slide show
2010-07-19 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Påminnelse om Valentine's Day

Den 28 juli, om nio dagar, släpps Valentine's Day här i Sverige! Om ni vill kan vi förboka den på CDON eller DISCSHOP. Också ROCKS har den, och där kostar den 161 kr istället för 169 kr som den kostar på cdon & discshop. Men om man beställer den på nätet tillkommer ju även frakt, så man kan ju i så fall köpa den när den kommer ut i butiker samma dag :) ICA släpper den även på hyrdvd samma datum om man bara vill hyra den.

Från regissören till Pretty Woman kommer en dag i kärlekens tecken. Valentine's day är flera sammanflätade berättelser om personer i Los Angeles när de finner sin väg genom romantiken på Alla Hjärtans Dag. En stjärnspäckad lista av skådespelare kommer att göra detta till en date du inte vill missa.

En stjärnspäckad hyllning till kärleken med Julia Roberts, Shirley MacLaine, Emma Roberts, Taylor Swift, Kathy Bates, Queen Latifah, Jessica Biel, Jessica Alba, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Jamie Foxx, Ashton Kutcher, Patrick Dempsey, Bradley Cooper, Topher Grace och många fler....
Valentine's Day: Trailer

- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: