slide show
2010-03-27 / POSTED IN: Musik

Alla låtar av Taylor Swift!

Här är en sida med listor på alla "gamla" låtar Taylor har skrivit (inte covers eller som någon har skrivit åt henne), det är sjuuuuukt många. Jag har bara några från Beautiful Eyes cdn och hade inte ens någon aning att det finns så många mer. de flesta kan man inte hitta någonstans att lyssna på, inte på youtube eller hennes myspace. skulle enormt vilja ha de låtarna! Även om man aldrig kommer få tag i dem, är det väldigt intressant att scrolla igenom listorna ^.^

Love Love Love- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: