slide show
2011-09-28 / POSTED IN: Rösta på Taylor

Rösta på Taylor för O Music Awards!

O Music Awards är en lite annorlunda awardshow med bland annat kategorier som "Best Lyric Video" och "Most Outrageous Tweet" och kommer att hållas till den 31 oktober. Taylor har blivit nominerad för bästa fanbas, Fan Army FTW, för "Taylor Nation" som de tydligen kallar oss (vad hände med Swifties hehe?) så se till att visa var vi går för och rösta HÄR! För att kunna rösta kan ni bara logga in via er Twitter eller Facebook och ni kan rösta hur många gånger ni vill ♥

 

No man is an island, but apparently one woman can constitute a nation -- at least in the eyes of country singer Taylor Swift's fans. And this nation is about to go to war.

Källa #1
Källa #2

Postat av: Johanna

Hon måste ju vinna sina kategorier för den hålls ju på min födelsedag.

2011-09-28 @ 08:03:33
URL: http://JohannaBestaBilling.bloggplatsen.se- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: