slide show
2014-10-27 / POSTED IN: 1989

Väntan är över: 1989 är här!

Dagen vi väntat på i två år har äntligen kommit och visst känns det för jäkla bra! Jag har spenderat hela morgonen att lyssna på albumet om och om igen och jag är helt förundrad. Igen. Som varje album hon har släppt genom åren blir jag ännu en gång mållös över hur fantastisk hon är. Med 1989 har hon gått all in med pop och även om jag nog inte var den enda som var smått orolig att det skulle ta över hennes låtskrivning, så är 1989 ett album som visar att hon fortfarande har kvar det. Det där som fick oss alla att älska henne.

 

För 1989 är hennes bästa album hittills.

 

Favoriter från albumet hittills: Blank Space (hur genialiskt är inte pennklicket i refrängen?), Style ("You've got that James Dean daydream look in your eyes" får mig bara att smälta) och Wildest Dreams ("He's so tall and handsome as hell, he's so bad but he does it so well").

 

iTunes har släppt albumet och ni som förbokade från CDON bör få albumet i posten idag. Poloraidbilderna är med i albumet. Sweepstakes tävlingen är endast öppna för dem i USA, så om ni köper en skiva här i Sverige kan man inte vara med i tävlingen. 

 

Var är er första reaktion till albumet? Favoritlåt? Någon låt ni inte gillar än? Skriv av er i kommentarerna! 

 

 
Postat av: Line

Mina favoriter än så länge är Bad Blood, All you had to do was stay, wildest dreams, out of the woods. :) Men jag tror att jag kommer älska alla tillslut, men det kommer bara ta ett tag. Samma sak var det med RED för mig. Jag gillade inte State of grace första gångerna jag lyssnade men sedan blev jag förälskad i den. Men annars är jag mycket nöjd och bilderna som man fick med i albumet är sååå vackra!

2014-10-27 @ 12:46:46
Postat av: Erika

Totalt älskar Style och Clean, men har inte lyssnat på alla låtarna ännu, Shake It Off är iaf den låt jag gillar minst, tycker den var för mainstream.

2014-10-27 @ 13:01:37
Postat av: Angie

Första reaktionen var att jag saknade countrymusiken, även om jag beundrar henne för att hon vågar förändras och prova nya stilar.

Jag har inte hittat någon låt jag riktigt älskar än, som det blev kärlek vid första lyssningen på (Som All Too Well, I Almost Do och Begin Again på Red), men jag gillar Clean och Style bäst hittills.

Jag tror och hoppas att albumet kommer att växa för mig. Jag tror att jag bara behöver lite tid att vänja mig vid hennes nya inriktning.

Svar: Jag kände som du, men nu är jag helt fast i Wonderland som jag varmt rekommenderar om man gillade de låtarna från RED. // Emmy
Taylor Swift Sweden

2014-10-27 @ 13:13:17
Postat av: Anna

STYLE!!!!! ååh älskar den!! Men alla låtar är svinbra! Bad Blood är också helt underbar!!

2014-10-27 @ 13:19:04
Postat av: Anonym

Clean är bäst!!!

2014-10-27 @ 13:20:41
Postat av: Anonym

Style, Wildest Dreams, Out Of the Woods och I Know Places är mina favoriter men älskar alla så jäkla mycket!!!!!!!

2014-10-27 @ 14:38:53
Postat av: H

Gillar den tyvärr inte än... Har bara lyssnat på halva låtar eftersom att de inte har varit bra.. älskar Welcome To New York och Out Of The Woods, men jag tror jag personligen behöver lyssna mer på det här albumet för att se om jag kan tycka om det... sedan är det ju också pop som jag inte gillar... Vi får se!

2014-10-27 @ 14:52:14
Postat av: Anonym

Vet ni om den kommer komma ut på Spotify?

Svar: Förmodligen inte på ett par veckor/månader. Så har det varit med de tidigare albumen!
Taylor Swift Sweden

2014-10-27 @ 16:59:42
Postat av: L

Måste hålla med om att 1989 kan vara det bästa albumet hittills. Jag var lite osäker på den nya stilen innan, men efter att ha lyssnat på låtarna har jag inget negativt att säga. Tycker låtarna är underbara och har redan fastnat för flera :D Wildest dream, I know places och Wonderland är bara några av favoriterna än så länge!

2014-10-27 @ 17:22:39
Postat av: Ida

Mina favoriter än så länge är Bad Blood, Wildest Dreams, I know places och såklart Out of the woods!! Men kommer gilla alla när jag lyssnat igenom albumet nogare :)

2014-10-27 @ 17:23:53
URL: http://idalovisamaria.blogg.se/
Postat av: zirin

Jag var JÄTTE skeptisk i början, speciellt efter ''shake it off'' men fyfan vilket bra album. Rysningar igenom hela albuumet. ''Clean'' är så otroligt vacker, jag började nästan gråta!
Riktigt,riktigt,riktigt bra gjort Taylor!!

2014-10-27 @ 19:01:27
Postat av: Linnea

Jag har varit skeptisk till hela pop-eran och är, efter att ha lyssnat igenom hela skivan (!), fortfarande aningen tveksam till vissa låtar som känns FÖR mycket pop för Taylor, känslan försvinner liksom. Men vissa låtar är så himla fina, speciellt "Clean". Och "You Are In Love" fick mig att börja gråta i andra refrängen, hon har fångat känslan i den på ett OTROLIGT sätt. Sen älskar jag "Blank Space" - det är verkligen en SVINBRA låt som sätter sig direkt. Gillar också "I Know Places" och "Wildest Dreams". Tror jag kommer älska alla om någon månad. Men bästa albumet hittills, nja vi får se. Personligen är "Speak Now" mitt favoritalbum hittills, det blir annorlunda när Taylor skriver helt själv, även om jag beundrar henne för hur modig hon ändå varit med den nya plattan.

2014-10-27 @ 21:39:40
Postat av: H

Uppdate på min förra kommentar; den tar sig ju fler gånger man lyssnar på den... 👍 Taylor levererar as Always

2014-10-27 @ 22:34:03
Postat av: Emelie

Min favorit förutom shake it off är blank space bara älska soundet liksom!! gillar även welcome to new york :) men till slut älskar man ju alla precis som man gjort på tidigare album :D

2014-10-28 @ 10:00:07
Postat av: Angelica

Jag blev ganska så besviken tyvärr och även om låtarna växer för varje gång saknar jag den där "kärlek vid första lyssnet"-känslan som har funnits förut. Är lite osäker på hela popgrejen och när man bara ser henne sjunga om haters i magtröjor och korta kjolar så saknar man lite "you belong with me"-Taylor

2014-10-28 @ 15:08:27
Postat av: Michelle

Jag älskar how you get the girl och style!!! Hoppas verkligen hon kommer hit snart! :)

2014-10-29 @ 13:56:38



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: