har kommit ut en kort video från vad som sägs vara footage från Fearless Tour DVD (som vi fortfarande inte fått något datum för eller någon mer information om) och den är rätt grym! Den visar Taylor och hennes band "rockar loss" lite.. i slow-motion..

 

"A short piece I cut together of footage that I DPed for Taylor Swift's Fearless Tour DVD. Shot on the Phantom HD Gold with Andy Bethke operating."

Källa #1
Källa #2

 

2011-01-05 / POSTED IN: Twitter

Yoann Lemoine leker med oss...

Åhhhh längtar så sjukt mycket!


Källa
2011-01-05 / POSTED IN: Bilder

Screencaps av Cover Girl reklamen

TaylorSwiftWeb.net har lagt upp screen captures av den nya Cover Girl reklamen, så klicka på bilden nedan för att komma till deras galleri. Älskar verkligen reklamen så sjukt mycket - flawless.

2011-01-05 / POSTED IN: Övrigt

Lucy Hale: "She's Amazing"


On Taylor Swift
: "She's amazing - listening to her songs is like reading a girl's diary. We've gone through a lot of the same relationship things."

Källa
2011-01-05 / POSTED IN: Nyheter

Taylor presenterar på PCA ikväll

Det har precis kommit ut en nyhet om People's Choice Awards ikväll och det är att Taylor kommer presentera Favorite Movie Actor. & haha, gissa vem som är med i den kategorin? Hans namn börjar med Taylor och slutar med Lautner...


Taylor will be presenting the award for "Favorite Movie Actor" tonight at the People's Choice Awards live from Los Angeles on CBS at 9/8c. She is nominated at tonight's show for "Favorite Female Artist" and "Favorite Country Artist," so be sure to tune in to see if she wins!


Källa

2011-01-05 / POSTED IN: Videos

Ny Covergirl reklam!

Klicka på bilden nedan för att se den splitternya Cover Girl reklamen där Taylor är med i. Hon är så otroligt vacker att man ryser! ♥

Källa

2011-01-05 / POSTED IN: Övrigt

Höjden av lycka...


2011-01-05 / POSTED IN: Videos

ADORABLE.

Jag kom över en video där några har gjort en musikvideo till Today was a Fairytale. Den är otroligt bra gjord och den är värd att ta en titt på! Videon får en att säga "aawhh" och det säger nog allt :]

 

Källa

2011-01-05 / POSTED IN: Magazine

Poster i nya numret av FRIDA

I det nya numret av FRIDA kan ni hitta en poster på Taylor! Det är numret som har Jessica Simpson på omslaget. Tack för tipset Sara, som driver www.BreakingFree.se. ♥


Bildkälla
2011-01-05 / POSTED IN: Taylor Live

Info. om PCA ikväll

Inatt är det alltså dags för People's Choice Awards 2011 där Taylor kommer att vara närvarande vid. Hon är nominerad till två priser - Favorite Female Artist & Favorite Country Artist -  så jag hoppas att ni röstade för fullt på henne! ♥

Röda mattan börjar 00.30 och den kommer vi kunna se LIVE på http://www.peopleschoice.com/pca/awards/live-video/. Själva galan sänds inte på svensk TV så därför får vi försöka hitta en sida där vi kan titta på den. Showen börjar 03.00 svensk tid, och jag kommer sitta vid bloggen under hela natten. Jag kommer uppdatera med länkar jag hittar där vi kan se den live, men det skulle uppskattas om ni kan kommentera och dela med er bra länkar om ni hittar någon!

Så titta tillbaka hit runt 03.00 inatt så kommer vi tillsammans kunna hitta sidor där vi kan titta på awardshowen :)

För att sammanfatta:
RÖDA MATTAN - 00.30 - HÄR
PEOPLE'S CHOICE AWARDS 2011 - 03.00 - VAR?

2011-01-05 / POSTED IN: Övrigt

BlogLovin': www.taylorswiftsweden.se

Inom de närmaste dagarna kommer det förhoppningsvis dyka upp en ny design och då kommer det även finnas massvis av förändringar på bloggen. En förändring jag vill ta upp redan nu är BlogLovin'. Just nu tar BlogLovin' knappen i sidmenyn er till www.taylorswiftsweden.blogg.se's BL (som min blogg hette tidigare) och därför är det bra om vi flyttar över till taylorswiftsweden.se's BlogLovin'. Så ni som följer bloggen via BlogLovin' på taylorswiftsweden.blogg.se kan byta till taylorswiftsweden.se istället. HÄR kan ni följa www.taylorswiftsweden.se!

Update: Det är samma blogg, bara annat namn. & nej, ni behöver inte följa den på BlogLovin' om ni inte vill ;) Men ni som vill får gärna göra det!2011-01-05 / POSTED IN: Bilder

CoverGirl outtakes

Inför den nya CoverGirl reklamen som släpps om några timmar har det kommit ut två nya bilder på Taylor. Hon är så fullkomligt vacker! ♥

Bildkälla

2011-01-05 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Anonym om Ny CoverGirl reklam ute imorgon: har jake och taylor gjort slut?! ;o


Svar: Jag gillar vanligtvis att inte kommentera rykten om Taylors privatliv, men eftersom jag antar att jag kommer få denna frågan ställd flera gånger tänkte jag svara på den så att ingen behöver undra.

Först och främst, vet vi egentligen ingenting om Taylors kärleksliv, utan vi kan endast utgå ifrån medias bild på hennes förhållanden. Vi alla vet att media inte alltid går att lita på (kommer ni ihåg när det ryktades att Taylor och Lautner hade gjort slut på grund av MAT!?) och oftast är det de skriver om falskt.

I början när "bara" rykten dök upp om Taylor och Jake, bestämde jag mig för att inte tro på det. Jag är en sådan människa som inte tror på vad som står i skvallertidningar och på internet, då jag anser att de har ingenting med hennes privatliv att göra. Jag vill att hon ska vara lycklig, och om det är som singel eller med en kille spelar ingen roll. När bildbevis dyker upp - det är då jag vågar tro på det, för att jag respekterar Taylor och vet att hon vill kunna gå ut på gatan som en vanlig människa utan att paparazzi tar kort på henne. Men hon vet även att paparazzi är en del av kändisskapet och att man egentligen bara kan acceptera det.

Igår dök det upp rykten runt om på webben om att Taylor och Jake gjorde slut förra månaden, och det är erat val om ni bestämmer er att tro på det. Det sägs att Jake gjorde slut på grund av "mediauppmärksamheten" och att "han har känslor kvar men han kan inte klara av den uppmärksamhet de fick" och "han tänkte på ålderskillnaden, det gjorde inte Taylor" osv. Det går runt många rykten och jag kan egentligen inte säga vad ni ska tro på eller inte, men ha det ändå i bakhuvudet att detta endast är rykten.

Så för att svara på din fråga, förmodligen har de gjort slut, men det är erat val om ni bestämmer att tro på det! 

"Love is a tricky business. But if it wasn't, I wouldn't be so enthralled with it. Lately I've come to a wonderful realization that makes me even more fascinated by it: I have no idea what I'm doing when it comes to love. No one does! There's no pattern to it, except that it happens to all of us, of course. I can't plan for it. I can't predict how it'll end up. Because love is unpredictable and it's frustrating and it's tragic and it's beautiful." ♥

Källa
2011-01-04 / POSTED IN: Nyheter

Ny CoverGirl reklam ute imorgon

Imorgon (5 januari) klockan 12pm EST kommer det dyka upp en helt ny CoverGirl reklam på Taylors officiella hemsida! Klockan kommer att vara klockan sex på kvällen här i Sverige så missa inte det. Tycker Taylor är helt fantastisk som CoverGirl för hon är något så otroligt vacker ♥. Nedan kan ni se den första reklamen, och imorgon får vi alltså se en helt ny och jag längtar!

 

Källa

2011-01-04 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Taylor på Rachael Ray Show

Igår var Taylor med på The Rachael Ray Show och nu har programmet äntligen dykt upp på YouTube! Videon är en halvtimme lång, men se till att se på intervjun för den är otroligt sevärd. De pratar om lite allt möjligt, överaskar fans och svarar på publikens frågor. Vi får även se en ny CoverGirl bild och Taylor ser fantastiskt vacker ut som vanligt så se kika in avsnittet nedan!

 


Källa

2011-01-03 / POSTED IN: Bilder

Favoritphotoshoot 2010?


Jag älskar verkligen alla, men mina favoriter är Elle, USA Today, US Weekly, Glamour och People! Vilken är ditt favoritphotoshoot av Taylor 2010? :)
2011-01-03 / POSTED IN: Videos

Ett klipp från Rachael Ray

Idag sändes avsnittet där Taylor var med på Rachael Ray och jag hittade ett klipp från programmet. Förhoppningsvis dyker hela programmet snart upp på YouTube så lägger upp de så fort som möjligt! Klicka på bilden nedan så kommer ni till videon, och den är verkligen så värd att titta på. Började gråta när Taylor kom ut och överaskade dem :)

 

Källa

 

Update: Avsnittet sändes inte i Sverige, utan i USA. Vet inte när det kommer sändas här, någon som vet? :)

2011-01-03 / POSTED IN: Övrigt

Hottest Hookup 2010

Perezzies 2010, Third Annual Awards från PerezHilton.com har röstat fram Taylor och Jake Gyllenhaal som Hottest Hookup av 2010.

(Tänk att det fortfarande bara är rykten om att de dejtar även om vi har fått sett bilder på dem. Tro inte på allting ni läser heller - de ska inte flytta ihop!)

Källa #1

Källa #2

2011-01-03 / POSTED IN: Videos

BTS - A hug from Taylor Swift pt. 2&3

Här kommer part 2 & 3 från Behind-the-scenes av A hug from Taylor Swift! Om ni inte har sett del 1 än, gå in här.

 

2011-01-03 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Glöm inte!

Om tio minuter, 12.45, börjar The Ellen Degeneres Show på kanal 5 där Taylor är med.

Missa inte det!


2011-01-02 / POSTED IN: Vardag

En första titt på Taylors lägenhet

Det har dykt upp en bild på Claire och Grant (Claire var Taylors dansare under Fearless turnén och Grant är med i hennes band - Claire och Grant är även tillsammans om ni inte visste det!) där de står i vad som man tror är Taylors nya lägenhet som hon flyttade in under sommaren 2010. Det är alltså vår första titt på hennes lägenhet ever, och jag har velat se hur det sett ut sedan hon först berättade om sina planer i början av 2010! Vill se hela lägenheten för den verkar vara helt underbar och precis som hon förklarat den som - missmatched ♥.Källa
2011-01-02 / POSTED IN: Film, TV & Radio

MTV Top 10 2010 - Love Songs

Tonie tipsade om att Taylor var med på ett program igår kväll på MTV. Idag går den i repris klockan 18.05. Taylor var inte med på Top 10 men hon var tydligen emellanåt med och kommenterade andras låtar. Nu vet jag inte riktigt när under programmet hon kommer på, eftersom jag hade missat det, men förhoppningsvis dyker hon upp i tv-rutan någon gång under timmen som programmet håller på! Så missa inte det - idag klockan 18.05 på MTV.

Glöm även inte att rösta på Taylor - Z100 Awards, hon är snart nummer ett!

2011-01-02 / POSTED IN: Övrigt

Taylors 2010

Jag hade tänkt att göra en egen summering av vad Taylor gjorde och uppnådde under 2010, men så hittade jag en superbra på Tumblr som jag lägger upp istället! Jag översatte texten och har även lagt till några punkter (de som har en * har jag lagt till på). Gå in här för att se bilden i HQ.En återblick av Taylor i 2010

 • Taylor vann sin första People's Choice Award *
 • Släppte en kollektion med egendesignade kort i samarbete med American Greetings. *
 • Taylor var med i hennes första film, "Valentine's Day" och "Today Was A Fairytale", som var med på soundtracket släpptes på iTunes den 19 januari.
 • "Today Was A Fairytale" slog rekordet för förstaveckan-nedladdningssiffror av en kvinnling artist.
 • Fearless tilldelades Album of the Year vid The 52nd Grammy Awards den 31 januarioch gjorde Swift till den yngsta artisten att vinna den äran. Taylor vann även tre andra priser den kvällen.
 • Fearless blev 6x platinum (6 miljoner kopior sålda) i slutet av februari.
 • Taylor vann två Kid's Choice Awards i mars.
 • Taylor uppträdde med Change på ACMs.
 • Hon blev det nya ansiktet av Covergirl's nya kosmetikaserie av Nature Luxe produkter.
 • Hon var närvarande vid Time 100 Most Influential people in the World Gala, och kom på 9 plats.
 • Hon donerade 500,000 dollar till Nashvilles flodkatastrof.
 • Den 26 april överaskade Taylor studenter vid Auburn University för A Hug from Taylor Swift videos.
 • Den 17 maj tog Taylor emot NARM's Artist of the Year.
 • Love Story vann Song of the Year vid BMI Annual Pop Awards vilket gjorde Taylor till den yngsta låtskrivaren att vinna den äran.
 • En av Taylors konserter filmades till en TV/DVD-special och footaget visades i "Taylor Swift: Journey To Fearless" under hösten. *
 • Avslutade sin första egen turné, Fearless Tour, som hade hållt på i över ett år. *
 • Taylor höll en 13 (14.5) timmar lång meet & greet på CMA Festival där hon visade sin hängivenhet till sina fans.
 • Hon tog emot Hal David Starlight Award vid 41st Annual Songwriter's Hall of Fame.
 • Hon flyttade hemifrån till en egen lägenhet i Nashville. *
 • Den 20 juli hade hon en livechatt tillsammans med sina fans när hon gick ut med att hennes nya album hette Speak Now och skulle släppas den 25 oktober. Hon bekräftade även rykterna om att hennes nya singel hette Mine och skulle släppas den 14 augusti. *
 • Den 4 augusti läcktes Mine på nätet och Taylor och hennes skivbolag bestämde sig för att rusa ut med singeln till iTunes, då Taylor ville att hennes fans skulle ha den riktiga med bra kvalité, istället för en med dålig kvalité. *
 • Mine, den första singeln av Speak Now släpptes den 4 augusti och blev omedelbart #1 på iTunes. Hon hade även premiär för musikvideon på en special som filmades i Maine.
 • Innocent uppträdes live på MTV VMA's i September.
 • Taylor var närvarande vid Country Music Hall of Fames "All for the Hall" event, där hon uppträdde med Mine.
 • Hon uppträdde vid Grand Ole Opry's 85th Birthday Celebration.
 • Hon var med i ett avsnitt av "The Buried Life" där hon bjöds ut av Duncan Penn (en av killarna i programmet). *
 • Speak Now släppted den 25 oktober och tog emot positiva recensioner av kritiker och sålde 1,047,000 exemplar den första veckan. Alla 14 låtar har legat på Billboards Hot 100 och Speak Now debuterade som nummer 1 på Billboard 200 Albums.
 • Släppningsveckan av Speak Now hade ett flertal evenemang som tog plats i New York och Los Angeles. Taylor avslöjade sin första vaxfigur på Madame Tussaud's, uppträdde på ett tak för NBC's Thanksgiving Special, hade ett Speak Now Release Party i New York och på The Ellen Degeneres Show, uppträdde på en dubbeldäckare och förekom på flera olika Talkshows.
 • Det gick ut att Taylor kommer att släppa en egen parfym under hösten 2011 i samarbete med Elizabeth Arden. *
 • Det kom ut mycket nya saker i samband med Taylor som CoverGirl, bland annat börjades Nature Luxe säljas och en tv-reklam dök upp. *
 • Taylor vann Songwriter of the Year på BMI Country Awards i november.
 • Taylor uppträdde med Back to December, vilket blev hennes andra singel på Speak now, på CMA Awards.
 • I november dök bilder upp på Taylor tillsammans med Jake Gyllenhaal och det ryktas nu om att de dejtar.
 • Taylor tog hem Favorite Country Female Artist på AMAs och uppträdde även där Back to December.
 • Blev nämnd som Entertainment Weekly's Entertainer of the Year. *
 • Den 13 december firade Taylor sin 21:a födelsedag.
 • Hon blev hedrad vid CMT Artists of the Year event.
 • Enligt RIAA avslutade Speak Now 2010 med en certifiering av 3x platinum i USA, 2x i Canada och 2x i Australien.

Källa
Översättningskälla: Jag
2011-01-01 / POSTED IN: Bilder

Två The Independent bilder

Taylor gjorde ett photoshoot med tidningen The Independent för ett tag sedan och nu har det dykt upp ytterligare två bilder från detta. Hon ser verkligen otroligt vacker ut på dessa bilder och om ni vill se alla outtakes från photoshootet, klicka in er här!Bildkälla
2011-01-01 / POSTED IN: Dagens

Dagens citat

"My big dream is to look out into a a crowd of thousands of people and having them singing the words to my songs. That to me would be everything I've ever hoped for."

- Taylor Alison Swift (GAC Shortcuts 2006)

2011-01-01 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Bea  () om 2011 om några timmar...:
hej! En fråga som jag hoppas du kan svara på: Kommer Taylor Swift komma till Sverige snart för en konsert?

Svar:
Nej, hon har inga planer att komma till Sverige för en konsert på hennes kommande turné. Eventuellt kan hon komma på ett promotionbesök någon gång detta året, men inget är sagt än. Förhoppninsvis planerar hon in ett besök snart eftersom hon ställde in sitt besök till Stockholm den 2 december. Hon kommer dock till Oslo den 9 mars på turnén, så om du vill få chansen att se henne i konsert, köp biljetter här!
2011-01-01 / POSTED IN: Twitter

Yoann Lemoine twittrar om BTD video

Tack till Taylor Swift Sweden Fanclub - Facebook som har lagt upp en twitterbild där Yoann Lemoine, som har regisserat Taylors uppkommande musikvideo för Back to December, skriver om videon. Förhoppningsvis dyker videon upp redan om några dagar och jag kan knappt vänta till att se den! Taylors pappa har ju nämnt att det är den bästa musikvideon som Taylor haft och det gör mig bara mer nyfiken ♥

L-Ä-N-G-T-A-R så sjukt mycket! Vill ha ett datum så att man kan räkna ner :)

 

Källa #1

Källa #2

2011-01-01 / POSTED IN: Vardag

I Nashville med Liz

Den 29 december fotograferades Taylor i Nashville tillsammans med Liz, hennes vokalist (bakgrundssångerska). De stannade till vid Pei Wei Asian Restaurant och båda ser otroligt söta ut! Kanske inte allt förtjusta över att se paparazzis i Nashville, vilket man kan förstå. Bilderna kommer från JustJaredJr och gå in här för att läsa lite mer!

Källa