slide show
2010-10-01 / POSTED IN: Övrigt

Idéer om fanprojekt?

Jag har sagt till mig själv hela veckan att jag ska lägga upp ett inlägg till om fanprojekt. Men det blir så att jag hela tiden skjuter upp på det, eftersom jag har så enormt mycket att göra med skolan just nu att jag dränks i läxor, prov och inlämningar. Jag försöker dock sätta fansidan i första hand så mycket som möjligt, men det blir ofta så att det är uppdateringarna som får ta stryk. Jag hoppas att jag blir bättre på det när jag kommer in i själva grejen att gå på gymnasiet där det är ett massivt tempo!

Så idag fick jag en kommentar att som påminde mig att det nog är dags att starta ett fan projekt. Jag skrev ju det förra helgen där jag ville ha en chattid för de som var intresserade, men eftersom vi blev så få var det ingen mening att börja planera. Så därför har jag tänkt om, och har kommit fram till att vi måste verkligen börja från ruta ett.

Ni som är intresserade av att vara med i ett fanprojekt när Taylor kommer till Sverige i november eller december, kan väl svara på denna lilla första fråga angående ett fanprojekt:


VAD HAR DU FÖR IDÉER OM FANPROJEKT? BRAINSTORMA!


Jag kommer sammanställa alla idéer i ett nytt inlägg på söndag kväll, och sedan kommer jag förmodligen starta en röstning där vi bestämmer vad för slags fanprojekt vi vill göra tillsammans!

Vi måste verkligen göra något kreativt, minnesvärt - något som Taylor kommer att komma ihåg och något som påminner om Sverige. Jag kommer brainstorma med er under kommentarer, så jag hoppas vi kommer på några riktigt bra idéer! :D
Övertänk inte detta nu - bara skriv vad ni känner för. Scrapbok? T-shirts? Kokbok? Sverige-cupcakes? Skyltar?
Postat av: Lotta

Jag tycker, som du skriver ovan, att det ska vara något som Taylor kommer minnas från sitt Sverige besök,men att det samtidigt inte ska vara creepy och stalkerish som det ofta blir. Typ, inga t-shirts där det står "I <3 TAYLOR SWIFT!". Bara obehagligt, IMO. Eller en bok där alla vi skriver att vi älskar henne. Det är så oorginellt, and kind of boring. Fast själv har jag ingen egen idé, så borde väl kanske inte uttrycka mig.

2010-10-02 @ 00:50:38
URL: http://plastpotta.blogg.se/
Postat av: Felicia

jag tycker absolut vi borde göra t-shirt som vi ska ha på oss iaf. T.ex. de som ska upp till stockholm, kan vi starta en liten grupp typ så att man känner igen varandra om vi ska träffas å sånt :)



det vore grymt häftigt om vi gjorde ett häfte med blandade saker: svenska recept (eftersom hon älskar att laga mat), meddelande och bilder från oss... och kanske ett armband med olika berlocker som representerar henne och oss. Det kan självklart inte vara Thomas Sabo berlocker, men det finns ju skitsnygga billiga också :) just a thought :D

2010-10-02 @ 13:04:21
Postat av: Nita

Jag håller med Felicia, det där med recept, armband och en bok. Vi borde även ha T-shirts. Men ska vi ge henne det här personlignen på svt-programet hon ska vara med på eller hur ska hon få sakerna? Kan inte vi ha en till chatt?

2010-10-02 @ 16:05:10
Postat av: Andrea (TaylorSwiftSweden)

ja jag tycker absolut vi borde ha t-shirts! hur och när vi ska ge det till henne tror jag vi får ta senare, men det kommer nog inte vara några problem egentligen. Vare sig om vi får chansen att ge det på programmet, utanför hennes hotell m.m. så kommer hon på något sätt få det. får vi hoppas :=

ja, vi får ha en chattid, det måste vi. Men först måste vi börja planera och diskutera hur många som kommer vilja vara med och hur många som kommer vara i stockholm/åka dit och se om vi får ihop ett gäng som går runt i stockholm när hon är där för att försöka träffa henne!

2010-10-02 @ 16:09:28
URL: http://taylorswiftsweden.blogg.se/
Postat av: Emmy

jag röstar för receptbok, med en del svenska grejer i. typ vi kan lista kul saker som argumenterar för att sverige är bästa landet och sånna saker med. massa kul/onödiga fakta och blanda massa bara. lite mer som klippbok/receptbok. jag älskar att pyssla och sånt så egentligen skulle jag kunna göra nån sådan bok om ni alla bidrar med massa saker att ha i den. XD



jag är på T-shirts och sånt med! =)

2010-10-03 @ 02:29:30
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com
Postat av: Lotta

Receptbok verkar fett kul!

2010-10-03 @ 13:09:30
URL: http://plastpotta.blogg.se/
Postat av: Annina.

Gud, det verkar grymt kul! Jag är ett stort fan av Taylor, men jag hade ingen aning om att hon skulle till sverige faktiskt :O Men jag vill väldigt gärna vara med på nåt sånt här! Jag vill såå gärna se henne! Men hur många år är du och typ alla andra? jag fyller femton i november , så jag kanske är väldigt ung? jag vet inte, haha. men nu är jag värsta glad för att jag hittade denna bloggen! :D

2010-10-04 @ 18:26:21
URL: http://twilightismylife.blogg.se/
Postat av: Andrea (TaylorSwiftSweden)

hej! kul att du hittat hit :)

jag är 16 år, så inte mycket äldre än dig! Jag vet folk som är både äldre och yngre än mig själv som besöker bloggen, och du är lika välkommen du med!

kram<3

2010-10-04 @ 18:36:07
URL: http://taylorswiftsweden.blogg.se/



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: