slide show
2011-11-21 / POSTED IN: Film, TV & Radio

60 Minutes - Här är intervjun!

Intervjun med 60 Minutes sändes igår innan American Music Awards och videos från detta har nu dykt upp! Det är en väldigt sevärd intervju då de visar backstage av Speak Now World Tour och ger oss en exklusiv titt på hur repetetioner går till, Taylors turnébuss och även lite footage från Taylors lägenhet som vi inte sett tidigare. I första videon pratar Taylor bland annat om turnén, ombyten under konserten, varför Taylor ser till att ge tid åt sina fans, om "Never Grow Up" och låtskrivning! I andra videon, som är exklusiv online, får vi följa Taylors väg till framgång genom allt från succén med Love Story till Taylors modiga val att gå ifrån RCA när hon var 14 år. Se till att kika in intervjun nedan ♥Inbäddning inaktiverad - klicka på bilden för att komma till intervjun.


Källa
Postat av: Anonym

snälla lägg upp en länk på taylors 60 minutes igen,jag o min kompis hittar de ingenstans o den här funkar inte längre!

2013-01-18 @ 10:46:41- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: