slide show
2012-05-16 / POSTED IN: Wonderstruck

Wonderstruck snart till KICKS!

Då och då trillar det in en kommentar om när Wonderstruck kommer till Sverige och jag har nästan aldrig något bra svar till er då vi inte riktigt är säkra. Från något håll hör vi v.21, någon annan får information från sin butik om efter sommaren eller till och med till hösten.

Ett tips till er är att antingen mejla KICKS/ÅHLENS (ju fler som kontaktar dem desto bättre) eller gå in till er närmaste återförsäljare och fråga. Det kan vara olika från ort och butik. De som inte har ett allmänt stort utbud av parfymer kanske inte kommer få in den. Så fråga!

Adina är sista i raden som kontaktat KICKS och fick en väldigt bra respons. Det verkar som om det är leveransförseningar men kanske får vi se parfymen på de svenska hyllorna innan sommaren är slut ♥

Hej Adina,
Tack för ditt mail!
Jag kan glädja dig med att vi kommer få in "Wonderstruck" av Taylor Swift. Tyvärr har vi inte fått den ännu pga leveransförseningar, men vi hoppas på att få in den inom kort.
Ha en trevlig dag!
Med vänlig hälsning
Siri- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: