slide show
2012-10-10 / POSTED IN: Tävling

Svar på tal angående tävlingar på TSS

Varje dag får vi ett flertal kommentarer och mejl om att vi borde anordna fler tävlingar på TSS. Vi tänkte snabbt slänga in ett inlägg så att ni får ett svar, en gång för allla.
 
TSS har inget samarbete med skivbolag (som Universal Music Sweden) eller företag (CDON, ROCKS etc) där vi kan få saker att lotta ut. Det betyder att det är vi som får stå för priserna själva - något vi inte har pengar till. Vi är båda studenter och skulle omöjligtvis kunna lägga 500 kr för en parfym att lotta ut bara sådär.
 
Självklart ska vi försöka anordna mindre tävlingar, men hur mycket vi än skulle vilja anordna roliga tävlingar där ni kan vinna Wonderstruck, skivor eller merchandise, så är det viktigt att ni förstår att det inte går. De större tävlingarna ligger inte i våra händer, utan hos UMG eller liknande.
 
Om ni kommer ihåg så har vi anordnat tävlingar under året, bland annat hade ni chans att vinna Taylors julskiva i vintras. Vi kommer att anordna tävlingar så småningom, men det kommer inte hända så ofta. Uppskatta det istället mer när det händer! 
 
 
Stora kramar, 
 
Felicia och Andrea
 
 
 - Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: