slide show
2011-11-11 / POSTED IN: Musik

3 år sedan Fearless

Den 11 november 2008 släppte Taylor sitt andra studioalbum Fearless som idag är det album i countrymusiken med flest awards tillägnad och även det album som gav Taylor fyra grammys 2010. Albumet, med låten Love Story, gav Taylor ett internationellt genombrott och fanbasen växte sig större och större. Fearless ligger även lite närmare mitt hjärta än de andra albumen då det var under Fearless-åren jag upptäckte henne för första gången. Jag vet att jag inte är den enda som är så stolt över att få följa med på Taylors otroliga resa och de många åren som Taylor har framför sig i hennes karriär! Det spelar heller ingen roll när du började lyssna på Taylor - om det var under Taylor Swift, Fearless eller Speak Now - det handlar om att vara kvar till slutet.

Vi är stolta över dig Taylor. Tack för allt ♥"But no matter what love throws at you, you have to believe in it. You have to believe in love stories and prince charmings and happily ever after. That’s why I write these songs. Because I think love is fearless.”
Postat av: Tonie

Fearless var min första Taylor-skiva också. Och det var också vid den tiden då jag "upptäckte" henne och har älskat henne sedan dess. Och precis som för dig Felicia, så ligger den mig också lite närmare hjärtat. Jag älskar ALLA Taylor´s låtar, video´s, framträdanden och album. Men Fearless är min favorit-skiva, av ALLA skivor jag nånsin hört!Förresten! Jag har äntligen fått tummen ur och köpt Speak Now- Lp´n, jag fick den idag! Är så glad! :-)))))

2011-11-11 @ 22:32:30- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: