slide show
2011-01-09 / POSTED IN: Övrigt

Fanprojekt

Idag är det exakt två månader kvar till Oslokonserten (YAAAY!) och jag tänkte att det var dags att vi kör igång med fanprojektet vi håller på med igen. Vi hade ju tänkt att ge henne det när hon kom till Sverige den 2 december, men eftersom hennes besök blev inställd bestämde vi att försöka ge henne det i Oslo istället!

Det var några som drog sig ur projektet efter att det kom ut att vi inte kunde ge henne det i december, så just nu vet jag inte vilka som är med eller inte.

Ni som var med i höstas och fortfarande vill vara med, mejla taylorswiftsweden@hotmail.com och säg att ni är intresserade.

Vi skulle gärna uppskatta om det är fler som vill vara med och hjälpa till, då vi inte vet om vi måste planera om vårt fanprojekt! Mejla mig om ni är intresserade.

Det vi har börjat på att göra är en scrapbooking-bok - "The Taylor Nation Book From Sweden" och gå in här för att läsa vad vi har planerar att göra/har gjort och också för att se hur vår framsida ser ut.

Om ni vill vara med är det viktigt att ni är beredda på att betala 100 kr för material och vara engagerad - ha viljan att hjälpa till att göra boken så bra som möjligt.

http://taylorswiftsweden.blogg.se/fanprojekt/ uppdaterar jag (projektledare) och Emmy (hon som designar och gör själva boken) nyheter om fanprojektet och det är även där vi kommer fortsätta att lägga upp allt som rör projektet.

Varför jag lägger upp ett inlägg om det här är för att fler kan se det och att det förhoppningsvis gör att det blir fler intresserade! :)
Postat av: Linnéa

Jag vill vara med på det dära projektet men problemet är jag inte kan hänga med Norge för mina föräldrar har sagt ett big NO till det. Men jag vet inte om dem inte luras som dom gjorde på julafton då jag fick Taylor saker. Jag får hoppas på att dem luras för då vill jag jätte gärna vara med på det där och bidra :) Man får alltid hoppas :D

2011-01-09 @ 19:07:15
Postat av: Linnéa

Just det i slutet av boken kan ni ju skriva alla upp alla som har varit med och bidragit av boken om ni inte redan har kommit på det ;)

2011-01-09 @ 19:08:41
Postat av: I got the Miley Cyrus Virus

Jättefin design!!!!

2011-01-09 @ 19:55:04
URL: http://cyrusmiley.blogg.se/
Postat av: Emmy

Du kan självklart vara med i projektet utan att följa med till Oslo! och vi har en sida var där vi själva presenterar oss (som en mina vänner bok du vet med favoriträtt, favoritsång med Tay, varför vi gillar tay. osv) så om man är med så kommer man definitivt att bli uppskriven och vara med på bild m.m.

2011-01-09 @ 20:50:26
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com
Postat av: Elin

Jag är gärna med :D

2011-01-09 @ 20:51:18
Postat av: Emmy

mitt inlägg syns inte.. eh

aja. Linnea, som sagt, du är välkommen med i projektet oavsett hur det blir med din resa. alla kommer vara mycket delaktiga och få en egen sida att presentera si själv på i form av uppläget i en mina vänner bok. (namn, ålder, favorit Swift låt, hur upptckte Tay osv.) där är bara vi som gör boken med, alla som är delaktiga får en sådan sida!och Andrea. JAG VET INTE INLOGGEN TILL ATT UPPDATERA. inte jättebråttom kanske, men jag är glömsk och har 10000 nya mejl över ditt så det hittar jag inte. eh. så när tiden för mina updates att skrivas får du gärna skicka det igen (a)kan för tillfället säga att boken ligger i min garderob i tryggt förvar och har överlevt julhelgen med bravur! XD

2011-01-09 @ 20:54:16
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com
Postat av: Linnéa

Okej tack Emmy :) Men hur ger man 100 kr och vart bor alla som ska vara med på det här projektet för jag tänkte någon dag kan vi Taylor Swift fans träffas och ta foton tillsammans till boken :D Men jag är inte helt 100 % på att jag vill vara med för jag vet inte rikigt hur jag ska göra o sånt, men jag ska försöka få med min bästis också (hon är också Taylor galen som mig) ;)

2011-01-09 @ 21:28:12
Postat av: ninne

jag skulle gärna vilja hjälpa till, fast jag kommer inte till oslo :( kan jag hjälpa till ändå?

2011-01-09 @ 21:35:43
Postat av: Emmy

Som sagt. Jag är Emmy som har boken hos mig och som kommer göra den!de 100kr jag och Andrea pratar om är material till boken. alltså du skickar inte en hundralapp till mig utan du köper klistermärken och annat som du tycker passar in (jag är väldigt pysslig av mig så ju galnare grejer desto bättre! jag får in ALLT) och vi kommer ha kapitelteman så man får ett tema att designa. och sedan kommer man få bidra med massor av information i boken också. som info om dig, vad som gör fans FEARLESS vad man kan göra om man besöker Sverige osv..men det vi just nu vill veta är hur många som vill vara med och de som är intresserade. vi kommer vilja ha en chatt där så många av er intresserade kan vara med på så vi kan förklara och bestämma mer där. och allt är inte klart ännu så alla ideér är välkomna!och igen, såklart du inte behöver komma med till Oslo, det är JÄTTEKUL om ni är med i alla fall!

2011-01-09 @ 22:59:12
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com
Postat av: Elin

Absolut en TOPPEN IDE! :D

Jag har altid varit ganska upprörd över att en av de personerna jag älskar mest inte vet att jag existerar (asså tay ) och nu har jag fått en chans! jag är BF med Linnéa som skrev där högst upp och vi hade ju planerat att åka till oslo men som sagt fick vi inte sen :( Jag skulle älska att få vara med! :D Vi fick kanske it träffa Taylor eller så men hon får träffa oss via den fina boken! :)

2011-01-10 @ 18:16:57
Postat av: Adina

Åh, jag skulle JÄTTE gärna vilja vara med, men ska tyvärr inte till oslo...får inte:((

vet bara inte om jag har tiden till att köpa pyssel, osv. Men om jag nu är intresserad, hur gör jag då?:) Det skulle vara en härlig känsla att ha varit med och gett något till Taylor!:))

2011-01-11 @ 17:31:53
URL: http://erikzzonz.bloggplatsen.se
Postat av: Adina

Åh...nu blev jag ganska upphetsad!;P Skulle verkligen vara jättekul att hjälpa till!:D:D

Men ja, hur ska jag göra då?:)

2011-01-11 @ 17:35:50
URL: http://erikzzonz.bloggplatsen.se
Postat av: Andrea (Taylor Swift Sweden)

Man kan vara med att hjälpa till även om man inte kan åka till oslo! Precis som Emmy skrev så ska vi samla in massa olika meddelanden från svenska fans osv, inte bara från dem som ska till oslo.Adina, ett alternativ är att du skickar 100 kr till mig så köper jag material för dig. Så har vi gjort med en annan tjej som inte har möjlighet att köpa saker så hon har skickat pengar så kommer jag köpa grejer åt henne :)MEJLA taylorswiftsweden@hotmail.com och skriv att ni vill vara med! inte bara här i kommentarerna, mejla och bekräfta att ni vill vara med och hjälpa till.

2011-01-11 @ 20:03:52
URL: http://www.taylorswiftsweden.se
Postat av: Elin

Jag skulle vilja skicka 100 kr till dig å så som du skrev Andrea :) men vad ska man göra sen asså av matrealet?

2011-01-12 @ 20:08:10
Postat av: Andrea (Taylor Swift Sweden)

Vi kommer att dela upp avsnittet i boken mellan varandra där man får varsitt "tema" att köpa scrapbookingmaterial för. När man har köpt sitt för 100 kr, skickar man grejerna till Emmy via post så att hon kan göra boken!! :)När vi börjar dela in avsnittet efter vi fått reda på hur många vi blir, som troligen bliri slutet av veckan, så kan vi börja diskutera då vad vi ska köpa och även vem jag ska köpa för osv !

2011-01-12 @ 21:02:31
URL: http://www.taylorswiftsweden.se- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: