slide show
2011-09-28 / POSTED IN: Film, TV & Radio

Dr Seuss' The Lorax till Sverige: 23 mars!

Stort tack till Sara som äger BreakingFree.se för tipset! Dr. Seuss' The Lorax [3D] som Taylor har en röstroll i har öppnat sin hemsida och vi verkar även fått ett datum för Sverigepremiären!

United International Pictures Sweden har det dykt upp information om att den kommer till Sverige den 23 mars 2012. Nedan kan ni även se en nysläppt poster och se till att kika in filmens twittersida här

 

Den 3D-animerade filmen THE LORAX är en nyversion av Dr. Seuss klassiska saga om en skogsvarelse som tålmodigt sprider hoppets kraft omkring sig. Äventyret följer en pojkes jakt efter det enda som skulle kunna möjliggöra för honom att få flickan i hans drömmar att älska honom. För att hitta det måste han först upptäcka berättelsen om Lorax, det vresige men ändå charmige varelsen som kämpar för att skydda sin värld.

 

Danny DeVito ger röst åt titelrollen medan Ed Helms spelar den outgrundlige Once-ler. I filmen hörs även stjärnorna Zac Efron - som spelar den idealistiske unge pojken Ted, på jakt efter Lorax, och Taylor Swift - som spelar Audrey, flickan i Teds drömmar. Rob Riggle spelar finanskungen O’Hare medan den folkkära skådespelerskan Betty White spelar den kloka tant Norma.



Källa #1
Källa #2
Bildkälla



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: