slide show
2014-11-03 / POSTED IN: The 1989 World Tour

The 1989 World Tour

För ett par timmar släppte Taylor nyheten som vi alla har väntat på. The 1989 World Tour. I maj nästa år kommer Taylor dra ut på Turné i Nord Amerika, Europa och Australien. De datum vi vet i Europa är 20 juni (Tyskland), 21 juni (Nederländerna), 23-24 juni och 27 juni (Storbritannien). Det står på Taylor hemsida att fler datum kommer att tillkomma. Dessvärre vet vi inte än om dessa kommer hamna i Europa.

Update:  Vi kan inte lova att hon kommer lägga till fler datum i Europa. Göteborgs Posten (artikel) har tolkat infon på Taylors hemsida på samma sätt som vi har, att hon kommer lägga till fler datum men att vi som sagt inte vet vart.
 
 
 
 
Postat av: Anonym

ALLTSÅ VAA SKA HON INTE KOMMA HIT ??? skojar de eller??? alltså dethär är fan löjligt alla kommer till sverige justin bieber Beyoncé ed sheeran rihanna alla men inte taylor!!! vi har ju stöttat henne så länge och det har ju hela norden och europa ändå är hon inte i europa mer än fyra fem shower... skamligt

Svar: Vi hoppas på fler datum! Vi får helt enkelt bevisa att vi vill ha hit henne! #taylorswift2sweden /Felicia
Taylor Swift Sweden

2014-11-03 @ 15:01:47
Postat av: Anonym

Verkar som Sverige o många andra Europeiska länder ignoreras. Bara London, Manchester Glasgow, Amsterdam och Köln. Märkligt...

2014-11-03 @ 15:07:09
Postat av: Aida

hur vet ni att alla datum inte är bestäma än??? det här är så jobbigt för jag vet inte om man borde försöka skaffa biljetter till ett annat land eller om man ska vänta och se om något bättre kommer? :/

Svar: Vi vet ingenting, inte mer än vad ni gör. Vi bara hoppas helt enkelt! Vore himla konstigt att hon inte kommer förbi Skandinavien.
Taylor Swift Sweden

Postat av: Carrio

Tror inte hon kommer klämma in några mer länder under Europa-delen... Ser redan tight ut 😳

2014-11-03 @ 16:59:58- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: