slide show
2012-01-12 / POSTED IN: Sammanfattning av året

Taylors 2011 - September

- Det första som hände i september var att vi äntligen fick en HQ bild av Taylors reklambild av Wonderstruck. Åh så vacker den var! Strax efter dök det upp bilder på både bodylotion och badgel som skulle finnas med i ett Wonderstruck paket.





- Taylors intervju med YouTube dök upp! Är absolut en av mina favoritintervjuer. Kan fortfarande se den och skratta lika mycket varje gång även om den är nästan 45 minuter lång. Gud vilken härligt intervju!



- Taylor prydde septemberomslaget för Nashville Lifestyles!



- Den 13 september befann sig Taylor i New York City där hon närvarade vid Rodarte Spring 2012 Fashion Show och sågs sitta med Roony Mara och Anna Wintour!



- Dagen efter var Taylor med på The Ellen Show där de visade fotage från en av Taylors konsert i Los Angeles där Ellen dök upp på scen. Inte bara fick vi se backstage av turnén, utan Ellen såg även till att 'intervjua' Taylor på seriöst vis hahaha! Kika in intervjun nedan ♥



Del 2
Del 3

- Taylor stannade förbi Target National Meeting där hon hedrade företaget genom att sjunga en egenskriven låt. Så himla söt haha! Red Shirts and Khaki Pants har tyvärr tagits bort på YouTube och har inte lyckats hitta den någon annanstans. Om ni vill höra den igen kan ni ladda ner den HÄR (på egen risk självklart).

- Taylor hamnade i Guiness' World Records 2012 med två rekord! Häftigt!

  • Fastest Selling Digital Album (Female)
  • Most Simultaneous Us Hot 100 Hits (Female)

- Innan Taylors konsert i Nashville blev hon tilldelad ett plakat som visade att det sålts en miljon biljetter hittils under Speak Now World Tour ♥



- Hayley Williams dök upp under en av Taylors konserter i Nashville. Se uppträdandet HÄR igen. Ronnie Dunn sjöng tillsammans med Taylor under samma kväll i Nashville och uppträdandet kan ni se nedan!



- Den 17 september, under Taylors andra kväll i Nashville, var det hela tre gästartister på konserten. Nedan kan ni se ett av mina favoritklipp från hela turnén - när ingen mindre än Tim McGraw dök upp på scen! Det var så otroligt att se dem sjunga en duett tillsammans. För fem år sedan debutterade Taylors låt Tim McGraw på radion - nu stod de äntligen på scen tillsammans. Man pratar oftast om att Tim och Faith är extraföräldrar för Tay, de har alltid stöttat Taylor och är alltid så himla stolt över henne. Så himla vackert att se ♥

(0:55, missa det inte!)


- Det tillkännagavs att Speak Now hade sålt 5 miljoner dittils!

- Taylor närvarade vid ACM Honors den 19 september där hon fick ta emot det prestigefyllda Jim Reeves International Award vilket ges ut till artister som på något sätt har bidragit något stort till countrymusiken. Detta betyder att det är en enorm ära att få priset! Ni kan se en video från eventet HÄR där man får se en helt underbar hedringsvideo till Tay.



- 21 september släpptes den stora nyheten - en live CD/DVD skulle släppas! CDn/DVDn skulle innehålla 75 minuter livemusik och alla 17 uppträdanden från Speak Now World Tour skulle finnas med. Utöver detta så skulle det finnas både backstage footage och "homevideos" på skivan. Den 21 november skulle Speak Now World Tour Live CD/DVD släppas!



- Det sista som hände i september var att reklamfilmen för Wonderstruck släpptes! SÅ FIN!






- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: