slide show
2011-12-01 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Tiffany om Lucka 1:

Jag har en fråga; I online shop på Taylors hemsida kan man typ inte välja EU, United States m.m. Betyder det att man kan få hem allting där till Sverige eller så? Journey to Fearless t.ex. tänkte jag önska mig i julklapp, men jag kan inte se om den finns i Eu. Skulle vara jätte tacksam för svar. Du har en jättebra blogg, jag kollar den varje dag :D

Hej! Tänkte skriva ett svar på tal här så att alla ser detta! För några veckor sedan så fick vi information om att Taylor Connect skulle stängas ner under en tid och Taylors officiella hemsida fick även en helt ny design. I samband med detta så stängdes även UK/EU Store temporärt ner. Vid nuläget är endast US Store öppen, vilket betyder att den vanliga shoppen som vi brukar beställa från inte är öppen. Du kan alltid få hem saker till Sverige, men frakten och tullen kan bli väldigt dyr och det brukar ta väldigt lång tid innan man får varorna om du beställer från US Store. Jag har tyvärr inget datum på när UK/EU Store öppnar igen, men förhoppningsvis dröjer det inte länge!

Journey To Fearless är inte släppt i svenska butiker. Om ni vill ha den kan ni alltid pröva och se om den finns på exempelvis Tradera.

Kram!

Update: Samtidigt är det väldigt viktigt att påpeka att om ni köper DVDn från USA är det inte säkert den fungerar i er DVD-spelare! Tack Tonie!
Postat av: Tonie

Hej Felicia och ni andra :-). Ja, Journey To Fearless finns på både Tradera ibland och även Ebay. Enda problemet är ju att den är importerad och då troligen Region 1. Det går att omprogramera vissa dvd-spelare, men det är inte säkert att det går och inte säkert att om DET går, att den forsätter vara omprogramerad. Har kollat runt på nätet efter tips i ämnet och några personer på olika forum har berättat att regions-omprogrameringen har försvunnit efter ett tag och då inte gått att få tillbaka. Så köp på egen risk. Om ni nu inte har en regionsfri spelare då förstås. Eller om man har tur, som jag. Som köpte Speak Now, Target Exlusive på Ebay och glömde det med regions-tjafset, satte i dvd'n och den funkade ändå :-).

I Love U Taylor, 4ever.

2011-12-01 @ 22:21:07- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: