slide show
2012-09-25 / POSTED IN: Nyheter

Vinn en resa till LA för att träffa Taylor!

Rix FM håller en helt otrolig tävling där man kan vinna en resa till Los Angeles, ett besök på The Ellen Degeneres Show OCH att få träffa Taylor! Gå in här för att skicka in ditt bidrag. OMS ♥
 

Visst skulle det vara skönt att fly höstrusket och dra till Los Angeles för en träff, samt liveframträdande - med Taylor Swift.

 

Du och din vän åker som RIX FM VIP-gäster och får den unika chansen att se Taylor Swift framföra sin musik samt träffa henne efter showen!


I priset ingår även ett exklusivt VIP paket med fantastiska gåvor.

 

Taylor Swift  är just nu aktuell med singeln ” We Ar Never Ever Getting Back Together” och släpper albumet ”RED” den 24 oktober.

 

Detta vill vi på RIX FM fira och rullar därför ut röda mattan exklusivt för dig och en vän på en av hennes konserter, och ger er dessutom chansen att se Taylor Swift gästa en av världens största talkshows - The Ellen DeGeneres Show i Hollywood L.A.

 

Denna exklusiva långhelg äger rum den 17-20 oktober - så anmäl dig nu för din chans att vinna en oförglömlig upplevelse i Hollywood.

 

Träffa Taylor Swift i Hollywood - Bara med RIX FM – Bäst musik just nu!

 
OBS: åldersgränsen är 18 år. 
Update: Det står att man kan vinna om man har målsmans godkännande, även om man är under 18 år. 
Postat av: Julia

Fy vad besviken jag blir!! 18 års gräns! Ska försöka tävla ändå! :D

2012-09-25 @ 14:56:19
Postat av: Elin

Jag har suttit i en kvart (typ) och skrivit varför jag ska vinna och är super taggad och så är det 18 års gräns!!!!!??? FFFFFFFUUUUUUUUUU så **** orättvist!!!!!!! håller med julia, är med ändå!

2012-09-25 @ 15:46:01
Postat av: Sandra

Jag skickade in mitt bidrag för några timmar sen. Chansen att vinna är väl minimal, men någon måste ju ha turen på sin sida! Vilken fantastisk tävling i alla fall :D

2012-09-25 @ 15:47:29
Postat av: angelica nordin

hej!
är det bara för denna tävling som det gäller 18år för i deras regler står det: * Vid alla tävlingar med priser som är förknippade med resor måste du vara minst 18 år, eller ha målsmans godkännande för att kunna delta i tävlingen.

Svar: Jag ska kontakta Rix FM och fråga! Hoppas att det gäller att man ska ha målmans godkännande så att fler får tävla :) Tack för tipset!
Taylor Swift Sweden

2012-09-25 @ 17:57:51
URL: http://angelicanordin.se
Postat av: Emmy

jag har drömt om tre saker i flera år nu.
1. Träffa Taylor Swift
2. åka till LA
3. Vara gäst hos Ellen DeGeneres

det här är precis det jag drömt om i så många år. Börjar nästan gråta av att veta att så många fans också vill åka för det minskar min chans att vinna. Jag vinner ALDRIG motiveringstävlingar och jag känner att jag dör om jag inte vinner det här.

tack gode gud att jag är 23 år och kan delta!

2012-09-25 @ 18:05:10
Postat av: Sandra.

Vet ni när tävlingen avslutas? :)

Svar: Ingen aning tyvärr!
Taylor Swift Sweden

2012-09-25 @ 19:10:43
Postat av: Tonie

Så, nu är det gjort: har släng in hatten i ringen så får vi se sen. Jag lär ALDRIG bli utvald. Ja, om nu inte jag är en enda som anmäler mig då förstås (vilket inte lär vara troligt ;-). Men om man inte är med så kan man aldrig vinna nåt, eller hur? Får se det som en kul grej att bara vara med. Och sen gratulera vinnaren. Förresten! Såg nåt kul på RIX hemsida. Hittade en spalt där dom listade de mest spelade låtarna på RIX och där fanns WANEGBT med på listan. Ganska långt ner, men ändå... Och med kul så menar jag inte att den är med på listan. Utan att ja... den ÄR MED på listan, dvs att dom påstår att dom spelar den ofta! Snicksnack säger jag. Jag lyssnar ganska mkt. på RIX på jobbet och har bara hört den ett fåtal ggr. de senaste veckorna, om jag inte blivit döv på senare tid? Vad säger ni där ute? Har jag fel? I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-09-25 @ 19:16:41
Postat av: Sandra

Jag skickade in och skulle typ gråta om jag vann!! Men jag blir såklart glad om någon av er också vinner :) Det är alla Swifties värda! :D Alla borde vinna

2012-09-25 @ 20:37:44
Postat av: Karin

Alltså, man behöver inte gå upp på scenen och så på the Ellen show och bli mini-intervjuad, va..? Haha, det hade jag aldrig klarat.

Svar: Nej, absolut inte :) Du kommer få sitta i publiken bara!
Taylor Swift Sweden

2012-09-26 @ 16:18:40
Postat av: Karin

Jag skickade in och jag behövde inte ha målsmans godkännande trots att jag är 17... Hmm.. Hoppas jag gjorde rätt nu, haha

2012-09-27 @ 17:35:42
Postat av: Anonym

vet ni när tävlingen avslutas?

2012-10-04 @ 15:30:52



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: