slide show
2015-05-18 / POSTED IN: Musikvideo

Bad Blood musikvideo

I natt släpptes den efterlängtade musikvideon till Bad Blood. Videon är regisserad av Joseph Kahn och producerad av Taylor. Medverkar i videon gör Cara Delevinge, Cindy Crawford, Ellen Pompeo, Ellie Goulding, Gigi Hadid, Hailee Steinfeld, Haylee Williams, Jessica Alba, Karlie Kloss, Kendrick Lamar, Lena Dunham, Lily Aldridge, Mariska Hargitay, Martha Hunt, Selena Gomez, Serayah och Zendaya. Det är en actionfylld video som ackompanjerad av en remix av Bad Blood med rapparen Kendrick Lamar. Den nya remixen går att köpa här.  
 
Vad tycker ni om videon? Levde den upp till era förväntningar? 

 
 
 
 
Postat av: Ella

Jag vet inte riktigt vad jag skall tycka :P Den är bra men ändå inte… Jag är lite besviken på att alla kändisar som skulle vara med knappt syntes i mer en 5 sekunder. Däremot gillar jag storyn som videon hade, men den hade behövts utvecklas lite mer.

Sen är jag väldigt besviken på att hon använde sig av en remixad version av låten. Bad Blood är en av de bästa låtarna på 1989, men den här versionen suger verkligen.

2015-05-18 @ 18:17:17
Postat av: Anonym

Älskar den verkligen, tycker den var så annorlunda och tror verkligen detta blir årets musik video, helt klart! :D

Vad tyckte ni själva? :)

Svar: Vi har lite olika åsikter. Alla håller med om att videon är bra, men hur bra vi tycker den är skiljer sig lite mellan oss. Sen så tycker vissa av oss om remixen medans andra av oss inte är särskilt förtjusta i den.
Taylor Swift Sweden

2015-05-18 @ 20:16:17
Postat av: jenny

Bara älskar videon! Super bra budskap och en otroligt vacker Tay. :)

2015-05-18 @ 23:12:42
Postat av: Olle Blondin

tycker den var helt okej även om den inte riktigt levde upp till förväntningarna, dock var remixen riktigt kass helt ärligt :/

2015-05-19 @ 17:06:39
Postat av: Agnes

Jag tyckte den var sjukt bra! Så himla inspirerande och älskar att se coola tjejer kicka ass, empowering!!! Hennes bästa video imo! :) Gillar remixen också!

2015-05-31 @ 17:32:10- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: