slide show
2010-11-28 / POSTED IN: Vardag

Taylor och Jake Gyllenhaal i Nashville

Taylor och Jake Gyllenhaal fotograferades nyligen tillsammans på Fido Eatery i Nashville.Källa
Postat av: Felicia

Awww <3 fan vad söt Tay ser ut...

på något sätt börjar jag faktiskt tro på ryktena lite... iaf lite... haha

2010-11-28 @ 10:09:08
Postat av: Tonja

kolla på denna: http://www.youtube.com/watch?v=KQNsnlj6aW0&feature=player_embeddedFolk buar och ropar "taylor" när kanye west kommer i en parad!

lite omoget av dem att göra det faktiskt om du frågar mig, med tanke på att de var ett tag sedan och han redan har fått sota för det han gjort. Men men en del folk är ju som de är ;)

2010-11-28 @ 10:40:03
URL: http://tonjasundman.blogg.se/
Postat av: Tonja

Sv: jag tycker bara att det är så himla töntigt att folk inte släpper det. visst det han gjorde var inte schysst men snälla get over it! det är liksom ett år sedan och vem bryr sig egentligen om honom? vi vet ju redan att taylor är så mycket mer än vad han någonsin kommer att vara så vad spelar det för roll? hon är ju så mycket mer begåvad och fantastisk än vad han är och ja, det är ju då ingen ide att bry sig om honom. Taylor är endå bäst, vi vet det, tay vet det och han vet det också det är ju därför han håller på som han gör! :P

2010-11-28 @ 13:24:17
URL: http://tonjasundman.blogg.se/
Postat av: Tonie

Taylor och jake = ;.(/snyft. Jag tror inte att han är bra för henne. Jag tror att han är en player. Men tiden får väl visa det, antar jag. Hon lär sig väl av sina misstag.Ledsen att säga det, men Kanye får skylla sig själv. Tur för honom att jag inte var där, för då hade han blivit tvungen att leta efter sina tänder

>:(.

2010-11-28 @ 21:53:54- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: