slide show
2015-04-23 / POSTED IN: Magazine

Taylor på Glamour UK

Taylor pryder omslaget på juni numret av brittiska Glamour, som hon även är gästredaktör för. Hon ser strålande vacker ut i den vita klänningen!
 
 
Källa
 
Postat av: Ellen

Hej, har ni någon aning om numret kommer säljas i Sverige? Och i sånna fall när det skulle komma ut? Vill ha tidningen så sjukt mycket!!

Svar: Tyvärr vet vi inte det. Men Pressbyrån tar ibland in utländska magasin, så kolla på deras hemsida om de tar in tidningen. Jag vet att jag även har hittat utländska tidingar i min lokala mataffär ibland, så du kan kolla där också ;) - Linnéa
Taylor Swift Sweden

2015-05-12 @ 21:36:29- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: