slide show
2012-08-21 / POSTED IN: Videos

Youtube-version utav VMA promo

Det var någon som inte kunde titta på Taylors VMA promo som släpptes tidigare idag och kommenterade här på TSS. Denna borde dock fungera då svenska MTV själv lagt upp dem på sin hemsida, men om det nu skulle vara någon mer som inte kan titta på den där - kan ni kika in den nedan,
 
Vill även påpeka att det nu sägs att Taylors kommer att uppträda en helt ny låt på VMAs och inte WANEGBT som vi informerade några inlägg under. MTV skriver "Taylor to perform new song for the first time" vilket måste väl betyda att vi kommer få höra en helt ny låt på galan!
 
Andra videon som lades upp utav svenska MTV har jag tyvärr inte hittat online än, men som sagt - den borde även funka att titta på www.mtv.se!
 
 
Taylor Swift is never ever getting back together with her mystery ex, but she still has a thing for the Video Music Awards: Swift will hit the VMA stage Thursday, September 6, to bring you the debut live performance of a new song from her upcoming fourth studio album Red.
 

Swift joins previously announced performers Green Day, Pink, Alicia Keys and One Direction for the Kevin Hart-hosted show.

 

In addition to Swift's surefire crowd-pleaser, we can also reveal the first batch of can't-miss presenters: Best Pop Video nominee Wiz Khalifa, singing/acting megastar Miley Cyrus, Pittsburgh rapper Mac Miller and Olympic gold-medal-winning gymnasts Gabby Douglas, Jordyn Wieber, Aly Raisman, McKayla Maroney and Kyla Ross, a.k.a. the Fierce Five. Be on the lookout for more presenters to be announced in the coming weeks!

 

Fortsätt att läsa...
Videokälla
Postat av: Karin

Fast menar dom inte bara att det är första gången hon "performar" den? Det är så jag tolkade det i alla fall. Men jag vet inte, haha! :)

Svar: Ja det är det vi inte riktigt förstår heller! Så tolkade jag det med. Men en hel del tror istället att det är en helt ny låt. Så vi har faktiskt ingen aning haha!
Taylor Swift Sweden

2012-08-21 @ 20:01:58
Postat av: Tonie

Hmmm? Det låter lite underligt, men det vore väl coolt om hon sjunger en helt ny låt. Jag ÄLSKAR WANEGBT, men det skulle vara kul att höra fler nya låtar. Vill ha den nya skivan, NU!!!! :-D. Ja, ja. Vi får väl se/höra det 6 September antar jag. Måste även säga att den här promon är riktigt kul. Taylor är så gullig på slutet: -What just happened? Urgullig!!! <3. Verkar som att det kanske är Jake ( I refuse to leave the closet and needed a beard) Gyllenhaal, WANEGBT handlar om? Eller vad tror ni? I Love U Taylor, 4ever <3.

2012-08-21 @ 23:27:18
Postat av: Anonym

Jag är nästan helt säker på att hon kommer uppträda med WANEGBT (dom skriver ju "Taylor Swift is never ever getting back together with her mystery ex, but..). För det första - MTV räknar ju inte med när hon spelade upp den på sin live chat, dom tänker ju på att hon aldrig har spelat upp den live på en show/konsert/award show osv. För det andra vore det ju extremt konstigt om hon släpper en helt ny singel och sen INTE spelar upp den utan spelar en helt annan? Känns inte riktigt som att det är så det går till haha.
:)

Svar: Vi har ingen aning! Under 2010 släppte Taylor Mine i början av augusti precis som WANEGBT men valde att uppträda med Innocent under VMA samma år. Så kanske uppträder hon med en ny låt för att promota hennes nya album :)
Taylor Swift Sweden

2012-08-28 @ 16:01:50



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: