slide show
2012-04-24 / POSTED IN: Vardag

Taylor ute i Beverly Hills

Igår, 23 april, blev Taylor fotograferad i Beverly Hills tillsammans med vännen Ashley Avigone. Taylor befinner sig alltså nu i Los Angeles och bestämde sig för att passa på att gå och shoppa lite! Kika in de bilder nedan som hittils dykt upp, superfina ♥

Bildkälla
Postat av: Elin

Hej! Jag ville bara tipsa om att i senaste nummret sv Siofis Mode finns en lite notis med om Taylor parfym, dom skriver att Wonderstruck kommer börja säljas i svenska butiker någon gång i augusti! :) vet inte ifall du kanske sett det redan.. Håller tummarna för att det stämmer! :D

2012-04-24 @ 10:39:22- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: