slide show
2012-10-22 / POSTED IN: Red

22 oktober 2012: NU ÄR RED UTE!

» Vi på TSS har varit väl medvetna om att albumet läcktes för ett par dagar sedan. För att inte uppmärksamma det mer än nödvändigt, tog vi bort era kommentarer som tipsade om det. Vi ville att så få människor skulle få reda på det, så att ni skulle vänta tills idag för att lyssna på låtarna, lagligt. 
 
Spring och köp albumet på onsdag om ni inte har förbokat den på CDON eller någon annan sida. Nu ser vi till att albumet hamnar på #1 i Sverige! Idag kommer vi förhoppningsvis hitta albumet på Spotify. Se tidigare inlägg där vi lagt upp alla låtar på albumet.
 
I Sverige får vi RED i våra händer om två dagar, men idag är det 22 oktober vilket betyder att RED har officiellt släppts! Speak Now eran är slut och vi kliver in i en ny förändrig med Taylors nya album. Hon tar sin musikexpandering till en helt ny nivå och även fast det svider lite att säga, så kan vi inte kalla henne country längre. Albumet är majoriteten av poplåtar med refränger som fastnar i huvudet efter ett par sekunder, men det finns även ett par låtar där vi får höra lite av hennes tidigare sound. Om ni saknar hennes countrymusik, glöm inte att lyssna på Stay Stay Stay, I Almost Do och Begin Again.
 
Vi vet att alla inte har uppskattat Taylors expandering till bubblegum pop (We Are Never Ever Getting Back Together), men albumet är ändå så mycket mer än så. Personligen skulle vi hellre velat ha Taylor att stanna i hennes gamla genre, men sanningen är att hon har varit på gränsen till pop väldigt länge nu. Något vi kan se på både Fearless och Speak Now. Innan ni dömer albumet, tänk inte förändringen som negativ. Förändringen har tagit henne utanför hennes "comfort zone" och hon har fått göra musik med låtskrivningshjältar som hon alltid velat, och blivit inspirerad i soundet genom det. Albumet är något vi aldrig hört förut av Taylor, men glöm inte av att det fortfarande vår Taylor
 
Även fast det inte låter som vi är vana vid. 
 
Albumet är helt otroligt, med låtar från den fina akustiska duetten Everything Has Changed (med Ed Sheeran) till den vågade låten Treacherous till All Too Well som kommer få er att gråta. Vi har fått 19 nya låtar och alla går i sin egen väg. På så sätt är vi övertygande att ni kommer att älska albumet precis lika mycket som vi gör, för det finns en låt till alla. Hennes genre brukade vara country med inslag av pop. Enda skillnaden är nu att hon är pop med inslag av country. 
 
Och om hennes popexpandering har öppnat fler ögon i Sverige till att lyssna på Taylor, titta hit: se till att lyssna på hennes tidigare skivor. För det är den musiken vi alla blev kära i och det är den tjejen med countryboots och lockigt hår som vi har sett växa upp, som är vår förebild och som vi kommer stå vid sidan om. Hur mycket pop hon än går åt. 
 
Vi är stolta över dig, Taylor. RED är ett helt fantastisk album. 
Postat av: zirin

Fint skrivet! Tack för er grymma uppdatering,verkligen! Har blivit en riktig Swiftie pga er! haha :D de finaste låtarna på red är I almost do, The last time (älskar den,får gåshud) och all too well och everything has changed men älskar alla! Är så glad att Taylor ändå har några country låtar på albumet och jag har precis fattat att Red är en blandning av Fearless (stay stay stay, I almost do), Speak now (the last time,holy ground,all too well) och själva Red (I knew you were trouble och we are never ever) väldigt kreativt!! Hon gör oss alltid stolta,åh vad jag älskar henne!!

2012-10-22 @ 07:24:30
Postat av: Nobanda

Otroligt fint skrivet:')

2012-10-22 @ 07:30:17
Postat av: zirin

En fråga,när kan man köpa albumet på svenska Itunes? :)

2012-10-22 @ 08:15:19
Postat av: Line

Helt fantastiskt skrivet!

2012-10-22 @ 08:34:25
Postat av: Karin

Fantastiskt fint skrivet! Kan ju passa på att tacka er för all tid och allt hårt jobb ni lägger ner på bloggen. Ni är fantastiska! Tack så himla mycket!! :)

2012-10-22 @ 10:02:57
Postat av: Adina

Jättefint skrivet!! :-D

2012-10-22 @ 10:14:31
URL: http://erikzzonz.blogg.se
Postat av: Olivia

Fick gåshud när jag läste detta och kände nästan tårar i ögonen vid de två sista "paragraferna". Sjukt bra skrivet och vi är alla grymt stolta över Taylor! Tack för all uppdatering med bloggen, ni är grymma! Kram

2012-10-22 @ 10:40:26
URL: http://keepsmilingasyougo.blogg.se/
Postat av: Emelie

Skit bra skrivit!! Jag gillar inte Taylor för att hon gör country eller pop. jag gillar hennes låtar oavsett för dom är jävla bra skrivna hon gör grymma låtar! och Taylor verka vara världens snällaste och finaste människa i Världen! Vilken förebild! love Taylor <3

2012-10-22 @ 12:35:41
Postat av: Ida

jättebra skrivet! :) fattar inte alla som vid minsta förändring vänder ryggen till, Taylor är fortfarande Taylor och jag kommer fortsätta älska att lyssna på hennes låtar om hennes liv vilken genre hon än tar! Jag älskar hennes album redan, kan inte låta bli att dansa runt till 'Red' och sjunga med till 'Never ever..' (ingen i min omgivning kan få den ur huvudet heller). Synd att jag inte har nog med pengar just nu för att köpa det..

2012-10-22 @ 13:28:47
Postat av: Jasmine

älskar nya skivan, fast saknar som sagt hennes country, är så sjukt stolt över henne! <3

2012-10-22 @ 17:08:24
URL: http://misens.blogg.se
Postat av: Anonym

Vad fint ni skrev, känner likadant...:)<3

2012-10-22 @ 17:13:20
Postat av: Tonie

Jag personligen så älskar Taylor oavsett vilken musikstil hon har. Min kärlek går så oändligt mkt. längre/djupare än så och jag anser att dom som dissar Taylor pga hennes musikval, hår/klädstil mm inte är riktiga Swifties. Visst får väl var och en ha sina åsikter, men är man en riktig, hardcore Swiftie så älskar man Taylor även om hon rakar av håret och börjar sjunga kravallopera med reggae och hip hop-influenser. ( Är kanske lite extremt, men vill få fram hur jag tänker :-). ) Själv så tänker jag inte köpa skivan på itunes eller spela in den från Spotify, utan köpa dom riktiga cd- skivorna. Jag har gjort det med alla dom andra skivorna (original + deluxe) inkl. 8 singlar, hitills(från Love Story till WANEGBT.). Och tänker inte sluta nu :-). Funderar på att köpa the Ultimate Package + lite annat istället, är ganska bra priser på RED grejer just nu. Kommer kanske uppdatera er om det vid ett senare tillfälle..? :-D. I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-10-22 @ 21:11:24



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: