slide show
2012-01-21 / POSTED IN: Musik

Min review av Mix Me In

Som ägaren av en av Taylors ledande fansidor, fick jag frågan från hennes managment om jag kunde pröva Mix Me In och skriva en liten review! Som ni vet, så har Mix Me In funnits ett litet tag genom en iPhone app men nu har den alltså äntligen kommit så att vi som inte har iPhone kan mixa med Taylors låtar genom datorn. Jag erkänner, jag var inte så pepp på idén för kände innan att hennes låtar är bra precis som dem är, men när jag tog mig i kragen att pröva den nu på morgonen så har jag varit fast vid datorn i flera timmar sedan dess! Man registrerar sig via facebook (om ni är oroliga över detta, så syns inte er registrering på er facebook profil eller liknande) genom bara ett klick och sedan är det bara att sätta igång. Det kostar ingenting att mixa din låt eller att spara eller dela den på facebook, utan endast om ni vill ladda ner hela låten. De första 5000 som registrerar sig får 100 credits (100 credits = en nedladdning) och sedan kostar 100 credits bara 1 dollar (6-7 kr) i framtiden. Det är värt det! Tänk dig att göra om din favoritlåt precis som du vill, lägga till piano, cello, bas, eller varför inte bara låta Taylors röst och en akustisk gitarr fylla din låt? Gå in här för att läsa mer och registrera er! 

Her music. Your way


Min svenska har blivit lite halvkrasslig, men ni får stå ut med det. Kram på er!
/ Andrea



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: