slide show
2010-12-10 / POSTED IN: Övrigt

Översättning av "Pumpkin Spice Cookies"

Okej, jag använde mig av Google Translate och mig själv så allt kanske inte är exakt rätt. Men jag försökte översätta så bra så möjligt!

OBS! Ni följer detta recept på eget ansvar haha. Kan inte vara 100 % säker på att allt stämmer, men det verkar ändå ganska rimligt ;] Hör gärna av er om ni prövar receptet och berätta hur det gick! Funderar själv på att baka dem på måndag på hennes födelsedag..

Baktid: 10 min
Antal: cirka 35 st

Ingredienser

Kaksmeten:

1 dl socker
Ca 230 gram/ 16 msk
mjukt smör (TACK BEATRICE!!♥)
2 msk lönnsirap (går säkert bra med vanligt ljus sirap)
2 ägg
1 dl konserverad pumpa
1 1/2 tsk mald kanel
1/2 tsk peppar
1 / 4 tsk färskriven muskot
1 nypa mald kryddnejlika
2 1/2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
En nypa salt

Glasyr/ frosting:

200 gram (mjukost? <-- tror man även kan använda philadelphia ost)
1 dl florsocker
1/4 dl mjölk
1 msk vaniljsocker
Lite finrivet citronskal

Garnering:


Pekannötter

Så här gör du:

Värm ugnen till 175 grader. Blanda socker och smör i en mixer tills det blir ljust och fluffigt. Tillsätt sirap och ägg och blanda. Efter det tillsätt pumpa och mixa ihop noga. Sikta samman mjöl, bakpulver, salt, kanel, peppar, muskot och kryddnejlika i en egen skål och rör om försiktigt så att de blandas. Häll i de torra ingridienserna i smeten och blanda väl. Häll i ungefär en matsked med smet i varje bakform. Grädda i ugnen i 10 minuter, eller tills de blir lätt gyllenbruna runt kanterna. Låt svalna på galler. När de har svalnat, lägg på glasyren.

För glasyr: Häll i mjukosten i en mixer och låt den röras tills den är porös. Vispa i florsocker tills den är slät, och tillsätt sedan mjölk och vaniljsocker. Blanda tills glasyren är slät, och om den blir för tjock - tunna med lite mer mjölk. Tillsätt det rivna citronskalet och frosta de svalna kakorna. Garnera med pekanötter.

Postat av: Beatrice

I amerikanska recept används ofta måttet "stick" för smör, eftersom det ofta säljs paketerade i avlånga minipaket. En "stick" motsvarar 8 matskedar, ca 115g.

2010-12-10 @ 23:40:37
Postat av: Sandra

Tack för översättningen! Om jag någon gång lyckas hitta konserverad pumpa ska jag garanterat prova att baka kakorna! :)

2010-12-12 @ 22:54:01
Postat av: Sandra

Har kollat på lite omvandlingstabeller nu för amerikanska mått, och "1 cup" = 2,4 dl :)

2010-12-12 @ 22:59:41
Postat av: Sandra

Alltså borde det rättade receptet se ut så här:



Baktid: 10 min

Antal: cirka 35 st



Ingredienser



Kaksmeten:



2, 4 dl socker

Ca 230 gram/ 16 msk mjukt smör

2 msk lönnsirap (går säkert bra med vanligt ljus sirap)

2 ägg

2,4 dl konserverad pumpa



1 1/2 tsk mald kanel



1/2 tsk peppar



1 / 4 tsk färskriven muskot



1 nypa mald kryddnejlika



6 dl mjöl



2 tsk bakpulver



En nypa salt



Glasyr/ frosting:



225 gram philadelphiaost

2,4 dl florsocker

½ dl mjölk

1 msk vaniljsocker

Lite finrivet citronskal



Garnering:



Pekannötter



Så här gör du:



Värm ugnen till 175 grader. Blanda socker och smör i en mixer tills det blir ljust och fluffigt. Tillsätt sirap och ägg och blanda. Efter det tillsätt pumpa och mixa ihop noga. Sikta samman mjöl, bakpulver, salt, kanel, peppar, muskot och kryddnejlika i en egen skål och rör om försiktigt så att de blandas. Häll i de torra ingredienserna i smeten och blanda väl. Häll i ungefär en matsked med smet i varje bakform. Grädda i ugnen i 10 minuter, eller tills de blir lätt gyllenbruna runt kanterna. Låt svalna på galler. När de har svalnat, lägg på glasyren.



För glasyr: Häll i philadelphiaosten i en mixer och låt den röras tills den är porös. Vispa i florsocker tills den är slät, och tillsätt sedan mjölk och vaniljsocker. Blanda tills glasyren är slät, och om den blir för tjock - tunna med lite mer mjölk. Tillsätt det rivna citronskalet och frosta de svalna kakorna. Garnera med pekanötter.



Hoppas på att hitta den konserverade pumpan nu, i så fall ska jag garanterat baka dessa till jul!

2010-12-12 @ 23:16:25



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: