slide show
2010-11-26 / POSTED IN: Film, TV & Radio

CSI & AMA

Ville bara tipsa om att Taylor kommer dyka upp i våra tv-rutor i helgen!

Fredag
CSI - Kanal 5 20.00 - repris från säsong 9, avsnitt 16 där Taylor var gästskådespelerska

Lördag
American Music Awards - Kanal 9 12.15 - repris från i söndags där Taylor vann Favorite Female Artist - Country Music och  där hon även uppträdde med Back To December/Apologize


Postat av: Hanna

yaehhhh Ätligen :)

2010-11-26 @ 12:30:27
Postat av: Felicia

bänka sig framför tvn med chips ikväll då!!!

2010-11-26 @ 17:01:05
Postat av: Tonie

Guud vad söt hon är i CSI-avsnittet och en så duktig skådis, önskar bara att hon inte var ett mordoffer :-(. Jag hatar när unga, söta tjejer/ kvinnor blir mördade på tv/film. Och jag HATAR verkligen att Taylor blev "mördad", även om hon ju ville ha just en sån roll. Tur att det bara var på låtsas, för om det hände på riktigt så skulle jag inte orka leva vidare ;-(.(snyft).

2010-11-26 @ 21:12:07
Postat av: Fredrik

Hon är en väldigt bra skådespelerska. Men jag håller med Tonie om att det var jobbigt att se henne bli mördad, Men jag vet att hon sagt att en av hennes drömmar var att spela en mördad person i CSI, så hon fick ju som hon ville precis som Tonie säger.

Förresten, när jag ringde och tipsade mina föräldrar om dagens avsnitt, så sa min mamma att hon hade hört på Rix FM att de skulle intervjua Taylor. Hon hade halvlyssnat, men ryckt till när hon hörde Taylors namn för att jag pratar så mycket om henne. Hon uppfattade inte när det skulle ske, men trodde någon gång under nästa vecka. Jag antar att det rör sig om en telefonintervju, eller att de skickar någon till USA, hon skall ju som bekant inte komma till Sverige. Jag har själv inte hört något, men om mamma har uppfattat det rätt så skall Taylor intervjuas i svensk radio. Vet du något mer?

2010-11-26 @ 22:08:14- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: