slide show
2013-08-16 / POSTED IN: Bilder

KEDS annons i Seventeen Magazine

 
http://www.taylorpictures.net/albums/scans/2013/seventeen/001.jpg
 
http://www.taylorpictures.net/albums/scans/2013/seventeen/002.jpg
 
Ytterligare två photoshootbilder har även dykt upp som ni hittar nedan.
 
http://www.taylorpictures.net/albums/photoshoots/2013/keds/001.jpg
 
http://www.taylorpictures.net/albums/photoshoots/2013/keds/002.jpg
 
Bildkälla
Postat av: Anonym

Först vill jag säga att ni har en fantastiskt bra blogg, älskar att läsa den verkligen!

Jag tycker verkligen om Taylor och jag kommer alltid att se upp till henne men jag måste bara fråga, är det bara jag som saknar stilen hon hade innan? Hennes countrymusik, hennes söta klänningar tillsammans med ett par country boots, hennes lockiga hår och hennes akustiska gitarr? Jag kom och tänka på det när jag såg uppträdandet nu på CMA när hon sjöng hennes låt TimMcgraw innan hon presenterade honom. Jag tycker verkligen om henne men jag bara undrar, för jag saknar den gamla Taylor lite..

Svar: Tack så mycket! Taylor har inte haft countryboots sedan 2007 eller 2008, och det var 5 år sedan. Man utvecklas en del på fem år - man växer upp och hittar nya saker man tycker om. Det som jag tycker är fantastiskt är att hon ändå så inte förändrats till en helt annan person, vilket jag tycker är viktigast att ha i åtanke. Hon skriver fortfarande sina egna låtar och är väldigt mån om sina fans och vad hon gör med sin karriär. Jag var 15 år när jag började tycka om Taylor och jag har under dessa 4 åren fått växa upp tillsammans med Taylor :) Det är bara kul att se henne pröva lite olika saker och utmana sig själv ännu mer. Även om hon har korta shorts på scen istället för klänningar gör henne inte till någon annan, bara en lite äldre version av får favorit-Taylor :)
Taylor Swift Sweden

2013-08-18 @ 01:47:24
Postat av: Anonym

Svar till anonym: Jag förstår dig på ett sätt, visst kan man sakna gamla Taylor. Men jag menar, man måste ju också förstå och personer utvecklas. Får lite nyare smak, osv. Alla utvecklas och det måste de ju få göra, hon är ju egentligen samma gamla taylor, men bara med lite ny stil, men hennes sånger rankas ju faktiskt fortfarande som country på itunes ;)

2013-08-19 @ 13:12:40
Postat av: Anonym

aa du har alldeles rätt! Hon har verkligen utvecklats och hon är fantastiskt duktig! Ville bara höra lite vad folk tyckte och så men då vet jag! Tack för att du svarade! :)

2013-08-19 @ 17:04:46



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: