slide show
2012-07-16 / POSTED IN: Övrigt

Ny information om Lady Antebellum konsert

Goda nyheter! Jag fick ännu ett mejl angående fribiljetterna till Lady Antebellums konsert och där fick jag information om att 18-årsgränsen på Trädgårn i Göteborg endast gäller i en viss del av lokalen. Uppe på balkongen får de som är under 18 stå! Åldersgränsen är dock 13 år. Det finns ingen åldersgräns på konserten i Stockholm eller Köpenhamn
 
Informationen nedan gäller endast för konserten i Göteborg (24 juli). Ni ska dock anmäla er på samma vis och innan samma deadline om ni vill gå på någon av de två andra konserterna. Om ni har några frågor angående konserten i Stockholm eller Köpenhamn kan ni kontakta Ida även om det. 
 
Från 18.30 kommer det vara en gästlista i entrén med era namn och nummer på, om ni har anmält er till Ida (ida@mepmusic.com) senast på fredag (20 juli). Det är först i kvarn som gäller!
 
Preliminära tider:
19.00 - insläpp
19.30 - förband börjar spela (Jamie Meyer) och det håller på i cirka 45 minuter
20.45 - Lady Antebellum spelar i cirka 90 minuter
 
Så nu blir frågan ställd igen: ska vi ha träffen då? De som vill komma på träffen kommer, vi tar en fika på eftermiddagen och går sedan på konserten tillsammans. Vi som är 18+ kan ju bestämma oss när vi är där om vi vill stå på golvet eller om vi alla ska stå i en grupp på balkongen. Det är helt upp till var och en! Hur många är intresserade av träffen och konserten nu? Skulle vara superkul om vi blir ett par stycken. 
 
Tidigare information om fribiljetter till Lady Antebellums konserter (i Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg) hittar ni här.
 
Postat av: Karolina

Hej! Om man blev en av dem som får gratis biljetter, när får man isåfall reda på det? :)

Svar: Ida svarade på vårat mejl någon timme senare att hon skrivit upp oss på listan! :) Om du får svar inom någon dag eller två är det nog inget att oroa sig för. Kram!
Taylor Swift Sweden

2012-07-16 @ 18:17:50
URL: http://bykarolinaa.blogg.se/
Postat av: Emmy

Låter som en bra idé att ta träffen på samma dag. De som inte får biljetter eller inte vill kan ju komma och fika bara ;)

Får se om jag klarar det här. Måste byta två pass på jobbet och köpa tåg plus en natts boende i gbg också..

Svar: Hoppas hoppas hoppas!!
Taylor Swift Sweden

2012-07-16 @ 19:11:52
Postat av: Matilda

Menar du att man kan skriva ett likadant mejl till dem andra städerna med eller kunde man bara skriva ett mejl?

Svar: Om du vill gå på flera konserter, tror jag inte det är något problem! Skriv då att du vill ha biljett till ex. både Göteborg och Stockholm så får vi se vad dem säger. Vet tyvärr inte vad som gäller :)
Taylor Swift Sweden

2012-07-16 @ 20:06:58
Postat av: Karolina

Tack för svaret!! måste bara fråga, måste man komma på den swiftie träffen i samband med detta då jag inte har någon aning om hur vi ska ta oss dit än..? Hur kommer det sig att man kan få gratis biljetter? Jättekul grej verkligen!! Kram

Svar: Nej självklart inte! Swiftieträffen var helt enkelt ett förslag till dag. Om du vill gå på konserten behöver du inte möta upp oss om det inte passar! Helt frivilligt :) Arrangören kontaktade TSS med viljan att sprida vidare detta. Förmodligen kan det ha varit så att det varit svårt att sälja slut på biljetterna för dessa konserter och önskas fylla lokalen. Gissning! Eftersom både Lady A och Taylor tillhör samma genre, och vi har en tät kontakt med en kille på countrykanalen.se så fick vi möjlighet att sprida detta vidare!
Taylor Swift Sweden

2012-07-16 @ 20:14:01
URL: http://bykarolinaa.blogg.se/
Postat av: :)

Hej, jag och mina kompisar har precis startat en blogg om oss..och jag skulle vilja överaska dom med fler läsare..så kan du/ni typ länka våran blogg eller nått sånt

2012-07-17 @ 14:09:02
URL: http://herewegoagain.bloggplatsen.se
Postat av: Emma

Jag är intresserad av träffen men jag ska bo hos min kompis som bor i Göteborg (jag bor i Karlstad) men hon gillar och Taylor och vi ska på konserten. Skulle vara kul att stå på balkongen med er :)

2012-07-17 @ 15:07:58
URL: http://fifteen.webblogg.se
Postat av: Anonym

Hej, jag undrar om någon vet hur det fungerar för de som redan har köpt biljetter till konserten i Göteborg (alltså inte fribiljetter) Går de in på samma ställe, på samma tid? Skulle vara glad om någon visste för jag har aldrig vart på trädgår'n förut

Svar: Ja, de går in på samma ställe. Eftersom Trädgår'n är ett uteställe finns det endast en ingång. Där hittar ni även garderob som vi får hoppas att dem har öppna! Tid vet jag tyvärr inte, men det borde vara samma. Man kan ju börja köa när man vill utanför!
Taylor Swift Sweden

2012-07-17 @ 15:33:52
Postat av: ♥JHUTCHERSONSTORIES♥

Hej, vill du göra ett länkbyte? :)

2012-07-17 @ 16:17:56
URL: http://jhutchersonstories.blogg.se
Postat av: Linnéa

Jag har mailat om en biljett. Hoppas bara jag får en.

2012-07-17 @ 17:31:09



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: