slide show
2013-12-06 / POSTED IN: Julkalender

Julkalender: Lucka 6

 
#TBT Ni som äger Taylors love love love armband har nog inte missat denna video! I lucka nummer 6 hittar vi Taylor i sina gamla countrylockar där hon beskriver hur man sätter på armbandet. Äger ni armbandet själva? 
 
 
ps. en vecka kvar till Taylor fyller 24! Helt sjukt när man tänker efter hur mycket hon har förändrats sedan den 17-åriga tjejen i videon ovan till kvinnan som hon är idag. Samma underbara Taylor, men bara lite äldre och en annan stil. "I  think it’s important that you know that I will never change. But I’ll never stay the same either".
 
Postat av: christina

rolig video!!! :)

2013-12-06 @ 15:47:01- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: