slide show
2012-01-01 / POSTED IN: Sammanfattning av året

Taylors 2011 - Mars

Mars... De flesta av oss räknar mars som vår favoritmånad, eller hur? 9 dagar var det kvar till Oslokonserten. Vad spänd man var!

- Taylors debutalbum, Taylor Swift, blev certifierad 5 x platinum - alltså 5 miljoner exemplar sålda! Samtidigt blev Back To December nummer 1 på Mediabase / Country Aircheck Chart.

- Taylor startade upp Europa turnén i Bryssel, Belgien!



- Mean släpptes som ny singel!



- 8 mars satte vi oss på buss till Oslo, Norge! Lärde känna massvis med Swifties och kan inte beskriva hur underbart vi hade under dem dagarna. Träffade Caitlin, Amos, Liz, Grant, Andrea Swift och... TAYLOR! Ibland är det svårt att förstå, att hon faktiskt stod framför oss. Det känns lite som en dröm, åh gud vad vacker och lång hon var! Flashbacks ♥





Konserten var helt flawless! Blev nedbjuden till pitsektionen av Taylors assistent och Andrea och det finns inga ord på hur häftigt det var att äntligen få sin sin största idol i konsert. Vill tillbaka! Taylor fick även vårat fanprojekt som vi hade gjort till henne.


Precis innan Taylor kramar min hand!

- Den 12 mars fick vi information om att Taylor hade skrivit och spelat in en låt med Piper Tennant som skulle släppas i december 2011. Låten hette tydligen "I Believed". Fortfarande har ingen mer information dykt upp om Piper eller låten, vilket förmodligen betyder att detta faktiskt inte alls stämde.

- Artisten Jay Sean berättade i en intervju att han skulle vara intresserad av att samarbeta med Taylor! Visst hade det varit häftigt?!

- Tillsammans med artister som Selena Gomez och Rihanna, engagerade sig Taylor i "Celebrity Tap Water" där hon donerade sitt eget kranvatten till Unicefs projekt för att hjälpa behövande människor i världen!

 

- Den 18 mars sågs Taylor ute på gatorna i Paris med träningskläder tillsammans med Caitlin! Taylor fortsatte med sin magiska Speak Now World Tour runt om i Europa.

 

 

- The Story Of Us släpptes som internationell singel och till popradion i USA.

 



- Den 18 mars blev det helt bekfrätat att Taylor skulle spela Audrey i den animerade filmen Dr Seuss' The Lorax som har premiär i början av mars 2012. Första postern av Audrey dök också upp!

 

- Taylor i London med superfina vårklänningar ♥

 

 

- Backstage efter Taylors konsert i Dublin, Irland, den 27 mars fick Jedward möjligheten att träffa Taylor!

 



Del 2

- Taylor klädde ut sig som en katt när hon och Jedward hängde med Katy Perry efter Katys konsert i Dublin den 28 mars hahahha!



- I slutet av mars släpptes informationen om att Taylor skulle få ta emot Jim Reeves International Award senare på våren ♥

- Taylor hade på sig den underbara Panda tröjan i London den 30 mars! Hon sågs ha på sig den under 2009 också.



- Mars månad avslutades med något av det största under hela året - Taylor hade sålt över 20 miljoner album världen över!!



Förresten! Hoppas ni alla hade en underbar nyårsafton igår och en toppenstart på 2012 :)
Postat av: Ronja

Hej vill tipsa om att det är rea på Taylor olika album m.m på Cdon.com!! :)

2012-01-01 @ 15:59:05
URL: http://robstensweden.blogg.se/



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: