slide show
2012-07-15 / POSTED IN: Övrigt

Fribiljetter till Lady Antebellum!

EDIT: Vi har fått information om att konserten i Göteborg har 18 som åldersgräns, tyvärr. Detta betyder att det förmodligen blir det ingen stor träff utan de som är över 18 år får väl träffas och så tar vi en annan träff i början på augusti. Återkommer med nytt datum om en swiftieträff! OBS! Detta är endast den information vi har fått. Kontakta trädgår'n eller ticnet om ni vill dubbelkolla. 
 

 
Vi har fått möjlighet att sprida vidare en otrolig chans att få se Lady Antebellum GRATIS i Skandinavien om lite mer än en vecka genom arrangören MEP Entertainment AB! Taylor Swift fans i Sverige och Danmark erbjuds fribiljetter till countrybandets konsert i Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm. Ni läste rätt!
 
Det är först till kvarn som gäller och vi vet tyvärr inte antal fribiljetter som finns. Men om ni är snabba så har ni chansen att få se Lady A någonstans på deras We Own The Night World Tour i Skandinavien antingen den 23 (Köpenhamn, Falconer Salen), 24 (Göteborg, Trädgårn) eller 27 juli i Stockholm, Cirkus. Observera att detta är endast för dessa konserter och datum.
 
Alla ni som är intresserade av biljetter måste kontakta på nedanstående vis innan denna fredag - alltså den 20 juli.
 
Ni måste: Skicka ett e-mail med namn och mobilnummer (samt vilken konsert i vilken stad ni är intresserade av att gå på) till Ida Torgeby på MET Entertainment: ida@mepmusic.com
 
» Det här inlägget är inte på något vis ett sponsringsinlägg - utan arrangörerna tror helt enkelt att fans av Taylor även tycker om Lady Antebellum och kontaktade därför oss för att andra fans skulle få möjlighet att gå. Inte heller är det vi på TSS som ansvarar för någonting kring biljetterna eller evengemanget. Vi sprider endast vidare möjligheten. Varken vi på TSS eller arrangörerna står för resa eller boende till konserterna. Om det är något som är oklart kan ni självklart mejla TSS på taylorswiftsweden@hotmail.com så ska vi försöka svara på era frågor eller skicka vidare till de ansvariga.
 
För de som planerar att gå på konserten i Göteborg så tänkte vi att det är en bra idé att anordna Swiftie-träffen samma dag/kväll! På så sätt är det inte bara för er som bor en bit utanför Göteborg att åka hit för en fika, utan att vi även går på konserten tillsammans. Visst låter det som en bra idé? Jättekul verkligen! Detta betyder att swiftieträffen blir den 24 juli. 
 
 
Postat av: Bella

Hej! Jag bara undrar när den nya designen kommer ut? Är väldigt nyfiken! :)

Svar: Snart snart snart! Väntar på mejl med koder etc. från Eve :) Kram!
Taylor Swift Sweden

2012-07-15 @ 20:10:01
Postat av: Linnéa

För mig funkar den 24. Hoppas att vi blir fler än förra gången. Inte för att det var tråkigt eller så men det skulle vara kul att träffa fler swifties.

2012-07-15 @ 21:16:22
Postat av: Linnéa

Skit också. Men de andra datumen som ni postade förra veckan funkar inte de längre eller? Men om det blir i början av augusti är jag fortfarande väldigt tacksam om det inte blir den 4:e.

Svar: Vi ska klämma in en träff någon av dem dagarna!
Taylor Swift Sweden

2012-07-16 @ 10:01:01
Postat av: Emma

Det står att man får vara 13 om man har ballong plats. Finns det någon chans att man kan få det? (jag är 15)

Svar: Bästa tipset är att samtidigt du mejlar Ida så frågar du om det är okej! :)
Taylor Swift Sweden

2012-07-16 @ 11:02:55
URL: http://fifteen.webblogg.se



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: