slide show
2011-01-20 / POSTED IN: Magazine

På omslaget av SOLO

Tack till först Elin som tipsade om att Taylor är på omslaget av svenska SOLO och sedan även Anette som länkade till bilder hon tagit av tidningen! Bilden på omslaget är från People Magazine's 25 Most Intriguing People 2009 och om ni vill kan ni se fler bilder från det fantastiska photoshoot här. Jag köpte min tidning på Pressbyrån, men jag skulle chansa på att den också går att köpa på ICA och andra affärer också!

 

Angående problemet med bloggsvar: Det verkar inte funka om man har Mozilla Firefox, men om ni har Internet Explorer kan ni ställa frågor. Jag ska mejla deras support och fråga varför det kommer sig, återkommer om jag får svar!  ♥

 

 

Postat av: Tonja

det ska tydligen vara en affish på Taylor i den senaste Frida med! :D ska köpa den snart :D

2011-01-20 @ 13:39:05
URL: http://tonjasundman.blogg.se/
Postat av: Anette

Jag har en "affish" på själva SOLO coveromslaget med Taylor, om du vill kan du sätta ut en liten tävling att någon kan vinna den eller något. den ser exakt ut som framsidan av tidningen, med text och allt och är som en löpsedel :) du kan ju höra av dig om du är intresserad :)

2011-01-20 @ 23:20:07
URL: http://hannahanette.blogg.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: