slide show
2012-02-24 / POSTED IN: Sno Stilen

Sno klänningen x2!Daisy Dress från märket Twenty8Twelve av S. Miller finns att köpa på ASOS för 1543 kr (egentligen 3086 kr men vid tillfället är den satt på ung. 50% rea!). Taylor hade på sig denna underbara korallfärgade klänningen när hon befann sig i New York City där hon besökte Market Table 54 den 20 juli förra sommaren ♥Annabel Cat Print Dress hade Taylor på sig relativt nyligen, när hon besökte prinsessan Dianes memorial i London för några veckor sedan. Även denna klänning kan ni hitta på ASOS för 2086 kr. Tyvärr verkar som om den är slut vid tillfället, men om ni är intresserade av att köpa den kan ni hålla koll på den HÄR.
Postat av: Anonym

SJUKT smala modeller! Även Taylor är smal, men det ser inte photoshoppat eller sjukligt ut:/

2012-02-24 @ 19:34:24
Postat av: demir

Hej, gör du designs? :D

för designen är fett fin & jag och några kompisar hade tänkt att starta en nicki minaj blogg, så vi behöver en design.. ://

tacksam för svar! :))

2012-02-24 @ 21:12:48
URL: http://youknowdemir.blogg.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: