slide show
2011-01-07 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Anonym om Går på sitt privatplan i L.A:
haalllå jag hittade en rare taylor låt på youtube ;o har den blivit läckt????!

Svar:
Ja, det är flera 'rare songs' som har blivit läckta de senaste veckorna. Jag ber er att inte kommentera med länkar till låtarna här, då de är läckta. Det är respektlöst mot Taylor och jag uppmuntrar er som har rare songs att vara försiktiga med att ge ut låtar. Läckning av hennes låtar börjar gå för långt och det är otroligt synd då Taylor har valt att inte släppa dessa låtar till världen. På ett sätt önskar jag att hon någon dag kommer släppa några rare, för de är alla oerhört bra, men till dess är det en anledning till varför de kallas 'rare'.

Jag hoppas att ni vet att det är olagligt att lägga upp låtar av hennes 'rare songs' på YouTube och att ni kan hamna i stor trubbel om det händer. Tänk på att läckning av hennes låtar, ex. Mine i somras och nu hennes rare, är utanför hennes "comfort zone" vilket betyder att hon inte gillar det.

Om ni vill veta mer om hennes 'rare songs' gå in på DarkBlueTenessee, för där står allt ni behöver veta. Om ni har någon fråga utöver det som står där, kan ni fråga mig i BloggSvar i sidmenyn så kan jag försöka svara på det.

Observera att TaylorSwiftSweden.se aldrig kommer att ge ut länkar eller filer av hennes läckta låtar, då jag respekterar Taylor så mycket att veta att det är fel att göra så. Men jag kan inte stoppa er från att leta upp de läckta låtarna själva, men ha i åtanke att de är just läckta och att det inte var meningen att hela världen skulle få höra dem.

(Ni som har rare songs, tänk på att vara försiktiga med era låtar, ge inte ut dem till främlingar och TA VARA PÅ DEM. Var tacksamma för att ni får chansen att lyssna på någon av dem - för det är inte många som har det.)
Postat av: Michaela

bra skrivet Andrea. jag har inga rare, men önskar att jag fick ta del av dem. Tror jag väljer att inte leta upp dem, för precis som du respekterar jag Taylor så mycket för att veta att hon inte tycker om det.

älskar din blogg<3

2011-01-07 @ 12:44:36
Postat av: felicia

fy faaaaaaaan för folk som läcker ut hennes rare /unreleased låtar... Kan bara tänka mig hur Tay känner om det :(

2011-01-07 @ 13:17:11
Postat av: Isabelle

Det är synd att sånt händer. Stackars, Tay. Så som hon jobbar med låtarna och vill överraska sina fans, istället kommer dom här och läcker ut dom. Som du skrev: ta vara på dom.Skäms på dom som läcker ut. All respekt till Taylor. Kärlek.

2011-01-07 @ 17:05:30
URL: http://iisabellec.blogg.se/
Postat av: Tonie

Ja, det är mkt. tråkigt när låtar blir läckta innan dom kommer ut i handeln, särskilt när "CD"- låtar släpps i förtid. Det är ett jävla sätt tycker jag! Såna som gör det borde skjutas :-/. Men jag kollade runt lite och dom flesta "rare" låtar på youtube verkar vara låtar som troligen aldrig blir släppta på Cd. Och jag vet inte..? Är det inte värre att dessa underbara låtar bara glöms bort och inte spelas alls? Taylor lär nog inte tjäna några pengar på dessa ändå. Ja, om dom inte blir populära tack vare Youtubeläckor och kommer på framtida samlingsalbum. Vilket då innebär att Taylor tjänar på det i alla fall :-). Man kan ju hoppas i alla fall, för detta problem lär aldrig försvinna, dessvärre.

2011-01-07 @ 19:33:34
Postat av: HarryPotterPlay

Jag har ca. 63 demo-versioner och sällsynta låtar och jag har samlat ganska länge så det är synd att dom läcker ut över hela internet. Hoppas verkligen inte att Gracie läcker ut, men det är väl bara en tidsfråga...

2011-02-04 @ 18:01:36- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: