slide show
2011-04-23 / POSTED IN: Dagens

Dagens fråga

Ska ni göra/har ni gjort en tatuering som symboliserar något med Taylor? :)

 

Detta är faktiskt ett fan som träffade Taylor och bad henne skriva fearless och sedan gick hon och tatuerade in det! Så på bilden ovan är det Taylors handstil vilket jag tycker är sjukt fint ♥

Själv ska jag antagligen göra "FEARLESS" i nacken eller på handleden! Inte just för att visa min hängivenhet till Taylor utan för att den symboliserar en period i mitt liv som antagligen skulle varit mycket värre om jag inte hade haft henne. Eller så ska jag skriva "THESE THINGS WILL CHANGE" eller tatuera in ett litet hjärta på foten (som Taylor brukade ha). Jag får inte göra det förrän jag är 18 år så om drygt ett år kommer ni se mig med en tatuering som på något sätt är relaterat till Taylor! ♥

RANDOM TAYLOR FACTS:
Taylor hade funderingar för några år sedan att göra det lilla hjärtat på foten till en riktig tatuering, men hon gjorde aldrig det. Här är vad hon sa om det 2008:

BW: You've been grappling with getting a tattoo. Have you made a decision yet?

 

TS: I may get one. It was one of those things where I drew this heart on my foot with a permanent marker on the day of my album cover shoot and they took a picture of it and that picture ended up on the physical CD. So everyone was like, "Is it or isn't it a tattoo?" It's not. But I made this crazy pact that if I sold a crazy amount of records, like 2 million, I'd get it tattooed on. I honestly didn't think that it would happen. We're at 2.5 million right now. [Laughs.] So I'm, like, thinking, "Oh God, I have to get that."

 

BW: Well, you don't have to…

TS: I can back out of it. Mostly because my dad said he would take it off with a belt sander, so... [Laughs.]


[KÄLLA]
Postat av: felicia (s)

JAG SKA!! ...om jag vågar... hehe

fearless blir det nog någonstans :)

2011-04-23 @ 11:49:33
Postat av: Taylor Swift Sweden Fan Club [FB]

Har redan bokat tid inför min 18 års dag i November och det blir "I'll be strong, I'll be wrong but life goes on" i nacken :)

2011-04-23 @ 14:23:50
Postat av: karin

fearless vill jag med ha, fast det verkar som att många har/vill ha det, och då är det ju inte lika kul. men fearless betyder också mycket för mig, inte bara låten eller albumet, mest innebörden av ordet (eller, taylors innebörd av den i alla fall, "fearless is living in spite of those things that scare you to death")

har funderat på "bring on all the pretenders, i'm not afraid" också... vi får se ;)

2011-04-23 @ 16:05:19
Postat av: tonie

Skulle vilja göra en halvstor på hennes ansikte, med ett hjärta runt och hennes autograf under. Problemet är dock att jag inte har råd och ingen lämplig" hårlös" plats på kroppen. Man vill ju kunna se den också, så ryggen går bort och även om man rakar sig på t.ex. armen så kommer väl håret tillbaka och täcker tatueringen efter ett tag. Får väl slänga ut så där en 20- 30 tusen och elektrolysa bort skiten och sen taturera mig :-). Eller nöja mig med en mindre (?).:-)

2011-04-23 @ 23:41:01
Postat av: Tonja

Jag har funderat på en och kommer förmodligen göra den om jag tatuerar mig överhuvudtaget.

Kommer då bli "Long live" någonstanns på min kropp. Den ska symbolisera min ungdom/tonår men även så är det en hyllning till musiken. Inte bara till Taylor utan även ett annat band som praktiskt taget har räddat mitt liv med deras musik.

Men vi får se hur det blir! :)

2011-04-26 @ 15:50:24
URL: http://tonjasundman.blogg.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: