slide show
2011-04-28 / POSTED IN: Videos

Behind the scenes med Peter Max

Det har dykt upp en video från när Taylor tar emot sin tavla som avbildar Fearless omslaget av Peter Max. Han är så himla duktig och jag älskar hur exalterad Taylor blir när hon ser den! Klicka på bilden för att komma till klippet.


Källa


Postat av: Emmy

är det inte fearless som avbildas och sedan speak Now som han målar senare? för jag ser aldrig Tay när hon får Speak Now, "bara" Fearless..

2011-04-28 @ 19:40:15
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com
Postat av: Breakingfree.se

Vilken fina tavlor han har målat.

2011-04-28 @ 21:36:49
URL: http://www.breakingfree.se
Postat av: Anonym

Gud vad hon är underbar, så go och glad och helt underbar. Hon tar inget för givet, blir alltid så överaskad och glad för saker som dom flesta i hennes situation skulle ta med en klackspark, för att dom just: tar det för givet. JAG ÄR KÄNDIS! JAG SKA HA ALLT JAG PEKAR PÅ, DET FÖRTJÄNAR JAG, FÖR JAG ÄR KÄND! Men inte Taylor... Hon blir glad, uppriktigt glad, förvånad och tacksam för såväl stora som små presenter/ priser, uppmärksamhet osv. Detta är en av alla miljoner anledningar till varför jag är så förtvivlat förälskad i denna fantaskiska kvinna :'-(. Love u Taylor! <3

2011-04-28 @ 23:33:45- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: