slide show
2015-06-10 / POSTED IN: Övrigt

Hej då

Hej allihopa!


Det här var inget lätt beslut att ta, men vi har bestämt att det är dags för TSS att läggas ner. Vi har länge funderat på detta och kommit överens om att det är tid att gå vidare helt enkelt. Hemsidan har hållit igång sedan 2009 och har utvecklats enormt under åren, något som vi är väldigt stolta över. Den började med enstaka läsare och en blogg.se domän och har växt till en seriös hemsida och samlingsplats för svenska swfties.


Vi kommer alltid att vara tacksamma för att ni har kikat in här på hemsidan, vare sig om ni upptäckte den för fem år sedan eller igår. Hundratals timmar har lagts ner och varenda sekund har varit värt det. Vi älskar att ha haft TSS - det var något vi byggde upp från grunden och det är därför inget lätt val att bara lägga ner den.


Idag är fansidor inte lika aktuellt, utan många vänder sig istället till något mer lätttillgängligt, såsom twitter, instagram, tumblr. Vi känner att tiden för fansidor är förbi, men det finns alltid möjlighet att starta upp den igen i framtiden. Därför kommer den fortfarande vara kvar - men mer i fysisk form. Vi kommer att fortsätta betala för domännamnet, mejlen kommer vara kvar (dock ska vi försöka bli bättre på att svara på era mejl) och ni kan alltid komma i kontakt med någon från TSS via twitter (@tswiftsweden), Linneas tumblr (taylorswiftsweden.tumblr.com), eller Emmys instagram (taylorswiftsweden). Men detta blir sista inlägget för TSS som fansida.


Vi vill även passa på att tacka Emmy, Linnea och Emma för deras tid här på TSS. Speciellt Emmy och Linnea som har hjälpt oss i två-tre år nu. Även Emma har varit fantastiskt duktig det halvåret hon har varit här! TSS hade lagts ner ännu tidigare om det inte var för er hjälp.


Tusen tack till er alla och all stöd som ni har gett oss under åren. Utan er hade vi inte kunnat sätta svenska swifties på kartan för Taylor eller hennes crew och det är något vi aldrig kommer att glömma. Vi är lite besvikna att vi inte fick hit henne, men om hon någonsin kommer hit så ses vi alla där, eller hur? Oavsett om TSS finns eller inte, så är vänskapen kvar.


Ta hand om varandra så ses vi!


Stora kramar


Andrea och Felicia
Emmy, Linnea, Emma

 

// As of today, TSS will no longer be updated. We're extremely thankful for all the support and we will always love and admire Taylor. We feel like this is the right time to move on, but we will be available via e-mail, twitter, tumblr and Emmy's instagram (taylorswiftsweden). Hope to see Taylor in Sweden soon.

Love, Taylor Swift Sweden //

Postat av: Emelie

This makes me so sad.. :( jag har fortfarande den här sidan som startsida på dator o har alltid en flik på telefonen.. :'(
Jag tackar för tiden ni lagt ner och allt ni gjort! vart med er sen speak now släpptes ❤️

2015-06-10 @ 22:24:36
Postat av: Joy

VA

noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.....

vart ska jag ta vägen nu då

2015-06-11 @ 20:51:49
Postat av: Elisabet

Åhh!! Ni har verkligen gjort ett fantastiskt jobb! Jag vet inte hur länge jag följt bloggen, men det är ganska många år nu! Kommer sakna er så mycket!! Det har varit den enda bloggen jag följt, och jag vill verkligen tacka er så mycket!! En fantastisk blogg om finaste Taylor!

2015-06-12 @ 22:24:32
Postat av: Evelina

Ååh detta krossar lite mitt hjärta. Jag är oerhörttacksam över alla dessa år. Jag minns att jag följt denna sida sedan det var en rosa design. Minns inte riktigt när de var, men de var ett tag sedan. Denna sida har betytt så otroligt mycket för mig. Eftersom Tay är en stor del (låter kanske lite creaoy när jag säger de men ni fattar nog) av mig och genom TSS så har jag fått bästa uppdateringen på roligaste sättet om Taylor och hela hennes resa i musikvärlden och massa annat skoj.

Jag brukar så fort jag har möjligheten kolla in på denna sida 2-4 gånger per dag. Finns inget som jag inte älskar med TSS. Jag förstår helt erat beslut men ville bara säga tack för all denna tid <13

Och tack för den underbara gången då jag vann Taylors album Red hos er. Vill bara tacka er TUSEN MILJONER gånger för allt som denna sida nånsin gett och delat :)

Sen en fråga. Har ni någon annan bra sida att tipsa om om Taylor? Behöver ju inte vara en svensk sida, nån som ni tycker är bra? :)

Kraam

2015-06-16 @ 19:08:42
URL: http://twitter.com/sparkletaytay
Postat av: My Aarås

Tack för ert fina arbete & engagemang tjejer! Ni äger. Kommer alltid att minnas er & därför kommer jag att kika in här ändå även fast ni inte gör några mer inlägg, fliken kommer jag också att ha kvar! Stor kram på er. :) <3

2015-06-17 @ 20:07:23
URL: http://www.myownwriting.devote.se
Postat av: Ellen Tadaross

Jag vill också tacka så hjärtligt mycket för allt ni har gjort genom åren, det har varit så otroligt uppskattat. Ni har gjort ett fantastiskt jobb, tack för allt :) Hoppas att få se och höra mer nån gång i framtiden, och att vi ses någon gång på en konsert kanske :D Ha en fin sommar! Kram, Ellen

2015-06-19 @ 18:47:15
Postat av: Angelica

Vad tråkigt att höra men tack för allt hårt arbete ni har lagt ned på sidan genom åren. Det har alltid varit kul att kika in här.

Önskar er lycka till med det ni går vidare med i framtiden.

2015-06-24 @ 00:30:16
Postat av: MJ

Jättetråkigt att ni lägger ner. Älskar denna sida.
Tack för allt och önskar er alla ett underbart liv!

2015-06-30 @ 05:43:35
Postat av: Linnéa

Jag vet inte om det är någon som går in här och läser längre, men jag tänkte chansar ändå. Som det står i inlägget så uppdaterar jag en tumblr som heter taylorswiftsweden.tumblr.com (Taylor Swift Sverige). Innehållet är nästan det samma som när jag bloggade på TSS, men det finns vissa skillnader som man märker om man går in där ;) Om ni vill ha tips på Taylor sidor som jag följer och som jag använde mig av när jag bloggade här är det bara att lägga ett medelande till mig här:taylorswiftsweden.tumblr.com/ask

Frågelådan är öppen även för er som inte har tumblr. Skriv gärna ditt namn/alias i medelandet, det känns mer personligt då ;)

2015-07-17 @ 12:15:27
URL: http://taylorswiftsweden.tumblr.com
Postat av: Anonym

Omg noooo you guys, har följt er sedan 2011....

2015-10-30 @ 20:04:15
Postat av: Olle

inte följt just denna bloggen så väldigt länge men tycker ändå det är väldigt synd, med tanke på hur bra den verkligen var. all lycka till er i framtiden <3

2015-11-23 @ 13:33:05
Postat av: wXbTRxMEmFfS

qQGaFoNnDfhs

2023-09-20 @ 11:17:14
Postat av: BhwLTWrqNSG

FWCeRHhJpmBxiXSK

2023-09-20 @ 11:17:21
Postat av: AvaKdDPJSUT

sleNwnMzYi

2023-09-20 @ 11:17:49
Postat av: ONvMintIpUESChP

binKdxvDkjSFTe

2023-09-20 @ 11:17:54
Postat av: fZyVEPvqnAo

vOihTEbFPpRW

2023-09-20 @ 11:18:38
Postat av: fSYRgLDaJoljHE

fSNXUemgYEHQpB

2023-09-20 @ 11:18:49- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: