slide show
2012-01-14 / POSTED IN: Videos

Front row: Safe & Sound

Tänkte lägga upp ytterligare en video (sista, lovar!) från när Taylor och The Civil Wars sjunger Safe & Sound live för första gången i Nashville för någon dag sedan. Denna video är filmad från andra raden, är i superbra kvalité och det är hela uppträdandet. Den tidigare HQ-video som jag senast la upp har tagits bort av Lionsgate på grund av ett upphovsrättsanspråk (vilket jag antar att det betyder att den på något sätt gick emot upphovsrätten vilket dock verkar lite konstigt eftersom det är helt egetinspelat material från konsert). I allafall, kan själv inte sluta lyssna/titta på liveuppträdandet - det är så himla bra! Har inte sett ett enda negativt skrivet på internet om det faktiskt ♥




Videokälla
Postat av: Fanny

Helt underbar!

2012-01-14 @ 09:27:14
URL: http://fannyh.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Jag undrar om ni vet om man kan köpa Taylor Swift PVG (Piano, Vocal and guitar) i Sverige, kanske i någon musikaffär, jag skulle så gärna vilja ha en notbok med låtarna från hennes första album, jag vet att det finns dock men inte vart man kan få tag i dem, tacksam för svar om någon vet :)

2012-01-14 @ 11:46:53
Postat av: Julia

Hon kan verkligen sjunga bra live!!! Även om det är en annan musikstil hon sjunger :) <3

2012-01-14 @ 17:23:46
Postat av: Wilma

Hej TSS!

Jag undrar om Tay's låtar har varit med i någon film? isf vilka låtar och i vilken film?

Ha det så bra! :)

2012-01-14 @ 19:59:34
URL: http://vampireacademygirls.blogspot.com
Postat av: Tonie

Du Felicia: för min del så kan du lägga upp miljontals Taylor-video´s :-). Grattis på namnsdagen förresten! :-D



Den här videon/låten är verkligen helt underbar och visar hur otroligt bra Taylor är Live och vilken fantastisk röst hon har <3. Kan lyssna på den om och om och om... Ja, ni förstår :-).



Och ang. Lionsgate och upphovsrätten? Ja, vad sjutton ska man säga om det? Jösses! Skulle kunna hålla låda ett bra tag och kanske använda vissa ord som inte ens lämpar sig för en hamnarbetare. Låt oss säga att vissa företag från ett visst land ( USA!!!!) tror att dom äger världen och gör lite som dom vill och trampar på vissa mänskliga rättigheter som t.ex. yttrandefrihet och sånt. Det är bl.a därför vi inte kan se vissa program som sänds i USA på t.ex MTV och liknande saiter :-(.Och tyvärr så kommer det nog bli om möjligt ännu värre när SOPA går igenom (och det gör den, för underhållningsindustrin har en allt för stark ställning i världen och USA´s styrande älskar pengar alldeles för mkt.)Så nästa gång vi försöker titta på nån musikgala så kan det stå: det får ni inte, för ni bor i fel land. Ledsen! :-(. I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-01-14 @ 22:58:58



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: