slide show
2011-03-28 / POSTED IN: Övrigt

I Speak Now for believing in your dreams

Jag vet att några har sett på min personliga twitter (andrea_fearless) att jag har pratat om en "nyhet" som jag fick veta den 18 mars och typ bombade min twitter att jag var så sjukt glad men kunde inte säga var det vad. Nu vet dem som har mig på facebook var det handlade om, för idag blev det officiellt och klart!

Jag åker till USA i höst. Jag får min största dröm i uppfyllelse. Ett år på High School. (ett år under samma natthimmel som Taylor men det är en annan sak..)

Jag skickade in en uppsats i en tävling med en utbytesstudent organisation där man kunde vinna ett år på High School och de ringde mig den 18 mars och sa att jag hade vunnit! Några dagar senare fick jag på komma på intervju och idag mejlade de om att jag blivit antagen.

I SPEAK NOW FOR NEVER STOP BELIEVING IN YOUR DREAMS. EVEN THE ONES YOU THOUGHT WERE SO FAR OUT OF REACH.

Jag tror jag nämner mars som min favorimånad. ever. det är vecka 13 nu. måste betyda tur.

Jag vinner aldrig något. aldrig. jag trodde aldrig mina två största drömmar skulle komma i uppfyllelse. INOM TIO DAGAR. Detta är större än att träffa Taylor. Och ni som känner mig vet ATT DÅ ÄR DET STORT.

you can walk away say we don't need this - but there's something in your eyes says we can beat this

BECAUSE THESE THINGS WILL CHANGE

---------------------

Ang. bloggen: jag kommer antagligen inte vara så aktiv på bloggen när jag åker - för jag vill kunna leva ett normalt tonårsliv där och då vill jag inte att bloggen ska liksom ta upp så mycket tid som den gör idag. Det kan hända att jag lämnar bloggen helt och ger den till någon annan swiftie - eller så nämner jag mig själv till andrabloggare. Jag älskar er så mycket, ni som har stöttat mig och ni som vet hur mycket jag vill detta - hur mycket jag behöver detta. Once a Swiftie - Always a Swiftie.

& www.taylorswiftsweden.se kommer INTE att läggas ner ♥

i'm fearless.
Postat av: Jessica

Gu va kul! Grattis!!!! Aa 13 är verkligen en tursiffra för mig händer allt bra då! För två veckor sedan fick jag konfirmert att jag skulle till USA då var det 13 veckor till det att vi skulle åka. Och när åker vi? Jo den 13 juni! Weird or What?? Och idag v.13 fick jag svar på en fråga av min favoritförfattare, kan ni fatta? Jag önskar dig då lycka till Me allt och fortsätt att vara fearless no matter What!Love<3

2011-03-28 @ 19:07:28
Postat av: Annina.

så glad för din skull! och sååå avundsjuk!

hoppas du får en amazing tid i usa! <3

2011-03-28 @ 19:08:17
URL: http://twilightismylife.blogg.se/
Postat av: Emmy

som sagt på fejjan: GRATTIS!

du är så värd det här och du kommer ha - the time of your LIFE!-

om du vill så hjälper jag gärna till med bloggen här när jag kan och har tid (dvs eftersom jag spenderar way för mkt tid här redan så har jag säkert 1-2h per dag till övers :p) och säkert finns det fler som kommer erbjuda sig att hjälpa dig! för jag tycker verkligen att du inte ska försvinna helt, bara dra ner lite på det och låta någon hjälpa dig. Denna sida är liksom DIN och kommer så alltid att vara!aah jag är fortfarande sjukt glad för din skull! Måste skutta runt lite här hemma. man säger ju att delad glädje är dubbel glädje - och jag hoppas att det smittar av sig mer till dig nu!(jag behöver ju inte önska dig en bra resa ännu, det är ju ett tag kvar xD) <3och som ett litet tillägg. Jag FATTAR INTE ATT 8-9 MARS HÄNDE. DET ÄR SJUKT! och du får åka till USA som du pratade om första kvällen vi pratade om på MSN, om du minns det. jag sa att sluta aldrig drömma, för det är klart att du kan komma dit en dag. AAAHStay Fearless <3

2011-03-28 @ 19:11:01
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com
Postat av: tonie

FAAAAAAAAAN VAD GLAD JAG BLIR!!!!!!!!!! :-) :-):-) :-):-). Jag "sa" ju du skulle få åka! Jag visste det!!!!! Och jösses vad du förtjänar detta. Det var ju det jag sa! Du ÄR en duktig författare och jag hoppas att det blir allt du har drömt om och hoppats på. Även om jag kommer sakna dig och ditt bloggande:'-(. Hoppas att du inte försvinner helt, för även om bloggen blir kvar och den som tar över är lika duktig och underbar som du, så blir det inte samma sak om du försvinner. MEN... Jag tycker att du gör helt rätt som koncentrerar dig på skolan och USA, för jag vet ju hur mkt. du har längtat efter detta. Jäklar vad kul! :-0 Supergrattis!!!!!

2011-03-28 @ 19:16:03
Postat av: Tonja

är HEMSKT glad för din skull! :D GRATTIS <3

2011-03-28 @ 19:16:49
URL: http://tonjasundman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Grattis!

Jag var med i en "tävling" om London i ett år men vann det inte så jag har lagt ner min dröm om att bo där nästa år. Det är ju liksom inte möjligt längre. Men ännu en gång får du mig att tro på mig själv och på att jag ska lyckas. Jag är så glad för din skull!!!

Du gör min dag - varje dag:D

2011-03-28 @ 19:36:03
Postat av: Malin

Åååh, GRATTIS! :D

Vart I USA blir det?

Hoppas du får det helt underbart! :D

Ååh, du får vara i USA på sommaren, det är så varmt då! :D Sköönt! När jag var där (2008) var det ca 35-40grader varje dag, det var jätteskönt (...när man vant sig... ^^)

Ha det bäst! Nu och i USA! :D

2011-03-28 @ 20:05:28
URL: http://jaagmaalin.blogg.se/
Postat av: Amelia

Grattis Andrea!! Du förtjänar det verkligen:)

kommer sakna ditt bloggande men nu när du får chansen att uppfylla din största dröm- ta var på den!!! :) och Stay Fearless no matter what ;-)<333

2011-03-28 @ 20:10:09
Postat av: Sandra

Åh shit vad kul! Grattis grattis grattis!

2011-03-28 @ 20:40:26
URL: http://sandraelindstrom.blogg.se/
Postat av: Anna

GRATTIS! :) Gud vad kul! Hoppas du får det underbart i USA! Vi kommer helt klart sakna dig och bloggandet! Vet ingen lika bra hemsida/blogg som denna om Tay! Stay Fearless! <3

2011-03-28 @ 20:41:15
URL: http://krookstromberg.blogg.se/
Postat av: Aida

men va awesome! :D det är alltså helt gratis eller eftersom du vann? dessutom, vart ska du.. vilken delstat och stad? :) grattis btw <3

2011-03-28 @ 21:29:28
Postat av: Fredrik

Ett stort grattis!!!

2011-03-28 @ 23:44:17
Postat av: Sandra

Jag såg det på facebook, GRATTIS!!! Glad för din skull, för jag har också det som dröm! Jag har bestämt mig att jag ska bo i USA när jag blir äldre, och så kul att du nu ska göra det! Hoppas du har det UNDERBART! <3

2011-03-29 @ 15:24:48
URL: http://livenlovefearless.blogg.se/
Postat av: Adina

Haha, du hade tretton kommentarer på detta inlägg - men nu bryter jag det så att du får fjorton;P

GRATTIS Andrea! Vad kuul!!!:D Hoppas du får det jättebra!

2011-03-29 @ 18:24:10
URL: http://erikzzonz.blogg.se/
Postat av: Johanna B

GRATTIS!!!!! Hoppas du får det bra! Var i USA?

Jag vet inte om du fick den förra kommentaren så jag skrev en till

2011-03-29 @ 19:37:35
URL: http://JohannaBestaBilling.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

aaaaaaaaaaaaaah OMG!!!! det har alltid varit min dömmmmm också!!¨

jag är så damn avundsjuk på dig!!!!!!!!

snälla snälla s´luta nte med bloggen! jag vill höra om allt där borta!! <3<3<3<3

kan inte du lägga ut en bild på dig själv? vad heter du på facebook? :)

2011-03-29 @ 22:33:19
Postat av: Julia

Gud så roligt :D Grattis :D!!!!Jag skulle också vilja åka till USA och gå på High school :D Jag har tänkt på det :D

Så jag ska också vara FEARLESS :DKommer sakna din bra uppdatering, men satsa på TONÅRSIVET :D KRAM

2011-03-30 @ 16:13:23
Postat av: Ellen

Åhh, vad roligt!! Min dröm är att få åka till England och plugga och jag hoppas, hoppas, hoppas att det blir sant! Du har fått mig att tro på mina drömmar och inte ge upp. Tack Andrea, du verkar vara en underbar person och du är verkligen värd att få åka till USA! :D <3

2011-03-30 @ 17:50:35- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: