slide show
2014-06-17 / POSTED IN: Tävling

TÄVLING: VAD ÄR DITT FAVORITMINNE FRÅN RED ERA?

Nu när Redturnén är slut så ser vi fram emot ett nytt album av Taylor till hösten! Tänk att det snart har gått ytterligare två år... Känns som om tiden flyger förbi! Kommer ihåg hur vi alla satt där på sommaren och bara väntade på ny information. Vad ska albumet heta? Kommer hon ha förändrats mycket? Är Ed Sheeran med på albumet? När släpps det? Vilken är hennes första singel? OSV OSV
 
 
Två år har gått och visst har det varit en fantastisk epok! Taylor utvidgade sina vyer och introducerade mer pop i hennes musik, vilket gjorde att hon kunde bli mer populär internationellt. Tyvärr blev hennes Europaturné väldigt kort och kom inte till Sverige, eller någonstans i Norden för den delen, och jag personligen fick aldrig chansen att se henne live under Redturnén. Dock är jag väldigt tacksam för de två gånger jag redan sett henne, snart tre år sedan jag såg henne sist, och det gör bara att jag ser framemot den uppkommande turnén något otroligt! Denna gång får hon bara inte dissa oss... ;)
 
Vill även tacka alla som fortsätter att kika in på TSS. Linnéa och Emmy uppdaterar 100 % nu, vilket jag och Felicia är oerhört tacksamma över! Det är inte lätt att släppa in någon annan på sidan när vi jobbat så hårt med den sedan 2009 och sett den utvecklas, men det gör oss väldigt glada att de fortsätter att sköta den så bra. 
 
Och för att tacka er läsare ska vi ha en liten utlottning av lite priser! Parfymer som vanligt och även denna gång har ni chansen att vinna bland annat Taylors "Made of Starlight" parfym som endast var i butik tillfälligt i våras. 
 
PRISER
- 30 ml Taylor by Taylor Swift
- 30 ml Taylor by Taylor Swift: Made of Starlight Limited Edition
- Taylor by Taylor Swift T-SHIRT
 
För att delta i utlottningen så skulle det vara kul om ni kommenterade detta inlägget med erat favoritminne från denna epok som varit! Det vill säga, är det något som du vill dela med dig av från RED epoken, som exempelvis ett minne från en konsert eller hur det kändes när du först lyssnade på albumet. Ni har fria händer! De som kommenterar ett minne är med i utlottningen. 

Se till att ni skriver in er mejladress i fältet också, så att vi kan kontakta er när utlottningen har skett.
 
När vi avslutat tävlingen kommer vi att lägga upp ett inlägg med några av era minnen! Vi avslutar tävlingen om en vecka. 
 
Kram på er
 
/ Andrea
Postat av: Josefin

Mitt bästa minne är när jag såg Taylor för första gången live på min artonårsdag i Berlin. Hon spelade All Too Well (min favoritlåt från Red) och jag stod med tårarna strömmande i Tyskland efter att ha haft henne som favoritartist i 10 år.

2014-06-17 @ 14:36:47
Postat av: Maria Berglund

Jag har aldrig varit på en av hennes konserter. Aldrig, trots att hon är min största idol och förebild någonsin. Den här gången bestämde jag mig för att det skulle bli av, men så visade det sig att hon inte skulle komma hit. Av alla besvikelser så har det här inte varit så farligt, för den stora skillnaden med det här albumet har varit att musiken och texten verkligen har nått ut. Jag har fått känslan att hon stått precis bredvid mig, och bakom mig i många situationer och perioder den senaste tiden. Texten har fått ett inflytande i mitt liv som inget annat album har, och varje låt är kopplad till en viss person eller händelse i mitt liv. Taylor kan nå ut till alla, hennes låtar är så äkta att alla kan relatera och det tycker jag att hon verkligen lyckats med under "Red". Det är de jag kommer minnas mest, och jag är så tacksam.

2014-06-17 @ 15:33:37
Postat av: Malin - MalinBelle.com

Jag har tyvärr inte haft turen att få se Taylor LIVE då hon inte har varit i Sverige än, men jag hoppas att hon kommer att komma hit eller till något grannland i hennes framtida turné så att jag & alla andra som inte sett henne än kan få se henne. :)

Men jag är alltid lika förväntansfull när hon släpper nya låtar & med hennes stora talang så kan man alltid vara säker på att man kommer att gilla dem. Jag tycker att "We Are Never Ever Getting Back Together" & "I Knew You Were Trouble" från RED albumet är 2 starka låtar som passar till mycket; om du gjort slut med någon/blivit dumpad så kan de ge dig styrka, om du är ledsen så kan de muntra upp dig & de är överhuvudtaget 2 låtar med "power" i & jag blir glad så fort jag hör dem för man får "power" av att lyssna på dem. :)

2014-06-17 @ 15:51:34
URL: http://MalinBelle.com
Postat av: Ebba

Det är svårt att välja ett minne som var störst, men då hon gav sin "KÄNN PÅ DEN NI!!!" min efter att hon spelat All Too Well på the Grammys höll jag på att gå i tusen bitar. Det var så stort, att hon spelade fansens favorit trots att den inte ens var en singel, trots att den var hennes jobbigaste låt att framföra för henne emotionellt och så satte hon den som en smäck. Hon slängde den i alla haters ansikten och kramade om alla fans. Det ögonblicken känner jag är en bild av RED-eran.

2014-06-17 @ 16:32:26
Postat av: The Worrying Kind - Mitt liv med social fobi och ångest

Våren 2013 fick jag mejl från Taylors officiella fansajt med info om att jag blivit utvald till att få köpa två pit access-biljetter till en av hennes konserter i Los Angeles i augusti. Jag hade aldrig flugit i hela mitt liv, aldrig varit utanför Norden förut - och aldrig sett Taylor live. Jag köpte biljetterna, och sedan följde ett antal månader av planering, nervositet och längtan. När jag väl stod där vid scenkanten och State of Grace drog igång och det röda skynket drogs undan och hon stod där bara några meter bort och jag såg henne PÅ RIKTIGT - herregud, jag var fullkomligt i extas och kunde knappt tro att det var sant!

2014-06-17 @ 16:59:12
URL: http://theworryingkind.se/
Postat av: Fanny

Jag kommer ihåg första gången jag lyssnade på hela RED. Jag och min bästa kompis satt på mitt golv med högsta volym och det kändes verkligen som Taylor skrivit låtarna om saker som faktiskt hänt mig. Det tror jag dom flesta känner av låtarna. Vi lyssnade på alla låtar om och om igen men min absoluta favorit var stay stay stay eftersom jag då var i ett väldigt speciellt förhållande med en kille som verkligen var som en bästa vän också men det var väldigt rörigt just då och vi bråkade mycket så när jag träffade honom nästa gång satte jag på den och på något sätt blev allt bättre. Jag och min kompis sitter fortfarande på mitt golv ibland och bara lyssnar igenom låtarna

2014-06-17 @ 20:51:50
Postat av: Fanny

Mitt favoritminne är från hennes livesändning mitt i natten där hon avslöjade vad albumet hette och "We are never ever getting back together" spelades för första gången. Jag hade glömt bort vilket datum hon skulle avslöja allt och kom in till livesändningen mitt i natten av en slump eftersom jag inte kunde sova. När jag satt där ensam mitt i natten och tittade på Taylor live blev jag väldigt taggad på det nya albumet som skulle komma och jag förstod jag att jag hade blivit ett riktigt stort fan. ;) Tyvärr kom hon aldrig till Sverige men nu får jag kanske chansen att se henne igen och det ser jag fram emot. :) (förlåt om det blev långt). /Fanny

2014-06-17 @ 21:12:02
Postat av: Jennifer

De här två åren (snart två år i alla fall) har varit helt otroliga och att bara skriva om ett minne skulle vara omöjligt.
Från den dagen Taylor avslöjade namnet på det fjärde albumet till idag så har allt som involverat Taylor varit underbart. Vi har fått se henne mogna, vi har sett henne förändras rakt framför ögonen på oss, men jag har aldrig i hela mitt liv varit så stolt över någon.
Den dagen RED släpptes var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Jag svävade på moln hela skoldagen och jag kunde inte koncentrera mig på skolan då jag bara ville komma hem och få lyssna på alla nya låtar. Den dagen tyckte alla mina kompisar att jag var patetiskt då jag inte pratade om något annat än Tay. Men ärligt talat, varför skulle jag lyssna på dem när de inte förstod hur mycket hon verkligen betyder för mig? Såfort jag kom hem gick jag in på youtube och alla andra sidor där det fanns en möjlighet att lyssna på de nya låtarna, då jag inte hade pengar till att köpa albumet. Jag kommer ihåg den exakta sekunden jag började lyssna på State of grace. Jag blev kär, och jag är fortfarande lika kär i den låten idag. När vi fick reda på att albumet sålt 1.2 miljoner kopior första veckan kunde jag verkligen inte förstå att det var sant. Genom att sälja så många kopior slog hon så många rekord och jag var så otroligt stolt och glad.
Jag kommer ihåg när hon började repetera för turnen och alla Swifties kom så mycket närmare varandra. Vi fick några bilder och alla spekulerade om hur turnen skulle se ut och med vilka låtar hon skulle uppträda. Äntligen kom dagen då hela turnen drog igång. Jag satt uppe hela natten bara för att få se bilder och videor. Det kändes som att hela USA turnen gick så otroligt snabbt, samma sak med turnen i Ocianien. Äntligen kom den dagen då Taylor gav ut information om turnen i Europa. Sorligt nog så åkte hon bara till London och Berlin så jag fick ingen chans att se henne live, men det var ändå alldeles underbart att se allt genom en datorskärm, men jag hoppas verkligen att hon kommer till Sverige inom en snar framtid.
Ett av mina absoluta favoritminnen från de här åren måste vara med när hon uppträdde med All Too Well på the grammys. Hon lyssnade på sina fans och jag kan inte förklara i ord hur mycket det betyder. Hon bryr sig verkligen om oss och det är skönt att veta att hon alltid finns där för en.

2014-06-17 @ 21:16:26
Postat av: Johanna

Det minnet som jag minns mest är livesändningen som sändes mitt i natten, där hon avslöjade titeln på albumet och sjöng också hennes första singel från albumet "we are never getting back together".Jag hade sett framemot det HElA dagen och när det äntligen var dags var jag obeskrivligt taggad och glad! :) Under hela livesändningen satt jag i pjamasen framför dattan, väldigt taggad och jag minns hur jag satt där framför dattaskärmen halvt skrikandes av glädje. Och helt avundsjuk på de fansen som var på plats! lyckost dem! :D
Jag kan inte fatta att två hela år har gått sen dess och nu är jag lika taggad och glad som jag var för två år sen inför nästa uppkommande album. :D

2014-06-17 @ 21:55:44
Postat av: Lisa

Mitt favorit minne från RED-eran är troligen hur jag personligen tycker Taylor vuxit som både person och artist. Hennes röst och låtskrivnig tillsammans med produceringen av hennes musik har verkligen utvecklas från hennes första album plus att hon ens vågar ta en sån chansning med musik stilen på albumet, det är helt otroligt. Men min absoluta favorit del av RED-eran är att hon har fått de här 'vecko-pauser' vilket ett jag tycker hon förtjänar på allt sitt hårda arbete och två hon får tid för viktiga ändamål som att i början av detta år besökte hon över 3 sjukhus för att träffa fans som inte kunde komma till konserter. Hon är vara en sådan älskvärd person!

2014-06-17 @ 22:10:13
Postat av: Felicia

Jag köpte albumet och det mest minnesvärda var när albumet äntligen kom till brevlådan, att äntligen få höra alla låtar efter väntan ifrån chatten. Albumet har betytt väldigt mycket för mig personligen, vilket det säker har gjorts för alla andra som också har hört albumet, speciellt All too well såklart. Jag hade förhoppningar att äntligen få se Tay live, men så blev det inte, men man vet aldrig hur det blir med nästa tour! :))

2014-06-17 @ 22:17:31
URL: http://but-the-girl.tumblr.com
Postat av: Linnea fahlberg

Jag kommer ihåg när jag var sjuk en dag och jag hade inte hunnit lyssna igenom hela red album så jag bestämde mig för att göra det. Jag kommer fortfarande ihåg känslan jag fick när jag lyssnade på all too well! Det var först en mysig känsla och låten kändes så äkta, sen förstod jag att den inte bara handlade om det som var bra. Ju längre in i låten desto mer känslosammare blev jag. När hon sjöng you call me up again just to break me Like a promise började jag gråta. När låten var slut bar jag oerhört rörd och hade bara ett ord på mina läppar. Fantastiskt! <13

2014-06-18 @ 08:00:10
Postat av: Agnes


Det bästa var när jag öppnade en stor låda med papper på julafton och längst ner låg Red tour biljetter till London !! Jag grät och sedan grät alla andra för att jag grät haha!!
Sedan på konserten gick taylors pappa SCOTT SWIFT förbi mig och jag skrek så han gav mig plektrum

Jag råkade glömma mailadressen i förra kommentaren så jag skickar en till

2014-06-18 @ 11:13:32
Postat av: christina

Jag har aldrig varit på en av Taylors konserter, men mitt bästa minne är första gången jag lyssnade på albumet Red. Jag satt helt ensam i mitt rum och det var helt mörkt (jag hade inte tänt någon lampa) och så vågade sätta på cd, och jag tyckte att den var så bra så att jag satt hela resten av dagen och lyssnade. Och nu när jag hör låtarna från Red så är det första jag tänker på. Ett UNDERBART minne!

2014-06-19 @ 13:08:26
Postat av: Sofia

Jag har inget speciellt minne.. men hennes musik har varit med mig hela den här perioden. Den har gått som ett soundtrack till dessa två åren som har gått och det är jag så extremt tacksam för! Hennes musik har hjälp mig genom svåra perioder och har även varit med mig när jag varit som lyckligast.

2014-06-19 @ 17:45:48
Postat av: Sissi

Det kanske låter lite konstigt, men mitt favoritminne från RED-eran har nog varit när jag hörde en Taylor-låt på radion för första gången. Jag har följt henne ända sedan Fearless, och tills Red kom kändes Taylor som något väldigt "privat" för mig. När wanegbt kom ut, och började spelas på radion började det äntligen kännas som att flera kan ta del av jag hade nu älskat i flera år. Den känslan var såå fantastisk!!!
PS jag råkade skicka min förra kommentar innan jag var klar DS

2014-06-19 @ 22:28:27
Postat av: Olivia

Mitt bästa minne var när Red albumet släpptes. Det är alltid roligt att höra nytt material från Taylor. Red albumet visar att hon har vågat ta ut svängarna när det gäller hennes sound och det tycker jag är modigt gjort. Jag tror att man behöver förnya sig som artist och inte alltid gå i samma spår vilket jag tycker att Taylor har gjort både albumet och hela Red turnén.

2014-06-22 @ 23:27:10
Postat av: Eddi

Jag har många.
Taylor räddade mitt liv för lite över två år sen, men Red har betytt otroligt mycket för mig. Jag och min bästa kompis var riktiga Swifties, och när vi lyssnade på Red spelade det inte någon roll om någon hörde att vi sjöng med i låtarna eller för den delen såg oss dansa inte särskilt bra. För att vi visste att Taylor var med oss. Kanske inte face to face, men hon var där med sin musik och det gjorde att både jag och min bästa kompis fick den där känslan i magen; pirret, lyckan som följer med nerfrån magen upp till halsen när man sjunger med i Stay Stay Stay, eller någon annan låt för den delen.
Sen förändrades saker. Min bästa kompis flyttade och jag fick nya kompisar, dåliga kompisar. Vi var kaxiga, vi bråkade, vi sket i att plugga och jag gled ifrån mina gamla vänner och människor som bettyde något. Och värst av allt, jag slutade lyssna på Taylor. Men en dag, nära jullovet, var mina "kompisar" elaka mot mig och det var som att jag vaknade upp, och när jag kom hem lyssnade jag på Taylor. Jag skrev ett brev om min förtvivelse men skickade det aldrig. Sen den dagen har jag varit "jag" och jag har bara Taylor (och en lärare på min skola) att tacka för det.
Jag har aldrig gått på en av hennes konserten men jag vet att hon älskar mig för den jag är. Där har ni mitt favoritminne i Red och lite av min livs historia (sorry för det).
Tack för en awesome blogg!!! <3

2014-06-26 @ 08:26:42
URL: http://crazybooklovers.bloggplatsen.se
Postat av: Annah

Jag skriver. Så ofta jag kan. Och RED har fått mig att skriva ännu mer - om Taylor kan få in så mycket känsla och beskrivning i en sång kan väl jag få till nån enstaka novell här och var? Att Taylor, med sitt röda album, fått mig att känna så mycket att mina egna ord vaknar till liv... det är för mig både värdefullt och minnesvärt. Tack.

2014-06-26 @ 17:54:16
Postat av: Julia

Jag hoppas inte jag är sen med att tävla!!!
Mitt största minne är nog början av the red-era! Jag kommer ihåg hur förväntansfull och nervös jag var under natten när Taylor skulle ha sin livestream och berätta om RED! Hur glad jag blev när Andrea och Felicia fick representera Sverige och prata med Taylor. Det kändes fantastiskt att veta att Taylor kanske nu förstår att det finns fans i Sverige också! Men det jag kommer ihåg mest är när hon satte på sin hitlåt We are never ever getting back together, jag fick nästan tårar i ögonen för att jag varit så exalterad och glad på samma gång! och dessutom att se Taylor och veta att det här händer nu, live, direkt! Jag trodde att jag skulle tröttna lite på WANEGBT under åren för att jag lyssnat på den för mycket (hehe), men den här låten tar mig fortfarande tillbaka till minnet av början på RED-epoken och jag kommer ihåg allt vad jag kände och hur nyfiken jag var på allt som skulle hända efter albumet släppts! Jag kan inte tröttna på låten eller känna att den är lite för mycket pop Istället för country för att det var just den låten som drog igång den fantastiska RED- epoken!

2014-06-26 @ 18:25:36
Postat av: Fanny

Mitt bästa minne är när IKYWT videon släpptes. Jag var på resa i Thailand då och trots att jag var i ett exotiskt land med värmen och allt kunde jag inte sluta kolla på videon tyckte (och tycker fortfarande) att det är den bästa videon hon gjort (till och med ryser när jag skriver om den nu). Jag var helt tagen; så mycket känslor på bara ca 5 min, wow alltså!
Kram!!

2014-06-26 @ 21:44:38
Postat av: Ulrika

Jag gjorde ett "collage"/Edit för Red turnén och sedan la jag ut den på instagram. Sedan några timmar senare gillade Taylor bilden !!!! 4 maj hände detta !! BLESS THIS DAY!

2014-06-28 @ 16:57:38
Postat av: Elivra Olofsson

Mitt minne från RED-epoken var framför allt väntan till albumet. Jag och min bästa kompis längtade och väntade på det nya albumet som skulle släppas och i väntan laddade vi upp med låtar från SPEAK NOW och FEARLESS och hade stpra förväntningar på det nya albumet. Och så i oktober 2012 kom det och det var mycket bättre än jag någonsin hade trott. Först när jag lyssnade på det trodde jag inte att det var Taylor. Hennes röst var den samma men musikstilen var ändrad till det bättre. Det var ett helt fantastiskt album som hon kombenerade med pop och country. Helt fantastiskt! Sen den dagen lyssnade jag på RED varje dag och när jag var ute och promenerade eller åkte buss, kunde jag inte få ro att gå/åka buss utan RED i öronen! Jag skaffade ett album där jag klippte ut och gjorde collage av alla bilder som jag kunde hitta av Taylor i mina tidningar. Det är mitt bästa minne av RED och den fantastiska tiden! Helt klart (enligt mig) det bästa albumet hitills! <3

2014-06-28 @ 17:39:57- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: