slide show
2011-03-30 / POSTED IN: Nyheter

Rebecca Black jämför sig med Taylor

Jag tror väldigt många av oss har hört youtube-fenomenet Rebecca Blacks låt Friday (som på något brutalt sätt har fastnat i huvudet). Nyligen intervjuades hon av Teen Vogue och påstod att människor har sagt att hennes "normala" röst påminner om Taylor!

The "Friday" singer recently drew a comparison between herself and the uber-successful and talented Taylor Swift. "People tell me I sound like Taylor Swift. Once you hear my sounds without any adjustments--just my raw voice--it's unique," Rebecca Black boasted to Teen Vogue.


Källa
Postat av: Anonym

HAHAHHAHA världens dåligaste låt!!!

dock har jag faktiskt sett ett klipp från YT där hon s junger en snutt av nationallåten --hon kan verkligen sjunga... antar att det handlar om vilken låt hon sjunger. MEN att jämföra sig med Taylor... njae.

2011-03-31 @ 08:11:32
Postat av: Karin

HAHAHAHHAHAAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA... HAHAHA... hahah.

2011-03-31 @ 15:57:57
Postat av: Anonym

HAHAHHA said what?

2011-03-31 @ 20:02:15
Postat av: tonie

Ja... Rebecca Black är verkligen ingen ny Taylor, men en del av kommentererna på Youtube är rent av förjävliga. Hon kanske inte är jättebra, men hon förtjänar inte allt detta hat som cirkulerar runt henne. Hon är ju fortfarande bara ett barn.

2011-03-31 @ 22:26:11
Postat av: Isabelle

Hahaha.. what ?

2011-04-01 @ 17:28:37
URL: http://iisabellec.blogg.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: