slide show
2011-12-30 / POSTED IN: Sammanfattning av året

Taylors 2011 - Januari

Tänkte att det skulle vara kul att sammanfatta året som gick på ett nytt sätt! Varje dag från och med idag, sammanfattar vi här på TSS varje månad under 2011. Erkänn kul att titta tillbaka?

- Året började med att vi fick för första gången sedan Taylors inflyttning under sommaren 2010, en titt på Taylors nya lägenhet. Den 2 januari la Claire Callaway, en av Taylors dansare och även tillsammans med bandmedlemmen Grant, upp en bild på sin Facebook och bilden spred sig otroligt snabbt! I bakgrunden fick vi se den omtalande fågelburen och den gav oss också en liten tanke om hur mismatched hennes lägenhet var ♥- Den 4 januari sändes The Rachel Ray Show där Taylor överraskade två fans som hade fått en "Taylor-make over", spelade ett spel med Rachel och fick äntligen träffa 18-åriga Emily som hade förlorat sitt ben efter sin cancersjukdom.Del 2
Del 3
Del 4

- Den 5 januari var det äntligen dags för People's Choice Awards 2011! Taylor sågs hänga med vår svenska filmstjärna Malin Åkerman, Zac Efron och tog med sin bror som dejt. Taylor gick hem med Favorite Country Artist som ni kan se en video på nedan!

- Tidigare på dagen dök även den nya reklamfilmen för Cover Girl upp! HÄR kan ni se den igen. På kvällen innan People's Choice Awards höll även Cover Girl 50th Anniversary till där Taylor poserade glatt med de andra Cover Girl modellerna såsom Ellen Degeneres och Queen Latifah!

- Den 7 januari blir Taylor utnämnd Top Selling Artist Of 2010 och Most-Played Artist Of 2010 av Billboard och Nielsen Soundscan med över 4,4 miljoner album sålda och 1,2 miljoner spelade låtar på radion. WOW!

- Den 11 januari åkte Taylor till Kansas University och hälsade på sin bästa vän Abigail som går på college där!- Åh... Fredagen den 13 januari släpptes äntligen musikvideon för Back To December. Vad vi hade väntat på den! Kommer ihåg att en hel del var upprörda för att det inte var en mer solbränd kille som spelade Taylors kärleksintresse i musikvideon (I miss your tan skin, your sweet smile, so good to me so right...)!- 21 januari hoppar Taylor på en kryssning till Mexiko för att uppträda på Allure Of The Seas! Detta blev andra gången vi fick höra låtarna live från Taylors då rätt så nya album Speak Now och fick en försmak på hur turnén skulle se ut.- 23 januari sågs Taylor sträva omkring i Nashville efter ett besök på caféet Frothy Monkey. Kommer ihåg hur snygg jag tyckte Taylors jacka var!- Några dagar senare började ryktena om att en av Taylors låtar skulle vara med på hitserien Glee att flöda. Ännu inte har vi fått höra någon av våra favoritlåtar under serien dock! Kanske var det bara ett rykte eller att låten helt enkelt inte skulle passa in?- Taylor avslutade januari 2011 med en stor fest på Hard Rock Café där hon blev hedrad för flertal prestationer i hennes karriär och för att fira att hennes Speak Now World Tour skulle köra igång. Bland annat fick hon en minnestavla för hennes succé med Mine och en annan för att ha vid det tillfället sålt över 13 miljoner exemplar av sina album!
Postat av: Fanny

vilker rolig ide att gå igenom alla månader! :)

2011-12-30 @ 18:02:39
URL: http://fannyh.webblogg.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: